Találatok a következő kifejezésre: A 21. vagyok és 1,5 (5 db)

A 21. hétben vagyok és 1, 5 kg-ot híztam, baj ez vagy nem?

85 kgról indultam az els? id?ben lefogytam 5 kg-ot, most 81,5 kg vagyok.

Legjobb válasz: nálad ez nem annyira fura mivel nemvoltal vékony mar a bab elott sem ,jobban azok hiznak akik 50kg korul indulnak ...

nálad ez nem annyira fura mivel nemvoltal vékony mar a bab elott sem , jobban azok hiznak akik 50kg korul indulnak ...
Èn a 25 héten tartok, e´s 13kg van rajtam.Ez sok, de nem tudok mit csinálni vele.Szerencsére most megállt a híza´som.Eddíg nagy étvágyam volt.Igaz én 52-röl indultam. Szerintem nem gond, hogy nem hi´zol, de ha aggaszt, akkor besze´lj a védönöddel, vagy orvossal, hogy megnyugtasson. Vigyázz magatokra.
Szerintem ez azért nagyon kevés. Mindenképpen kérdezd meg a védõnõdet hogy kicsit ducibbaknál ez normális-e! Igaz hogy én 50kg-ról indultam de 18 hét alatt már 3 kilónál tartok. Szerintem ennyit minimum neked is kellene híznod.
Én 16. hétig nem hiztam semmit aztán 5 hét alatt 3 kg-ot. 30 hetes korig 8-11 kg lenne az ideális.

Ma vagyok a 21. napon, és rózsaszínű nyákot vettem észre a wc papíron. Ez lehet beágyazódás jele? Tapasztalatok? Ha volt ilyen, mi lett az eredmény? 30 napos ciklusom van. Jó lenne ha végre örülhetnék, 1, 5 év után.

Legjobb válasz: A havim után 12 nappal volt 4 napos pecsételõ vérzés ami, mint kiderült a beágyazódás jele volt akkor. (kb 7-12 nappal az együttléttõl számítva szokott lenni) Elvileg egy érzékenyebb teszt a beágyazódástól számított 3. napot már kimutatja. Sok sikert!

A havim után 12 nappal volt 4 napos pecsételõ vérzés ami, mint kiderült a beágyazódás jele volt akkor. (kb 7-12 nappal az együttléttõl számítva szokott lenni) Elvileg egy érzékenyebb teszt a beágyazódástól számított 3. napot már kimutatja. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi lányok, hát remélem!!!A babákhoz nagyon gratulálok!
2 hónapja próbálkozunk, mind a két hónapban ez volt, a végén mind a kétszer megjött. Remélem, a többiek többel tudnak biztatni téged.
Igen lehet beágyazodás!Nálam is igy volt! Az eredmény már egy kintlévõ 6 hónapos kisfiú! Drukkolok!

Ha nem a menstruációm 1. vagy 5. dik napján kezdem el szedni a fogamzásgátlót hanem mondjuk rá másfél hétre, és beszedem mind a 21-et akkor ugyanolyan védettségem lesz?

Legjobb válasz: hát én yasminellet szedek és a tájékoztatóban az van benne h a mensi 1.-5.napig kell bevenni.nekem doki is azt mondta h így kell.de csak akkor vagy védve az 1. naptól ha a mensid 1.naapján veszed be a tabit.ha késõbb akkor 1 hét vagy 2.tájékoztató azt írja hogy 1 hétig kiegészítõ védekezés kell.de miért nem kérdezted meg a dokidtól mikor felírattad a gyógyszert?

hát én yasminellet szedek és a tájékoztatóban az van benne h a mensi 1.-5.napig kell bevenni.nekem doki is azt mondta h így kell.de csak akkor vagy védve az 1. naptól ha a mensid 1.naapján veszed be a tabit.ha késõbb akkor 1 hét vagy 2.tájékoztató azt írja hogy 1 hétig kiegészítõ védekezés kell.de miért nem kérdezted meg a dokidtól mikor felírattad a gyógyszert?
Szia. Várd ki a következõ mensidet (ha annak az elsõ napján kezded szedni, attól a naptól védett vagy), mert nem leszel így védett. Csak a pénzedet szórod, mert nincs védettség, ha nem az 1. v 5. napon kezded. Ekkor csak a 2. levél megkezdésétõl leszel védett, ergo majdnem 1 havi tabit feleslegesen szedtél be

Valaki lefordítaná? Mai véreredményem. Human choriogonadotropin Eredmény 27.9 Egység IU/1 Ref. Tartomány<5.3 Én ebből semmit nem értek. Elvileg ma vagyok 5hetes és 3napos terhes. Vagy mégis elment a baba a20-21-ei vérzéssel?

Görcseim nem voltak,mint általában egy vetélésnél!Holnap megyek reggel n?gyógyászhoz! De addig is próbálom megfejteni ez eredményt.

Legjobb válasz: Nem volt elõtte még vérvételem se vetélésem.Eddig nem tudtam az milyen.Nem is kívánom senkinek!

A kérdező hozzászólása: Nem volt elõtte még vérvételem se vetélésem.Eddig nem tudtam az milyen.Nem is kívánom senkinek!
5+3 naposan többnek kellene lenni a HCG-dnek, valószínû a baba csak volt tényleg:( http://piszenpisze.hu/tablazatok/hcg-szintek-a-terhesseg-ala.. Itt egy táblázat, igaz tág határok között mozog, de sztem ez volt Nálad nagyobb is.
A kérdező hozzászólása: Ezt találtam még neten: Ha a HCG szint 5 mIU / ml alatt van, az negatív, nem vagy terhes. 25 mIU / ml fölött pozitív, tehát terhes vagy. 5 mIU / ml és 25 mIU / ml között bizonytalan, a tesztet néhány nap múlva meg kell ismételni. Ha az ismétléskor a szint magasabb, az jó jel, ha alacsonyabb vagy ugyanannyi, akkor az jelezheti, hogy a terhesség elhalt. Akkor 27, 9 a HCG-m?
Igen, annyi a hcg-d, de általában 4 hetesen már 1000 fölött szokott lenni, 5 hetesen meg több ezer. Egyetértek az elsõvel, szerintem sincs baba. Nem volt elõtte már vérvételed? Egyébként én 4X vetéltem már el, és nem mindig van görcs, fõleg ha fiatal a terhesség.
Valószínûleg elment. Sajnálom. :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!1 nagy fiam van páromnak is , és van egy másfél éves közös kisfiunk. A pici elõtt volt egy molla terhességem(üres petezsák 7hetesen) be kellett feküdnöm , abortuszra.Most meg ez? Milyen beteg egy világban élünk? Tényleg aki szeretne babát(mi egy kislányt szerettünk volna Nagyon!)annak nem jön össze aki meg "felelõtlenül, nem kellõképpen védekezik" elsõre terhes lesz aztán megy abortuszra önként vígan dalolva!Mondván korai még szülni...ráér a gyermekvállalással.Eszébe sem jut Örökbe adni... :(
Megértelek, hidd el! Mi 3 évig vártunk a lányomra, azért írtam a 4 vetélést, mert annyiról volt papírom, de valójában több babám ment el...már mondtam a férjemnek, hogy váljunk el, és keressen valakit, aki tud neki szülni...aztán derült égbõl villámcsapásként (már a Kaáliban volt idõpontunk)a szülinapomon megfogant a lányom, aki velünk is maradt! Most egy alkalomból, szoptatás mellett terhes maradtam. :) Valentin nap volt, úgy látszik, nálunk a koccintás válik be. :) Nagy meglepi volt, de nagy az öröm. Ma voltam a 20 hetes Uh-on, kontrollon, és volt egy nõ, aki a 9-ik abortuszához jött Uh ellenõrzésre...azt hittem leütöm, nagy hangosan ecsetelte is, hogy õ mindig kéri, hogy ne mutassanak szívhangot, mert akkor már nem tudná elvetetni...dehogynem, ezeknek nincs szívük! Kitartást kívánok neked, hidd el, nektek is meglesz a kislányotok! Szép estét, és ne keseredj el!
A kérdező hozzászólása: Ma azt mondta a nõgyógyász, ultrahang vizsgálat után, hogy felszívódott a terhesség.2 hét múlva HCG szintet kell ellenõrizni vérbõl.Sajnos ez van.... :(

21 éves vagyok.1 hete 3 napon át napi 2x használtam a penis xl nevû krémet, és ilyen 4-5 napja fájnak a heréim. Mindkettõ, illetve nem tudom felállítani a pélót. Habár ma reggel volt egy kis merevedésem, de nem volt sok. Ez lehet visszér tágulat?

1 alkalommal véletlen a herék körül is bekentem, jegelem õket, de nem nagyon reagálnak a hideg-meleg-re.

Legjobb válasz: +Régebben volt egy balesetem, inkontinenciám volt, de azt intim tornával kordában tudtam tartani... tehát ott lent a az izmok gyengék

A kérdező hozzászólása: +Régebben volt egy balesetem, inkontinenciám volt, de azt intim tornával kordában tudtam tartani... tehát ott lent a az izmok gyengék
Te egy gyilkos vagy. :)
Hogyan vársz értelmes választ hülye kérdésre? Semmi összefüggés nincs azok között, amit leírtál. 1, mi az a penis XL krém? 2, mi az összefüggés a heréid fájdalma meg a krém között? 3, mi az összefüggés arra vonatkozólag, hogy nem tudod felállítani? 4, mi köze a visszér tágulatnak mindehhez? 5, mi köze a jegelésnek a krémhez? 6, hogy kellett volna reagálni a heréidnek a jegelésre?
A kérdező hozzászólása: Na akkor, hogy tiszta legyen a helyzet: -a krém : [link] -Feltehetõen a gyengék voltak az ereim, és kitágította a herék visszereit-> rossz vérellátás -Ugyanezt feltételezem a péniszem esetére is.. -ezt a kérdésed az imént megválaszoltam -a jegelésnek nem a krémhez, hanem a herék reagálásához van köze, tehát normális esetben hideg hatására összehúzódnának, de nekem nem mindig teszi azt... remélem így átláthatóbb

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!