Találatok a következő kifejezésre: A 26. vagyok. Mikor fog (7 db)

A 26. hétbe vagyok. Mikor fog a mell láthatóan megnőni? Lehet, hogy nem is lesz nagy?

Legjobb válasz: Elõforduhat, hogy nem fog olyan számottevõen megnagyobbodni, de azt majd úgyis látni fogod illetve érezni(nehezebbek lesznek egy kicsita az anyatej miatt, az biztos).

Elõforduhat, hogy nem fog olyan számottevõen megnagyobbodni, de azt majd úgyis látni fogod illetve érezni(nehezebbek lesznek egy kicsita az anyatej miatt, az biztos).
Szerintem már az elsõ hónapban is jelentõsen megnõ , megduzzad a mell, elég láthatóan. Legalábbis nálam ugy volt. Nem mindenkinek nõ meg jelentõsen. A fontos az, h legyen tejecske) Megfelelõ étrend az egész.
Érdemes lenne elmenned orvoshoz, lehet, hogy vm hormonproblémád van. Nõgyógyász, aztán endokrinológus lenne a jó sorrend.
Orvoshoz még véletlenül se menj el! Kérdezz meg inkább pár dilettáns gyakorikérdésezõt, azok majd biztos meggyógyítanak!
Csak kukacoskodás de ha 2011 októberében jött meg utoljára akkor még 12 hónap se telt el nem 14.Menj el nõgyógyászhoz és beszéld meg anyukáddal.
én a helyedben legkésõbb 2-3 hónap után elmentem volna, de lehet neked van igazad, és sokkal jobb várni 14(!) hónapot, aztán megkérdezni a gyakorin, hogy mikor fog megjönni... -.-" 14... ez még gombócból is sok!
Az teljesen normális, hogy az elsõ idõkben rendszertelenül jön meg, vagyis ritkán. Normál és vékony testalkatú lányoknál késõbb áll be a rendszer... Nekem anno 14 éves koromban jött meg és rá fél évre, majd rá félévre, majd 3 havonta, valahogy így, már nem emlékszem, és olyan 16-17 éves lehettem, mire beállt. Mások azok, akit nagyobb testûek és már 10-12 éves korban jön meg náluk, ne hasonlítsd magad hozzájuk! Viszont nõgyógyász nem árt.
Csak orvos tud biztos választ adni, és ha van valami baj, csak õ ajánlhat rá gyógymódot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. Jah és igen, 2010. okt. 26-án jött meg elõször, és utoljára 2011. márc végén.
Akkor pláne orvoshoz kell menned, ha már több mint egy éve nem menstruálsz! Minél jobban halogatod, annál több kárt csinálsz saját magadnak!!!

26 éves vagyok és szűz. Nagyon félek, hogy fájni fog és ami a legrosszabb az, hogy mikor oda kerül a sor beparázok. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Lazíts és csak annak add oda magad, akit szívbõl szeretsz! Egyáltalán nem szükségszerû, hogy fájjon, és ha a partner odafigyel és óvatos elsõ alkalommal, nagy örömet okozhattok egymásnak. Meglátod, gyönyörû érzÉs lesz egyesülni azzal, akit szeretsz!

Lazíts és csak annak add oda magad, akit szívbõl szeretsz! Egyáltalán nem szükségszerû, hogy fájjon, és ha a partner odafigyel és óvatos elsõ alkalommal, nagy örömet okozhattok egymásnak. Meglátod, gyönyörû érzÉs lesz egyesülni azzal, akit szeretsz!
én most 21 évesen voltam elöször lánnyal, ugy hogy ezzel a lánnyal jártam elöször 16 éves koromban, csak akkor paráztam mint most te és ezért szakitottunk most jöttünk ujra össze. és a lényege az egésznek hogy ne parázz! nem kell azon aggódni hogy esetleg béna leszel vagy hogy a partner ráfog jönni hogy esetleg szüz vagy, az akkor nem fogja õt érdekelni csak az hogy veled van és kész! én ugy fogtam fel az egészet mikor már ott tartottunk mintha ez egy tök átlag normális mindennapi dolog lenne, mint az hogy tv-t nézek. és így elszállt minden félelmem és megbirtam tenni, elöször nagyon hamar elmentem de mikor másodszor csináltunk már sokkal jobb volt, és mindig egyre jobb lesz, és mindig egyre kevesebb a para. Szerintem jöjjél össze egy olyan sráccal aki tényleg tetszik neked és ha ugy adódik akkor tedd meg. A barátnõm azt üzeni innen mellõlem hogy a fájdalom annyira minimális hogy ezen nem kell aggódnod, sokkal rosszabb az ha beütöd a lábad. :-)hajrá! ne parázz! vedd hétköznapi dolognak! Sõt! a legjobb ha ugy veszed mintha már csináltad volna!
Elhiszem, hogy félsz. Ez teljesen normális. De gondolj arra, hogy a mai világban már a kis pisisek is szexelnek :) Szerintem nem jó sokáig húzni a dolgot, 26 éves vagy, már akár 10 éve élhetnél szexuális életet. Nem tudom, hogy vajon azért vagy még szûz, mert egyelõre nem találtad meg azt a férfit, akinek odaadnád magad, vagy mert megtaláltad, csak annyira féltél, hogy nem feküdtél le vele és ezért egy idõ után már a pasi nem bírta?! Jótanács, hogy maszturbálj, fedezd fel a saját testedet, nézd meg, hogy mi izgat igazán, mitõl indulsz be. Ha a pasi nagyon felizgat és tényleg nedves leszel, akkor hamar becsusszan, és lehet, hogy meg sem érzed. Vannak, akik már pl. a tamponhasználattól tágulnak vagy esetleg masztiznak ujjal, szóval szerintem ne izgulj, mert ha túlparáztatod magad, akkor csõdöt is mondhatsz, hidd el, tök egyszerû és természetes a dolog, majd ott, az elsõnél vagy utána te is rájössz! Hajrá!!!
Szerintem minél tovább húzod, annál nehezebb lesz megtenni és annál jobban fogsz parázni tõle. Az elsõ vizsgától is félünk, mégis túl leszünk rajta, vagy az elsõ injekciótól. Ez nem egy elviselhetetlen fájdalom, sõt, van akinek egyáltalán nem fáj-én sem emlékszem fájdalomra, és már ujjazás alkalmával elszakadt a szûzhártyám, még közösülés elõtt. Maga a közösülés meg nem fáj, ha elég nedves vagy(használhattok sikosítót). TEhát egyáltalán ne félj, vágj bele, hidd el, jó lesz:-)
Én 21 éves voltam, amikor elveszettem a szüzességem. Paráztam én is, de a párom, aki azóta a férjem is, nem ment fejjel a falnak. Elõször csak pettigeltünk, azt csináltuk, ami nekem is jó. Szépen, lassan megszoktam, hogy valaki így nyúl hozzám és utána már ment minden simán. Csak a megfelelõ ember kell hozzá.
A legnagyobb hülyeség az, hogy az a tévhit van elterjedve, hogy fáni fog. .... Ez nem így van. Ha kellõ képpen fel vagy zgulva, már eljutottál odáig, hogy vágysz arra, hogy betegye, észre sem fogod venni, hogy bent van, csak azt, hogy milyen jó érzés. Amúgy meg kb. a "fájdalom" addig tart, amíg beadnak egy szurit neked. Abba sem hal bele senki, és csak 1 pillanat. ... Lazulj el, élvezd a kényeztetést. És ha van rá lehetõséged, ne húzd soká. .... Azért 26 évesen szûznek lenni még, elég .... Mondhatjuk azt, hogy jajj de szép, hogy vársz az igazira, de õszintén szólva inkább ciki. .... Ha ettõl félsz, akkor mit fogsz majd szólni a szüléshez???? Nagyobb fájdalom is van az életben, mint a szüzesség elvesztése.
Nem tudom mennyire bátorit a dolog, de én is 26 voltam, amikor úgy döntöttem, hogy ki kell próbálnom, át kell esnem ezen a dolgon, mert senki nem (én magam sem) fogja elhinni, hogy szûz vagyok... Igazából azért nem feküdtem le senkivel, mert nem éreztem, hogy sürgõsen és feltétlenül tudnom kell mi is a szex valójában. Akkor tettem meg, amikor kiváncsi voltam eleggé. 3 hónapig randiztam egy fiúval aztán...semmi különös...kiderült, hogy sokkal nagyobb az étvágyam mint gondoltam...nem szállt el velem a paripa sem, mert nem akartam szexelni mindenkivel aki az utamba került. A fiúval ugyan szakitottam az elso ejszakahoz 2 hónapra, de jött más. Maradt 3 évig aztán megismertem a férjem... A szex az egy jó dolog. Jó, hogy nem sietted el. Lazulj és élvezd, hogy rajonganak érted és kényeztetnek, hiszen megvontad magadtól ezt sokáig. Nem ciki szûznek lenni 26 évesen!!!! 16 évesen ciki teherbe esni és abortuszra menni. Sok boldogságot kivánok minden téren!
milyen világot élünk ma már?? sokan szégyellik ha még szüzek. de miért kell ezt szégyelni? szerintem ez egy büszkeség ha valaki nem tizen korában veszti el. ha valaki az utcán árulja a testét azt már lehet szégyelni, és mondani hogy az gáz. de a szüzesség az NEM.

Ma már a 31. napon vagyok (26-28 naposak szoktak lenni) Mikor fog megjönni?

Van néhány adatom!

Legjobb válasz: Jókor volttaok együtt, én úgy nézem a görbérõl, szóval esélyes a baba! A feltételezett peteérés után 14nappal már lehet tesztelni. Szerintem, várj egy-két napot még esetleg, és utána tesztelj!

Jókor volttaok együtt, én úgy nézem a görbérõl, szóval esélyes a baba! A feltételezett peteérés után 14nappal már lehet tesztelni. Szerintem, várj egy-két napot még esetleg, és utána tesztelj!
maradt fent a hõd... szerintem baba. 1. válaszoló
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/33ff1aeb8d9fb6fa461f75.. ma állás, persze mensi sehol
A kérdező hozzászólása: bár úgy lenne, holnap du veszek tesztet és akkor kedden reggel megcsinálom, ha addíg nem történik semmi

Hogy aludt 1, 5 éves gyerkőcötök az éjjel? Mi nagyon rosszul, , legalább 5x fent volt. Vagy a foga vagy fázott egy kicsit. A nappaliba van nyitva az ablak, szobában meg 26 fok. Vastagabb paplanhajjal van takarva meg bodyban alszik.

Legjobb válasz: Lassan 1 éves a fiam , de mi kb 2 hete egyáltalán nem alszunk úgy éjjel 1 -tõl 4-ig saccra. Nem tudom az okát , de nagyon kíváncsi lennék mert lassan nem tudok nappal fent lenni....

Lassan 1 éves a fiam , de mi kb 2 hete egyáltalán nem alszunk úgy éjjel 1 -tõl 4-ig saccra. Nem tudom az okát , de nagyon kíváncsi lennék mert lassan nem tudok nappal fent lenni....
Mi nagyon jól aludtunk.

26 hetes kismama vagyok es fajnak a fogaim. Mi tegyek?

szednem kene valami kalciumot?nem szedek semi vitamint van kalciumot,es csak hetfon megyek orvoshos

Legjobb válasz: Hát igen, nem ártana multivitamint szedni és kalciumot, magnéziumot. A fogorvos is jó ötlet. :-)

Hát igen, nem ártana multivitamint szedni és kalciumot, magnéziumot. A fogorvos is jó ötlet. :-)
Az összes fáj? Az furcsa. Nem kaptál huzatot? Vagy csak az ínyed? Nekem az elsõ gyerekkel ínygyulladásom volt, arra C-vitamint kell szedni sokat. De fogorvost mindenképp kérdezz meg.
Már vagy 20 hetes kortól kellene a kalcium, pont a fogak miatt. Szedd!
Nekem az ínyem gyullad be sokszor, kamillázni szoktam. És sok tejet iszom...
Ha úgy érzed, hogy az egész fogsorod fáj, akkor ez a terhességtõl van, használj olyan fogkrémet, ami jó az érzékeny fogaknak és használj rendszeresen szájöblítõt is. Nekem idõközönként az ínyem gyullad be, a Meridol nevû öblögetõ csodát tesz! Egyéként pedig biztonság kedvéért a fogorvos is lásson, majd õ végig kopogtat, hogy hol lehet a bibi. Minden jót! (34. hetes mami)
A kérdező hozzászólása: nagyon szepen koszonom a valaszokat.kelemes babavarast

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!