Találatok a következő kifejezésre: A 20. vagyok. Naponta (21 db)

A 20. héten vagyok. Naponta többször keményedik a hasam. Az előző terhességemnél magnéziumot kellett szednem rá. Csak 3 hét múlva megyek az orvosomhoz. Várjak addig, vagy kezdjek el MagneB6-ot szedni?

Ha ez a keményedés nem okozhat bajt magnézium nélkül, akkor kibírom a dokiig, viszont ha igen, azzal nem csinálok bajt, ha a doki "utasítása" nélkül kezdem el szedni? (Telefonon hívni a dokit elég nehézkes.)

Legjobb válasz: Szia En 19.hetesen voltam nala,es mondtaam neki,h nalam is ez van,naponta tobbszor erzem a kemenyedest a hasam aljan,azt mondta nyugodtan szedjek ra magne b6-ot.Kerdeztem,h mennyit,es mondta,h 3x1 -et.De azert ha tudod hivd az orvosodat,hatha O megis mast mond. 21 hetes kismama

Szia En 19.hetesen voltam nala, es mondtaam neki, h nalam is ez van, naponta tobbszor erzem a kemenyedest a hasam aljan, azt mondta nyugodtan szedjek ra magne b6-ot.Kerdeztem, h mennyit, es mondta, h 3x1 -et.De azert ha tudod hivd az orvosodat, hatha O megis mast mond. 21 hetes kismama
Szia! Én is 20 hetes kismama vagyok. Én magamtól kezdtem e szedni a Magne B6-t, és azt mondta a dokim, hogy jól csináltam. Õ annyit módosított, hogy sima magnéziumot írt fel, mert az olcsóbb.
Szia szintén 20. hetes vagyok, nekem is keményedik MagneB6-ot szedek 2x2 és nagyon jól vagyok tõle. Szerintem nem ártassz vele ha elkezded szedni, a 2x2 az egy közép arány, fõleg ha sokat keményedik. 3x2 már túl sok, abból már baj is lehet: pl. eltompítja a túl nagy görcsöket...amibõl nagy baj is lehet
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, mindenkinek jó babavárást!

23 hetes vagyok, naponta többször érzek ilyet, hogy egy pontban nagyon megkeményedik a hasam és kb tart 15-20 másodpercig. Ez a méhösszehuzódás?

Ez egy kicsit kellemetlen érzés, nem olyan mint amikor mozgolódik.Ez méhösszehuzódás lenne?

Legjobb válasz: Igen valószínû azt érzed, hogy a méhed gyakorol. Ha csak naponta néhányszor az nem baj, de azért a köv. vizsgálaton jelezd a dokinak.

Igen valószínû azt érzed, hogy a méhed gyakorol. Ha csak naponta néhányszor az nem baj, de azért a köv. vizsgálaton jelezd a dokinak.
Szia Nekem is vannak hasonlo kemenyedesek, es az orvosom azt mondta, h ez teljesen normalis mar ilyenkor.Termeszetesen, h nagyon kellemetlen akkor beszelj az orvosoddal, nekem a magne b6-ot javasolta, de meg nem szedem, mert nem tul gyakori, vagyis egy ket hetig naponta ereztem, de mostanaban mar nem olyan gyakran. Boldog babavarast kivanok

Kedves doktor úr! 44 éves vagyok, az utóbbi 2 évben 20-22 naponta menstruálok, előző héten pénteken fejeződött be. Ma reggel megint vérezni kezdtem 6 nappal azután, hogy elmúlt. Nem fáj semmim, csak megijedtem lehet, hogy ez a klimax kezdete vagy rohanjak

Kedves doktor úr! 44 éves vagyok, az utóbbi 2 évben 20-22 naponta menstruálok, előző héten pénteken fejeződött be. Ma reggel megint vérezni kezdtem 6 nappal azután, hogy elmúlt. Nem fáj semmim, csak megijedtem lehet, hogy ez a klimax kezdete vagy rohanjak nőgyógyászhoz? Előre is köszönöm a válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vérzészavar miatt nőgyógyászati vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vérzészavar miatt nőgyógyászati vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves doktor úr! 44 éves vagyok, az utóbbi 2 évben 20-22 naponta menstruálok, előző héten pénteken fejeződött be. Ma reggel megint vérezni kezdtem 6 nappal azután, hogy elmúlt. Nem fáj semmim, csak megijedtem lehet, hogy ez a klimax kezdete vagy rohanjak

Kedves doktor úr! 44 éves vagyok, az utóbbi 2 évben 20-22 naponta menstruálok, előző héten pénteken fejeződött be. Ma reggel megint vérezni kezdtem 6 nappal azután, hogy elmúlt. Nem fáj semmim, csak megijedtem lehet, hogy ez a klimax kezdete vagy rohanjak nőgyógyászhoz? Előre is köszönöm a válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vérzészavar miatt nőgyógyászati vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vérzészavar miatt nőgyógyászati vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

90en naposat kezdtem el, most vagyok a második szénhidrát napon. Mennyit kell mozognom és milyen gyakorlatokat, hogy elérjem a kívánt testsúlyt? Naponta minimum 20 percet gyalogolok, szombat reggel pedig megyek komdi terembe, mit kellene még tennem?

Legjobb válasz: semmit sem kell tenned,szerintem az böven eleg amit csinalsz.en 21kg-ot fogytam vele es 1 percet sem tornaztam.csak szigoruan tartsd be a dietat es ha nem vagy ehes akkor csak par falatot egyel.en 25 eves vagyok es a börömmel sincs gond,most vagyok 84 kg 172magas.de tul sokat ne akarj fogyni egyszerre ,lelkileg nem tudod követni magadat.

semmit sem kell tenned, szerintem az böven eleg amit csinalsz.en 21kg-ot fogytam vele es 1 percet sem tornaztam.csak szigoruan tartsd be a dietat es ha nem vagy ehes akkor csak par falatot egyel.en 25 eves vagyok es a börömmel sincs gond, most vagyok 84 kg 172magas.de tul sokat ne akarj fogyni egyszerre , lelkileg nem tudod követni magadat.
az elöttem lévõnek igaza van de hogy sikeresebb legyen minden 2. nap tornázhatsz nem árt de pontosan be kell tartani

Most vagyok a 20. hétben. Az normalis, h naponta többször, sokszor belenyilal az alhasamba a fájdalom?

Az elején volt ilyen, aztán megszünt.

Legjobb válasz: Szerintem normális, hiszen most kezd el igazán nõni majd a pocid, most kezd el kipárnázódni husival a baba, vagyis tempósabban tágul a méhed is. Ha ezek a fájdalmak nem erõsek és görcsölõek, akkor természetes velejárói a terhességnek.

Szerintem normális, hiszen most kezd el igazán nõni majd a pocid, most kezd el kipárnázódni husival a baba, vagyis tempósabban tágul a méhed is. Ha ezek a fájdalmak nem erõsek és görcsölõek, akkor természetes velejárói a terhességnek.
Szia!Én a 21.hétben vagyok és nekem is vannak (voltak) ilyenek. Ne aggódj, beindul a növekedés és attól van. Ne is gondolj arra, hogy valami baj lehet, pihenj kicsit többet.Üdv.

3 kg. ot hogy fogyjak? Napi 20 perc ellipszistrénerezés elég? Ha 100 guggolást még naponta csinálok, attól a lábam izmos, erősebb lesz, vagy vékonyabb? fehérjeszeletet, vagy tumixot igyak?

Legjobb válasz: Ha guggolsz,rendesen eszel és fehérjét iszol akkor izmosodni fogsz,nem fogyni. Ha fogyni akarsz szálkásító diéta kell és heti 3-4 alaklommal 45 perc mozgás,tehát ne naponta 20 prcet trénerezz.

Ha guggolsz, rendesen eszel és fehérjét iszol akkor izmosodni fogsz, nem fogyni. Ha fogyni akarsz szálkásító diéta kell és heti 3-4 alaklommal 45 perc mozgás, tehát ne naponta 20 prcet trénerezz.
ennyi kevés, a guggolás viszont sok így csak izmosodni fogsz, jobb ha naponta mondjuk 3x40-et csinálsz(nekem legalábbis így vállt be, amikor egy adagban csináltam csak nagyobb lett)

Hol/Hogy talál alkalmi munkát 20-on éves lány Pesten, ami azonnal fizet? Naponta vagy hetente? Szeretnék dolgozni, de most kéne pénz, mert a számlák, és a kiadások nem várnak.

Nem ügynöki,erotikus, vagy hasonló munkákra gondolok.

Legjobb válasz: Pultos, felszolgáló, mosogató. Ezek naponta fizetnek.

Pultos, felszolgáló, mosogató. Ezek naponta fizetnek.
rakd szét a lábaidat. egész élvezetes és kapsz érte pénzt is.
ha beszélsz nyelveket keress fel szuvenírboltokat azok is hetente fizetnek

Nemrég születtek kis guppik kb 3 hete. Eddig szülőszobában voltak, de most mát beleraktam egy 20 literes akváriumba, ahol nincs szűrő. Elég lenne Nekik a 3 naponta friss vizet adnák vagy vegyek Nekik légpumpát?

Legjobb válasz: Nem. Totál tele lesz méreganyaggal a víz, a friss víz meg pláne nem jó. Ez a vízminõség ingadozás meg kinyírná õket. Vegyél egy kis szûrõt, vagy egy légpumpát és rá szivacsot. Az is szûr valamit. Heti 2x 20%-ot meg cserélj le, de 1 napig állott vízzel, vagy kezeld a vizet valami vízelõkészítõvel (pl. JBL Biotopol vagy Sera Aquatan, vagy Tetra Aquasafe, más márkát ne használj!). Így mehet bele a víz fél óra-óra múlva, de a hõmérsékletre figyelj, hogy nagyjából egyforma legyen.

Nem. Totál tele lesz méreganyaggal a víz, a friss víz meg pláne nem jó. Ez a vízminõség ingadozás meg kinyírná õket. Vegyél egy kis szûrõt, vagy egy légpumpát és rá szivacsot. Az is szûr valamit. Heti 2x 20%-ot meg cserélj le, de 1 napig állott vízzel, vagy kezeld a vizet valami vízelõkészítõvel (pl. JBL Biotopol vagy Sera Aquatan, vagy Tetra Aquasafe, más márkát ne használj!). Így mehet bele a víz fél óra-óra múlva, de a hõmérsékletre figyelj, hogy nagyjából egyforma legyen.
A kérdező hozzászólása: rendben és köszönöm!

Mit tegyek, hogy ne zsírosodjon ilyen hamar a hajam? Naponta úszok, így naponta mosom a hajam (Bánfi vagy Head&Shoulders. Ha egy napot kihagyok úszás tekintetében, akkor a legutóbbi mosástól számítva 15-20 órán belül zsíros, áplatlan lesz a hajam.

Legjobb válasz: Énis ilyen problémával küszködtem nemrégiben. Nos,a melírtõl kiszárad a hajtöved,és nem zsírosodik olyan hamar a haj,bár én tetettem azóta melírt,és igaz hogy nem olyan hamar,de zsírosodik. Második lehetõség hogy púderezed,illetve hajbalzsamot használsz mosás után! És végül a harmadik lehetõség,ami számomra a legjobban bevált módszer: Ha beteg vagy,és nem úszol azokon a napokon,mondjuk egy hétig,vagy ha nemis vagy beteg,nyugodtan hagyj ki pár napot,úgyh ogy nem mosol hajat,csak púderezd be és úgy mindjárt nem tûnik zsírosnak. És így megszokja a hajad hogy nem mosod minden nap,bár a te eseted nem ilyen egyszerû ha úszol... De szerintem a te esetedben bevállik a balzsamozás! :)

Énis ilyen problémával küszködtem nemrégiben. Nos, a melírtõl kiszárad a hajtöved, és nem zsírosodik olyan hamar a haj, bár én tetettem azóta melírt, és igaz hogy nem olyan hamar, de zsírosodik. Második lehetõség hogy púderezed, illetve hajbalzsamot használsz mosás után! És végül a harmadik lehetõség, ami számomra a legjobban bevált módszer: Ha beteg vagy, és nem úszol azokon a napokon, mondjuk egy hétig, vagy ha nemis vagy beteg, nyugodtan hagyj ki pár napot, úgyh ogy nem mosol hajat, csak púderezd be és úgy mindjárt nem tûnik zsírosnak. És így megszokja a hajad hogy nem mosod minden nap, bár a te eseted nem ilyen egyszerû ha úszol... De szerintem a te esetedben bevállik a balzsamozás! :)
Ne mosd ilyen sûrûn. Minimum 2 naponkénti mosásra told ki, 2. nap használj hintõport vagy szárazsampont.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!