Találatok a következő kifejezésre: A 28. az normális, (41 db)

Ha egyszer 25 máskor 28 napos a ciklusom az normális? Szinte mindig változó pedig már tizen nemtudom hány éve van mensim!

Legjobb válasz: a legtöbb nönke nem napra potnos. 2-3 nap eltérés telejsen normális, nem gépek vagyunk.

a legtöbb nönke nem napra potnos. 2-3 nap eltérés telejsen normális, nem gépek vagyunk.
Teljesen normális, nincs semmi baj. :)

Az normális, hogy a mensim egyszer 28 napra jön meg utána meg 35 napra?

ez igy szépen váltakozva van. 28,35,28,35

Legjobb válasz: Attól is füg mennyire eszel rendszertelenül. Erre nem az a megoldás hogy mindig ugyanabban a percben eszel, hanem az hogy elmész orvoshoz. Amugy nem hiszem hogy pontosan igy váltakozik: 28;35;28;35...

Attól is füg mennyire eszel rendszertelenül. Erre nem az a megoldás hogy mindig ugyanabban a percben eszel, hanem az hogy elmész orvoshoz. Amugy nem hiszem hogy pontosan igy váltakozik: 28;35;28;35...
Nekem is ilyesmi.26, 33, 29.Mondjuk az enyém nem úgy váltakozik mint a tiéd és én már 31 éves vagyok de szerintem nincs semmi gond!Ha 35-nél hosszabb akkor van baj.Ciszta vagy ilyesmi.De hogy megnyugodj keress fel egy dokit
Nekem soha nem 28 napra jön meg én is 15 éves vagyok. Nekem minden hónap ugyanaazon napján jön meg. Elõfordul hogy egy-két nappal elõtte vagy utánna de általában mindig így van.
Szerintem teljesen normális, legalábbis nem kell belõle nagy ügyet csinálni. Nem kell azt annyira számolgatni.
Nincs semmi gond. A menstruacio nem ora, ami pontosan jar. hatassal van ra stressz, idojaras, hormonok, ezer dolog...es meg csak 15 vagy..

28 hetes leszek és azt akorom kérdezni hogy az normális ha egyszer majd meg halok egy kis kajáért és van amikor meg nem kell semmi még a gondolatátol is rosszul vagyok?

Legjobb válasz: Teljesen normális a dolog. Egyél úgy és annyit amennyi jól esik! Én most 12 hetes vagyok. Van hogy elkap egy éhségroham van hogy az evés gondolatától támad a róka! Az elsõ babámnál is így volt. Úgyhogy ne aggódj!

Teljesen normális a dolog. Egyél úgy és annyit amennyi jól esik! Én most 12 hetes vagyok. Van hogy elkap egy éhségroham van hogy az evés gondolatától támad a róka! Az elsõ babámnál is így volt. Úgyhogy ne aggódj!
szia.én is detto igy vagyok.egyik pillanatban éhen akarok veszni, másikban meg már a kaja látványa undorit, föleg most hogy kijött a meleg alig eszek valamit, de azért a napi 3-4 étkezést kikényszeritem magamnak.de a legjobb az mikor éhes vagyok nagyon és odapakolok magamnak egy csomo kaját és 2 falatnál többet nem tudok letuszkolni a torkomon-elmulik az éhségérzet. 27 hetes 1 babás

Mik a normális eredmények a 28-29. heti ultrahangon? (Főleg a BPD és az FL érdekelne.)

Legjobb válasz: Szia!Én pont tegnap voltam.A BPD 71,7mm az FL 49,7mm.Megnéztem,hogy a "hivatalos" méretekhez képest hol állunk .A BPD a korának megfelelõ,az FL 1 héttel fiatalabbnak felel meg.Én nem aggódom ezen mivel még fejlõdésben van.A "hivatalos" táblázat amúgy is csak egy viszonyítási alap,minden baba más és más.A súlya kb.:1100gramm.Gratulálok a babádhoz.28 hetes elsõ babás kismama

Szia!Én pont tegnap voltam.A BPD 71, 7mm az FL 49, 7mm.Megnéztem, hogy a "hivatalos" méretekhez képest hol állunk .A BPD a korának megfelelõ, az FL 1 héttel fiatalabbnak felel meg.Én nem aggódom ezen mivel még fejlõdésben van.A "hivatalos" táblázat amúgy is csak egy viszonyítási alap, minden baba más és más.A súlya kb.:1100gramm.Gratulálok a babádhoz.28 hetes elsõ babás kismama
én pont ma voltam 30+4 naposan BPD 75mm Fl 57 mm
Szia!Én több helyen utánanéztem, az értékeitek átlagosnak mondhatóak. Nekem 29hét+1nap: 84 volt a BPD, de úgy néz ki, hogy az én babám nagyobb az átlagnál. Nincs miért aggódnod!

A 28. hétben az normális, hogy olyan érzés van a hasamba, minhat izomlázam lenne?

Legjobb válasz: Szia! Az igazat valva nem tudom biztosra hogy normális e de szerintem nem baj mivel ennek több oka is lehet. sajnos nekem is többször elõfordult pont ugyanebben az idõszakban és én azt a választ kaptam erre hogy azért van mert az izmok és a szallagok nyúlnak,valamint korábban sem volt igazán nagy hasizmom és most az is megerõltetõdik. És az sem kizárt hogy ugye már ilyenkorra a pocak is feszül:-) tehát vannak azért okok. Mind ezt csak megnyugtatás képpen írom neked,hogy ne aggódj szerintem ez természetes ja és nem vagy egyedûl:-)

Szia! Az igazat valva nem tudom biztosra hogy normális e de szerintem nem baj mivel ennek több oka is lehet. sajnos nekem is többször elõfordult pont ugyanebben az idõszakban és én azt a választ kaptam erre hogy azért van mert az izmok és a szallagok nyúlnak, valamint korábban sem volt igazán nagy hasizmom és most az is megerõltetõdik. És az sem kizárt hogy ugye már ilyenkorra a pocak is feszül:-) tehát vannak azért okok. Mind ezt csak megnyugtatás képpen írom neked, hogy ne aggódj szerintem ez természetes ja és nem vagy egyedûl:-)

Rendszeres 28 napos ciklusnál az normális ha a 19. nap után van peteérés?

már egy hete érzem a középidős fájdalmakat, most járok a ciklus 19. napján és tegnap kezdett el erősödni az ovutesztem. eddig mindig szabályos 28 napos ciklusaim voltak, ovut csak most kezdtem el figyelni. (3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta is szabályos a ciklusom)) de enyhén fáj a hasam, derekam, úgy mint mensi előtt. ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Normális, mert nem vagyunk gépek, így csúszhat. Viszont emiatt lehet, hogy csúszni fog a vérzés is(ha nem sikerül a megtermékenyítés). Nekem is csúszik a pé, de nekem van egy enyhe PCOS-m. A luteális fázis (tehát a pé és a menszi közötti idõ) átlagosan 14 napos, de ez is lehet plusz-mínusz 2 nap, egyénileg változó. Babára fel akkor! :)

Normális, mert nem vagyunk gépek, így csúszhat. Viszont emiatt lehet, hogy csúszni fog a vérzés is(ha nem sikerül a megtermékenyítés). Nekem is csúszik a pé, de nekem van egy enyhe PCOS-m. A luteális fázis (tehát a pé és a menszi közötti idõ) átlagosan 14 napos, de ez is lehet plusz-mínusz 2 nap, egyénileg változó. Babára fel akkor! :)
A kérdező hozzászólása: :) köszi, mondjuk ez már 5 napos késés... most csináltam meg pont egy ovulációs tesztet, kicsit nehezen állapítom meg h ez pozitiv-e :P azért kezdtem el figyelni, hogy megnézzem h a gyógyszer után rendben mennek-e a dolgok nálam, kicsit félek, mert elég sokáig szedtem.
Nem, ilyen idõs korban akár hónapokra is kimaradhat.
Nekem ennyi idõsen össze-vissza jött meg.még csak 9-e van. Normális. A hormonháztartásod ebben a korban még nagyon változó, idõ kell neki. Én már 23 vagyok, de ennyi csúszás most is simán van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszotokat!:) Most sokkal nyugodtam vagyok!
akkor jó :) Amúgy a stressz is késlelteti :) nekem idegesség miatt 2 hónapja meg sem jött...persze tudtam, hogy miért.
Ha még nincs 2 éve, hogy menstruálsz, akkor normális.

Szerintetek normális dolog az ha a 28, 29 és 31 éves unokák még soha, semmilyen ajándékot nem vettek a nagyanyjuknak?

Mondjuk senki másnak sem, de az nem annyira fontos... Ellenben mindegyikük elvárja, hogy ? kapjon: névnap, születésnap, Karácsony, mind-mind a kapásról szól, olyankor megjelennek a Mamánál és szó szerint felköszönttetik magukat.

Legjobb válasz: Szuleik nagyon felre neveltek oket.

Szuleik nagyon felre neveltek oket.
Ennyi, szégyelhetik magukat!
Abszolút nem normális! Felnõtt emberek, valószínûleg fizetéssel rendelkeznek, de ha nem, akkor is tudnak venni egy 300 forintos csokit vagy bögrét neki! Teljesen félre lettek nevelve, és felnõve sem jött meg az eszük.. természetesnek érzik, hogy alanyi jogon kapnak! Hát ha nem tetszik nekik az ajándékozás szokása, akkor ne jelentkezzen õk sem az ajándékukért! Úgy látom, a kapcsolatuk abszolút a haszonról szól.. Leégne a pofámról a bõr a helyükben!
A kérdező hozzászólása: Nem én vagyok a nagymama, csak közeli családtag, mellesleg magam is édesanya. Az én gyermekemmel Mindig készítettünk ajándékot minden közeli rokonnak - már akikkel tartjuk a személyes kapcsolatot. Már ovis korában megbeszéltem vele, hogy a Jézuska csak a gyerekeknek hoz ajándékot, a felnõttek egymást szokták meglepni egy kis ajándékkal. Együtt készítettünk sütit vagy só-liszt gyurmából figurát, gipszbõl hûtõmágnest, maradékokból könyvjelzõt, stb. És itt vannak ezek az unokák, akik még felnõttként is csak várják az ajándékokat... Mindegyiknek van jól fizetõ állása (a "legszegényebb" brutto 310ezret keres), saját bp.-i otthona (egyiknek családi háza, többieknek lakásuk, de azokat sem kell sajnálni, NULLA forint hitellel van, mert a szüleik vették). Ez a szemlélet számomra felfoghatatlan. Tudom, semmi közöm hozzá, de mégis bánt!
sztem nem normális dolog ez. én már egész kicsi korom óta, ha mást nem is, de sajátkészítésû kis díszt, v.mit adtam a szüleimnek, nagyszüleimnek, ahogy a legtöbb velem egykorú is.
Én mindig felköszöntöm õket, és lehetõséghez mérten mindig is kapnak valamit. Legutóbb mamámnak sütöttem diabetikus muffint. Annyira örült neki, h elpityeredett.:)
Nem te érzed furcsának, ez valóban az. Gyermekként egyik nagyszülõ sem várja el az unokájától az ajándékot, hisz mibõl venne szerencsétlen..ellenben egy rajzba õk sem haltak volna bele. Felnõtt fejjel meg már lehetne annyi eszük, hogy egy kis apróságot illene adni. Én idén nem adnék nekik semmit, hátha akkor õk is rájönnek, mit rontottak el.
Én is furcsának érzem ezt, mint te.
Én 20 vagyok, és fel szoktam köszönteni a nagyszüleimet/szüleimet karácsonykor, névnapkor és szülinapkor is egy-egy kis ajándékkal (könyv, csoki, képeslap, ..). De kérdés, hogy az unokák hogy állnak anyagilag, és hogy mi a szokás nálatok. Furcsának furcsa, hogy õk nem ajándékoznak, de megoldás, ha mikor találkoztok megmondod neki, hogy "Drágám, én egy sálat szeretnék karácsonyra", és erre azért bunkóság lenne nem venni egy sálat. Azt viszont, hogy "felköszöntetik" magukat, nem értem. Nem szívesen adsz a saját unokáidnak? Mert az régen rossz. Az én nagyszüleim már hónapokkal korábban kérdezik, hogy mit kérek, és nagy szeretettel készülnek rá. Ráadásul anyukámat is köszöntik a szülei, pedig õ már 44.
Nem normális. Én kicsi korom óta mindig adok valami apróságot a szüleimnek nagyszüleimnek. Kisgyerekként rajzoltam, készítettem egy díszt, fûztem karkötõt/nyakláncot, stb. 15 évesen sikerült a nagyi szemébe könnyeket csalni, mert készítettem neki egy fotóalbumot a családról. Két éve mindig veszek nekik egy apró ajándékot és írok hozzá egy verset. 18/L

Szerintetek normális ez az emelkedés a 28. , 29. napon?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c0428f78426de90115eaf0..

Legjobb válasz: az ovu teszted pozítiv, akkor amiatt, akkor van ovulációd. Vannak késõi ovulációk, nekem is abból lett meg a baba. Az együttléteket nem látjuk, de gondolom, együtt vagytok 2-3 naponta. Ha igen, akkor esélyes a baba, még mérjed pár napig, hogyan változik a hõd.

az ovu teszted pozítiv, akkor amiatt, akkor van ovulációd. Vannak késõi ovulációk, nekem is abból lett meg a baba. Az együttléteket nem látjuk, de gondolom, együtt vagytok 2-3 naponta. Ha igen, akkor esélyes a baba, még mérjed pár napig, hogyan változik a hõd.
ja és igen, próbálkozzatok még nyugodtan. :)
ha jól láttam az elõzõ ciklusod 25 napos volt! Az ovutesztet késõn kezdted el, már a mensi után rögtön kellett volna ilyen rövid ciklusnál, sõt szerintem hamarabb is volt az ovud amit a gép nem jelöl. én két ciklusgörbét vezetek és mind a kettõ mást mutat azért írom ezt. Szóval a késõi ovuteszt lehet attól pozi mert már terhes vagy, ugyanis a lh nem esik le terhesen, míg mensi elõtt igen leesik a szintje, ezért használják sokan jóstesztnek. én ahelyedben vennék ma egy terhestesztet és holnap reggel tesztelnék. sajnos nem jelölöd az aktusokat, pedig nem lenne rossz mert még azt is látnád hogy kisfuúra vagy kislányra vagy esélyesebb, még utólag bejelölgetheted ám! Csak annyit kérek írd meg ha teszteltél, és ha jól láttam a görbédet! Köszi és sok szerencsét!

Az normális, ha 2 hónapja szedek fogamzásgátlót, előtte 28 napnál kevesebb volt a ciklusom hossza, és mikor meg kéne jönnie alapból, fájdogál néha picit a hasam?

Picit barnás pecsételés is van most, el?z? tabletta szedésének a végén is volt, csak jobban.

Legjobb válasz: Igen, majd átáll az új rendszerre a tested, ez rendben van.

Igen, majd átáll az új rendszerre a tested, ez rendben van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!