Találatok a következő kifejezésre: A 27. környékén ez (3 db)

A 27. hét környékén ez az alulról befeszülő méhszalag húzódás, és a has teljes elnehezedése teljesen normális?

Szerintem most iszonyatos iramban n?het a pici, mert a hasam is nagyon megindult.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem normális. Nekem is sokszor volt ilyen. Kb 2 hetente azt hittem, h szétfeszül a hasam, húzódott mindenhol. mi már 37 hetesek vagyunk. Én izomlázszerûséget kb 2 hete érzek. Szerintem is a baba növekedése miatt van, de azért említsd meg az orvosnak. lehet nem ártana magnéziumot szedned, ha még nem szeded!!! De ezt az orvossal beegyeztesd!:)

Szia! Szerintem normális. Nekem is sokszor volt ilyen. Kb 2 hetente azt hittem, h szétfeszül a hasam, húzódott mindenhol. mi már 37 hetesek vagyunk. Én izomlázszerûséget kb 2 hete érzek. Szerintem is a baba növekedése miatt van, de azért említsd meg az orvosnak. lehet nem ártana magnéziumot szedned, ha még nem szeded!!! De ezt az orvossal beegyeztesd!:)
A kérdező hozzászólása: Béres magnéziumo, calciumot és C-vitamint szedek napi 500 mg-ot.
Nekem a szeméremcsontom szokott úgy fájni, mintha izomlázam lenne. A babó már vagy 2 kg, szerintem az Õ bucija nyomja. Néha jobb, néha fáj, de el szerintem nem múlik, csak mikor kibújt. 34 hetes kismami

Az utolsó mensim október 9.-én jött meg. Az ovulációt 24. környékére számoltam. 27-28.-án a bal petefészkemnél szúró fájdalmat észleltem. Lehetséges, hogy ez már terhesség?

A derekam három napja fáj. A mellbimbóim körül apró dudorokjelentek meg. Rajta a b?r száraz. Csak akkor érzékeny, ha hozzányúlok. December óta nem szedek gyógyszert.

Legjobb válasz: hát ebbõl még lehet bármi ha késik tesztelj és kiderült. tudom nem ilyen válaszra számitottál csak misem tudunk mitmondani mert sok tüneted nincs és még nemis késik

hát ebbõl még lehet bármi ha késik tesztelj és kiderült. tudom nem ilyen válaszra számitottál csak misem tudunk mitmondani mert sok tüneted nincs és még nemis késik
Szia! Hány naposak a ciklusaid? Lehet, hogy csak 27-én volt peteérésed és azt érezted. De lehet hogy korábban volt a peteérés és 27-én már esetleg a beágyazodás miatt volt fájdalmad. Biztosat csak az elmaradt mensi napján tudsz meg.
Szia! Nekem oktober 8-án volt utoljára menzeszem.Nekem hõmérõ szeritn 20-a körül volt pé-m. szóval ha elõbb volt mint számoltad akkor szerintem lehet beágyazódás miatt is.
Én is 6-ára nem várom :) !!! REmélem jó napunk lesz 6-án :)
A kérdező hozzászólása: Gyakori vizelési ingerem van, a méhnyak magasan helyezkedik el, és nem érem el a méhszájat, ami kemény tapintású. Cicik, gyomor rendben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem, hogy ez már talán beágyazódás volt.
Nekem is okt.9-e az utlsó mensim napja. Én pont orvosnál voltma okt.22-én és mondta, hogy a következõ 2 napban próbálkozzunk, mert elég nagy esélyért indulunk a babáért :) .Én is ezt érzem , amit te. De nekem leginkább a legfurább a mellem, mivel nekem soha nem volt érzékeny még mensi elõtt se. Nekem ez a leggyanúsabb.Szorítok neked? Te mikorra nem várod???
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm, hogy szorítasz, én is szorítok neked! A köv. mensi nov 6.- án esedékes.

A Vampire Knight 2. évadának azthiszem nemsokára vége. És sokan aztmondják lesz 3. évad. Kb. úgy nov.27. -e környékén. Igaz ez, vagy kell még várni hogy a manga befejeződjön?

Vampire Knight Destiny lesz ?

Legjobb válasz: Te mirõl beszélsz ? A Vampire Knight 2.évadának lassan 5éve hogy végetért : http://myanimelist.net/anime/4752/Vampire_Knight_Guilty Pontosan 2008 december 28.án. Majd ha véget ér a manga biztos lessz 3.évad , de szerintem nem most lesz az.

Te mirõl beszélsz ? A Vampire Knight 2.évadának lassan 5éve hogy végetért : http://myanimelist.net/anime/4752/Vampire_Knight_Guilty Pontosan 2008 december 28.án. Majd ha véget ér a manga biztos lessz 3.évad , de szerintem nem most lesz az.
A kérdező hozzászólása: Úgy értem nemsokára leadják mind a 13.részt és lehet adják a 3.évadot utána.De mint látom lehet a manga miatt nem lesz.Köszi ! :)
Nemtudom mirõl beszélsz xD 5éve leadták már az utolsó részét is mondom..xd
A kérdező hozzászólása: Tudom.De leginkább 2012-re mondják sokak a 3.évadot.És nem tom lesz-e? De szerintem még jó idõ, mire befejezik a mangát.
A maga Hino-sensei nyilatkozta, hogy nem tervezik. Egyébként a manga kb. 2013 nyarán fog véget érni... Amúgy sem értem mit vagytok oda az anime szériáért, abból is kb mindent kihagytak ami a mangában pedig benne volt.
Külön sorozatok külön fõcímekkel ellátva. nincsenek évadok. Angolul ugyan season-nek mondjuk, de ez nem fordítható le egyértelmûen az évad szavunkra, ami többnyire csak nyugati sorozatokra feleltethetõ meg. Harmadik sorozat nem várható, nincs bejelentve. Talán csak a manga befejezése után, de ez sem biztos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!