Találatok a következő kifejezésre: A 28. az normális, hogy (22 db)

Az normális, hogy a mensim egyszer 28 napra jön meg utána meg 35 napra?

ez igy szépen váltakozva van. 28,35,28,35

Legjobb válasz: Attól is füg mennyire eszel rendszertelenül. Erre nem az a megoldás hogy mindig ugyanabban a percben eszel, hanem az hogy elmész orvoshoz. Amugy nem hiszem hogy pontosan igy váltakozik: 28;35;28;35...

Attól is füg mennyire eszel rendszertelenül. Erre nem az a megoldás hogy mindig ugyanabban a percben eszel, hanem az hogy elmész orvoshoz. Amugy nem hiszem hogy pontosan igy váltakozik: 28;35;28;35...
Nekem is ilyesmi.26, 33, 29.Mondjuk az enyém nem úgy váltakozik mint a tiéd és én már 31 éves vagyok de szerintem nincs semmi gond!Ha 35-nél hosszabb akkor van baj.Ciszta vagy ilyesmi.De hogy megnyugodj keress fel egy dokit
Nekem soha nem 28 napra jön meg én is 15 éves vagyok. Nekem minden hónap ugyanaazon napján jön meg. Elõfordul hogy egy-két nappal elõtte vagy utánna de általában mindig így van.
Szerintem teljesen normális, legalábbis nem kell belõle nagy ügyet csinálni. Nem kell azt annyira számolgatni.
Nincs semmi gond. A menstruacio nem ora, ami pontosan jar. hatassal van ra stressz, idojaras, hormonok, ezer dolog...es meg csak 15 vagy..

A 28. hétben az normális, hogy olyan érzés van a hasamba, minhat izomlázam lenne?

Legjobb válasz: Szia! Az igazat valva nem tudom biztosra hogy normális e de szerintem nem baj mivel ennek több oka is lehet. sajnos nekem is többször elõfordult pont ugyanebben az idõszakban és én azt a választ kaptam erre hogy azért van mert az izmok és a szallagok nyúlnak,valamint korábban sem volt igazán nagy hasizmom és most az is megerõltetõdik. És az sem kizárt hogy ugye már ilyenkorra a pocak is feszül:-) tehát vannak azért okok. Mind ezt csak megnyugtatás képpen írom neked,hogy ne aggódj szerintem ez természetes ja és nem vagy egyedûl:-)

Szia! Az igazat valva nem tudom biztosra hogy normális e de szerintem nem baj mivel ennek több oka is lehet. sajnos nekem is többször elõfordult pont ugyanebben az idõszakban és én azt a választ kaptam erre hogy azért van mert az izmok és a szallagok nyúlnak, valamint korábban sem volt igazán nagy hasizmom és most az is megerõltetõdik. És az sem kizárt hogy ugye már ilyenkorra a pocak is feszül:-) tehát vannak azért okok. Mind ezt csak megnyugtatás képpen írom neked, hogy ne aggódj szerintem ez természetes ja és nem vagy egyedûl:-)

Egy 28 napos ciklusnál az normális, hogy a 20. napon van tüszőrepedésem?

Ill. ma tartok a 19. napnál és az ovutesztem ez mutatja!

Legjobb válasz: Minden elõfordulhat, sosincs két egyforma ciklus! Bármilyen külsõ-belsõ változás az életedben okozhat ilyen "csúsztatásokat", az ovutesztek elég megbízhatóak. Aggódnod nem kell, lehet, hogy a következõ hónapra minden visszaáll a régi kerékvágásba. (feltéve hogy nem esel teherbe :-))

Minden elõfordulhat, sosincs két egyforma ciklus! Bármilyen külsõ-belsõ változás az életedben okozhat ilyen "csúsztatásokat", az ovutesztek elég megbízhatóak. Aggódnod nem kell, lehet, hogy a következõ hónapra minden visszaáll a régi kerékvágásba. (feltéve hogy nem esel teherbe :-))

Ma éjjel ahányszor felkeltem, mindig azt éreztem, hogy viszket a hasam alja, de ahogy odanyúltam megvakarni éreztem, hogy kemény és ez egész éjjel így volt, ahányszor felkeltem. Normális dolog ez? 28 h ikres

3x2 magne b6-ot kell szednem, de ilyen még eddig nem volt, hogy éjszaka erre keljek fel.

Legjobb válasz: Normális, nyúlik a bõröd, kenni kell!!!

Normális, nyúlik a bõröd, kenni kell!!!
A kérdező hozzászólása: Nem a viszketésre gondoltam, hogy normális-e, mert azt tudom, hogy nyúlik a bõröm, hanem, hogy felkelek többször arra, hogy keményedik a hasam, az már mellékes, hogy viszket, csak eddig nem keltem keményedésre.
Én 29 hetes vagyok, és rendszeresen arra ébredek éjjel, hogy kõkemény a hasam. Ne aggódj, ez normális dolog, a többi terhességemnél is így volt már ilyen terhességi korban. Persze azért mindenképp említsd meg az orvosnak, fõleg, mivel ikres vagy, biztos ellenõrzi majd a méhszájadat. A rendes Magne B6-ot szeded? Mert ha annak a magnéziumtartalmát (50 mg) számoljuk, akkor én napi 10-15 szemnyit szedek, és így is nagyon sokat keményedek... Kérdezd meg az orvostól, elég-e ez a magnézium mennyiség! És kitartás!!!
A kérdező hozzászólása: Igen, a rendes magne b6-ot szedem. Ma megyünk az orvoshoz du és mondani fogom neki, meg megkérdezem, hogy ha mást nem, akkor valami erõsebb magnéziumot nem lehet-e szedni, bár majd úgyis mond rá valamit. Olyan ijesztõek ezek a hírtelen fellépõ dolgok.:S A sima keményedésem is úgy kezdõdött, hogy gõzöm nem volt róla, hogy milyen, majd egyik napról a másikra olyan volt, hogy wc-re alig tudtam kimenni egész nap, mert nem bírtam kiegyenesedni sem, annyire keményedtem, akkor emelték a magnéziumot is.
A kérdező hozzászólása: És köszönöm a biztatást!
Utolsó vagyok újra. Nekem is nagyon brutálisan be tud keményedni, szinte néha még én is megijedek, igazából csak azért nem, mert már negyedjére csinálom. De én is szokszor "mozgásképtelenné" válok az összehúzódásoktól 1-2 percre. És hát ha ikrekkel lennék terhes, én is biztos jobban izgulnék minden miatt. De azóta már biztos a dokival is beszéltél... További kellemes babavárást! (Picit irígyellek az ikrek miatt, mert túlzottan nem szeretek terhes lenni, viszont sok gyereket szeretnénk. Tök jó, ha vki egy terhességgel kap kettõt!)
A kérdező hozzászólása: Voltam orvoshoz és megemelte a Magne B6-ot 4x2-re és mondta ha fekvés közben 1 óra alatt 6-szor bekeményedik akkor menjek be a körházba és akkor infúzióba fogom kapni a magnéziumot. Amúgy hál' Istennek C2000 az "állapotom" (nem tudtam máshogy fogalmazni:D), de ez már lehet, hogy természetes is így 28 hetesen.

28 hetes leszek és azt akorom kérdezni hogy az normális ha egyszer majd meg halok egy kis kajáért és van amikor meg nem kell semmi még a gondolatátol is rosszul vagyok?

Legjobb válasz: Teljesen normális a dolog. Egyél úgy és annyit amennyi jól esik! Én most 12 hetes vagyok. Van hogy elkap egy éhségroham van hogy az evés gondolatától támad a róka! Az elsõ babámnál is így volt. Úgyhogy ne aggódj!

Teljesen normális a dolog. Egyél úgy és annyit amennyi jól esik! Én most 12 hetes vagyok. Van hogy elkap egy éhségroham van hogy az evés gondolatától támad a róka! Az elsõ babámnál is így volt. Úgyhogy ne aggódj!
szia.én is detto igy vagyok.egyik pillanatban éhen akarok veszni, másikban meg már a kaja látványa undorit, föleg most hogy kijött a meleg alig eszek valamit, de azért a napi 3-4 étkezést kikényszeritem magamnak.de a legjobb az mikor éhes vagyok nagyon és odapakolok magamnak egy csomo kaját és 2 falatnál többet nem tudok letuszkolni a torkomon-elmulik az éhségérzet. 27 hetes 1 babás

Normális, hogy ilyet csinál a baba mozgása? Addig teper erősen, míg a végén be nem görcsöl az egész hasam. Bekeményedik és fáj is.28 km.

Legjobb válasz: Igen normális! Az én pici lányom is csinált ilyet, sõt! Teljesen behúzodott a jobb oldali bordám alá annyira, hogy még levegõt sem kaptam! Volt, hogy az ájulás környékezett! Ilyen esetben, próbáld meg egy picit finoman nyomkodni a pocid, hogy helyezkedjen másképp. Lehet, hogy nevetségesnek tûnik, de nekem a férjem simizte olyankor a pocakom, beszélt hozzá és hiszed vagy nem, de teljesen ellazult a pocakomban:). További kellemes babavárást kívánok. 4 hónapos pici lány anyukája

Igen normális! Az én pici lányom is csinált ilyet, sõt! Teljesen behúzodott a jobb oldali bordám alá annyira, hogy még levegõt sem kaptam! Volt, hogy az ájulás környékezett! Ilyen esetben, próbáld meg egy picit finoman nyomkodni a pocid, hogy helyezkedjen másképp. Lehet, hogy nevetségesnek tûnik, de nekem a férjem simizte olyankor a pocakom, beszélt hozzá és hiszed vagy nem, de teljesen ellazult a pocakomban:) . További kellemes babavárást kívánok. 4 hónapos pici lány anyukája
Mostanában én is ezt érzem, nem rúg, hanem mintha belülrõl húzná végig a hasfalamon a lábát, kezét. Furcsa dolog, néha kellemetlen is. Múltkor hozzányomtam a pocimhoz egy pillanatra egy hideg vizes flakont, na attól elkezdett rugdosni, az jobb érzés volt, mint a feszülés. :) 27 hetes pocis
De ma még csak 27-e van.
3! tök igazad van , ez le sem esett!!!!
Ha pl még fiatal vagy, és nem állt be, akkor normális. Vagy ha most egyszer elõfordul, hogy nem pont 28 napra jön, akkor sincs semmi gond, nem vagyunk gépek.
A kérdező hozzászólása: 26 éves vagyok. még nem volt eddig ilyen
Néha elõfordul, szerintem nincs semmi baj.
A kérdező hozzászólása: bocsi félrenéztem 27 e van) szval akkor 27 én

Normális, 28 napos ciklussal, a 24. napon mennyi az esélye hogy teherbe essek?

Védekeztünk óvszerrel, de 1-2 alkalommal előtte bedugta nélküle is. Nem kezdett el úgy szeretkezni, csak bedugta, és kihúzta. Igen, tudom hogy igy is terhes lehetnék, de bízom a páromban, és a ciklusomban is.. és azt hiszem 24 évesen nem lenne akkora probléma ha baba lenne... A ciklusom normális, mindig a 14-16. napon van ovulációm.

Legjobb válasz: Ha ennyire tudod, akkor minek kérdezel? Egyébként jah, tényleg kevés az esély rá. 24/N

Ha ennyire tudod, akkor minek kérdezel? Egyébként jah, tényleg kevés az esély rá. 24/N

Az, hogy kedvelem az erőszakos szexet, normális, vagy pedig az a feldolgozatlan trauma okozhatja, hogy 15 évesen megerőszakoltak? 28 N

Sokat olvastam erről, és állítólag az erőszakot elszenvedett nők 70%-a vonzódik később a szubmisszív szexuális szerepkörhöz. Szerintetek miért?

Legjobb válasz: Úgy tûnik benne vagy abban a 70 %-ban. Úgy érzed nem érdemled meg, hogy "jól" bánjanak veled szex közben?

Úgy tûnik benne vagy abban a 70 %-ban. Úgy érzed nem érdemled meg, hogy "jól" bánjanak veled szex közben?
Talán azért mert az elsõ szexuális élményetek is ilyen volt!
A kérdező hozzászólása: Hát, akinek az ilyesmi nem jön be, vagy nem tudja ezt elfogadni, azzal nyilván semmi sem lesz köztünk. Csak olyanokkal alakul ki közöttünk kapcsolat, akik hasonló beállítottságúak, mint én, ez általában az elsõ 3-4 alkalom során kiderül.
Akkor mi a jelenlegi probléma?
A kérdező hozzászólása: Semmi, csak érdekelt, hogy szerintetek összefügg-e a beállítottságom a ténnyel, hogy régen megerõszakoltak.
Akkor mire írtad a #10-et? Szerinted nem függ össze, más véleménye meg mit számít.
Valószínûleg összefügg. Azért alakul ki, mert ez egy módja hogy a traumatikus esemény emlékéhez egy szexuálisan izgató esemény képét kapcsoljuk, így gyengítve már utólag a borzalmas élmény hatását.
A kérdező hozzászólása: #17, attól, hogy nem vagyok lelkileg sérült, vagy legalábbis nem tudok róla, attól még az összefügghet a két dolog, és szimplán érdekelt mások objektív véleménye, ennyi. :) #18, igen, ilyesmire gondoltam én is, hogy kb ez lehet a háttérben, köszi. :)
enngen nem erõszakoltak meg, és még szûz vagyok, de én is szeretném ha egy férfi uralkdna rajtam, vagy hogy bántson, és én ezekre szoktam gondolni sokszor "mint eljatszanám vkivel"
Szia! Nem most írtad a kérdést, de én csak most látom. Szerintem biztos összefügg. 20 éves vagyok, velem 12 évesen történt a dolog. És én is azt szeretem, amit te. Mondjuk a kikötözést nem vállalnám be, attól tuti pánikba esnék, de amúgy minden stimmel.
A pasijaid hogy viszonyulnak ehhez?
A kérdező hozzászólása: #11 köszi, de nem ismerkedni akarok, csak érdekelt a dolog lelki oldala. :)
Dom vagyok, szívesen megismernélek.
nõi agy 24f
És errõl próbáltál már hozzáértõvel is beszélgetni?
Mi neked az erõszakos? Ami nem gyengéd, vagy annál azért több?
A kérdező hozzászólása: Azt szeretem, ha lefognak és tényleg durván csinálják, úgy, hogy fájjon, plusz még külön szoktam kérni, hogy üssenek is meg közben. Én ezt élvezem, és szeretem azt érezni, hogy a férfinak hatalma van felettem.
örülnél most ha nem történt volna meg az 15 éves korodban vagy már nem is bánod tulajdonképpen ?
A kérdező hozzászólása: Nem, az akkor szörnyû élmény volt, szívesen kihagytam volna, és most sem örülök neki, hogy megtörtént.
engem nem erõszakoltak meg, még is szeretem ezeket, meg a bdsm:)
A kérdező hozzászólása: Én nem tudok róla, hogy bármiféle lelki problémám lenne, nincs semmi bajom magammal. :) Egyszerûen a "sima" szex nem elégít ki. És elgondolkoztam rajta, hogy hátha a nemi erõszak meg a furcsa szexuális szokásaim összefüggenek. :)
Ja meg amúgy egy másik csaj már írt itt hasonló kçrdést. Õ is ugyanabban a cipõben jár, mint mi. úgyh sztem tutira a trauma az oka. Utso voltam.

Mennek kisfiamék az ovival kirándulni, egész napra. Vegyes csoport, 5-7 év. Normális, hogy aggódom, ez miatt? 28 gyerekkel megy 3 felnõtt. Az biztos, hogy végig fogom aggódni azt a napot. Sajnos nem mehetek velük.

Legjobb válasz: Nálunk mehetnek a szülõk is. De ha ez nem megoldható akkor kérdés, hogy hova mennek? Mivel? Bírja e a gyerek az utazást? Mennyi idõs? Ha kicsi 3 éves akkor lehet nem engedném el, de ha 5-6 éves akkor szerintem már mehet.

Nálunk mehetnek a szülõk is. De ha ez nem megoldható akkor kérdés, hogy hova mennek? Mivel? Bírja e a gyerek az utazást? Mennyi idõs? Ha kicsi 3 éves akkor lehet nem engedném el, de ha 5-6 éves akkor szerintem már mehet.
Bocsi, látom hogy 5-7 évesek. Szerintem õk már elég nagyok.
Lányomék tavaly 150km-re mentek busszal, állatkertbe, , 3 felnõtt, 30 gyerek, akkor kiscsoportos volt. Az idén csak 50-km-re mentek múzeumba . Nagyon élvezték, semmi gondd nem volt.
En nem aggódom, bízom az óvónõkben.
Nálunk mindig szülõvel együtt mentek az ovisok. Mult héten voltunk pont.
Túlaggódod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!