Találatok a következő kifejezésre: A 20. vagyok! 15 (110 db)

Paraffinos kéz-lábápoló készülékben ha benne hagyom a kezem vagy lábam (és nem kesztyűben) ugyan olyan jó mint ha kesztyű v. lábtyű lenne rajtam (kb.15-20 perc)? Ezek a paraffinok jók arcra is, ha fel van melegedve? Arcon meddig kell rajta hagyni?

Legjobb válasz: Miért hagynád benne a kezed/lábad? A lényeg a vékony paraffinréteg, ami alá krémet, és egyebeket kensz fel. A paraffin ún. nyomóhatása segít ezeket a krémeket a bõrbe juttatni. A kesztyû azért kell, hogy megtartsa azt a hõmérsékletet. Arcra: krém, vagy szérum, azután egy gézlap, és arra a paraffin. 15-20 perc elég. Ha kihûl, a gézlappal együtt szépen eltudod távolítani.

Miért hagynád benne a kezed/lábad? A lényeg a vékony paraffinréteg, ami alá krémet, és egyebeket kensz fel. A paraffin ún. nyomóhatása segít ezeket a krémeket a bõrbe juttatni. A kesztyû azért kell, hogy megtartsa azt a hõmérsékletet. Arcra: krém, vagy szérum, azután egy gézlap, és arra a paraffin. 15-20 perc elég. Ha kihûl, a gézlappal együtt szépen eltudod távolítani.
húzni a paraffint.
A gépbe TILOS egy "mártásnál tovább bent hagyni. Ennek a folyamata az hogy nyitott újakkal belemártod a paraffngépbe a kezed majd egybõl kihúzod, aztán ezt még 1x, majd zacskót húzól a kezdre vagy lábadra attól függõen melyiket csinálod majd beleteszed a kezed v. lábad a kesztyûbe. kb 20 percet vársz. Akkor csináltad jól ha a végén egybe letudod

Mennyi a min. Tartásdíj, 15% vagy 20%? A bírói jogerős Ítélet módosítható-e a későbbiekben? Ha az anya 48000ft táppénzt kap, az apa 147000ft fizetést, az anya megkapja-e a 20% tartásdíjat?

A táppénz el?tt az anya átlagos fizetése 80-85000ft, az apáé átlagosan 140-147000ft. Az apa fix összeget akar(30000ft),az anya min.összeget(30-35000ft) vagy a mindenkori fizetés 20%-át, az anya belemenjen-e a fix összegbe?

Legjobb válasz: Nem az anya dönti el, hogy mennyi tartásdíjat kap, hanem a bíró. 15-25% között szokták ezt megítélni a bírók, és a legkevesebbet nyom a latban, hogy a két fél mit "szeretne". Persze ha a fix összegben meg tudnak egyezni, azt általában helyben hagyják. 140 000 Ft-ból 30e nem olyan kevés, sõt.

Nem az anya dönti el, hogy mennyi tartásdíjat kap, hanem a bíró. 15-25% között szokták ezt megítélni a bírók, és a legkevesebbet nyom a latban, hogy a két fél mit "szeretne". Persze ha a fix összegben meg tudnak egyezni, azt általában helyben hagyják. 140 000 Ft-ból 30e nem olyan kevés, sõt.
Azt hiszem 3 év után lehet újra tárgyalni a tartásdíj összegét. Végül is a fizetése 20%-a az 29400Ft. Szóval 30000Ft-nál többet nem hiszem, hogy megítélnek. Az azért már nem rossz, mert erre még kapod a családi pótlékot is. Az fedezi egy gyerek költségeit. Jobb mintha az Apa bejelenti, hogy minimálbéres és kapsz 5000Ft-ot.
Én elfogadnám. Nem kockáztatnék egy hónapokig-évekig tartó pereskedést ami után talán ennyit sem ítélnek meg.
Nagyon nagyon kicsi a valószínûsége, hogy ennél többet ítélnek meg. Kevesebbet viszont lehet... Én elfogadnám (én két gyerek után kapok 35 ezret) Szerintem ez a 30 ezer korrekt ajánlat, fõként, ha figyelembe vesszük, hogy a tartásdíj összege mellett azért az apa a nagyobb kiadásokba beszáll, ezenkívül mikor vele van a gyermek ugyanúgy költ rá. A kérdésedhez annyit fûznék hozzá, hogy nem az anya kapja a tartásdíjat, hanem a gyerek! Magyarországon igen ritka esetben ítélnek csak meg asszonytartást.

20 évesen 15 centis a péniszem. Ez kicsi vagy átlagos?

Legjobb válasz: 20 évesen itt tartasz ? Elég szomorú.

20 évesen itt tartasz ? Elég szomorú.
nem lehet mindenkinek 2m-es négerkolbásza vazze. :D örülj hogy van, és használd arra amire való :) nem a pisilésre meg a rejszolásra gondolok :D
Nekem elég ekkora.Nem a hossz vagy a vastagság a lényeg, , hanem, hogy érzéssel használd a barátnõddel.
Kicsi.Növeszd még pár centit.
Inkább a barátnõdre figyelj amikor használatba veszed, de arra hogy most épp mekkora.
Átlagos.
Ha nem pornó alatti rejszolásra használnád már rég rájöhettél volna a elsõ kézbõl :D Hidd el ha huszon centi az se jó mert fáj a nõknek :S
Küldj privátba képet róla:)
Rettenetes! Megint egy pénisz-méret kérdés! Egyébként jó!
elmegy=orgazmus
Az elmegy Nálad mit jelent?? Hogy kimegy az ajtón?? Mert akkor nem lesz orgazmusa:-))
elmegy, és lehet még egy vagy akár több orgazmusa is :DD
A kérdésed értelmetlen. Ha arra vagy kíváncsi, hogy egymás után eltud-e menni többször, akkor igen. Bár nem sorozatban, de maximum 2-3 perc szünet után újrakezdheted neki, bár sok esetben érzékeny lesz a csikló az orgazmus után, így tanácsos kicsit várni. :)

Babaprojektben vagyunk. Elég, ha együttlét után kb.15-20 percig maradok fekve? Arra gondolok, hogy ennyi idő alatt talán már bejutnak a legfürgébbek, vagy tévedek?

El?re is köszi a tanácsokat :=) !

Legjobb válasz: Általában este alvás elõtt szoktunk, és akkor reggelig fekve maradok. De ha nem úgy jön ki a lépés, én is 20-30 percet szoktam heverészni.

Általában este alvás elõtt szoktunk, és akkor reggelig fekve maradok. De ha nem úgy jön ki a lépés, én is 20-30 percet szoktam heverészni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Tehát jól kalkuláltunk :=). Annyit még hadd kérdezzek, hogy hány hónap alatt jártatok sikerrel?
Igen, bõven elég. :) Én nem maradtam fekve, mikor nálunk sikeres lett a projekt, mert várt rám a munka, (reggel), rohannom kellett. Barátnõméknek meg úgy jött össze a lányuk, hogy színházba készültek, és amíg vártak a taxira... :) )) Szóval nem volt idõ ott sem fekve maradni..
Én is 15-20 percet szoktam feküdni megemelt popsival, de úgy gondolom, hogy ha jönni akar a baba, úgyis fog, ha nem fekszünk semennyit utána
ne haragudj, de ha az utána való fekvéstõl függne a dolog, már kihalt volna az emberiség. ez a babaprojekt duma meg ultragáz. jön az a baba, ha jönni akar, mit parázol már ennyire? sokkal rosszabbat teszel ezzel, mintha hagynád és szeretnéd a párod. majd ha egy év után sincs semmi, lépj el dokihoz. több ezer éve szülnek a nõk, de mostanában kissé belehülyültek ;)

20 nap alatt tudnék annyit fejlődni, hogy a 3200 métert 17:40 helyett (mostani idő) 15:00 vagy 15.30 alatt fussam le?

Legjobb válasz: Csinálj gyorsító edzéseket. Nem mondom hogy biztos sikerülni fog, de legalább megpróbáltad.

Csinálj gyorsító edzéseket. Nem mondom hogy biztos sikerülni fog, de legalább megpróbáltad.
Csak ha eddig direkt futottad lassabban. Egyébként nem lehet.
Igen, lehet, nekem legalábbis többször sikerült. Én is ilyen lassan kocogok általában, de ha felmérés van, akkor kb. ennyit javulok, mert kihajtom magam rendesen, azaz a végén már oxigénhiánnyal küszködve hajrázok. Még valami: Az utolsó napokban pihenj rá, ne csinálj semmit. Elõtte igyál egy kevés frissítõt, én a citromlét javaslom.
Ha a 17:40-et abszolút edzetlenül hoztad, akkor igen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat! Az a helyzet, hogy nem halálosan fáradok el tudnék még vagy kettõ kört kocogni ezzel a tempóval.Csak az a baj, hogy 99 kg és 31 éves férfi, nehéz vagyok a lábamnak. Fogyni meg nem tudok, igazából nem is akarok mert jó vagyok így.

25 éves barátom van. Nem tudom mit tegyek mert a barátok szerint jol kijövünk tökre össze illünk, én nem tudom hogy mi legyen mert anyuméknak nem monhatom meg mert a 20-at se nagyon "engedik". deh szakitani sem szakithatok. Most mit tegyek? 15 vagyok

Legjobb válasz: Azért a 15-25 nem ugyanaz, mint az 5-15. :) A középkorban meg ennél jóval durvább dolgok voltak, sõt, csak manapság ciki, ha a pasi jóval idõsebb. Egyébként meg hülyeség, hogy mindenáron a "korosztályában" keressen. Többet ér egy rendes 25 éves, mint egy perverz, hataloméhes, durva 18 éves. Kedves kérdezõ, szerintem ameddig nem komoly a kapcsoalt, nem muszáj egybõl világgá kürtölni. De azért tényleg bizonyosodj meg róla, hogy normális a pasi, és nem csak le akar fektetni! Ekkora korkülönbségnél ritka a türelmes, megértõ pasi, de azért van néhány ilyen. ;)

Azért a 15-25 nem ugyanaz, mint az 5-15. :) A középkorban meg ennél jóval durvább dolgok voltak, sõt, csak manapság ciki, ha a pasi jóval idõsebb. Egyébként meg hülyeség, hogy mindenáron a "korosztályában" keressen. Többet ér egy rendes 25 éves, mint egy perverz, hataloméhes, durva 18 éves. Kedves kérdezõ, szerintem ameddig nem komoly a kapcsoalt, nem muszáj egybõl világgá kürtölni. De azért tényleg bizonyosodj meg róla, hogy normális a pasi, és nem csak le akar fektetni! Ekkora korkülönbségnél ritka a türelmes, megértõ pasi, de azért van néhány ilyen. ;)
Nekem 16-17 évesen volt egy 10 évvel idõsebb barátom. Megértettük egymást, beszélgetni is tudtunk mindenrõl, szóval jól elvoltunk. Mások furán néztek, hogy 10 év, milyen sok... De igazából a velem egykorúaknak olyan a felfogása, hogy inkább el se kezdek köztük keresgélni... Én is hazudtam a korával kapcsolatban a szüleimnek. (Bár akkor még nem gondoltam hogy sokáig együtt leszünk.) Késõbb kiderült, és kaptam fejmosást rendesen. De engedték a kapcsolatot. 1 évig tartott. Aztán rájöttem, hogy annyira nem is illettünk össze. (Amíg õt az zavarta hogy hol lakjon, mit dolgozzon, engem az kötött le hogy mikor plázázzak, milyenre fessem a körmöm...) Ja, és a végén meg kiderült hogy a szüleim utálták... Szóval gondold át. A korával kapcsolatban meg jobb az õszinteség. Egyszer úgyis kiderül, és akkor rossz lesz. Merthogy nem elég hogy 10 év, még hazudtál is... Amúgy miért nem szakíthatsz? 19/L
Szerintem ez hatalmas korkülönbség, fõleg ebben a korban. Attól még, hogy menõ, jól néz ki, még nem biztos, hogy összeilletek, sõt, ebben a korban biztos is vagyok, hogy nem illetek össze. Tudtok önfeledten beszélgetni akármikor, akármirõl? Van közös témátok? Van közös hobbitok? Mit szoktatok együtt csinálni? Mit érzel érzelmileg? Ezek fontos kérdések, és ha néhányra nem tudtál válaszolni, akkor lépj tovább és keress egy korodbeli fiút. Nem éri meg ilyen idõsekkel együtt lenni, mert valószínûleg csak egy dolgot akarnak tõled... Remélem segítettem! 15/F
Szerintem nem jó titkolózni, pláne nem a szüleid elõtt. Mondd el nekik, és beszéld meg velük, de fontold meg, amit elsõnek írtam
Igazuk van, a 20 is sok. Bocsi hogy ezt írom, de keresgélj a saját korosztályodból. Ez nem normális! 15/F
egyetértek... :S a középkorban már halott lennél :) Ma más idõk vannak, de ez olyan, mintha egy 5 éves lánnyal járna egy 15 éves fiú (sajnos undorító, de a volt sulimban egyik évfolyamtársam ezt csinálta :S )
és miért "nem szakíthatsz?" :S
Nem kell mindent az orrukra kötni. Ha tényleg normális a pasid, akkor ezt megérti. Meg aztán ne a szakítás legyen az elsõ gondolatod, ha szereted! Mellesleg 3 év múlva már senki nem szólhat bele, hogy kivel jársz. Addig meg nem olyan nehéz titkolózni.
egykoru vagyok veled kedves kérdezõ, nekem is volt idõs pasim bár õ csak 23 volt. de te érzed hogy mit kell tenni. én apukámnak elmondtam, nem tartotta jó ötletnek de nem tiltott tõle... most már van egy komoly kapcsolatom de õ 20 alatt van :)
A 10 év korkülönbség nagyon sok.Szakítanod kell vele...képzeld el mikor te 20 leszel õ 30.... Amúgy megértem a mai lányokat..15-16 éves lány barátaim panaszkodnak nekem, hogy nincsen a korosztályukban egy normális pasi mert mindenki csak dugni akar stb.... Ezért keressnek 20 éves pasit mert egy 15 éves lány 20 éves pasihoz már majdnem érett, de magánvéleményem szerint inkább egy 16 éves csaj érett annyira mint egy 20 éves pasi. 20F
:) Én 25 éves vagyok a férjem 37 és kb 10 éve ismerjük egymást... Annó mikor én 15 éves voltam õ akkor 27 volt... haverok voltunk... de már akkor nagyon vonzódtunk egymáshoz...Persze az sokat számított, hogy én kb 20 nak néztem ki, õ pedig max 24 nek... de a tényeken ez nem változtatott semmit... 30éves korában kiment külföldre 2 évre, 32 éves volt mikor visszajött és elkezdtünk találkozgatni, járni... 3 év után pedig összeházasodtunk... Ha boldog vagy vele, és szeret téged ill. te is õt, akkor ne foglalkozz senki véleményével..!!! Ja és amúgy igaz, h 37 éves, de sokkal jobban néz ki, és jobb formában van, mint egy néhány huszonéves :) ) De nem is nagyon hagyhatja el magát, egy fiatal feleség mellett :) ) üdv
12:18 anno másabb volt a helyzet, akkor még nem is fajult el ennyire a világ. Nekem 22évesen volt egy párom, 2évig éltünk együtt a legnagyobb szerelemben, Õ 42éves volt. De egy mostani 25éves a szexre hajt, senki nem mondja azt, hogy nem! Szóval kedves kérdezõ, nem cselekszel helyesen. Nem kellene, hogy egy 25éves ember színvonalán élj. Te még tini vagy, ott keresd az életed. Kerülj ki a csapatból, ha máshogy nem megy. Lesznek más barátaid. Nem egészséges, amit csinálsz. De ha Te már elhatároztad magad az "öreged" mellett, akkor ne kérdezd a véleményünket!
Ne haragudj, de nem tartom jó ötletnek ezt a kapcsolatot. Neked biztos nagyon érdekes, hogy egy tapasztalt férfival lehetsz, de ez beteges. Egy 20éves srác bõven elég melléd. De amúgy is annyira ráérsz még!! Az iskolával törõdj (tudom, most szünet van), hogy 25évesen már igényes kapcsolatod lehessen, saját egzisztenciával! Hidd el, van tapasztalatom, jót akarok. Ez a 25éves pasi biztos örül, hogy kifogott egy hamvas barackot. És ha fáj is, Õ ezt látja benned, ezt szereti. Biztos nem a fõztödet stb.. Nyisd ki a szemed, légy kemény és a saját érdekedben szakíts! Minden jót!
a pasid egy pedofil allat hiaba vagy te mar 15 az agyad meg nincs a helyen es o ezt tudja es csak ki akar hasznalni. Annyira nem tudom megerteni az ilyen csajokat! Miert nem jo neked egy egykoru vagy egy 18 eves? hanyok az ilyen csajoktol de komolyan 18/F Muhaha
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok az ágyasa ha ezt hiszitek. szakitani meg azért nem szakithatok vele mert egy baráti körben vagyunk és ha most szakitunk nem lesz olyan mint régen hogy ha öszejön a "kis CSapat" akor ne legyen feszültség. amugy türelmes mert már lassan fél éve küzködött hogy az elsõ randi meglegyen.
A pasid kiéli perverz vágyait (ha nem így lenne, megvárna, de tutira fogadom, hogy ilyesmirõl szó sincs), te pedig a hülye kis fejeddel azt hiszed, hogy ettõl leszel nagylány. Egy 25 éves pasi semmi mást nem akar egy 15 éves csajtól, mint dugni, amennyit csak lehet. Neki ez jó játék, te pedig nem gondolkozol. Ennyit lehet ebbõl leszûrni. A szüleidnek pedig igaza van, de mint oly sok esetben, ez most sem érdekel senkit, különösen nem téged, hiszen annyival okosabbnak hiszed már most magad. Ha azt hiszed neked ez a jó, és 18 évesen kiégve visszagondolsz, majd meglátod, valójában ki akart neked jót, a szüleid, vagy ez a pasas. L27
még kis csitri vagy, ne haragudj. manapság a huszon, sõt harminc évesek is buknak az ostoba, hamvas börû, kemény combú friss husikra, akik valljuk be, egyre korábban érnek és néznek ki valós koruknál 4-5-6 évvel idõsebbeknek. de egy ilyen kapcsolat neked nem adhat semmi pluszt, ami a javadra válhat. neked még moziba kéne járnod az osztálytársaiddal, és hannah montanat hallgatni, nem egy 25 éves pasi ágyasává válni. mert nem tudom elképzeni, hogy szexen kivül mi mást is tudnátok együtt csinálni. elhiszem, hogy imponál a kora, hogy esetleg van pénze és kocsija, és iszod minden szavát amit mond neked, de ez nem minden. számára csak egy ostoba csitri vagy, aki õt bálványozza.
Próbáld valahogy megismertetni szüleiddel de az elején ne úgy mint a barátod így hátha megkedvelik és akkor sokkal több esély arra hogy nem zavarná õket. Azokkal nem értek egyet akik szerint szakítanod kéne ha szereted csak ez számít! 19/f
A kérdező hozzászólása: köszönöm a véleményeket volt amelyik segített volt ameik nem vagy volt ameik össze zavart. A történethez még anyit hogy nem kellet sokat gondolkozni mostanság ezen a témán mert egy hete pénteken találkoztunk jol el voltunk együtt és utánna eltünt pár napra tegnap mikor öszejöttünk páran hogy bulizzunk nem is foglalkozott velem igy én se vele aztán igy megoldodott a helyzetem. Köszi mindenkinek a véleményt

A kamasz fiúk (15-20 évesek), a jó rátapadós nyomulós csajokra buknak? Ha én nem vagyok ilyen lány, akkor adjam fel, hogy lesz barátom 20 éves kor alatt?

Én nem vagyok olyan típusú lány, és ahogy látom a környezetemben, a fiúknak az olyan lányok kellenek, akik ribancosan viselkednek..:/

Legjobb válasz: A könnyen kapható lányok ribancok, egy estére kellenek a pasiknak, lényegében kortól függetlenül. Bennük semmi kihívás nincs, ne akarj szánalmas k**va lenni, nem az kell egy normális fiúnak.

A könnyen kapható lányok ribancok, egy estére kellenek a pasiknak, lényegében kortól függetlenül. Bennük semmi kihívás nincs, ne akarj szánalmas k**va lenni, nem az kell egy normális fiúnak.
A tizenéves fiúkák nem nagyon tudnak csajozni, persze, h az olyan lány kell nekik, aki felkínálkozik. Akihez nem kell nagy tehetség. 28L
15-16 évesen 23 éves srácba voltam szerelmes. Miután összejöttünk, 2 évig jártunk. 18 évesen megint szerelmes lettem, akkor 27 éves volt a barátom. Szintén 2 évig jártunk. Most 21 vagyok, 30 éves a párom, 10 hónapja élünk együtt. Szerintem te is keress idõsebb pasikat, persze azért húzz egy határt!
Én normális vagyok és imádom a kis cédákat!
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: nem is akartam olyan lenni 2. válaszoló: köszi, amúgy már nekem is az idõsebbek jönnek be, de hát nekik meg én nem kellek, van a saját korosztályukban is "cédák" ahogy a 3. fogalmaz..:(
Nekem is mindig idõsebb barátaim voltak pont azért mert a korombeliek éretlenek és õk még csak "arra" hajtanak amit megkapnak a szintén korombeli kis k*rváktól. 15 évesen az elsõ barátom 21 éves volt, 16 évesen jöttem össze a 25 éves barátommal és azóta is együtt vagyunk. 21/L
A kérdező hozzászólása: hát, szerencsések vagytok, hogy nektek így összejött!:)
Az lényegtelen hogy tapadós , nyomulós-e.Az a lényeg hogy jól nézzél ki.Ha jól nézel ki akkor még ha visszahúzódóbb vagy akkor is megtalálnak a fiúk.
A kérdező hozzászólása: értem, igazatok van..

A kamasz fiúk (15-20 évesek), a jó rátapadós nyomulós csajokra buknak? Ha én nem vagyok ilyen lány, akkor adjam fel, hogy lesz barátom 20 éves kor alatt?

Legjobb válasz: Hát azokat könnyû megd..ni. Meg ebben egyébknét semmi rossz nincs, csak akkor kezd gáz lenni, amikor a csaj másra is nyomul is kiderül, hogy egy jellemtelen, ostoba, üresfejû liba. Amúgy én a csendes lányokat is szeretem. Az sem baj, ha elvont, beteges, kicsit suicid, csak tapló és gonosz ne legyen.

Hát azokat könnyû megd..ni. Meg ebben egyébknét semmi rossz nincs, csak akkor kezd gáz lenni, amikor a csaj másra is nyomul is kiderül, hogy egy jellemtelen, ostoba, üresfejû liba. Amúgy én a csendes lányokat is szeretem. Az sem baj, ha elvont, beteges, kicsit suicid, csak tapló és gonosz ne legyen.
inkább ez fordítva igaz
Igen, a késõbb szoknyapecér, csak [email protected] akaró srácok igen. Mint amilyenek a nyomulós csajok is. Te légy büszke, hogy nem vagy olyan. És ha 20 éves korod elõtt nem lesz barátod, akkor mi van? Jobban megbecsülnek majd, mint azt akinek addigra már 10 is volt... És nem leszel kiégve se....
Kinek mi jön be. Viszont a rámenõs csajok nagyságrendekkel több sráccal ismerkednek és ki is mutatják mit akarnak. Így nem csoda, hogy több kapcsolatuk van. Az önbizalmadon pedig nem ártana javítani. A külsõdrõl pedig nem írtál.
A kérdező hozzászólása: Olvasd el normálisan a kérdést, ha akkor sem érted vess magadra.
Ja és nem baj, ha nincs barátod:P Amúgy az ilyen tapadás arra utalhat, hogy kiakarsz tõlem csalni valamit. El akarsz érni valamit. Ami nem biztos, hogy én vagyok. Lehet a pénzem is, vagy információ. Meg utalhat arra is, hogy egy gyökér vagy, aki ismeretlenek karjába ugrik.
Én megismerkednék veled, kíváncsivá tettél. :D
nem értelek...
De az a legjobb, ha nem vagy lotyó sem, meg azért lehet veled élni.
"A jó rátapadós nyomulós csaj"-al az a baj, hogy csak ideiglenes az esetek nagy százalákában... hûtlenek... :P
hát elég furcsán ugrottál neki a fogyásnak ezzel a 15 tojival
Ketondiéta, az egyik rokonom is rendszeresen csinálja. Az a lényeg, hogy ilyenkor hetekig csak fehérjét eszik, semmi mást. Felhívnám a figyelmet a "rendszeresen" szóra. Vagyis: csinálja, lefogy, abbahagyja, visszahízik, csinálja, lefogy, abbahagyja, visszahízik.
Szerencsére annyi esze még maradt, hogy tudja, hogy hosszú távon még "gazdagítva" is öngyilkosság lenne, amit mûvel magával.
2. válaszoló vagyok! "ez az oldal tudtommal információcserére lett kitalálva" Még csak véletlenül se bántani akartalak. Csak és csupán az általad leírt info csere alapján megkérdeztem, hogy mi a lényege ennek a "diétának"? Mint leírtam, nem hallottam még róla ugyanis. Az itteni kérdezõk és válaszolók zöme kcalt számol. Újszerûnek hatott számomra a felvetésed. De hogy ha már te is a rosszat feltételezed rólam, akkor én is felvetem, hogy ha minden rendben lenne, akkor nem ugaranál egy teljesen ártatalan kérdésre is.
A kérdező hozzászólása: 2. és legutóbbi válaszoló: ne haragudj! Csak tényleg nagyon sok rosszindulatú ember fordul meg ezen a fórumon, akik nem kérdésre válaszolni jönnek, hanem gúnyolódni, földbe döngölni.Mint írtam, némileg paranoiás lettem valószínûleg.
A kérdező hozzászólása: Egyébként az atkins és a paleo nem számol kalóriát. Az atkins erõsen korlátozza a szénhidrátot, a bevezetõ szakaszban csak 20 gramm lehet, a paleo pedig enyhébben, én azt gondolom, hogy az atkins utolsó szakasza tulajdonképpen a paleo. Ott tilos a gabona, burgonya, húvelyesek, tejtermék sajtot kivéve. Gyümölcs és egyéb zöldségek ehetõek.
A kérdező hozzászólása: A fehérje és zsír bevitelt nem korlátozzák, annyit ehetsz amennyit kívánsz, amennyitõl jóllaksz. És ehhez általában a diéta haladtával egyre kevesebb étel elegendõ. Egyébként a kövér emberek sokkal inkább öngyilkosok, mint a diétázó emberek.
A kérdező hozzászólása: Lényegében egyetértek. Egyébként is gyorsabb fogyáshoz a soványabb húsokat ajánlják.De nem kell félni a zsírtól. Émelygés nélkül úgysem lehet sokat enni belõle, ha nincs kenyér ami felszívja. Valóban nasinak sem vonzó ételek ezek, és a fehérje és zsír sokkal tovább laktat, elégedettebb a test hosszú távon.Nem is kell túl nagy akaraterõ, mert én 7 év bulimia után nagyon gyorsan átálltam.Pedig a bulimiás nem arról híres, hogy ellen tud állni a kísértésnek.
na, ez egy újabb jó tapasztalat. bizony, sajnos hallottam én is elég sok rosszat errõl az állapotról, vagy betegségrõl.
ketonizáció... istenkém
A kérdező hozzászólása: ui: a félregépelésembe ne kössetek bele, nem vagyok rá kiváncsi! Köszi
A kérdező hozzászólása: A ketondiétázós rokonának üzenem: nem vagyunk egyformák, van, aki bírja, van, aki nem.A mnásik dolog, hogyha képes fogyni tõle, akkor nem rossz ez a diéta, az a baj mindössze, hogy utána totál visszatér a régi kajákhoz, ahelyett, hogy a ketondiétát picit gazdagítaná zöldséggel, gyümölccsel.
Nekem maga a kérdés is újszerû. Elmagyaráznád egy laikusnak a felvetést???
ugye tudod, hogy már csak a tojás 1020 kalória?
teljesen korrekt, de ha végeztél nyilván egy hosszan tartható növényeket is nagyobb arányban tartalmazó étrendre át kell térni.
A kérdező hozzászólása: Tudom hány kalória van a tojásban. Az említett növényekkel együtt kb 1250 kalória szerintem nem sok egy napra. Nem akarom 600 kalóriás étrenddel éheztetni magam. A tojás teljesen jó étel, a koleszterinszintet sem emeli, mint azt terjeszti a közegészségügy.
Jaj, te is bevetted az "összes orvos az ellenségünk" dumát. Hogy megemeli-e a TE koleszterinszintedet, azt majd vérvétel fogja eldönteni. Mert csak ez az egy számít. Plusz: ilyen mennyiség mellett bármikor kialakulhat egy allergia, aztán majd szívsz miatta egész életedben...
napi fél kiló gabonával szemben nem biztos hogy allergiás lesz, de 15 tojástól már félõ hogy kialakul.. a koleszterinszint dologgal az a helyzet, hogy életmód és test kérdése. nekem nem emelkedne az ldl szintem.. viszont mondjuk fiatalon, egy diéta alatt meg pont le lehet sz.arni még ha idõlegesen növekszik is.
A kérdező hozzászólása: Miért azt a dumát kéne elhinnem, hogy minden orvos jót akar nekem?
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló: Az Atkins diéta a témakör. Nézz utána! Ha nem értesz hozzá, ne szólj hozzá, és akkor nincs gond! Nem azért kérdezek, hogy laikusok esetleg fikázzanak, ez az oldal tudtommal információcserére lett kitalálva, és nem arra, hogy "no name" emberek kimutassák az agressziójukat. (amellett, hogy te amúgy nem voltál agresszív, mégis értékelést érzek a szavaid mögött, bár lehet, hogy ez csak paranoia)
azaz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!