Találatok a következő kifejezésre: A 21. vagyok és még (132 db)

Helikopterezz neki az egyetemen
El kell hívni valahová!
A kérdező hozzászólása: normalis valaszt varok nem faxsagot
az miért fa.szság, hogy hívd el valahova?
A kérdező hozzászólása: helikopteresre irtam nem rad :) )
Nos keres egy olyan alkalmat mikor egyedül van, Vagy mikor nincs elfoglalva mással. Egyszerûen odamesz hozzá bemutatkozol szia xy vagyok és te? Mi jót csinálsz? Milyen szakon vagy? Dohányzik? Bármi hülyeséget kerdezhetsz. A lényeg hogy a végén megkerdezed merre leszel? van kedved dumálni? Ne nyomulj túlságosan!!! legyél laza! Ez csak egy nõ nem kel idegeskedni
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :)
Nem ciki egyátalán. Erre mondják: Ami késik, az nem mulik.
TISZTELLEK... ez egyáltalán nem szégyelnivaló... ciki, mert a barátaid ezzel tömték meg a fejed...
Szerintem nem ciki és nem szégyen. Brad Pitt meg már kicsit öreges.
Van egy évfolyamtársam, 22 éves, és nyáron lesz 2 éve, hogy együtt van a párjával. Õ szándékosan nem kezdett kapcsolatba senkivel, mert tudta, hogy akivel majd megismerkedik, és összejön, ahhoz hozzá is szeretne menni, így állt hozzá az egész kérdéshez. Akik voltak srácok, mindet elhajtotta, mert a nagy õre várt. Megtalálta, szinte karnyújtásnyira voltak egymástól, és már az eljegyzés is megvolt. :) Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy egyáltalán nem ciki, és ne érezd magad rosszul emiatt. Hidd el, sok lány szeretné visszacsinálni, és így csinálni, ahogy te. :) Azért meg tényleg nem érdemes összejönni senkivel, hogy ne légy egyedül. :) (23/L)
Szerintem hujje az a szemely aki azt mondana h szegyelned kellene azt h szuz vagy.Vegul a te dontesed volt h szuz maradj es nem kell azt szegyelned.
Szerintem sem ciki és egyáltalán nem kell szégyenleni! Sõt, ha úgy vesszük ez egy nagy kincs! :) 23/L
Nem az, én 20 vagyok szintén nem volt még kapcsolatom...na puff: lehet szégyellnem kellene, de igazság szerint nem érdekel mások véleménye a dolgaimról :)
Itt csak egy gond lehet: ha a nagy Õ-t királyfinak képzeled, fehér lovon - és nem adod alább. Ugye normális elvárásaid vannak?
Nem mondom azt, hogy szégyelni való, vagy ciki lenne. Szerintem mindenkinek magának kell eldönteni, hogy minek érzi azt, ha x évesen szûz. Én 19 éves lány vagyok, és eddig két fiúval jártam, de ágy közelébe nem kerültem. Nem érzem cikinek, nem szégyellem. Mindkét srácnak az elején megmondtam, hogy mi a helyzet. Viszont engem zavar. Nem azért, mert jaj mit szólnak mások, hanem mert egyszerûen szükségem van arra, hogy valaki szeressen. Érezni akarom, hogy valaki azért szeret, amilyen vagyok, érezni az elfogadást, a bizalmat. Én is várok a nagy Õ-re, de rájöttem, hogy a nagy várakozásommal nem értem semmit. Ezt a két srácot is elsõre visszautasítottam, mert nem passzoltak bele 100%-ig, a nagy Õ képembe, aztán kiderült az egyik fiúról, hogy dehogynem. Õ róla mintáztam valószínûleg az ideálomat, csak hát õ nem így gondolja. Szóval én nem mondom azt, hogy menj discoba, dugasd meg magad. Nem mondom, hogy süllyedj el szégyenedbe, de azt tanácsolom, hogy legyél nyitottabb, és ne akarj csak a nagy Õ-vel összejönni. Lehet barátod attól még, hogy nem fekszel le vele. Nem azért kell összejönni valakivel, mert nem akarsz egyedül lenni, hanem mert valami megfog benne. Késõbb kiderülhet, hogy õ a te nagy Õ-d. Szóval nem vagy elkésve, ne törõdj azokkal, akik azt mondják, hogy ciki ez, vagy furcsának találják. Te ilyen vagy, mindenki más. De ne zárkózz be, és ne várd ölbetett kézzel, hogy a nagy Õ becsenget. Lehet, hogy elõtte ki kell "próbálni" pár kisebb õ-t is.
Legyél Büszke rá, mondja ezt egy 54 éves férfi. Cserébe megérdemled, hogy végül ideális társat találj!
Csatlakozom az elõttem "szólóhoz". Ne térítsen el az sem, hogy a fiúk azt fogják mondani, hogy pedig az nagyon jó dolog. Amiben viszont igazuk van.
Szia! Én is így voltam ezzel, folyton kerestem a megfelelõt, idõnként bele is voltam zúgva valakibe. De ezek nem voltak semmik, igazából nem is ismertem õket. :) Nem voltam valami vonzó csaj, és mikor 18 éves voltam, elkezdett "udvarolgatni" nekem egy srác. Ez eléggé tetszhetett, mert elkezdtem járni vele. S hálle lúja, idõ közben rájöttem, hogy én nem is vagyok szerelmes belé, és szakítottam vele. Hogy õ szerelmes volt-e belém, vagy csak csaj kellett-e neki, nem tudom, egy biztos, dugni akart. De csak akart, mert nem adtam magam. A nagy Õ-re vártam. A szakítás után néhány hónappal (tuti nem a véletlen, mert abban nem hiszek) elém sodorta, vagy talán engem elé. (Internetes ismerettség, iwiw-en talált rám a drága, és megtetszettem neki.) Kérem szépen most két éve vagyunk együtt, és nagy a szerelem. Szóval keresgesd, majd jön. De nézz hátra, hátha ott áll mögötted. :) (21/L)
Szia.1általán nem kell szégyellned hogy 21 évesen még szûz vagy.Ilyen idõsen mint te vagy most még én is szûz voltam és ismerek egy pár olyat aki 25 éves lesz lassan és nem hogy a szüzességét nem veszítette el hanem még azt sem tudja hogy milyen érzés csókolózni. 24/L
A családomban több ember is van, aki - ne vedd sértésnek, családom tagjait sem sértegetném semmi áron - épp ilyen idealista, mint te vagy. :) Ez nem baj. Tudod, aki nem adja lejjebb a mércét, megnyeri a csatát. :) Az olimpikonok is úgy edzenek, hogy "ezt el kell érnem", ha nem úgy edzenének, hova jutnának? :) Szóval no para! :) (22/L)
Vannak még olyan fickók is (köztük én is), akik nem cikinek, hanem ellenkezõleg nagy kincsnek tartják azt ha valaki vár a nagy Õ-re. Én mikor párt kerestem alap volt hogy leányzót keresek aki szûz, ez alap feltétel volt. És megnyugtatlak, hogy vannak még ilyen fickók mint én. Megéri!!! Én 28 évet vártam a nagy Õ-re. Õ 22 és mind a ketten szûzek vagyunk. És nem szégyellem magam, te se tedd.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!Örülök hogy vannak olyanok akik nem néznek marslakónak emiatt. :) ) Köszi szépen mégegyszer
Én 22 vagyok és ugyanaz a véleményem mint neked, én sem akarok csak azért együtt lenni vkivel, hogy elmondhassam van pasim és én is kezdtem már ezt cikinek érezni, de látom vagyunk így egy páran csak mi ezt nem kürtöljük világgá mint a mostani 12-13 évesek, hogy igen, megtörtént elvesztettem:P! Én sem a tökéletes pasira vagyom, mivel én sem vagyok az, de azért arra már igen, hogy vki mellett boldog legyek:) ! De remélem mostmár eljön ez is! Sok sikert neked is:) !Aki keres az talál:) !
Tiszteletem! Legyél erre büszke! Bár szerintem a nagyÕ nem létezik. Keress egy ideális társat, aki megért és boldog is vagy vele. Érezni fogod, mikor állsz rá készen!
Szia, Nem ciki, sõt. Nem bánom, hogy én nem vagyok már szûz, de néha eszembe jut, hogy ha visszamennék, és az eddigi pasikat kiszedném az életembõl, és kivárnám a párommal csemetém apjával való találkozást, akkor is ilyen szép lenne az életünk, akkor megtenném minden gondolkodás nélkül. Remélem neked "tapasztalat, és csalódás nélkül" megkerül a NagyÕ.
Én 23 éves koromig vártam és azt hittem a megfelelõ párt találtam meg...Meg is történt a dolog...Aztán el is hagyott...Hát ennyit a nagy Õ-rõl. Az egy dolog, hogy annak hiszed, nem biztos, hogy az is. Hát az enyém nem volt az és nagyon megbántam, hogy nem jöttem rá korábban, hogy csak ki akart használni...
ma 12:54 vagyok, még annyit, hogy én úgy érzem már most (21/F), hogy mintha lekéstem volna valamirõl... volt osztálytársaim páran már házasok és szültek is babát. Én meg... :( sehol.
Nem ciki, mindössze annyit mondok, hogy nem érdemes, nehogy az legyen, hogy találkozol a nagy õvel, aztán a tapasztalatlanságod miatt elveszted õt. Az ember minden kapcsolatából tanul valamit és ezáltal "okosabb" lesz.
Már a kérdésen is mosolygok, neharagudj:) ez már az X. ilyen kérdés. miért volna ciki ha 21 évesen még szûz vagy? Valahogy én csakis az ilyen lányt tudom értékelni, nem pedig a 10-éveseket. Én is ilyen vagyok, csak fiúba:) 21 vagyok, sajnos nem volt senkim, és szintén a nagy õ-re várok. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szerintem reálisak az elvárásaim, nem Brad Pittre várok. :)
Nem ciki. Sõt, nagyon jó, hogy vagytok még olyanok, akik nem kefélnek össze-vissza. Mert kevés ilyen lányt ismerek, az egyik a párom, akinek 21 évesen vettem el a szüzességét és azóta is együtt vagyunk, így is maradunk. :) Viszont sajnos a legtöbb csaj nem ilyen. Pl annak idején az osztályban volt 9 lány, abból hat nyíltan felajánlotta, hogy lefekszik velem. Ez max az egómnak tett jót :D 20/f

Szükségem lenne egy kisebb összegre.21 éves koromtól dolgozom (jelenleg 25 vagyok) és még ennyire rossz anyagi helyzetben nem voltam! Sajnos ez a mostani munkahelyemnek köszönhetõ. Egyszeri alkalomról lenne szó! Aki kölcsönben jártas tudna segíteni?

Max 80. 000 lenne szükségem, és mivel alkalmi munkás vagyok jelenleg (ami remélem még a héten változik új munkahelyjel) így gondolom egy bank se adna kölcsönt!

Legjobb válasz: Ezt sajnos eltaláltad.

Ezt sajnos eltaláltad.

21 éves lány vagyok és még szűz miért félek ennyire a szextől?

sok barátom volt már, de mikor arra került a sor, félek s?t azt se nagyon szeretem ha tapiznak stb. anyám szigorúan nevelt, mai napig vele élek, és ha egy sráccal belemerülünk a csókba anyám képe jelenik meg, nem tudok feloldódni, meg rettegek hogy esetleg kiszakadhat a gumi stb. deígy minden pasit elveszítek. érzem hogy nagy a baj, de mit tegyek? kérem ne trágárságokat írjatok!

Legjobb válasz: Menjél el egy pszichológushoz, le is írtad az okát, hogy miért.

Menjél el egy pszichológushoz, le is írtad az okát, hogy miért.
Sztem menj el egy pszichológushoz. Tudod, oda nem a "hülyék" járnak, hanem az okos emberke, akik felismerik, h problémájuk van. Sõt, van olyan, hogy szexuálpszichológus. A te esetedben nyilván rá lenne szükség. Csak bátran :) Vagy keress egy olyan férfit, akit szeretsz és aki VISZONT SZERET. Fontos a bizalom, így könnyebben elengeded magad. Senkinek sem megy könnyen az elsõ, hiszen ezer dologtól fél az ember. Ha félsz, hogy kiszakad a gumi akkor vegye ki a fiú, mielõtt elmegy, így megelõzve a bajt. Egyébként ne vedd el magadtól a csodás éveket, amiket szeretkezéssel tölthetsz. Hiszen olyan szép dolog, ha azzal csinálod, akit szeretsz. És nyilván anyukád is szexelt, ha te létezel, szóval ne érezd magad rosszul. Ez az élet természetes velejárója. :) És ha oda jutsz egy fiúval, akkor éld meg a szerelmet és ne anyádon gondolkodj. Vagy csak ezzel védekezel magad elõtt is mert félsz és nem mered bevallani. Csak hunyd be a szemed és ne gondolj másra, csak, h eggyé válasz a szerelmeddel és h ez maga a csoda. Remélem picit segítettem. :)
Ha lehetõséged van, rá, minél elõbb költözz el tõle.
Szia én 20 vagyok és ugyanez volt a helyzet és én is féltem a gumitól. Most egy csodálatos barátom van és fogamzásgátlóval védekezünk! De elõtte gyógyszer + gumit használtunk! Érezni fogod hogy kiben bízhatsz meg ezen a téren és akkor majd nem fogsz félni. :)
szerintem is fordulj pszichológushoz. esetleg ha gyógyszert is szednél meg gumiznátok is lehet akkor is nagyobb biztonságban éreznéd magad. plusz a barátodnak is beszélj a problémádról. együtt minden könnyebb:)
Túl súlyos dolognak ítéled meg az együttlétet. Egy dolog a nevelés, az nálam is foltot hagyott (bár én fiú vagyok), azt mondják h. mindig csak az elsõ falat a keserû, aztán rájössz h. nem is olyan hû de hatalmas dologról van szó. csak bátran :)
Gratulálok a kedves frigid mamának, egy életre tönkretette a szexuális életedet...
Egyébként próbáld meg "átnevelni" magad. A szex az egyik legszebb dolog, ami két ember között történhet, ha a kapcsolat alapja szeretet, tisztelet, bizalom, stb. Felelõsségteljesen mûvelve nem kell ennyire görcsölni rajta. Ha kiszakad a gumi, ami igen valószínûtlen, ott a 72 órás tabletta. LAZÍTS!!!!!!
Valószínû, hogy nem fog változni a helyzet, amíg nem változik meg az anyukáddal való kapcsolatod. Énis azóta élvezem a szexet, amióta nem lakok már otthon (egyetem miatt másik város). És így sokat változott a helyzet, felfogta, hogy tudok magamra vigyázni, már egészségesebb a viszonyunk. Itt kezdõdik, és értesd meg vele elsõ sorban, hogy mennyire fáj neked, hogy nem bízik benned.
Ilyenkor nagyon hasznos a magasról leszarom hozzáállás. Mit tud tenni, megver, ordibál veled? Csak akkor tud irányítani, ha hagyod. Elõször is azt kell tudatosítanod, hogy ez az egész, csak a fejedben létezik. Elmehetsz szakemberhez, de õ nem fogja tudni megváltoztatni az anyádat. HA dugni akarsz, akkor találd meg a módját. Nincs a nap 24 órájában a sarkadban.
Elég baj, hogy így nevelt. Már 3 éve felnõtt vagy, mégis meddig babázna veled mint egy kislánnyal? Nem akarja hogy boldog legyél? A boldogság egyik kulcsa a szerelem szerintem, anélkül aki meg tud lenni, hát furcsállom. Most már bízhatna benned annyira, hogy csak 1 pasassal mész el, és azért mert szeretitek egymást nagyon és jólesik vele lenned. Nem ülhetsz folyton anyukád mellett, ezt õ is be kell lássa. Amúgy ezt hogy anyukádat látod csók közben, ezt is lehet csak pszichológus tudja segíteni feldolgozni. De ha így folytatja... költözz el mihamarabb albérletbe, bárhova! Bután hangzik, de MENEKÜLJ! ...az életedért, ami a tied, s nem anyukádé!
Nem tudom hány éves anyád, de elég maradi. Hogyan mondhatja meg egy 21évesnek hogy mikorra meg hova menjen! Állj a sarkadra, és mond meg neki hogy ez már a te életed! És azt is közölhetnéd vele, hogy a saját hibáidbol szeretnél tanulni nem töle! Egyszer felveszed a kesztyüt es beszélsz vele, ha kell akár kiabálhatsz is. Utána hidd el elgondolkodik majd rajta! A szexröl meg annyit, hogy a világ legcsodálatosabb dolga. Lehet picit félsz, de ha talalsz egy megfelelö embert akit majd szeretsz és ö viszont szeret, automatikusan meg fog történni. Ne görcsölj rajta! Az okait keressd miért! A legföbb ok az édesanyád! Tudat alatt félsz töle.
"Úristen mit kaptam lealáz a sárga földig". Mi lenne ha megpróbálnál nem venni tudomást róla "had mondja alapon". Állj a sarkadra, felnõtt nõ vagy. Mondanám, h próbálj vele beszélni, logikusan érvelve, de nyilván ez nem megoldható. Vagy ha már nem jársz suliba, esetleg suli mellett menny melózni. Így már azt sem vághatja a fejedhez, hogy "én tartalak el". Ha nagyon rosszul alakul beszéld meg vele, h neked is egy életed van és mennyivel jobb lenne ha bnõ módjára meg tudnátok beszélni a dolgokat, mert így csak azt éri el, h elveszít. Állj ki magadért, mert egy életed van és ezeket az éveket (a legszebbeket)soha nem kapod vissza. Arról nem is beszélve, ha így folytatod soha nem lesz komoly kapcsolatod és akkor örök életedre anyáddal élhetsz édes "harmóniában" és nézheted a szerelmes szappanoperákat. :(
ne hagyd, hogy anyád irányítson. már felnõtt vagy, közöld ezt vele is.semmi joga ahoz, hogy így bánjon veled. barátnõhöz vagy kollégiumba nem tudsz elköltözni?
A kérdező hozzászólása: soha nem engedett sehová ma is ha randira hív egy srác, kiszabja hogy egy óránál tovább nem lehetek. volt hogy 1, 5 óra múlva mentem haza, Úristen mit kaptam lealáz a sárga földig!most hogy mondjam meg egy férfinak hogy jaj mennem kell mert anyám eddig engedett el? tök égõ!
Nem vagy már kislány ! Nem kell úgy tartani anyucitól, így csak tönkre megy az életed. Miért van bûntudatod ha csókolózol egy pasival ? Anyukádnak sem volt látod mert férjhez is ment és gyereke is született, megszült téged. Akkor ezekszerint Õ sem vetette meg a szexet, neki sem volt anyukája elõtt bûntudata. Akkor most legyél apáca mert anyukádnak úgy tetszik ? Ne csináld ezt ! 21 éves vagy, még kiskorú sem vagy már, hogy anyukád fogja a kezed. Bizony beleunnak szerintem is a pasik az ilyen csajokba és az nem jó. Azért tuti nem jár veled senki, hogy csak beszélgessetek. Bizony anyukád a szexuális életedet is tönkretette így ... :( Jaja szerintem is a legjobb, ha elköltözöl. Egy idõ után te sem bírod majd idegekkel és tönkre fogsz menni, hogy úgy kezel téged mint egy kislányt. Ha van barátod és csókolóztok ne anyukádra gondolj hanem lazulj el és bízd magad rá, hidd el kellemes lesz az együttlét. Ha nagyon szereted nyugodtan feküdj le vele, nem biztos az, hogy egybõl elszakad az a gumi. Mondjuk mikor párom elvette a szüzességem nem használt gumit mégsem estem teherbe, de én nem is gondoltam anyumra. Ha te mindig anyukádra gondolsz, akkor az már szinte egyenlõ azzal, hogy rettegsz tõle. Az meg nem vezet jóra. A szextõl meg abszolút nem kell félni. Éld az életed akár tetszik az édesanyádnak akár nem ! Nem kezelhet már gyerekként téged !

Ha beleszeretek haverom barátnőjébe, és valószínűleg ő is viszont belém, de viszont 21 éves vagyok és még nem is csókolóztam, akkor a havert válasszam vagy a csajt? A sztori lejjebb

kimentem haveromhoz, mert ugye már 2 napja nem szívtam XD meg a szombati joint már alap XD Lementünk pályához, és ott összegy?lt lassan mindenki, meg meglett a zöldike is végül. begyulladt egy joint. aztán még egy, és a feje tetejére állt hirtelen minden. Úgy kezd?dött, hogy beszélgettem haverom barátn?jével és egyszer csak kezdtem egyre furcsábban érezni magam. Az arcom és a testem izzott, a gyomrom és a lábam remegett, a szívem meg er?sen zakatolt. (nagyon sok cigin túl vagyok már és ezt nem az okozta) , el?ször azt hittem túlszívtam magam, de kiderült hogy minimális cucc volt a cigiben!ezután elmentem pizzáért a csajjal, mert mi lettünk megbízva vele. bementünk, rendeltünk egy pizzát és sokat beszélgettünk, visszafele gyaloglás közbe megettünk 1-1 szeletet. Az a pizzériás történet végleg betette a kaput és rájöttem miért érzem furcsán magam! :S:S asszem beleszerettem haverom n?jébe, és rájöttem hogy még el?tte sosem voltam szerelmes. Õ is asszem hasonlóan érez, mert átölelgetett, meg ilyenek. egyik ismer?söm mondta nekem, hogy szerinte én többet beszélgetek a csajjal, mint a barátja. szóval... :S Én az a fajta ember vagyok, aki haver barátn?jével soha !!! de most er?sen megingott a hitem ebben az elvemben :S. szóval az egész úgy fojtatódott, hogy a nagy felismerés pillanatától nem szóltam egy szót sem, mert egyszer?en lesokkolódtam! Kérdezték hogy mi van velem, én meg odamorogtam nekik hogy semmi! elindultunk vissza pályához, és haverom barátn?je odafutott hozzám és átkarolt, meg ölelgetett, mondom neki, hogy lehet nem kéne, mert itt van a barátod is és nehogy féltékenykedjen, meg megsért?djön rám. mondta hogy nem fog, de engem zavart picit ez, Kérdezte, hogy miért vagyok morcos meg szomorú, hát utalgattam rá, meg valami hülye szöveggel kifejtettem a lényeget, csak nem tudom megértette- e, de a nézéséb?l arra következtettem , hogy megértette. végül elszívtunk még egy cigit és elmentem haza, amint csak tudtam ! ha összejönnék a csajjal, akkor haverom megharagudna, de ? az egyetlen ember akit?l a füvet beszerzem, tehát a kérdés akár úgy is szólhatna hogy:

Legjobb válasz: Hát a füvet eleve hagyni kéne a p...csába , de ha ennyi eszed van tedd azt . Ha meg csak a cigiért vagy a haverja , akkor nem vagytok igazi haverok ! Szerintem jobban jársz ha hagyod a csajt . Nekem is furcsa amúgy hogy még eddig nem voltál szerelmes ... de hát megesik.

Hát a füvet eleve hagyni kéne a p...csába , de ha ennyi eszed van tedd azt . Ha meg csak a cigiért vagy a haverja , akkor nem vagytok igazi haverok ! Szerintem jobban jársz ha hagyod a csajt . Nekem is furcsa amúgy hogy még eddig nem voltál szerelmes ... de hát megesik.
"Fû azért volt, mert nem volt csaj"--->ez még érthetõ is, hogy v.mivel pótolni kellett (mondjuk elég érdekes kompenzáció) De ezt a "Csaj azért nem volt, mert haver csaja vagy senki"---> ez mégis mi a frász akar lenni? Csak úgy tudod elképzelni a csajozást, hogy lenyúlod az egyik haverod barátnõjéééét??? Miért nem keresel magadnak? :o Amúgy összehozni egy csókot nem nagy szám, elmész v.mi disco-ba és lekapsz v.mi csicskább csajszit és kész, persze rendes barátnõt így nem találsz... "Fû vagy csaj?" Sz.tem egyik sem...sz.tem Te egy nagyon magányos ember lehetsz...se szerelem, se igaz barát. Sajnállak. :(
Szokjál le a fûröl.Másnak is sikerült és akkor majd nem lesznek ilyen problémáid.Amiért nem tudsz most dönteni az a fû miatt van.Én eggyértelmûen a csajt választanám.
én a csajt választanám, mert akkor lenne csajod, nem füveznél, mert nem jutsz hozzá, mert a haveroddal összekapsz, aki szerzi neked a füvet, és a többi válaszolónak üzenem, hogy attol hogy valaki smókol, atttol még lehet komoly ember is !
Se fû se csaj, , , bár a te döntésed lesz úgyis, , , , , és azon elgondolkodtál már mi a barátság fogalma?úgytûnik csak azért a barátod mert tõle tudsz szerezni anyagot, , , komolyodj meg....
igen komolyodj meg!gáz hogy vála$ztani akar$z a c$aj meg a fû között.a füvet eleve mellõzni kéne.a haverod c$ajára meg nem$zabad ránézni(ha egyáltalán a haverod) hogyhogy még egy c$ók $em volt.télleg nõj fel
Ha addig fogsz füvezni, míg nem lesz csajod, akkor soha nem lesz barátnõd, max. csak egy füves. Az meg milyen már?Szépen szokjál le a fûrõl és kezdj el csajozni. Haver barátnõje pedig tabu, amíg nem szakítanak! L, 18
Jó kérdés, de szóval 21 évesen még semmi nem volt? ez meg hogy lehet ??
A kérdező hozzászólása: a fû azért kellett edig, mert nem volt csaj. csaj azért nem volt, mert vagy haver csaja, vagy senki. csók azért nem volt mert eddig nem volt rá alkalmam, sem lehetõségem, ami valószínüleg azért volt, mert nem akartam kockáztatni. most kockáztathatnék, de nagyon nagyot! ne oltogassatok, hanem válaszoljatok komolyan! kösz a segítséget, de nem lettem okosabb.
A kérdező hozzászólása: lehet igazatok van! lehet nem vagyok életrevaló, lehet egyszerûbb lenne felkötni magamat, akkor hát sziísztóóóóóók ! XD majd odaát várok rátok, és a pokoltüzénél csak romantikusabb, és könnyebb nõt találni mind idefent! XD :D:D hehe és valóban, akármilyen diszkóban lekaphatnék egy , , csumpibb\'\' csajt, de így tényleg nem találnák senki normálisat , max amit elérnék az csak a kefélgetés lenne, de nem biztos szerelem, szóval ennyi volt. [email protected] 40 éves szûz leszek, 19 év mulva, és ez azért eléggé zavaró! meg az is zavaró, hogy haverom nõje mindig vh-zik, meg rámír msnen, és akkor még elvárja a társadalom, hogy ne vegyek róla tudomást? és nem is csak úgy birom elképzelni , a csajozást, hogy lenyúlom haver nõjét, hanem eddig csak ez a lehetõségem volt! amúgy meg van igaz barátom is, csak az a probléma vele, hogy ugyanabban a cipõben jár mint én, annyi különbséggel hogy õ nem szertetett bele ebbe a lányba! Egy dílerrel meg nem lehet összebarátkozni, azért mer díler, ezt minden füves tudja, hogy a díler haver mindig csak díler marad, fõleg hogyha olyan a hozzáállása a vevõkhöz mint a haveromnak, és igen haveromnak hívom, mert sokat szívtunk meg röhögtünk együtt, de ha nem lenne a fû, soha nem ismertem volna meg sem õt sem a nõjét ! ezért elméletben a felmerült problémáért is közvetve a fû a felelõs, amiért meg isten hogy megteremtette, de a 10 parancsolatban is csak felebarátod feleségét említik és nem barátnõjét, akit ráadásul nagy valószínûséggel meg is csaltak és akire azt mondják hogy elõbb választaná a füvet mint a nõjét . na asszem így már biztosan mindenki számára teljes a kép és érthetõ a kérdés egész háttere, vagyis az innentõl következõ válaszolnak már lesz hatása a döntésemre !
Ne is legyen hatása a válaszoknak a döntésedre, , csak gondolkozz el rajta, , , , ,
jó ho$$zú $zöveget $ikerült ö$$zehoznod de ha eddig nemakadt neked c$aj akkor $zerintem ne a haver c$ajánál próbálkozz.nem éri meg na mind1 cijjaa
A kérdező hozzászólása: jaja, a végére csak összejött valahogy az egész történet XD :D De szerintem akkor megfogadom a tanácsotokat és haver barátnõjét kihagyom. fájni fog nagyon, de megvárom a szakítást, ha egyáltalán lesz :S de asszem ezután még több zöldséget fogok fogyasztani, de hát ez sajnos ez esetben elkerülhetetlen következmény, mert ha már a lányka nem lehet az enyém, akkor legalább együtt füvezek vele, az azért még elég elfogadható lesz !
Hát apám, te idióta vagy, már ne is haragudj. hogy lehet ilyen kérdést feltenni, hogy a fû vagy a csaj? de hát tudod mit, ha a csajon múlik a napi fûforrásod ami tulképp a haverod, akkor a füvet válaszd. (ha ilyen gyökér vagy, akkor meg is érdemled)
írtam egy elég hozzsú választ, de nem fogadta el, így újraírom. abszolút megértem a problémádat. én 18 évig vártam a nekem megfelelõ lányra, de csak nem jött, így be kellett érnem buta, semmirekellõ fruskákkal, és egy olyan lánnyal csattant el az elsõ csók, akire már-már viszolyogva gondolok vissza. aztán fél évvel épp a fûnek köszönhetõen találkoztam a legcsodálatosabb teremtéssel a világon... gyakorlatilag annyi történt, hogy leszólított a barátaival az utcán, tudok-e nekik szerezni; szereztem white widowot; a lány beájult; másnap megkerestem jól van-e; elkezdtünk dumálgatni; egy hétre rá rájöttünk hogy szeretjük egymást. azóta együtt vagyunk, együtt tépünk, és a házasságunkat tervezzük. neked annyit tudok tanácsolni, hogy ha tényleg szereted a lányt, akkor tegyél meg mindent hogy öszejöjjetek. ha csak azért tépsz, mert nem bírod nõ nélkül, akkor ez megoldja a helyzetet; ha nem, keress más dílert, nem olyan nehéz dolog manapság... ha nem jön össze a dolog, keress más, hasonló 'érdeklõdésû' lányt. járj koncertekre, bulikba (reggae, ska, dub, dubstep, goa, pszichedelikus dolgok), mindenképp találsz valakit. a legfontosabb: ne add fel!
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló! látszik a válszodon hogy te is tépsz! XD :D kb a válaszod elolvasása elõtt határoztam el magam, amellett, hogy a csajt választom, a haver helyett neki ugysem okoz majd komolyabb problémát hogy beújítson valakit. az utsó válasz olyan volt, mint egy végsõ megerõsítés, és ezzel legalább lett életcélom és küldetésemnek tekintem, hogy enyém lehessen a lány, és én az övé ! :D:D:D:D:D:D:D és furcsamód jobban is érzem magam, ! Tudom hogy hatalmas gonosztett lesz, amit véghez viszek, de hát könyörûljön meg rajtam mindenki, 21 év igan is hosszú idõ, és már ettõl sem riadok vissza! Aki nem ért egyet, annak üzenném, hogy a 10 parancsolatban is az ál, hogy ne kivánd felebarátod feleségét! és nem barátnõjét. és azis benne van abba a tetves bibliában, hogy amit sten parancsol, ahoz sem hozzáadni, sem elvenni nem szabad, szóval ez van! Nem vagyok vallásos ember, templomban is vagy 10 éve jártam utoljára egy kirándulás alkalmával, de ma a neten ezt kutattam. szóval inkább a lányt választottam! köszi a válaszokat, 1-2 sokat segített!

Én 21 éves lány vagyok, és még szűz, de a barátom nem tudja. Elmondjam-e neki? (tovább lent)

Szóval ? ezt még nem tudja, és nem tudom, elmondjam-e neki. Ha elmondom, szerintetek nem fog haragudi, hogy eddig nem szóltam? Mert úgy hallottam, a fiúk nem nagyon szeretik a sz?z lányokat, vagy esetleg örülni fog neki? Vagy ne is mondja el neki az egészet?

Legjobb válasz: a fiúk jobban örülnek egy szûzlánynak mint nem annak. mivel jobb ha valaki összefeküdt már fûvel fával, meg becsülik, és tisztelik, MÁR AKI!!! hiddel szerintem örülnie kell pláne manapság, ritka aki 20 alatt szûz, kivéve a normálisabbjait!!! MOND EL NEKI, jobb mint ha hazudnál, remélem jól fog elsülni a dolog sok sikert puszi:P:-)

a fiúk jobban örülnek egy szûzlánynak mint nem annak. mivel jobb ha valaki összefeküdt már fûvel fával, meg becsülik, és tisztelik, MÁR AKI!!! hiddel szerintem örülnie kell pláne manapság, ritka aki 20 alatt szûz, kivéve a normálisabbjait!!! MOND EL NEKI, jobb mint ha hazudnál, remélem jól fog elsülni a dolog sok sikert puszi:P:-)
Szerintem tudasd vele h még nem voltál senkivel, ha szeret stb akkor ezt megfogja érteni..végülis vannak olyan pasik is akik örülnek annak h te leszel nekik az elsõ...
Én elmondanám a helyedben. Ha szeret a barátod, akkor ez a tény nem ront a helyzeteden. Sõt! Neked lesz jobb, ha az elsõ alkalommal tízszer olyan figyelmes lesz, mint ha nem tudná. Én 20 évesen nemrég vesztettem el a szüzességem, de meg sem fordult a fejemben, hogy ne mondjam el a barátomnak. Nem kezdett el körbeugrálni, de elmondta, hogy megtisztelõ számára, hogy õ lehet az elsõ, és tényleg szeretné olyanná tenni az elsõ alkalmat, hogy jó szívvel gondoljak rá vissza.
Szerintem mond el neki nyugodtan nem hiszem, hogy bàrmi baja lesz ezzel. Még örülni is fog, hogy ö lesz neked az elsö.
Ha odakerültök, nagy valószínûséggel úgy is leesik neki. Akkor már jobb elõre elmondani, neked meg neki is jobb úgy, mert tudni fogja, hogy eszerint kell rád figyelnie, óvatosabbnak kell lennie. Nem az a gáz, ha megmondod neki, hanem az, ha ezzel menet közben kell szembesülnie, ami mindkettõtök szempontjából csak rosszul sülhet el. Nem azért, mert nem a szüzektõl irtóznak (múló állapot az), hanem mert egész máshogy kell hozzáállni egy már tapasztalt nõhöz, mint ahhoz, akinek ez az elsõ. Ha titkolódzol, akkor egy nagyon szép dolgot tudsz javíthatatlanul elcseszni, és mindkettõtökben rossz szájízt hagyni. És még egy fontos: A fiúk úgy általában nem a szûz lányokat nem szeretik, hanem az olyan éretlen bakfisokat, akik nem képesek a dolgok egyenes megbeszélésére, elintézésre, ezzel teljesen feleslegesen kellemetlen szituációkba sodorva mindkét felett. Ez a megállapítás általánosságban (nem csak a szüzességre vonatkozóan)is igaz.
szerintem az nagyon jó dolog, én örülnék neki
Szerintem mindenképpen mond el neki, legyél vele õszinte. 19f
Ne mondd el, hazudj neki! Inkább higgye azt, hogy nem vagy az, és hallja vissza a barátnõidtõl, hogy mégis, az sokkal jobb megoldás! Komolyan nem értem. Nem az õszinteség a párkapcsolat alapja...? Ha annyira nem bízol benne, hogy félsz ezt elmondani, minek jársz vele?
Mindenképpen mond el. Elvégre a pasid. Miért ne mondanád el? nem ciki, ha meg baja van vele, szakíts mert nem normális ha ez valakinek problémát jelent (szerintem)
A kérdező hozzászólása: Csak hallottam már olyat, hogy nem szeretik, akivel bajlódni kell. Mondjuk õ nem olyan (szerintem), de félek, hogy azt fogja mondani, hogy miért nem szóltam elõbb. Köszi a válaszokat!
Én 22 voltam, és csak akkor mondtam el neki mikor odakerültünk, de szerintem végig tudta vagy érezte a dolgot. Semmi gond nem volt belõle, sõt inkább örült neki!

A 21. hétben vagyok és még nem igazán érzem a babám mozgását. Mikor fogom végre érezni?

Legjobb válasz: Szépen apránként egyre jobban. Én a fiamat nagyon hamar éreztem, talán 15 hetes lehettem. Most 22 hetes vagyok és csak kb másfél hete kezdtem el érezni. Pedig a másodikat hamarabb kéne a tapasztalatok szerint.:) Ne aggódj!

Szépen apránként egyre jobban. Én a fiamat nagyon hamar éreztem, talán 15 hetes lehettem. Most 22 hetes vagyok és csak kb másfél hete kezdtem el érezni. Pedig a másodikat hamarabb kéne a tapasztalatok szerint.:) Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod:)
Én most vagyok 17 hetes de én sem éreztem még semmit. Van egy barátnõm õ a 9 hónap alatt 1x érezte, hogy csuklott a babája, azonkívül semmit. Igaz õ elég kövér.
Szió!Én is 21 hétbe vagyok:) Nekem is hol érzem, hogy mógoz hol nem.Nem értem mért olyan ha oda teszem kezem egybõl abba hagya:(Talán még picurka, a mi picurkánk, és van elég helye elbujnija:) )Szerintem 1-2 hét, és még aludni sem tudunk a pocakbabábnktól:) ))Szép baba várást!
Szia. Én is pont 21 hetes vagyok, de én sem érzem a baba mozgását. Ne aggódj, késik, de biztos, hogy nem múlik.
Szia! Én már javában a 21 hét közepén jártam, amikor elõször éreztem a baba rúgásait. Nem voltak apró rezdülések, ... stb(mint ahogy mindenki mondja), egyszerüen csak elkezdett rugdosni, és azóta abba sem hagyta. Most 26 hetes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat, aranyosak vagytok:)

Eddigi barátnőimnek túl nagy volt a 21 cm-es és elég vastag farkam és nem élvezték a szexet mert fájt nekik még akkor is ha nagyon óvatos voltam. Lányok szerintetek a barátnőim voltak túl szűkek vagy nektek is túl nagy lenne ez a méret? 20/F

Legjobb válasz: Nos, nekem is rossz, ha vastagabb pénisz mozog bennem, de ha az elején lassabban tolod be, utána csinálhatjátok keményebben is. Tapasztaltam anno. Szóval kicsit gyengédebben az elsõ pár percben (ill. pozíció váltásnál is)!

Nos, nekem is rossz, ha vastagabb pénisz mozog bennem, de ha az elején lassabban tolod be, utána csinálhatjátok keményebben is. Tapasztaltam anno. Szóval kicsit gyengédebben az elsõ pár percben (ill. pozíció váltásnál is)!
Nekem már a 17-18cm is fáj :( De vannak itt olyanok, akik állítják, h 18 fölött kezdõdik a pénisz, szóval találhatsz olyat, aki ezt szereti. 19/N
Az exem is ilyen méret és nálunk sosem voltak ilyen problémák. De hát ízlések és pofonok. Ahogy mondták, van aki a 16 centire esküszik, van aki meg az ekkorára :P
Ebbõl is látszik hogy a csajoknak csak a szája nagy!
Én csipáznám! :) 26N
Ez változóz a nõknél is sztem. Pl van egy barátnõm, aki mesélte, hogy a pasijának átlagos méretei vannak neki mégis mindig nagyon fáj a szex az elején, mert õ nagyon szûk, és tamponból is csak normált tud felhelyezni magának, nagyobbat nem. Én meg simán használom a 2-vel nagyobb méretût, pedig még szûz vagyok. Szóval ez nagyon változóz dolog. Biztos lesz majd olyan aki élvezni fogja a méreteidet, csak eddig nem olyan lányokkal akadtál össze:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megpróbálom még óvatosabban bár eddig is olyan óvatos voltam amilyen csak tudtam lenni,
Remek. Most kiélted magad a neten, mindenki dicséri a farkad kamuhosszát, akár le is feküdhetsz aludni. Elõtte verd ki, ha nagyon fáj.
Szerintem is kamu. Ha ez lenne a problémálya, akkor magát a problémát ecsetelné, ami történt vele, nem azt, hogy lányok, mi történne, HA...
szerintem ne told be annyira. a hüvely nem végtelen..:) (kb 7-10 cm-s)
Nekem már a 16 centis is fáj, ha nagyon vadul esünk egymásnak a barátommal, úgyhogy így is óvatosnak kell lennünk bizonyos pózokban... A nõi hüvely 7-8 cm hosszú, és közel sem biztos, hogy bármekkorára kitágul nemi izgalom hatására (a szülés nyilván más, mielõtt még valaki beszólna, hogy akkor is tágul- és persze ott hatalmas fájdalmak közepette...) Mást nem tudok javasolni, csak hogy legyél gyengéd óvatos, ne told be tövig, és próbáljatok olyan pózokat keresni, amiben a lánynak nem fáj (annyira). 20/L

21 hetes vagyok és még nem jörr rám 1kg-se? Ezért a babámnak lehet valami baja?

Fogalmam sincs hogy miért nem hiszok amugy 82kg vagyok!

Legjobb válasz: Hát azért nem híztál,mert a baba még nem nõlt olyan sokat.Majd most fogsz hízni ahogy a baba nõl.Az ideális hízás max 10 kg.Én is csak félidõ után híztam mind a két terhességnél.Egyikkel 6 kg 3350gr lett,másikkal 8 kg 3600 lett a gyerek.Én sem voltam sovány 72kg val keztdtem a terhességeket.

Hát azért nem híztál, mert a baba még nem nõlt olyan sokat.Majd most fogsz hízni ahogy a baba nõl.Az ideális hízás max 10 kg.Én is csak félidõ után híztam mind a két terhességnél.Egyikkel 6 kg 3350gr lett, másikkal 8 kg 3600 lett a gyerek.Én sem voltam sovány 72kg val keztdtem a terhességeket.
Ne aggódj, ez teljesen jó, sõt ideális. Tény, hogy szinte mindenki hízik már a 20. hétig (bár az szakirodalom azt mondja, hogy félidõig még nem indokolt a hízás), de az egészséges hízás mértéke nagyban függ a kiinduló testsúlytól is. Minél több a súlyfelesleg a kismamán, annál kevesebbet indokolt hízni terhesség alatt. Igazából az olyan sokat emlegetett 13 kg-mos megengedett hízás is a normál testalkatúakra vonatkozik. A munkatársam 87 kilóval kezdte a terhességet, amihez 167 centi társult és a szülés elõtt végül 85 kg volt, ugyanis az orvosa szénhidrát diétára fogta már az elején. Én 178 centihez voltam 63 kg és nekem 18 kilót engedélyeztek terhesség végéig, BMI alapján számolták ki, ugyanis elég vékony voltam. Nagy eséllyel meg is lesz, ugyanis a 33. hétben vagyok és most járok 13 kiló plusznál.
"Engedélyeztek"... Úr Isten, mintha minden csak a kilók körül forogna, nem is a kisbaba körül! Az a baj, hogy a legtöbb kismama állandóan a kilókkal foglalkozik. Ha hízik az a baj, ha nem hízik, akkor meg az. 21 hetesen még apró a baba, akkor ugyan mitõl híznál? Max a megnövekedett mennyiségû vértõl, és magzati mellékrészektõl 1-2 kg-ot. De az sem biztos. Nyugi, majd a vége felé fog rádmenni elég kg.
Szia! A babádnak szerintem semmi baja sincs. Én 31 hetes vagyok és összesen 3 kilót híztam. Valószínû, hogy nem is én, hanem a placenta, a baba, meg a magzatvíz nyom ennyit. Pedig eszem. Nekünk minden leletünk jó, a baba jól fejlõdik és egészséges. Ha 82 kiló vagy, akkor a babának van mibõl elvonnia a tápanyagot. Nekem is eltudja vonni, pedig én csak 76 kiló vagyok. És jól vagyunk! Boldog babavárást!
A barátnõm 95-el kezdte, 35 hetes és 2 kilót szedett fel, de jólvannak, és semmibaj, mert volt a kismamin elõtte annyi felesleg, amibõl a baba simán elél.. Ne aggódj ez miatt.
Jó neked:-) Én úgy vettem észre, hogy aki sovány testalkatú, arra töb kiló jön fel, mint akin amúgy is van valamennyi plusz kiló. Gondolom a szervezet úgy alakítja, ha van felesleg, akkor minek szedessen még fel.
Szia! Én vékony voltam a terhesség elõtt, a 20. hétig nem jött rám semmi. Most a 40. végén járunk, és minden rendben! Amúgy akik husisabban kezdik, általában kevesebbet is szednek fel. (Azért merem ezt mondani, h husis, mert én pl. 54 kg-mal kezdtem, és a végére sem értem el a 70-et, remélem, nem haragszol érte, nem bántani akartalak.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Boldog babavárást mindenkinek!:)
A kérdező hozzászólása: mármint a fogamzásgátló
persze hogy hat, ha rendesen szeded akk mindig hat
A kérdező hozzászólása: mindennap. ugyanabban az órában. telefonomon beállítottam az idõt h jelezzen
Hat a gyógyszer. Csak meg fog jönni a menstruációd. A vérzés 1. napján kezded szedni a következõ levél gyógyszert 21 napig. 26/l
A kérdező hozzászólása: nem 7 nap szünetet kell hagyni és a 8. napon kezdem el szedni? nekem azt mondta a doki
De igen jól tudod kérdezõ. A 7 napon belül bármikor megjöhet, igazából tök mindegy hogy mikor, a lényeg hogy a 8. napon kezd el a következõ levelet.
Ja és még lefelejtettem a végérõl hogy igen, hat a gyógyszer a szünetben is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!