Találatok a következő kifejezésre: A 22. körül előfordulhat (1 db)

A 22. nap körül előfordulhat peteérérs?

Tudom, ha minden normálisan m?ködik a szervezetben, akkor a 14. nap körül van. De akkor nekem nem volt semmilyen folyásom.Most olyan fehér, krémesszer?, néha darabos, szagtalan a folyásom. Mensi el?jele sem lehet, mert az még túl korai lenne szerintem. Volt már valaki hasonló helyzetben? Esetleg, aki biztosra tudja,hogy akörül esett teherbe?

Legjobb válasz: Bármikor teherbe eshetsz!!!Általában a 14. napon van ovuláció, mikor a legnagyobb esélyed van arra, hogy teherbeessél.Mikor én terhes lettem, nem jött meg csak olyan folyásom volt, mint amit te is leírtál!!És menszesztõl számolva én a 21. napon eshettem teherbe!!!

Bármikor teherbe eshetsz!!!Általában a 14. napon van ovuláció, mikor a legnagyobb esélyed van arra, hogy teherbeessél.Mikor én terhes lettem, nem jött meg csak olyan folyásom volt, mint amit te is leírtál!!És menszesztõl számolva én a 21. napon eshettem teherbe!!!
Elõfordulhat. A ciklus alatt bármikor teherbe lehet esni, csak 14. nap környékén legnagyobb az esélye. Én pl. a 8. napon lettem babás.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Teszten a 2. csík 10 percig pozitív volt, majd utána ilyen fehéres valami, de van egy kis körvonala, most ez pozitív vagy negatív?

[url=

4

Nem várt előtt 2 nappal már érdemes tesztelni?

21

Beagyazodasi verzestol szamitva hanyadik napon lesz pozitiv a teszt?

1

Ez totál negatív ugye?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/131007/1375585_5599212507277..

3

Lehetek terhes vagy várjak még kicsit, hogy megjöjjön? Többi lent

5.-én kellett volna megjönnie, volt egy nagyon halvány rózsaszín folt pisilés után 4.-én, azóta semmi. Görcsölgetek, picit duzzadtnak érzem a melleim, de ezen kívül semmi. Az utóbbi időben kicsit rendszertelen lett a menstruációm, augusztusban a hónap közepén jött meg, szeptemberben a hónap elején. Most nem tudom mi van...

6

Ha minden másnap próbálkozunk, az jó? Vagy túl sűrű?

Nektek milyen módszer vált be? 27_28 naposak a ciklusaim és általában 14_17. napon van peteérésem. Legalább is szerintem, mert akkor érzek némi fájdalmat.
Ti szeretkezés után próbáljátok benntartani a katonákat? Vagy ez abszolút felesleges?

3

Befolyásolhatja a teherbe esést, hogy hányszor szeretkezünk? Mert mi szinte tényleg minden nap, ez gátolhatja?

Mert úgy hallottam a 2-3 naponta a jó. Második hónapja próbálkozunk, de mikor még gyógyszert szedtem akkor is ennyit voltunk együtt, szóval most nem csak azért van, hogy baba legyen

8

Syasztok valaki tudd nekem segitenni ebben? én kb olyan 2-3 hete szedem az ULTROGESTAN HÜVELY kapszulát, , és most olyan két napja alig jelentkezzö vérzésem van de nagyon kevés, , , hogy most mi ez? Mert kisbabát szeretnénk, aki tudd valamit irjon

3

Babát szeretnénk, és gravidát meg e-vitamint szedek, így nem lehet túladagolni az e-vitamint, h. egyik nap gravida, másik nap e-vitamin?

Május óta próbálkozunk,múlt hónapig nem jött össze,és elkezdtem szedni az e-vitamint,és első vitaminos hónapunkban összejött,de másfél hetes késéssel távozott a menstruációval.az orvos mondta,h.szedjek terhesvitamint,de én az e-vitamint se szeretném abbahagyni,mert szerintem az segített most is teherbeesni,csak szerintem vékony volt a nyálkahártyám(6.héten 9,2 mm)

9

Volt, akinek több napos barna folyás babát jelzett?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!