Találatok a következő kifejezésre: A 28. vagyok. Apró (3 db)

Kismama vagyok? Fél éve hagytam abba a foggátló szedését, azóta mindig megjött 28 vagy 33 napra. Utoljára ápr.30án volt meg. Lehet hogy elment a baba Máj.27-én? Több infó lent.

Május 30-án teszteltem, a második csík halvány lett, utána teszteltem megint és akkor is ugyanez lett az eredmény. Viszont máj.27-én szeretkezés utána úgy véreztem, mintha megjött volna, de ez elmúlt másnapra, a hasam is fájt. A derekam fájdogál és a hasam alja is szokott görcsölgetni. Lehet hogy elment a baba Máj.27-én? Kedden megyek dokihoz.

Legjobb válasz: ha erõsen véreztél, valószínûleg vetélés volt:(( vagy jobb esetben egyszerûen csak a menzeszed jött meg.

ha erõsen véreztél, valószínûleg vetélés volt:(( vagy jobb esetben egyszerûen csak a menzeszed jött meg.
A csík mindenképp babára utal, a vérzés lehet kicsi mensiszerû v korai vetélés. Kedden megmondja az orvos, addig próbálj türelmes és nyugodt maradni, többet nem tehetsz! Szorítok! 15 hetes + 18 hós
Nem biztos, hogy elment a baba, ha utána pozit teszteltél:) ) Nekem is volt a 6.hét körül vérzésem, nagyon megijedtem, bementem a kórházba, és azt kérdezte elsõnek a doki, hogy volt e házasélet? ugyanis érzékenyebb a hüvely, vagy mit mondott, és a hámsérüléstõl is vérezhettél. Nem tudsz mit csinálni, mint várni. Egyébként velünk nem történt semmi, egészségesek vagyunk azóta is. :) 10+3 kismami
A kérdező hozzászólása: Tegnap szeretkezés után megint véreztem, nem nagyon csak egy kicsit.A hasam alja is fájt.Vajon miért?Holnap megyek dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló!Mire gondolsz?Arra hogy máj.27-én elment a baba és most ürül ki a Hcg a szervezetembõl?Kedden megyek dokihoz.
mi volt az orvosnál?
Sajna csökken a hcg szint ahelyett hogy erõsödne, ez semmi jót nem jelent! Sajnálom
A kérdező hozzászólása: Ma reggel teszteltem megint és a második csík nagyon halvány lett, inkább csak a csíknak a fele látszodik.MEDI-PREG a teszt neve.Az elözõ teszteken jobban és teljesen látszodott a csík nem csak a fele...Szerintetek?
Az hogy pozitívat teszteltél vérzés után nem jelent semmit, a hcg szint csak hetek múlva ürül ki a szervezetbõl, de ettõl függetlenül nem kell a legrosszabbra gondolni, sokan vérezgetnek a terhesség elején és egészséges babaát hordanak ki!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy mi lehetett, mert a dokim azt mondta régebben, hogy kicsi a méhem és lehet hogy nehezebben fogok teherbe esni vagy könnyebben elvetélek, mint más.Ez jellemzõ a kis méhüekre azt mondta.Viszont méhszáj sebem is van egy pici.Nem értem :(
A kérdező hozzászólása: Én is a vetélésre gondoltam, de nem értem, hogy akkor a teszt miért mutatott halvány pozitívat a vérzés után?Terhességi tüneteim nincsenek.Olyan sokára lesz még kedd, aggódom. :(
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam orvosnál.És valóban terhes vagyok, de nem látott életjelet a picikérõl.És sajnos nem kerek alakú a petezsák, hanem hosszukás, azt mondta h, ez nem annyira jó.Jövöhéten kell mennem megint ultrahangra.Valaki volt így?

A 28. héten vagyok. Apró bőrkinövés van a nyakamon. Szeretném bőrgyógyásszal eltávolíttatni, mert félő, hogy helyette a kislányom teszi meg, állandóan odatalál a kezével. Elvégeztethetem, vagy inkább bírjam még pár hónapig?

Ha esetleg valakinek tapasztalata is van, hogy hogy zajlik az ilyen, köszönettel venném, ha megírná.

Legjobb válasz: Szia én az elsõ babámat vártam mikkor elakartam távolítanni egy jó nagy anyajegyt.Az orvos nem végezte el mert 18 hetes kismama voltam.Azt mondta az orvos hogy szülés után lehet csak.Szülés után 3 hónappal távolították el.Megvártam hogy tél legyen,mert nekem a fejemen volt,és a hajam egy részét leborotválták.Nem volt az egész csak 10 perc.Kaptam egy érzéstelenítõt,és kivágta,majd összevarta.Hetente jártam vizsgálatra,és 3 havontra vérvételre 1 éven keresztül.De neked más van,nem anyajegy,szerintem azzal nem kell sokat járni vizsgálatra.Szerintem beszélj azért az orvossal,mert nekem az anyajegyet sokat vizsgálták mirre eltávolították.

Szia én az elsõ babámat vártam mikkor elakartam távolítanni egy jó nagy anyajegyt.Az orvos nem végezte el mert 18 hetes kismama voltam.Azt mondta az orvos hogy szülés után lehet csak.Szülés után 3 hónappal távolították el.Megvártam hogy tél legyen, mert nekem a fejemen volt, és a hajam egy részét leborotválták.Nem volt az egész csak 10 perc.Kaptam egy érzéstelenítõt, és kivágta, majd összevarta.Hetente jártam vizsgálatra, és 3 havontra vérvételre 1 éven keresztül.De neked más van, nem anyajegy, szerintem azzal nem kell sokat járni vizsgálatra.Szerintem beszélj azért az orvossal, mert nekem az anyajegyet sokat vizsgálták mirre eltávolították.
Szerintem mindenképp a bõrgyógyásszal beszéld meg, õ fogja tudni. Nekem sok apró kicsi bõrkinövésem lett terhesség alatt, egy rokon bõrgyógyász azt mondta, nem kell fele semmit tenni. az egyik leszakadt , a nyakláncom akadt bele, egy másikat meg véletlen téptem le, azt hittem pattanás, egyikkel sincs semmi baj. Konzultálj dokival, de szerintem egy sima kis bõrkinövést pillanatok alatt lekapnak.

A 28-ik hetemben járok, és nagyon aktív babóm van, aki mindennap folyamatos mozgásban van. Most viszont nagyon ilyedt vagyok, mert 2 napja még csak apró mozgást sem érzek, és ez nagyon zavar. A párom nyugtat hogy front van, vajon kell ezen aggódnom?

Legjobb válasz: Konnyu azt mondani hogy ne aggodj,de hogy megnyugtassalak en is 3-4napig nem ereztem es pont ilyen idos voltam mint te es ugyanigy elotte olyan aktiv volt mint a tied:) Aztan mar majdnem ott voltunk hogy megyunk az ugyeletre mikor megmoccant bukfencezett mindent csinalt :) Ne aggodj meg varj vele 1-2napot es koncentralj es fogd a pocidat..egyel edeset!Ragogumit!Imadjak!Az enyem mindig bukfencezik olyankor!:) Minden jot es szurkolok! 36+4 h. kismama

Konnyu azt mondani hogy ne aggodj, de hogy megnyugtassalak en is 3-4napig nem ereztem es pont ilyen idos voltam mint te es ugyanigy elotte olyan aktiv volt mint a tied:) Aztan mar majdnem ott voltunk hogy megyunk az ugyeletre mikor megmoccant bukfencezett mindent csinalt :) Ne aggodj meg varj vele 1-2napot es koncentralj es fogd a pocidat..egyel edeset!Ragogumit!Imadjak!Az enyem mindig bukfencezik olyankor!:) Minden jot es szurkolok! 36+4 h. kismama
Én a 27. hétben vagyok és az én babám se szereti azt az idõt.Ilyankor õ is alig mocorog.Meg is értem én sem szeretem ezt az idõt. Nyugi jól van õ odabent csak most sokat alszik.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, hogy ilyen hamar válaszoltatok nekem. :D Próbálom nyugtatni magam, elsõ babás vagyok, és õ a mindenem.Lehet hogy kicsit túlreagálom a dolgot!Köszi a válaszokat, megnyugtattatok!
Az enyém is lustibb az ilyen esõs napokon, inkább most õ is kisebbeket moccan! Bár tegnap este volt minden! Mi anyukák már csak ilyen aggódósak vagyunk! Ám ha nem napokig nem érzed nagyon a mozgását, jobb megnézetni, már csak a saját nyugalmad miatt is! De az édesség jó tipp! Nálunk a narancs, mandarin is favorit! ÉN is 28 hetes vagyok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!