Találatok a következő kifejezésre: A 24-26. vérvételkor (2 db)

A 24-26. heti terheléses vérvételen teljes vérképet is néznek.11 csillagom van, de mindegyik a határértékhez közel. Nagyon rossz a vérképem?

A vasam nagyon alacsony,az nagy baj?A babával nem lehet semmi attol hogy ilyen rossz lett az eredmény?

Legjobb válasz: Dokid majd megmondja...szedsz vitamint???Majd bizti kapsz vasat is akkor a meglévõ vitamin mellé.

Dokid majd megmondja...szedsz vitamint???Majd bizti kapsz vasat is akkor a meglévõ vitamin mellé.
A kérdező hozzászólása: Nem szedek mert állandoan hányingerem volt tõle.
Szia én nem vagyok kismama ( vagyis várom hogy megjöjjön de semmi jele) és 2 hónapja kiderült vashiányom van kaptam vasat szedtem 1 hónapig semm iváltozás kaptam msot folsav+vasat annál már a fáradékonyságom is elmúlt! semmi baj nem lesz szerintem
na pedig kellene szedni....femibion 400ast, attól nincs hányinger ha az elevittel volt, én nagyon gyorsan szednék a helyedben addig is míg nem talizok a dokimmal.ÉN elevitet szedtem amúgy végig naponta, s nekem csak egy ici pici vashiányom volt össz...de ez egyénfüggõ, minden terhesség más.nem lesz baj...de vitamin fontos, mert terhesség kimeríti a szervezetet
A kérdező hozzászólása: ja és a vasnál meg a total transzferrin-nél az van irva hogy ismételt vizsgálat.Most ujra kell mennem?
igen majd biztosan.ha oda van írva

A 24-26. hetes vérvételkor hányszor vesznek vért? Csak a kifli-tej evés után 1 órával vagy éhgyomorra is?

Legjobb válasz: Szia! Te a szerencsésebbek közé tartozol ha tej meg kifli lesz:) jobb mint a cukrosvíz...:$ lesz egy éhgyomorral meg egy a terhelés után 2 órával. Vagyis nállunk 120 perces..szerintem nállatok is.! Sok sikert:) 30 hetes kismama:)

Szia! Te a szerencsésebbek közé tartozol ha tej meg kifli lesz:) jobb mint a cukrosvíz...:$ lesz egy éhgyomorral meg egy a terhelés után 2 órával. Vagyis nállunk 120 perces..szerintem nállatok is.! Sok sikert:) 30 hetes kismama:)
Én is irígylem a kiflit, és a tejet tõled:-)DD Nálunk is így van, ahogy elõttem írónál.Szió
Ne irigyeljétek a kifli+tejet. A cukros víz olyan cukorbetegséget is kimutat, amit a kifli+tejes nem!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!