Találatok a következő kifejezésre: A 23. is van (111 db)

Simán lehetsz terhes. Ha nem jön meg 23-án már tesztelhetsz is.
ha nem jön meg, csinálj tesztet. Nekem 15-én kellett volna megjönnie, 17-én csináltam, és pozitív, ami nálunk nem örömhír...majd írj, mi volt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Még nem teszteltem, de nagyon úgy tûnik, hogy meg fog jönni.Múlt hónapban is késett 2 napot ezért is bíztam benne, hogy most sem lesz másképp.Jah igen , azt elfelejtettem írni, hogy 1-2 napokat szokott késni, vagy hamarabb van.Abban biztos vagyok , hogy SOHA TÖBBET ilyent nem csinálok az TUTI!!!!Ez is most fordult velem elõször.
én is pont igy vagyok menzis érzéseim vannak, és én is a 23. napnál vagyok, sõt a hõm is ugyan ez.
A kérdező hozzászólása: Te vagy a 2 vel alattam lévö kérdezö?Ez szerintem nem a beágyazodás.Nem?
SZIA SZTEM AZ LEHETSZ... DE A TESZTEL VÁRJ MÉG.
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a választ, én is ezt remélem:) Szerinted mennyi esélye van a dolognak?Még 3nap a nem várt mensziig!Már teszteltem 11-én negetív lett:((Tudom korai volt.

Van olyan nap hogy nem nagyon érzem a baba mozgását! Baj lehet vagy mi történik? 23 hetes vagyok! A hasam nől rendesen, de tegnap nagyon virgonc volt ma meg.! 2 napja széklet rekedésem is van! Mi lehet?

Legjobb válasz: én is 23 hetet betöltött km vagyok,és vannak olyan napok amikor nem annyira izgága.ha hosszabb ideig nem érzed a mozgást,akkor azért fordulj orvoshoz,hosszabb idõnél én a két napot értem.én ha egy nap nem érezném,és másnap reggel se,tuti aznap elmennék orvoshoz!

én is 23 hetet betöltött km vagyok, és vannak olyan napok amikor nem annyira izgága.ha hosszabb ideig nem érzed a mozgást, akkor azért fordulj orvoshoz, hosszabb idõnél én a két napot értem.én ha egy nap nem érezném, és másnap reggel se, tuti aznap elmennék orvoshoz!
Ha jó a szemed, akkor elég. Nekem kevésbé, így én minimum 69, de inkább 82 centist vennék 2 méterre. :)
Elég kicsi az a 23", nekem a 42"-os már kicsi 3, 5-4 méterrõl.
Ja és nem azért, mert a szemem rossz, ha 10"-os lenne akkor is látnám, de nagyobb tv->nagyobb élmény
Inkább azt kéne megnézni milyen tuner van benne... sokan megveszik a hiperszuper tévét és nézik rajta az analog adást vagy kábeltévét. Tehát alap, hogy tudjon digitális adást fogni. földi (antennás) vételhez (mindig tv) DVB-T Mpeg 4 tuner digikábelhez DVB-C MPEG4, míg mûholdas vételhez DVB-S tuner kell. Utóbbi meglehetõsen ritka
A kérdező hozzászólása: Samsung p2370HD TV-Monitor, rendelkezik digikábel kompatibilis tunerrel! mindent tudok már róla, csak érdekel, hogy elég lesz vajon a méret... 40e Ft-ért tudok 2 év garanciávaL! szerintem megéri!:) csak a méret...
Annyiért simán megéri.
Kár irigykedni, õk viszont nem netezhetnek.
Egy vödör víz, vagy vízipisztoly megoldja :D Várj, tudok jobbat! Kezdj el ugatni :D
A kérdező hozzászólása: legszívesebben kilõném õket az õrbe!!!!
A kérdező hozzászólása: *ûrbe
én szívesen hallgatom, mert viccesek:D
Itt is bagzanak. Az idióta szomszéd pcsa meg zavargatja õket, az idiótája!

A 23. hétben is van mindjárt megjön érzés?

Legjobb válasz: Szia,igen van én 34 hetes vagyok és az elejétõl kezdve érzem.Ne aggódj ez természetes.Boldog babavárást!!!!

Szia, igen van én 34 hetes vagyok és az elejétõl kezdve érzem.Ne aggódj ez természetes.Boldog babavárást!!!!
Szia! Én is most éreztem elõször, nekem nem volt eddig. 21 hetes kismama
Igen. Nekem a 26. héten volt meg a 35. héten is. Arra figyelj, hogy ne legyen vér illetve szólni kell a dokinak hogyha erõsebben görcsölsz vagy hosszabb ideig tart. A kisebb görcsölések nekem végig jelen voltak.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!

Ha a munkavállaló fizetés nélküli szabadságot kér oktober 21-27ig akkor, 23, 24, 25 ami nem munkanap hanem ünnep is van benne, fizetési szabadságon van e vagy sem?

Legjobb válasz: Az sima szabadnap, de ha arra gondolsz akkor arra a napra viszont nem fizet utánad se tb-t se semmit. Nálunk is volt ilyen sajna:S

Az sima szabadnap, de ha arra gondolsz akkor arra a napra viszont nem fizet utánad se tb-t se semmit. Nálunk is volt ilyen sajna:S
A kérdező hozzászólása: 23 fizetett ünnep, akkor arra sem fizetünk?

Amióta terhes vagyok éjszkánként horkolok, rettentően idegesiti a páromat. Nem értem mitől lehet, azelőtt nem volt ilyen problémám. Mitől lehet ez, nektek is van ilyen vagy ehhez hasonló furcsaságotok? 23 hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: én is csak azóta horkolok mióta gyereket várok és én sem tudom mitõl van,de a párom csak nevet rajta azt szokta mondani nem gondolta volna hogy ennyire tudok horkolni:))) Néha arra ébredek hogy szépen rázogat,vagy puszilgat és amikor kérdem hogy mi van, akkor csak annyit mond nem hallotta a tv-t tõlem olyan hangosan horkoltam:)) Üdv 34 hetes kismami

én is csak azóta horkolok mióta gyereket várok és én sem tudom mitõl van, de a párom csak nevet rajta azt szokta mondani nem gondolta volna hogy ennyire tudok horkolni:) )) Néha arra ébredek hogy szépen rázogat, vagy puszilgat és amikor kérdem hogy mi van, akkor csak annyit mond nem hallotta a tv-t tõlem olyan hangosan horkoltam:) ) Üdv 34 hetes kismami
Én is elkezdtem horkolni, bár én felriadok magamra, igy nevetek egyet és alszok tovább. Páromat meg nem lehet felébreszteni még, ha ágyú döng mellette akkor is csak nehezen, így szerencsére nem szól érte. Csak meglepõdött mikor mondtam neki :-) Próbálj meg oldalra fordulni, nekem az bejött. Mert csak hanyat fekve hangoskodtam :-) Üdv: 27 hetes kismami
Szia! Jajj, én is horkolok! Annyira, hogy a hálóban "szunnyadtam", a párom a nappaliban tv-zett és olyan hangos voltam, hogy felvette a telefonjára... Elég vicces, eddig engem zavart az õ horkizása, most fordult a kocka :) Azt olvastam, hogy a terhesség alatt mindenféle testváladék megnövekszik, így az orrban lévõ is (mondjuk többet is fújom az orrom), én arra gondolok, ennek is köze lehet a hangos alváshoz. 20 hetes vagyok, de már legalább 2-3 hete, hogy elõször panaszkodott a férjem. Így van ez, mégiscsak egy másállapot! :) ) Minden jót!
Én is horkoltam terhesen! De a szülés óta már nem szerencsére :) Elég sok humorérzék kell idõnként a terhességhez :) Kitartást neked és a párodnak!!
De jó! Ezt én is meg akartam már kérdezni! Én is horkolok amióta terhes vagyok vagyis úgy a 20 héttõl kb. Engem is keltegetett a párom de most már nem, mert tudja, h. milyen nehezen alszom el. Üdv: 36 hetes kismama
igen, ez a terhesség miatt van.A vér mennyiségének növekedéséböl fakadó helyi vérböség miatt az orrjáratok nyálkahártyája megduzzad és felpuhul.Ez váladéktultermeléshez és orrduguláshoz, valamint horkoláshoz és orrvérzéshez vezethet.A terhesség elörehaladtával ez csak rosszabbodik, de a szülés után teljesen megszünik.Sok folyadékot kell inni, jo rá a C vitamin-erösiti a hajszálereket.És nem árt párologtatót helyezni a szobába. 16 heteske
Igen ez a terhesség vele járója. ahogy növekszik a méhed (felfelé a bordáid felé) a szerveidet és beleidet és felfelé nyomja. Átrendezõdik szinte minden. Ahogy nyomja a súly a tüdõt, horkolunk. Sajnos én is így vagyok, a terhességem alatt. 32+2 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Jé, akkor nem csak én vagyok ilyen zajos, hát ez jó! Köszi a válaszokat, Boldog babavárást mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat, sokat segitett megérteni ezt a folyamatot. Minden jót.

Távhősök van már fűtés nálatok? Nálunk 22-23 fok van, de már fázunk (mi a meleget szeretjük:-) ) 3 éves kisfiam is már fázik éjjel, főleg hogy gyakran le is rúgja magáról a takarót, ahogy fordul.

Legjobb válasz: Nálunk van , de nem elég, megy melette az olajradiátor éjjel a gyerekszobában meg a hálóban is, nálunk 24-25 fok a minimum amit szeretünk. Enyém sem tud betakarózva aludni.

Nálunk van , de nem elég, megy melette az olajradiátor éjjel a gyerekszobában meg a hálóban is, nálunk 24-25 fok a minimum amit szeretünk. Enyém sem tud betakarózva aludni.
Este meleg volt, éjjelre meg visszavették langyosra :( Automata hõfokszabályozó van, ami a beállított napi átlaghõmérséklet alatt kapcsolja csak be a fûtést. Bp.
Nálunk már megy a távfûtés, de csak éjjel. Akkor jó forró a radiátor, nappal viszont nem megy. Ha máshogy nem lehet megoldani, tegyetek a kisfiú szobájába hõsugárzót. Megy egy kis ideig, kellõen felmelegíti a szobát és mindjárt nem fog fázni. :)
22-23 fok nem csak elég, de a kelleténél melegebb is. Nálunk télen sincs 20-21 foknál melegebb a lakásban, éjjel pedig csak 18. Nem fázunk meg olyan könnyen, ha kimegyünk a levegõre. Ha a kisfiad valóban fázna, nem rúgná le magáról a takarót. 3 évesen már van ennyi eszük.
Nálunk még nem megy, de nem is hiányzik. Nálunk is 22-23 fok van, bõven elég. Napközben melegítõ, éjszakára vastagabb pizsi. ha nagyon fáztok, menjen a hõsugárzó.
Fagyjon meg aki nem életrevaló, rinyálósok nesztek kellett bekapcsolni a fûtést azért hogy más meg fizessen egy kis alap díjat. Aztán remélem nem fagytatok eddig össze.....nyugi a hónap végéig tuti nem fogtok, csak a tél vége felé éhezni, ha nem lesz kenyérre a fûtés miatt. http://kepfeltoltes.hu/view/121018/nappppppppppppp_www.kepfe..
Költségmegosztó leolvasó ember úgy olvasta le a mûszert hogy megvilágította valamivel(neon fénnyel talán), hogyan tudom leolvasni házilag saját magam, 2 gomb van rajta de nem akarok hozzányúlni. Ehhez hasonló(jobb oldali) http://www.miho.hu/lakossagi-felhasznaloknak/koltsegosztas/
Nálunk 4 emeletes bérház 4.-en vagyunk 1, 5 szobás jó idõ van fûtés nélkül is jelenleg hozzáteszem hogy rossz fa nyílászáró van és ajtó(huzatos), de mivel nyavajogtak sírtak a lakók hogy kapcsolják be a fûtést így már tegnap óta megy. Kérdezem én Mi a f*sznak??? amikor is jövõhétre is 20-23 fokot mondanak napközbe és éjszakára meg 10 fokot, mi az isten lesz az ilyen emberrel télen, na és persze késõbb meg jön a jajjgatás hogy nincs kenyérre mert a fûtés ennyi meg annyi, kicsit tudni kéne alkalmazkodni fõleg akkor amikor tényleg ki lehet bírni. Októberbe amilyen idõt írnák vétek volt fûtést kapcsolni...A víz a fürdõbe fordul meg két vastag csõ van ott mi nem fûtöttünk tavaly egész télen akármilyen hideg volt kint és így volt 18-19 fok a lakásban és mégis kibírtuk és spóroltunk 20 ezer forintot havonta...
A kérdező hozzászólása: kedves 06.38-as. Ahogy fordul, , azért megy le róla a takaró. Utána meg felébred rá, mert fázik és hív, hogy takarjam be. Tehát fázik. Mi erre vagyunk beállva. Kertesben nõttem fel, és mindég 24-25 fok volt éjjel-nappal. Mi ezt szoktuk meg. Szuperül alszunk melegben.
2napja van fûtés nálunk, panel, 2.emelet, bal szélen.17 fok!!van agyerek szobájába, iszonyat hideg, 2napja mióta van fûtés, éjjelre veszem csak fel neki, akkor nagy nehezen felkúszik 19-20 fokra.Én a fiamra paplanos hálózsákot adok éjjelre, abba alszik, alatta vékony "cicanadrág", hosszúbody, rá egy hosszú rugi(lábas)+zokni, igy alszik.És sokszor még igyis hideg a keze....2, 5 éves.
Nem fûtünk még (gázkonvektor, magánház) 20 fok van. Zokni+papucs vagy mamusz van rajtunk éjjel vastagabb pizsi, vastag paplan. 2 évesemnek így mekege van, 4 évesem majd meg fagy. Én is. Lassan befûtünk. Tegnap a fürdés után fáztak, bekapcsoltuk egy kicsit a hõsugárzót.
Akkor mit szólnál a mi lakásunkhoz? 16 fok van, igaz gázfûtéses és novemberig nem is akarjuk bekapcsolni, mert spórolnunk kell. Hozzá lehet szokni a hûvösebbhez is. Tudom, mert panelben nõttem fel, 21 fok nekem is hideg volt akkor, most meg 19-20 fokban már meggyulladnék.
nálunk meleg van télen, 25-26 fok van, így ehhez vagyunk hozzászokva.Hiába egészségesebb a hûvös, nem tudunk mit csinálni, ennyire fûtenek.Tegnap 23 fok volt, és fáztam az én fiam is három éves, szerencsére hálózsákban alszik, így nem aggódok, hogy kitakarózik.Este még egy vékony plédet is tettem rá, mert nem téli, hanem átmeneti hálózsákkal takarózik a 25-26fok miatt, de most három fokkal kevesebb volt.Nagyon jól aludt, nem izzadt le, kellett rá a pléd.Nálunk még nincs fûtés, de úgy vagyok vele, hogy egyelõre elviselhetõ ez a 23 fok, így minél késõbb kapcsolják be, annál kevesebbet kell fizetni
Ha 22-23 fok lenne, nem kellene fûteni. :) Nálunk egyedi fûtés van, 2 napja már nap közben is be kell kapcsolni, mert épphogy 19 fok van.
Szia! Nálunk is ez van, új hokozponti mérõ van, nappalra 20 ejjelre 18 volt az alap.. Miután az összes lakó fagyott meg, felvittek nappal 22 éjjel 20-ra...Panel, ujpalota.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!