Találatok a következő kifejezésre: A 21. után beágyazódási (3 db)

Ma vagyok a 21. napon, és rózsaszínű nyákot vettem észre a wc papíron. Ez lehet beágyazódás jele? Tapasztalatok? Ha volt ilyen, mi lett az eredmény? 30 napos ciklusom van. Jó lenne ha végre örülhetnék, 1, 5 év után.

Legjobb válasz: A havim után 12 nappal volt 4 napos pecsételõ vérzés ami, mint kiderült a beágyazódás jele volt akkor. (kb 7-12 nappal az együttléttõl számítva szokott lenni) Elvileg egy érzékenyebb teszt a beágyazódástól számított 3. napot már kimutatja. Sok sikert!

A havim után 12 nappal volt 4 napos pecsételõ vérzés ami, mint kiderült a beágyazódás jele volt akkor. (kb 7-12 nappal az együttléttõl számítva szokott lenni) Elvileg egy érzékenyebb teszt a beágyazódástól számított 3. napot már kimutatja. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi lányok, hát remélem!!!A babákhoz nagyon gratulálok!
2 hónapja próbálkozunk, mind a két hónapban ez volt, a végén mind a kétszer megjött. Remélem, a többiek többel tudnak biztatni téged.
Igen lehet beágyazodás!Nálam is igy volt! Az eredmény már egy kintlévõ 6 hónapos kisfiú! Drukkolok!

A 21. nap után (beágyazódási időszakban) szabad-e masszíroztatni?

Azt tuom, hogy terhesség alatt nem ajánlott, mert vérb?séget okoz. Csak azt nem tudom, hogy a beágyazódást ez mennyire befolyásolhatja. Egy babára váró kérdezi.

Legjobb válasz: Mivel pontosan nem tudhatod mikor van a baba, egy csomó dolgot teszünk amit nem ajánlatos ha már tudja az ember,hogy terhes. Én még a masszázsról nem hallottam, hogy alhasi vérbõséget cinálna, talán a bõrödben igen. Szóval nyugodtan, hidd el nem ezek az "ártalmak" teszik ha nem sikerült most! Sok sikert!

Mivel pontosan nem tudhatod mikor van a baba, egy csomó dolgot teszünk amit nem ajánlatos ha már tudja az ember, hogy terhes. Én még a masszázsról nem hallottam, hogy alhasi vérbõséget cinálna, talán a bõrödben igen. Szóval nyugodtan, hidd el nem ezek az "ártalmak" teszik ha nem sikerült most! Sok sikert!

Ciklus 21. napján volt ovum, most a 25. napon elkezdtem vérezni picit, csak mosdó után jellemzõ inkább. Akkor most meg fog jönni rendesen és közben lehet megtörténhet a beágyazódás?

Sosem volt ilyen késõn ovum. És ilyen hamar sem jött még meg soha. Ciklusaim általában 26-30 nap között mozognak, legtöbbször 28 naposak. Szerintetek mi lehet?

Legjobb válasz: Van még esély a késõi ovu miatt, vagy ez a hónap is elúszott. :(

A kérdező hozzászólása: Van még esély a késõi ovu miatt, vagy ez a hónap is elúszott. :(
Hááát..szívesen mondanám, hogy talán beágyazódási vérzés, de az ilyen hamar nem lehet (feltéve, hogy ovukor voltatok együtt, ha elõbb is, akkor talán lehet az, de az csak egy-két csepp). Ha azt mondod a ciklusaid 26-30 nap között mozognak, akkor ez sajnos nagyobb eséllyel a köv. mensi elõjele.
Elsõ vagyok: DE! természetesen míg nem jön meg, van esély! Hajrá!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!