Találatok a következő kifejezésre: A 23. is (330 db)

ez magyarul sincs értelmesen megfogalmazva..
A kérdező hozzászólása: Hm. Akkor másképp: "te mit szólsz ahhoz, ha 23 órakor érkezek"?
Elõször is fordítsd le a webfordítás.hu-val, majd ha van némi német nyelvtudásod, akkor a nyelvtani részét átfogalmazod, és átszerkeszted.

23 hetes terhes vagyok gyakran érzek menstruácios fájdalmakat és a derekam is fáj. Másnál is előfordul? A válaszokat köszönöm. Boldog és gondtalan babavárást kivánok minden kismamának!

Legjobb válasz: Nekem is fajt es surun voltak mehosszehuzodasaim is. Felhivtam az orvosomat es azt mondta hogy surgosen latnia kell nehogy nyiljon a mehszaj. Megnyugtatott hogy a mehszaj zarva van es kaptam gyogyszert (antibiotikumos kupot) amit akkor kell csak hasznaljak ha menstruacios fajdalmakat erzek. Szolj az orvosodnak mert nem termeszetes ez a fajas a terhesseg 23 heteben sott koraszules jele lehet. Addig amig nem lat doki nyomas az agy es lustizzal egesz nap. Boldok babavarast kivanok Udv. 28 hetes kismama

Nekem is fajt es surun voltak mehosszehuzodasaim is. Felhivtam az orvosomat es azt mondta hogy surgosen latnia kell nehogy nyiljon a mehszaj. Megnyugtatott hogy a mehszaj zarva van es kaptam gyogyszert (antibiotikumos kupot) amit akkor kell csak hasznaljak ha menstruacios fajdalmakat erzek. Szolj az orvosodnak mert nem termeszetes ez a fajas a terhesseg 23 heteben sott koraszules jele lehet. Addig amig nem lat doki nyomas az agy es lustizzal egesz nap. Boldok babavarast kivanok Udv. 28 hetes kismama
Szia! Azért ne ilyedj meg. Persze mindenképp beszélj majd a dokival, de én pl. 8 hónapig éreztem minden "aktuális" menstruációt. Ha sokat sétáltam, vagy megerõltettem magam akkor is görcsöltem. Olyankor egy mgb6-ot bevettem és teljesen elmúlt. Boldog babavárást! 3 hónapos fiúcsak anyukája
Szerintem csinálj még egy tesztet pár nap múlva! A 23. még korainak tûnik, de mindenkinél más...
Szerintem is tesztelj újra a hét vége felé! Nekem sem mutatta a teszt de a cicim ugyan úgy fájt mint mikor terhes voltam, innen tudtam hogy igen, megint baba van, mert amúgy soha nem szokott fájni és nem így hogy nem tudok hason sem aludni. Ja, és én is szédültem. Drukkolok!
Korai volt valószínûleg a teszt. Biztos, hogy akkor volt tüszõrepid? Ha holnap sem jön meg, szerintem tesztelj újra, mert ha 11-én volt, akkor holnap nem kéne megjönnie... Ha baba van mindegy melyik tesztet használod, nekem a legrosszabb is kimutatta, csak annál alig jelent meg a csík...
Ha jó a szemed, akkor elég. Nekem kevésbé, így én minimum 69, de inkább 82 centist vennék 2 méterre. :)
Elég kicsi az a 23", nekem a 42"-os már kicsi 3, 5-4 méterrõl.
Ja és nem azért, mert a szemem rossz, ha 10"-os lenne akkor is látnám, de nagyobb tv->nagyobb élmény
Inkább azt kéne megnézni milyen tuner van benne... sokan megveszik a hiperszuper tévét és nézik rajta az analog adást vagy kábeltévét. Tehát alap, hogy tudjon digitális adást fogni. földi (antennás) vételhez (mindig tv) DVB-T Mpeg 4 tuner digikábelhez DVB-C MPEG4, míg mûholdas vételhez DVB-S tuner kell. Utóbbi meglehetõsen ritka
A kérdező hozzászólása: Samsung p2370HD TV-Monitor, rendelkezik digikábel kompatibilis tunerrel! mindent tudok már róla, csak érdekel, hogy elég lesz vajon a méret... 40e Ft-ért tudok 2 év garanciávaL! szerintem megéri!:) csak a méret...
Annyiért simán megéri.

A 13 hónapos babát hány fokban fürdetitek? Neki is kötelezö a 23 fok? Kevés a 21 fok?

Legjobb válasz: Szia! Az én kislányom még csak 8 hónapos, de már hónapok óta nincs 23 fok a lakásban még fürdetéskor se. Eleve izzadós, nem bírja a meleget. Szerintem egyáltalán nincs olyan, hogy kötelezõ hõmérséklet. Minden baba ahhoz szokik, hozzá, amilyen a lakásban van... Egyáltalán nem kevés a 21 fok még fürdéshez sem.

Szia! Az én kislányom még csak 8 hónapos, de már hónapok óta nincs 23 fok a lakásban még fürdetéskor se. Eleve izzadós, nem bírja a meleget. Szerintem egyáltalán nincs olyan, hogy kötelezõ hõmérséklet. Minden baba ahhoz szokik, hozzá, amilyen a lakásban van... Egyáltalán nem kevés a 21 fok még fürdéshez sem.
Látszik mennyire álmos vagyok még:) Az elõzõ válasz irója vagyok. Ezért volt furcsa a 21 fokos víz:D Bocsika:) De amúgy én a fürdõszobában fürdetek, ha nincs meleg, akkor forró zuhannyal bemelegitem és jöhet a gyerek:)
Az én fiam négy hónapos, de már nálunk sincs túl meleg fürdéskor. Egyszer volt 23 fok fürdéskor, de utána nem tudott elaludni, melege volt, azóta 21.5 fok van fürdéskor.
Én mindig kézmeleg vizben fürdetem, sosem mértem a hõmérsékletét. Beledugod az alkarodat és ha kellemes, akkor jó lesz.
Ahol te fürdessz az neki is jó. Ha nem libabõrös, akkor jó. Kérdezd meg, fázik-e?
Látszik mennyire álmos vagyok még:) Az elõzõ válasz irója vagyok. Ezért volt furcsa a 21 fokos víz:D Bocsika:) De amúgy én a fürdõszobában fürdetek, ha nincs meleg, akkor forró zuhannyal bemelegitem és jöhet a gyerek:)
Az én fiam négy hónapos, de már nálunk sincs túl meleg fürdéskor. Egyszer volt 23 fok fürdéskor, de utána nem tudott elaludni, melege volt, azóta 21.5 fok van fürdéskor.
A kérdező hozzászólása: 8:02-es na azért! Én megfagynék a 21 fokos vizben! Semmi baj, mindenki tévedhet.

Csak a kb 12. -13. -14. -15. -16. napon lehet teherbe esni? A mensi ez esetben 28 napos! Vagy megeshet, hogy a 23. napon is?

Legjobb válasz: Szerintem a 23. napon nem lehet teherbe esni. A biztosabb eredmény érdekében vegyél ovulációs tesztet, amit az általad termékénynek gondolt 5 napon át kell megcsinálni. Ugyanúgy mûködik, mint a terhességi teszt.

Szerintem a 23. napon nem lehet teherbe esni. A biztosabb eredmény érdekében vegyél ovulációs tesztet, amit az általad termékénynek gondolt 5 napon át kell megcsinálni. Ugyanúgy mûködik, mint a terhességi teszt.
A te esetedben nincs érett petesejted a 23. napon, de jó ha tudod kivételek mindig vannak és az ördög sosem alszik!Ha nem akarsz még babát ne rizikózz!
Egyáltalán nem biztos, hogy csak közép idõben eshetsz teherbe. Minden nõnek máskor van peteérése, elõfordulhatnak teljesen szélsõséges esetek is. Ha szeretnéd megismerni és nyomon követni a ciklusodat vegyél PG53 mikroszkópot. Ezzel napra pontosan megnézheted a fogamzóképes napjaidat.

Lányok! Mit szólnátok, ha mondjuk a 23 éves pasi, akivel most jöttetek össze bevallaná, hogy még nem volt senkivel, még nem is volt senkije még?

Se alkalmi, se orális, se kapcsoalt, se csók, se semmi ilyesmi. Pontosan semmi.

Legjobb válasz: hát hallod te roker pasi én megujjazném

hát hallod te roker pasi én megujjazném
luzernek gondolnam, amiert 23ev alatt egy csokra se sikerult osszeszedni a batorsagat... az hogy szûz, nem zavarna 18L
Ez a tény így önmagában nem érdekelne, de ha emiatt félénk, nem meri vállalni magát, szégyenlõs a beszélgetéseink közben meg ilyenek, akkor nem vonzana. Valamilyen szinten lehet, hogy izgatna is a gondolat, és még jobban odatenném magam, hogy na tessék lássa milyen jó dolog is ez, aztán belejöjjön. :D
Mindenfélérõl "muszáj" beszélgetni mert nem egy idegennel akarok összejönni.
KERESS EGY 20 EV FELETTI SZÛZ LÁNYT!CUKIK ÉS OLYAN HELYZETBE VANNAK MINT TE!
A kérdező hozzászólása: pl beszélgethetnek másról ismerkedéskor, vagy muszáj a szexrôl???
A kérdező hozzászólása: pedig 19-20 évesen még simán elôfordulhat
19 vagyok, és mikor kiderült, a 20 éves lány eltávolodott tõlem. Ennyit errõl.
Nehezen tudom elképzelni, hogy ilyesmi csak az után derüljön ki, hogy összejöttünk. (Mikrõl beszélgettünk akkor azelõtt?) Barátomnak sem volt elõttem senkije és ezt már az ismerkedés legelsõ szakaszában is tudtam, amikor még csak úgy leveleztünk (õ csak 22), és kifejezetten örülök ennek.
mé hány éves vagy dikk?
A kérdező hozzászólása: nem vagyok 23 éves, a kérdés nem magamról szól.
a hang a fejembe aszt sugta
Hát, haver, én is 23 vagyok, de azért nekem jutott mindenbõl rendesen... több is, mint kéne :(
A kérdező hozzászólása: ki mondta, hogy rólam van szó?????
Semmit :) még az is lehet, hogy örülnék neki. 19/L
és mit szólnátok egy 27 éveshez?
1977-ben születtél, és 23 vagy? Az elmúlt 14 évet hibernálva töltötted? :D
#17 Inkább csúnyán születettnek gondold.
Szellõzés is kell neki.
Használj 100%-s pamut zoknit mert a mûszálastól még -10-ben is ízzadni fog. Vagy lehet hogy enyhe vérkeringési problémád van!
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy vérkeringési problémám van? Mitõl vagy miért, hogyan tudom azt meg?
Bõr cipõben járj! A mai Nike és egyéb divatos cipõk mind mûanyagok! Ezekben fázik és bûzösödik a láb. A közel 100%-os pamut zokni is fontos, de ne kínaiban vedd, mert az nem pamut, hanem minõségi boltban pl. J-Press. (Ott nem 200 Ft lesz egy pár, hanem 1500, de muszáj.) De olyat is vehetsz, hogy SHOLL lábszagûzõ talpbetét. Nagyon jó! és SHOLL krémeket használj, ne BodyMed-et! De van rá rengeteg homeopátiás gyógyszer is, pl. Lycopodium CH9 vagy Silicea CH9. Legjobb lenne, ha elmennél a homeopátiás orvosomhoz.
12-14.dpon érdemes egy rendes terhes tesztel.
Szia! Az ovuteztet rendeltetésszerû használata, tehát ovuláció kimutatására délután kell használni, ezt gondolom tudod, de ha jósnak használod, akkor úgy mint a terhességit, reggel, elsõ vizeletbõl kell.Ez fontos, elmondom miért, és ki is próbálhatod.A reggeli elsõben alig van LH amire a teszt reagál, de ha HCG van, azzal is reakcióba lép.A nap múlásával, és az újjabb vizeléssel már megnõl az LH, ami a következõ ciklusra termelõdik.Próbáld ki, reggeli elsõ pisi, majd csinálj 2-3 óra múlva mégegyet.Szemmel láthatóan erõsebb lesz sokkal, persze még mindig halvány.Ezt azért írtam le, mert én sajnos jártam így, hogy erõsödik erõsödik, de sajnos az elsõt reggel, a többit pedig délelõttönként csináltam, és így az eredmény hamis lett.Ha hcgre reagál a teszt, az csakis reggeli elsõbõl derül ki.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, akkor figyelek erre.
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de menszi elõtt nekem erõsebb csíkom is volt és mégis menszi lett belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nem keserítesz el, hisz annyira azért nem élem bele magam.Persze, rossz lesz ha megjön, de az így is úgy is rossz. :(( Ma is volt egy halványka vonalka, de szerintem nem igazán erõsödött vagy csak minimálisat.Úgyhogy valószínû szerintem, hogy meg fog jönni.:((( De amíg nem jön meg, csak reménykedek. Azt se tudom, hogy pontosan hanyadik dpo-n vagyok, mert a hõm se mértem, meg ovu testet se csinálta.Csak a hasszúrka alapján saccolta.
Sziasztok! Kivel mi újság? Kinek jött meg, ki tesztelt? Nekem még nem jött meg, elméletileg mára nem várom, de még 1-2 napot várok. Valahogy csak kibírom...
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is mára nem várom.Tegnapelõtt picit barnáztam, de nagyon minimálisat.Tegnap semmit.Ma megint volt egy pici a wc papíron.A hõm 37, 1 volt reggel.A hasam picit fájdogál, de nem mensi görcsösen.2 napja nagyon szédülök és rossz a közérzetem.Ma reggel - tesztem volt.De addig nem adom fel a reményt, amíg meg nem jön.És veled mi a helyzet? Hogy bírod ki tesztelés nélkül?
11:21-es vagyok. Nekem sajnos megjött :( De neked és a nem váróknak nagyon szorítok és mindenképp még visszanézek mi lett veled/veletek?!? Drukk!
Sziasztok! En is 26-ra nem vártam, nem is jott meg. Csináltam szombaton és hétfon is tesztet, de még nem mutat semmit. Csak pénteken fogok már tesztelni. Nekem még soha sem késett, reménykedek a dologban!
A kérdező hozzászólása: Nagyon drukkolok!Kívánok + tesztet!
Az elozo vagyok! Sajnos ma megjott! Majd legkozelebb!
10:45-ös vagyok. Hát igen, ott a csík de ez tényleg nem 100%. Biztosat majd pár nap mulva tudunk csak. Írni fogok én is, mi a helyzet! Megy a drukk addig is folyamatosan minden reménykedõnek!
A kérdező hozzászólása: Nem bírok magammal!!!Elõbb csináltam egy másik jóstesztet.Ezen már én is határozottabban látom a 2. remény csíkot.:) Íme: http://kepfeltoltes.hu/view/100224/PICT0038_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/100224/PICT0039_www.kepfeltoltes.. Én csak így hívom, mert ez ugye nem 100%.
Szia! En is 26-ra nem várom! En nem merek korábban tesztelni, ha nem jon meg, akkor vasárnap reggel fogok tesztelni 10-es tesztel!
Jóstesztbõl egy teszt nem teszt, legalább három egymás utáni napon (reggel) kell tesztelni, és azt kell figyelni, hogy a msodik csík erõsödik-e apról napra, vagy sem. Szóval te még nem jósteszteltél normálisan, csak ellõttél egy ovutesztet feleslegesen. Így kellene csinálni: http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszönöm a válaszokat!Azt tudom, hogy jóstesztelni több napon keresztül kell.Tegnap rosszul fogalmaztam, akkor csak elkezdtem.Ma ellöttem egyet megint.Szerintem a tegnapi szellemcsíkos volt, mert ma nem volt második csík.:(Azért reménykedem még.
A kérdező hozzászólása: MA megintjósteszteltem, szerintetek ez halvány + számít vagy csak bebeszélem magamnak?http://kepfeltoltes.hu/view/100224/DSC00021_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/100224/PICT0036_www.kepfeltoltes..
szia! én látok valamit...holnap is csinálj egyet és hasonlítsd össze õket, ha erõsödik több napon keresztül az elvileg jó. De sokan mondják, hogy nem szabad jós-tesztelni, mert nem ad mindig valós eredményt. Kívánom Neked a legjobbakat :D
A kérdező hozzászólása: Óóó, nagyon köszönöm!Megnyugodtam hogy nem kattantam be, és van ott vmi.Tudom, hogy csak 70%, hogy bejön, de az is egy kis remény és nem élem bele magam teljesen.Mégegyszer köszi!
Szia! 26-ra nem várom! Ma volt egy olyan álmom, hogy terhes vagyok! Felkeltem és orommel tesztelte, de sajnos csak 1 csík volt! Remélem, hogy csak korán teszteltem és még baba lesz a dologban! Nagyon letort az egész! Nem kellett volna tesztelnem! Ne tesztelgess, lesz ami lesz!
Sziasztok! Én is 26-ra nem várom. De én nem merek 26-a elõtt tesztelni. Egy ismerõsömnek pl. 1 héttel a nemvárt után lett csak pozi a tesztje. Addig meg úgy volt hogy tuti nincs baba mert negatív. És tessék! Nehéz türelemmel várni, de már csak 2 nap csajok! Szorítok nektek is és magamnak is! Aztán írjátok ám meg, mi lett!?!
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem bûn ha tesztelgetek.Mert ha esetleg + lett, nem könyvelem el, hogy terhes vok.Tudom, hogy csk 70%.De reményt ad.Ha esetleg mégis megjön, akkor kicsit elkeseredem, de új hónap, új remény.A fontos, hogy apával szeretjük egymást és nem adjuk fel.
A kérdező hozzászólása: 10:45ös!Én is szorítok Neked! Majd Te is írd meg mi lett.Én holnap vagy holnapután tesztelek, ha addig nem barnázgatok, nem jön meg és az ovu teszten is sötétedik a csík, (már ha van).
kérdezõ! hogy alakult a hónapod?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!