Találatok a következő kifejezésre: A 23. is van mindjárt (3 db)

A 23. hétben is van mindjárt megjön érzés?

Legjobb válasz: Szia,igen van én 34 hetes vagyok és az elejétõl kezdve érzem.Ne aggódj ez természetes.Boldog babavárást!!!!

Szia, igen van én 34 hetes vagyok és az elejétõl kezdve érzem.Ne aggódj ez természetes.Boldog babavárást!!!!
Szia! Én is most éreztem elõször, nekem nem volt eddig. 21 hetes kismama
Igen. Nekem a 26. héten volt meg a 35. héten is. Arra figyelj, hogy ne legyen vér illetve szólni kell a dokinak hogyha erõsebben görcsölsz vagy hosszabb ideig tart. A kisebb görcsölések nekem végig jelen voltak.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!
én is pont igy vagyok menzis érzéseim vannak, és én is a 23. napnál vagyok, sõt a hõm is ugyan ez.
A kérdező hozzászólása: Te vagy a 2 vel alattam lévö kérdezö?Ez szerintem nem a beágyazodás.Nem?
SZIA SZTEM AZ LEHETSZ... DE A TESZTEL VÁRJ MÉG.
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a választ, én is ezt remélem:) Szerinted mennyi esélye van a dolognak?Még 3nap a nem várt mensziig!Már teszteltem 11-én negetív lett:((Tudom korai volt.

23 hetesen alig van hasam ez normális? Az orvos nem mondta hogy baj lenne azt mondta h akkora a baba amekkorának lennie kell de engem akkor is izgat h szinte semmi hasam és mindjárt 6 hónapos vagyok!

Legjobb válasz: Teljes mértékig normális a hugomnál is ígyvolt aztán a 6ik hónap után hatalmasra nõtt a pocija. Tessék megnyugodni mert a stressz árt a lánynak.

Teljes mértékig normális a hugomnál is ígyvolt aztán a 6ik hónap után hatalmasra nõtt a pocija. Tessék megnyugodni mert a stressz árt a lánynak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!