Találatok a következő kifejezésre: A 24. vagyok, (859 db)

Olyan sorozatotkeresek mint a 24 vagy a Kemény zsaruk (the shield), mit ajánlotok?

Legjobb válasz: Azt hallottam hogy a "Szökés" hasonlít a 24-hez. Én még nem próbáltam.

Azt hallottam hogy a "Szökés" hasonlít a 24-hez. Én még nem próbáltam.

A 24. vagy a 27. napon volt pém? Elméletileg ma kéne megjönnie de mivel késöbb volt pém még nem

http://ciklus.hu/images/diagramok/80951aa2084429b2fb10eb006d..

Legjobb válasz: Nem mernék megesküdni arra hogy egyáltalán volt peteérésed. Én úgy tudom, hogy pé után fent kell maradni a hõnek minimum 4 napig, és az igazolja....De én csak egy laikus vagyok, aki sokmindent össze vissza olvas, ne legyen igazam.

Nem mernék megesküdni arra hogy egyáltalán volt peteérésed. Én úgy tudom, hogy pé után fent kell maradni a hõnek minimum 4 napig, és az igazolja....De én csak egy laikus vagyok, aki sokmindent össze vissza olvas, ne legyen igazam.
Felejtsd el a görbézést, nem ér semmit a méregetés.Tapasztalat hidd el.
szerintem azért van, hogy a görbe mûködik... de a tiéden én sem látom nyomát a peteérésnek :( szóval vagy meg fog jönni, vagy pedig nem... nekem májusban 2 hetet csüszott a pé-m és a mensim is (szóval volt egy 45 napos ciklusom, 30. napon peteéréssel)
ha megnezed a ciklus.hu oldalt a hõmérséklet alakulása a ciklusban, vannak peldák a hõ leesik 2nappal pé után, 5nappal pé után, hormontermelõdés miatt. szerintem 25.napon volt péd, van még idõ tesztelni, s remélem, a hõd még felugrik, mert veszesen lefele tart. kitartas..

Péntek este foglaltam rep. Jegyet, ahol 24 órám van befizetni, vagy törlődik, ma reggel fizettem be, mert nem kaptam értesítést törlésről. A hétvége nem számít a 24 órába?

Csak mert nem kaptam értesítést, hogy törölték volna, nem tudom, nem frissítették e, vagy a hétvége nem számít. Remélem volt értelme kifizetni.

Legjobb válasz: Hétvégén nincs óra? 24 óra az 24 óra. Ha jól értem te meg ezen túl voltál...

Hétvégén nincs óra? 24 óra az 24 óra. Ha jól értem te meg ezen túl voltál...


Miért van, hogy 24-hetesen "elveszik" a magzatot vagy később, sok helyen olvastam, hogy 24-hetesen derült ki baj van és meg kellett szülni vagy császár?

Nem arra gondolok,hogy beindul a szülés hanem mikor addig minden rendben van és a 24.hét körül kiderül valami "gond" egy betegség de miért akkor és mik?????Meg mi az,hogy úgymond abortusz féle vagy nem is tudom mi az olyankor és ilyen későn csinálják,akkora babát megölnek és ez így van,nem kitaláltam csak nem értem :( és nagyon sajnálom akik átestek rajta,nekem is van 1-lányom és erről soha nem is hallottam ezidáig,csak egyre többet van itt mint kérdés!

Legjobb válasz: mikor szültem tavaly a kórházban volt egy 14 és egy 16 éves állami gondozott lány akik terhesek lettek, persze "nem tudták" hogy terhesek, 18 és 20 hetesek voltak, állami intézet engedélyével "elvették" a babákat ami annyit jelentett hogy beindították a szülést és meg kellett szülniük az életképtelen babákat. Az egyik lány 24 órát vajúdott. De persze a dolog után mindketten jót vihogtak hogy na ilyen is megtörtént velük és semmi de semmi rossz érzést nem éreztek a halott gyerekeik iránt. sajnáltam szegény kisbabákat, de nekik lehet hogy tényleg így volt a legjobb. Buta felelõtlen kiskamaszok!

mikor szültem tavaly a kórházban volt egy 14 és egy 16 éves állami gondozott lány akik terhesek lettek, persze "nem tudták" hogy terhesek, 18 és 20 hetesek voltak, állami intézet engedélyével "elvették" a babákat ami annyit jelentett hogy beindították a szülést és meg kellett szülniük az életképtelen babákat. Az egyik lány 24 órát vajúdott. De persze a dolog után mindketten jót vihogtak hogy na ilyen is megtörtént velük és semmi de semmi rossz érzést nem éreztek a halott gyerekeik iránt. sajnáltam szegény kisbabákat, de nekik lehet hogy tényleg így volt a legjobb. Buta felelõtlen kiskamaszok!
:(
Szia! Sok betegség derülhet ki ekkor. Például nyitott hátgerinc, Down szindróma. Ilyenkor pedig megindítják a szülést. Persze az anya kérése vétó értékû, ha õ nem akarja nem kényszerítik rá, de õszintén szólva én sem szülném meg a beteg gyereket. Az állami gondozott gyerekekben pedig azért nincs ilyen jellegû érzés, mert szülõi érzést sem tapasztaltak soha. Nem hinném, hogy õk a felelõsek a dologért.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Hányas cipőt vegyek neki? Õsszel kezdte el hordani a 24 et, még jó rá bőven, tavasziból 25 öt vagy 24 et vegyek?

Legjobb válasz: Ez nehéz kérdést. Én pórul jártam ezzel, mert tavaly nyáron olyan tempóban nõtt a kislányom lába, hogy a téli bakancsokból mind nagyobbat vettem neki, mint az akkori mérete. Kiszámoltam elõre, hogy kb. 3 havonta nõtt 1 méretet és azt mondták, hogy még egy darabig gyorsan fog nõni. Tavaly márciusban 20-as volt a lába, akkor kezdett stabilan járni, nyár végére 22-es volt. Emiatt vettem neki 23-as és 24-es téli bakancsokat, de a biztonság kedvéért egy 22-es játszósat is. Most ott tartunk, hogy még mindig azt az 1 22-es játszósat hordja, a nagyobbak még lötyögnek. Attól félek, hogy bele sem fog nõni egyikbe sem, jövõre pedig már kinövi õket. Nagyon elkapkodtam a vásárlást, de ebbõl tanultam, csak akkor veszek neki legközelebb amikor aktuális. Most van akció vagy használtan vennéd a neten?

Ez nehéz kérdést. Én pórul jártam ezzel, mert tavaly nyáron olyan tempóban nõtt a kislányom lába, hogy a téli bakancsokból mind nagyobbat vettem neki, mint az akkori mérete. Kiszámoltam elõre, hogy kb. 3 havonta nõtt 1 méretet és azt mondták, hogy még egy darabig gyorsan fog nõni. Tavaly márciusban 20-as volt a lába, akkor kezdett stabilan járni, nyár végére 22-es volt. Emiatt vettem neki 23-as és 24-es téli bakancsokat, de a biztonság kedvéért egy 22-es játszósat is. Most ott tartunk, hogy még mindig azt az 1 22-es játszósat hordja, a nagyobbak még lötyögnek. Attól félek, hogy bele sem fog nõni egyikbe sem, jövõre pedig már kinövi õket. Nagyon elkapkodtam a vásárlást, de ebbõl tanultam, csak akkor veszek neki legközelebb amikor aktuális. Most van akció vagy használtan vennéd a neten?
Én nem vennék 24-est, inkább nagyobbat, 25-öst. Kisfiú vagy kislány?
A kérdező hozzászólása: Kislány, és igen akcios! Deichmannban van olyan 2 fizet 3at kap akcio. Szerintem 25 veszem, köszi!

24. napomon volt a peteérésem, ma vagyok a 38. napon "mindjárt megjön " érzésem van és fájnak a melleim, a hőm fent van. Lehet ez babó attól hogy a 24. napomon volt a peteérés, Terhességkor milyen folyásnak kell jelentkeznie?

Legjobb válasz: Persze hogy lehetsz terhes. Simán lehet 24. napon peteérés, attól hogy késõbb volt még lehet tûszõrepedés, csak akkor késõbb van a nemvárt mensi. Folyás: a legtöbb nõnek a nemvárt elõtt krémes hüvelyi váladéka van. Ha vizes vagy tojásfehérjeszerû az legtöbbször a mensit jelzi. De ez nem olyan megbízható jel. Van sok ellenpélda.

Persze hogy lehetsz terhes. Simán lehet 24. napon peteérés, attól hogy késõbb volt még lehet tûszõrepedés, csak akkor késõbb van a nemvárt mensi. Folyás: a legtöbb nõnek a nemvárt elõtt krémes hüvelyi váladéka van. Ha vizes vagy tojásfehérjeszerû az legtöbbször a mensit jelzi. De ez nem olyan megbízható jel. Van sok ellenpélda.
Szia! Ha jól értelmezem, akkor tegnap voltál a peteérést követõ 14. napon, tehát már tesztelhetnél is. Természetesen lehet belõle baba, csak ez késõi peteérés. Van ilyen.:-)
A kérdező hozzászólása: A tesztem pozitív lett, viszont azóta sajna már túl vagyok a missed ab.-on is. De persze nem késõi peteérés miatt, hanem mert nem volt életképes! :((

Melyik objektívet érdemes vennem? A canon 15-85mm-es obiját vagy a 24-105 f4 L obit?

Legjobb válasz: Attól függ, mit szeretnél fényképezni. A 24 beltérben, APS-C vázon elég szûk, néha tájképnél is hagy kívánni valót maga után. Viszont a 24-105 egy bevált objektív.

Attól függ, mit szeretnél fényképezni. A 24 beltérben, APS-C vázon elég szûk, néha tájképnél is hagy kívánni valót maga után. Viszont a 24-105 egy bevált objektív.
a 24-105 rol azt terjesztik hogy milyen eles lencse, pedig total nem az es dog nehez. El fog szakadni benne az irisz vezerlo kabel es azt nem egyszru ennel a tipsnal cserelni, szet kell szedni teljesen blendet es annak a kalibralo csavarjait, majd amikor kabel cserelve utana vagy tokeletesen visszarakod a kalibralo excentrikus csavarokat vagy ujra kalibralod te azzl a osszof*sod magad mire kesz leszel, nyilvab dragabban javitjak emiatt. A 15-85 sokkal egyszerubb javitani

Dirtstreet-re 24" vagy 26"os kerékméret a jobb?

Vagy melyiknek mi az el?nye-hátránya. El?re is köszi a válaszokat.:D

Legjobb válasz: magasság függõ 160cm körül 24" 170fölött 26", A 24" elõnyei:könnyebb,merevebb,jobban gyorsitható. hátrányai:kissebb "vég"sebesség,nagyobb gördülési ellenállás,nehezebben gördölát a döccenökön.utobbi dirtnél okozhat problémákat 26" elõny:kis gördülési ellenállás,nagyobb "vég"sebesség,könyebben megy keresztõl a döccenökön hátrány:nehéz. rugalmasabb de az kompenzálható megfelelõ alkatrészekkel. Én 26"ossal mennék .

magasság függõ 160cm körül 24" 170fölött 26", A 24" elõnyei:könnyebb, merevebb, jobban gyorsitható. hátrányai:kissebb "vég"sebesség, nagyobb gördülési ellenállás, nehezebben gördölát a döccenökön.utobbi dirtnél okozhat problémákat 26" elõny:kis gördülési ellenállás, nagyobb "vég"sebesség, könyebben megy keresztõl a döccenökön hátrány:nehéz. rugalmasabb de az kompenzálható megfelelõ alkatrészekkel. Én 26"ossal mennék .

Ha 24. vagyok az ideiglenes felvételi rangsoron, akkor mekkora esélyem van a bejutásra?

Csak 15 gyereket vesznek fel ebbe az osztályba, és nem sok esélyt látok arra, hogy én is köztük leszek... Vélemény?

Legjobb válasz: Szia! Lányom hatvan-valahanyadik volt az ideiglenesen, simán felvették egy fél osztályba. Akkor az igazgató azt mondta, hogy még a 80-diknak is van esélye. Tudod: rengetegen mentek ezerfelé felvételizni, de eszük ágában sincs mindenhova járni :-) Szerintem 24-dikként tuti befutó vagy!

Szia! Lányom hatvan-valahanyadik volt az ideiglenesen, simán felvették egy fél osztályba. Akkor az igazgató azt mondta, hogy még a 80-diknak is van esélye. Tudod: rengetegen mentek ezerfelé felvételizni, de eszük ágában sincs mindenhova járni :-) Szerintem 24-dikként tuti befutó vagy!
A kérdező hozzászólása: koszonom :D
Nem fogsz pofára esni..:)
Simán felvesznek.
A kérdező hozzászólása: egyre jobban remenykedek :) ) ..csak nehogy pofara essek :/
Én anno 27.ként kerültem be egy fél osztályba (vagyis 16ot vettek fel abba a csoportba és még 16ot az osztály másik felének), pedig nyelvi elõkészítõs szakra sokan akarnak járni és hatalmas volt a túljelentkezés. Ne aggódj, simán van esélyed! Egy haveromat 97.ként vették fel szintén a 16 fõbe. :)
Ok.:)
A kérdező hozzászólása: koszonom, ez alapjan ugy nez ki, hogy felvesznek :D
Azért nem minden iskolánál van ez így, van olyan 15 fõs, ahova csak a 15. jut be utolsónak. Ez nagyon iskolafüggõ, és ott a két változó, mégpedig hogy hányan jelölték elsõ helyen és akik nem, azokat felveszik-e az elõtte levõ helyre...de 9 gyerek az nem sok, szóval fel a fejjel.:) De nézz utána az OH oldalán, hányadik jutott be tavaly és elõtte, talán érdemes: [link] Ha feljött a suli, akkor a beiskolázási adatok alatt lesz.
Egyetértek az elsõvel, tuti benn vagy, nyugi!:) Én 143.voltam ideiglenesen, mégis felvettek egy 35 fõs osztályba!:)
A kérdező hozzászólása: Huh, koszonom..hat nagyon remelem, hogy sikerul :/
Meg fellebbezhetsz, ha már jó helyen álltál

Mennyi napig kell pozitívnak lenni az ovu tesztnek? Állítólag a pozi után 24 órával történik a tüszőrepedés. Ha 2 napig is vagy tovább pozi a teszt, melyik naptól számoljuk ezt a 24 órát?

Legjobb válasz: Az utána levõ 24-36 órán belül, és ezt nem tudni pontosan. Szerintem érdemes úgy számolni, mintha minden nap a kiinduló lenne. Nekem általában 2 napig volt +, volt egyszer 3 napig. Ha vezetsz görbét, akkor jobban be tudod lõni, mert az megmutatja, hogy mikor volt a tüszõrepedés. Az ovuteszt és a hõgörbe együtt nagyon hasznos.

Az utána levõ 24-36 órán belül, és ezt nem tudni pontosan. Szerintem érdemes úgy számolni, mintha minden nap a kiinduló lenne. Nekem általában 2 napig volt +, volt egyszer 3 napig. Ha vezetsz görbét, akkor jobban be tudod lõni, mert az megmutatja, hogy mikor volt a tüszõrepedés. Az ovuteszt és a hõgörbe együtt nagyon hasznos.
A kérdező hozzászólása: Köszike.Nem vezetek görbét. Neked sikerült már így a baba? Ilyenkor ha pozitív, nem árt ha minden nap akció van, nem?
Igen, nekem 2 gyerekem van, a másodiknál használtam ovutesztet és görbét is vezettem. Igen, érdemes gyakran együtt lenni amikor pozitív és az utána levõ elsõ negatív napon is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!