Találatok a következő kifejezésre: A 22. jelentkező (8 db)

A 22. napon jelentkező pecsételés mi lehet?

A ciklusom megbizhato 26,27 napra szokott megjönni.Ma tartok a 22.napon ès nagyon halvány pàr pötty pecsètelèsem van.Létezik hogy màr most ilyen hamar bejelentkezik a készülödö mensim?Vagy van esèlyem babára?Semmi bajom nincs csak tegnap azt vettem èszre hogy nagyon àlmos vagyok egész nap.Szèp napot Mindenkinek!!

Legjobb válasz: Ez függ attól,h szedsz-e valami tabit,és azelõtt volt-e ilyen pecsételés.Lehet terhesség,lehet h hamarabb jön a mensi.Sztem várj még pár napot,aztán teszt vagy/és doki.

Ez függ attól, h szedsz-e valami tabit, és azelõtt volt-e ilyen pecsételés.Lehet terhesség, lehet h hamarabb jön a mensi.Sztem várj még pár napot, aztán teszt vagy/és doki.
Lehet baba, lehet menzesz... biztosra nem hiszem, hogy megmondható. Várd meg, hogy késik-e és akkor teszt. Drukkolok!
igen ingyenes..semmi összefüggés a kettõ között


Nekem ilyenem nem volt, de Kolonics Gyorgy jutott eszembe azonnal, amikor olvastalak. Ezert irok csupan: sportorvos latott mar?
A kérdező hozzászólása: Látta orvos. Sokat õ se tudott hozzáfûzni, mert mindent rendben talált. Annyit mondott, visszább kell venni a tempót. Ami egyenlõ a pályafutás végével. :S A doki is Kolonicsot említette, hogy Õt is világhírû orvosok vizsgálták mégis ez lett.
Sajnalom:-( Pedig nem beszeltem ossze a dokival:-)
A kérdező hozzászólása: És még hozzátenném, h. van már egy diplomám..
akkor sajna nem lehet ingyenes, ha van diplomád.hiába nem töltötted be a 23-at.

2 Cukorbetegségel kapcsolatban, szeretnék kérdezni, hogy az mitől van, hogy kapja az inzulint és látásproblémái vannak pedig eddig nem voltak pedig egy ideje magas a vércukor szintje (20-22) és lábviszketési is jelentkezik?

Hova vigyem melyik kórházba vagy orvoshoz (Budapesten), mert ahol most van nem foglalkoznak vele!

Legjobb válasz: A cukorbetegség tipikus járulékos szövõdményei. Az apró erekben érszûkület van, ezért romlik a szeme, illetve a lába is azért bizsereg, mert nem kap elég vért. Valszeg régebb óta cukorbeteg, mint diagnosztizálták, csak nem foglalkozott vele, ehhez azért kell idõ, hogy kialakuljon, kinek több, kinek kevesebb.

A cukorbetegség tipikus járulékos szövõdményei. Az apró erekben érszûkület van, ezért romlik a szeme, illetve a lába is azért bizsereg, mert nem kap elég vért. Valszeg régebb óta cukorbeteg, mint diagnosztizálták, csak nem foglalkozott vele, ehhez azért kell idõ, hogy kialakuljon, kinek több, kinek kevesebb.
A kérdező hozzászólása: egy hete kezelik és elõtte nem volt semmi baja a szemének mióta kapja az inzulint azóta van addig semmi baja sem volt a szemének ezért nem értem.
A szeme nem a kezeléstõl romlott el, hanem már sokkal régebb óta lehetett cukorbeteg. Az egy dolog, hogy 1 hete kezelik, ez nem jelent semmit, de elõtte lehet, hogy 3 évig kezeletlen volt. Véletlen egybeesés.

22 hetes kismami vagyok és tegnap óta szurkál a pocakom. Szokott ilyen érzésem lenni egy nap 1szer-2szer, de ez ez érzés egész nap jelentkezik ha a jobb oldalam felé hajulok. Ez mitöl van?

Aggódom,mert egész nap ha pl véletlenül úgy mozdulok beszúr.Csak a pocakom jobb oldalán érzem ezt,a csíp? csontom környékén függ?leges irányban.Az ágyból is nehézkes felkelnem mert egyb?l szúr.

Legjobb válasz: Mivel írtad, csak 1 oldaladon érzed, szerintem a kicsi most épp ott helyezkedhet el, és valami ideget nyom. Ha úgy érzed, hogy ez a fájdalom nagyon rossz, akkor keresd fel a dokidat vagy menj be a kórházba egy Uh-ra.

Mivel írtad, csak 1 oldaladon érzed, szerintem a kicsi most épp ott helyezkedhet el, és valami ideget nyom. Ha úgy érzed, hogy ez a fájdalom nagyon rossz, akkor keresd fel a dokidat vagy menj be a kórházba egy Uh-ra.
szia!! ez teljesen természetes, nyugodj meg!! a baba helyezkedik, még van helye bõven, így sokszor téved olyan helyekre, ahol Neked kellemetlen lehet. meg a méh szalagok is nyúlnak, ez pedig ilyen éréssel jár. szóval nyugi!! boldog pocakoskodást, 35 hetes kismami

Nekem 31-32. napos ált. A ciklusom. Már 1/2 éve szedek Clostylbegitet. Kb. a 18. nap körül lehet peteérésem, a kérdésem az, hogy ha a 21-22 napon már jelentkezik mens. Szerű erős hasfájás, attol még reménykedhetek e, hogy sikerül a baba?

Legjobb válasz: Én az utolsó utáni pillanatig reménykedek minden egyes hónapban, hátha... Neked is csak ennyit tudok írni bíztatásként.Ha csak gyenge görcseid lennének és néhány nappal elõrébb járnál a ciklusodban, azt mondanám, hogy pé, de mivel azon már túl vagy a menzi pedig még túl korai, így sajnos nem tudok mit tanácsolni, csak annyit, hogy ne görcsölj a témán. Tudom, hogy a baba érdekében megteszünk bármit és állandóan figyelünk minden rezdülésünkre, de hidd el, a lényeges dolgokat, mint például megtermékenyítés és beágyazódás úgysem érezzük meg. Türelem, elõbb utóbb a ti szerelmetek gyümölcse is megérik!!Kitartás!

Én az utolsó utáni pillanatig reménykedek minden egyes hónapban, hátha... Neked is csak ennyit tudok írni bíztatásként.Ha csak gyenge görcseid lennének és néhány nappal elõrébb járnál a ciklusodban, azt mondanám, hogy pé, de mivel azon már túl vagy a menzi pedig még túl korai, így sajnos nem tudok mit tanácsolni, csak annyit, hogy ne görcsölj a témán. Tudom, hogy a baba érdekében megteszünk bármit és állandóan figyelünk minden rezdülésünkre, de hidd el, a lényeges dolgokat, mint például megtermékenyítés és beágyazódás úgysem érezzük meg. Türelem, elõbb utóbb a ti szerelmetek gyümölcse is megérik!!Kitartás!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!