Találatok a következő kifejezésre: A 28 délután (6 db)

A 28 napomon délután csináltam tesztet, de negatív lett. A ciklusaim 32-34 naposak. Lehetek még babás? Korán teszteltem?

Legjobb válasz: Szia. Igen könnyen elõfordulhat, hogy korán teszteltél. Én is teszteltem, mielõtt meg kellett volna jönnie, és negatív lett. Most vagyok 19 hetes pocakos. Sok sikert:)

Szia. Igen könnyen elõfordulhat, hogy korán teszteltél. Én is teszteltem, mielõtt meg kellett volna jönnie, és negatív lett. Most vagyok 19 hetes pocakos. Sok sikert:)
Szerintem korán teszteltél. Bár ettõl még lehet, hogy igazat mutatott a teszt. Szerintem várd meg legalább a 34. napot.
Ráadásul délután csináltad! Várd meg a 34. napot és tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, akkor nagyobb a hcg koncentrációja. De még lehet, hogy akkor sem fogja mutatni, csak az elmaradt mensi után pár nappal.

1978. június 28-án születtem. Anyukán emlékezete szerint úgy délután fél 2 körül (nem tudni előtte vagy utána). Mikor van a Jónás napom?

Legjobb válasz: Nem írtad hol születtél! (Budapestre néztem) 2010: 01.07.Lány 02.06.Fiú 03.07.L 04.06.F 05.06.F 06.05.L 07.04.F 08.03.L 09.01.F 10.01.L 10.30.F 11.28.L 12.28.F Sok szerencsét!

Nem írtad hol születtél! (Budapestre néztem) 2010: 01.07.Lány 02.06.Fiú 03.07.L 04.06.F 05.06.F 06.05.L 07.04.F 08.03.L 09.01.F 10.01.L 10.30.F 11.28.L 12.28.F Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Nyíregyházán születtem. Ez mennyiben befolyásolja a dátumokat?

Akkor nem vagyok terhes? Június 5-én jött meg utoljára.28-29 naposak a ciklusaim.2-ára-4-ére nem vártam. Ma délután teszteltem clearblue-val. Negatív.

:- ( Ez már biztos?Pár napja állandóan fáradt vagyok, néha fájdogál az alhasam, gyomorégésem van.

Legjobb válasz: Még nem biztos, hogy kimutatja. Amíg nem jön meg van remény. Tesztelj pár nap múlva ha nem történik semmi akkor biztosabbat tudsz.

Még nem biztos, hogy kimutatja. Amíg nem jön meg van remény. Tesztelj pár nap múlva ha nem történik semmi akkor biztosabbat tudsz.
A kérdező hozzászólása: Hát remélem, hogy nem jön meg.Ez a bizonytalanság a legrosszabb.Már nagyon vágyunk egy kisbabára.Most valamiért úgy éreztem sikerült.Na de amíg nem jön meg bizakodom:-)
Még elképzelhetõ, hogy kisbabát vársz, Én a késés után pont egy héttel csináltam a második tesztet és pozitív lett... A gyógyszertárban kérd a legérzékenyebb tesztet én a Royal-HCG-t kaptam (szinte azonnal pozitív lett nekem, igaz már a második tesztként csináltam megerõsítésbõl). Van még egy ONE-STEP nevû teszt is... És kérj a dokidhoz idõpontot. Sok sikert és remélem, hogy babás vagy Te is :) "6. hetes kismama" :)
nekem a múlt ciklusban 14 nap késéssel megjött... de többen írták, hogy csak a pozitív eredmény késett. várj még egy hetet és tesztelj újra! kitartás, drukkolok, hogy baba legyen :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Reménykedem, aztán majd látjuk.
A kérdező hozzászólása: Neked meg gratulálok:-)
A kérdező hozzászólása: Múlt hónapban voltam dokinál, megvizsgált, voltam hasi ultrahangon is és minden rendben volt.Remélem, hogy baba, de ha nem akkor jó lenne, ha megjönne.Még az is jobb, mint ez a várakozás.


Korán teszteltél, még lehet késõbb pozitív. Ne keseredj el!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Aranyos vagy

Teljesen kétségbeestem. Már három napja késik a mensim és a hőm is nagyon magasan van, de ma délután egy kis barnás vérfolt jelent meg. Ez azt jelenti, hogy meg fog jönni vagy még lehetek babás? Mindig pontosak 28 naposak a ciklusaim!

Legjobb válasz: 17. napon volt pé.ami azt feltételezi legalább is nálam mindig így van, hogy rá 14 napra kell megjönnie.Mivel a pé után 14 nap a luteális fázis.Rá 2-3 napon belül mindenképpen meg kell jönnie ha nincs baba.Neked ma van a 15 nap.Én már ha magamat nézem nagyon gyanakodnék.Holnap biztosan tesztelnék ha csak addig nem jön meg rendesen.De ha biztos akarsz lenni a dologban várj még 2-3 napot.Ha addig sem jön meg akkor valószínû hogy baba van a dologban. A barnás dolog meg nem igazán biztos hogy jót jelent.Lehet valami gyulladás, de méhen kívüli baba is.Nekem utóbbi volt.De persze ez nem szentírás, sokan barnáznak amikor terhesek akár több hónapig is mikor meg kellene jönnie. Sok sikert. Ha tesztelsz írd meg mi lett!

17. napon volt pé.ami azt feltételezi legalább is nálam mindig így van, hogy rá 14 napra kell megjönnie.Mivel a pé után 14 nap a luteális fázis.Rá 2-3 napon belül mindenképpen meg kell jönnie ha nincs baba.Neked ma van a 15 nap.Én már ha magamat nézem nagyon gyanakodnék.Holnap biztosan tesztelnék ha csak addig nem jön meg rendesen.De ha biztos akarsz lenni a dologban várj még 2-3 napot.Ha addig sem jön meg akkor valószínû hogy baba van a dologban. A barnás dolog meg nem igazán biztos hogy jót jelent.Lehet valami gyulladás, de méhen kívüli baba is.Nekem utóbbi volt.De persze ez nem szentírás, sokan barnáznak amikor terhesek akár több hónapig is mikor meg kellene jönnie. Sok sikert. Ha tesztelsz írd meg mi lett!
szia nagyon szép a görbéd. reggel pisilj egy pohárba vidd magaddal mikor munkába menet veszet veszel tesztet és csináld ott meg. akkor is lehet nem kell várnod keddig. a kihült pisi is jo csak reggelei elsö legyen, irj majd.d drukkolok. 32
Utolsó vagyok.Izgatottan várom!!!
A kérdező hozzászólása: A görbém:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5a76f18c3c6c5cc579fd50..
Tényleg, ez eddig fel sem tûnt. Bár nem csodálkozom rajta. Az én ovulációmat mindig rossz helyre húzza be.
miert nem rajzolt átlaghõt a ciklus.hu?
Szia. Nekem nagyon babásnak tûnik a görbéd eddig.Tesztelj és hajrá baba:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó válaszolónak az ötletet meg a drukkolást. Majd megírom, hogy mi az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a tartalmas választ és a biztatást. Ha nem jön meg rendesen akkor tesztelni fogok holnap és megírom.
Utolsó vagyok.Azt elfelejtettem hogy a görbéd nagyon biztató!!!
A kérdező hozzászólása: Honnan tudod, hogy 3 nap múlva fog megjönni?
3nap és megjön, ha csökkenni fog a hõd
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudok tesztelni, mert nincs itthon és csak holnap tudok venni, de azért köszi hogy foglalkoztál a kérdésemmel.
teszt?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy miért nem rajzolt alaphõt! Nekem is feltûnt már korábban is. Köszönöm a drukkolásokat, de mára leesett a hõm 36, 6-ra úgyhogy sajna meg fog jönni. Új hónap új esély.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!