Találatok a következő kifejezésre: A 20. vagyok! (2223 db)

Miért a 20 vagy annál idősebb fiúk jönnek be?

+/- 1-2 év. ( és maimum 30 évig. ) 15/L

Legjobb válasz: Mert érettnek hiszek magad és azt hiszed, hogy menõ a barátnõk elõtt felvágni a 20-on éves sráccal. Nyugi, nem te vagy az egyetlen. Idõvel már mindegy lesz, csak sok lóvéja meg kocsija legyen.

Mert érettnek hiszek magad és azt hiszed, hogy menõ a barátnõk elõtt felvágni a 20-on éves sráccal. Nyugi, nem te vagy az egyetlen. Idõvel már mindegy lesz, csak sok lóvéja meg kocsija legyen.
Nekem õk egyálltalán nem jönnek be. Nállam a minimum 14 maximum 16. 15/L
Hát nem tudom, miért kellett kiakadni a válaszomon. " "Egyébként ez velem is így van/volt, ennyi idõs koromban 19 éves barátom volt, és azért, mert a korosztályom fiú tagjai idióták voltak, és csupán a szexre meg a [email protected]ésre tudtak összpontosítani." ...közben te már annyira de annyira érett voltál hogy puszilkodáson járt a kis agycsökevényed és virágocskákkal volt telerajzolva a kezed? Fasza..." Én egyetlen árva szóval sem említettem, hogy én mennyire, de mennyire érett lettem volna. Azért írtam mondandóm elsõ X sorát, hogy ezzel afelõl is orientáljak, én sem voltam érettebb a korosztályomnál 15 évesen. Hatalmas IQ fighter lehetsz, hogy nem vetted ki ezt a szavaimból. Kérdezõ: " 19 éves barátos. LESZAROM HOGY NEKED HÁNYÉVES BARÁTOD VOLT ÉS MILYEN LELKI-TRAUMA ÉRT MERT MEGAKARTAK HÚZNI. egyéni szociális probléma. nyomorultak.. :) " Nem tudom, hogy ez nekem szól-e, vagy ki lett törölve az adott potenciális válaszadó válasza. Nagy valószínûséggel nekem szól, úgyhogy szeretném rendezni, ami alapból teljesen rendezett volt, de jöttél TE, és felbolygattad, mert valamiért csípi a szemed a létezésem. Emlékeztetnélek, a kérdésed ez volt: Miért a 20 vagy annál idõsebb fiúk jönnek be? +/- 1-2 év. ( és maimum 30 évig. ) 15/L Ezt én, bocsásd meg nekem, de úgy értelmeztem, hogy NEKED, 15 évesen a 20, vagy annál idõsebb férfiak jönnek be. Ezért írtam le, hogy nekem ennyi idõsen hány éves barátom volt, hogy tudassam: nem vagy egyedül. Az, hogy neked az idõsebbek jönnek be, és jól kijössz velük, és esetleg idõsebbnek gondolnak, ezzel semmi baj nincs. Esetleg te is azért választod inkább õket, mert a korosztályod hímnemû egyedei gyerekesek, és értelmetlenek. Az idõsebb korosztály meg nem akkora gyökér (elnézést a delikvens szóhasználatért), és ezért "menekülsz" hozzájuk. Ezért írtam, de ha te "LESZAROM"-mal tudsz csak válaszolni arra, hogy én csupán segíteni akartam, akkor komoly önértékelési zavaraid lehetnek, sajnállak a dühkitöréseid miatt, kedves nagyszerûen érett, bölcs, monumentális élettapasztalattal rendelkezõ, 15/L. Nem ért semmiféle lelki trauma, és nem akartak meghúzni, de te valószínûleg biztosan jobban tudod, hiszen ott voltál, láttad, és érezted, hallottál mindent, és mindent mindenkinél jobban tudsz. Figyelj, ha ilyen okos vagy, mondd már meg nekem légyszi, hova tettem a piros csipkés tangámat? Vasárnap óta nem találom, esetleg ezt is jobban tudod nálam. Mert te ott voltál, és láttál mindent, igaz?
A kérdező hozzászólása: bocsánat már hogy lemertem akármit is írni. te biztosan tökéletes vagy. de ezek szerint te is a lelkitársam vagy mint visszamaradott mert 20 évesne egy nõ nem állna veled szóba mert valami gyökér vagy, :) nincs jobb dolgod 20 évesne mint hogy osszad az észt az interneten a fiatalabbaknak. :)
A kérdező hozzászólása: de sok bunkó ember van. :) szánalmas ez a " csitrizése " . 19 éves barátos. LESZAROM HOGY NEKED HÁNYÉVES BARÁTOD VOLT ÉS MILYEN LELKI-TRAUMA ÉRT MERT MEGAKARTAK HÚZNI. egyéni szociális probléma. nyomorultak.. :) anyukádnak mondjad a csitrizéseidet meg a többi dícsérõ szót ha már én nem tehetem õ majd jól képen vág! köcsög...
Ezek az érett lányok általában a saját korosztályukban degeneráltnak számító huszonévesekkel jönnek össze. Persze, tudom a te barátod más, stb...
mert ez van.az nem jelenti azt hogy éppen közülük fogsz beleszeretni valakibe (tapasztalat.)
"Egyébként ez velem is így van/volt, ennyi idõs koromban 19 éves barátom volt, és azért, mert a korosztályom fiú tagjai idióták voltak, és csupán a szexre meg a [email protected]ésre tudtak összpontosítani." ...közben te már annyira de annyira érett voltál hogy puszilkodáson járt a kis agycsökevényed és virágocskákkal volt telerajzolva a kezed? Fasza... "de én igencsak érett vagyok a koromhoz képest. :) " Ezt gondolja minden hülye kis csitri, de pont ezek a leggyermetegebbek mind közül.
Nem vagy érettebb, te a kismillió tinédzser közül csak egyetlen egy vagy, aki "érettebbnek érzi magát". Egyébként ez velem is így van/volt, ennyi idõs koromban 19 éves barátom volt, és azért, mert a korosztályom fiú tagjai idióták voltak, és csupán a szexre meg a [email protected]ésre tudtak összpontosítani.
A kérdező hozzászólása: hmmm :) én is éretebbnek gondolom magam meg modntak már, me gkinézetre is. :) csak ez a korosztály nem képes velem elbeszélgetni egy 10 percet se csak utána jön a kopp ahogy megtudják hogy mennyi vagyok. :)
Valószínûleg az érettebbeket kedveled. Nekem is õk jönnek be, mármint úgy, hogy még össze is jönnék velük, de én igencsak érett vagyok a koromhoz képest. :) 15/L
Látom kitört belõled az érett nõ.:) Menj vissza barbizni.

Gyermekorvos a 20. vagy 23. kerületben?

Van valakinek tapasztalata 23. kerületi gyermekorvosokkal kapcsolatban? Kit ajánlotok, és kit nem? 20. kerületi is szóba jöhet, itt van a szomszédban :)

Meglesz a Jobbiknak a 20%, vagy esetleg több?

Szerintetek?

Legjobb válasz: Több lesz. 25-30 körül.

Több lesz. 25-30 körül.
20.52 mégis hogyan származhat abból valakinek baja, ha névtelenül megmondja valakinek, hogy a Jobbikra szavazott?
18% kb a Jobbik a mandátumok 11-12%-val. szóval ha a kérdés arra vonatkozik, hogy a listás szavazatokból lesz-e 20%, akkor majdnem a válasz. ha a mandátumokra, akkor kb a fele.
25-30% minimum meglesz. A közvéleménykutatók mindig alulmérik a Jobbikot. Egyrészt szándékosan, másrészt sokan nem merik bevallani, h jobbikosok, mert bajuk származhat belõle.
20% körüli lesz.
Régi tippem, mely szerint megduplázzák a 2010-es eredményeket. 34%!!
A legtöbb közvélemény kutató 18-22 százalékra becsülte. Szóval a 20% reális lehet.
A kérdező hozzászólása: Összefosás, feldobtad a napomat! :, D Én is remélem, hogy 20 fölött lesz.
reméljük a legjobbakat:)
Nem tudom, de nagyon remélem, hogy meglesz.
sztem 20-25%-uk lesz max "összefosás" XD
Hogy mennyivel nem tudom, de biztos a Jobbik gyõzelem.
30
Több lesz Váltás lesz. És nem az összefosás fogja váltani
30% körül.


Minden információ fenn van az adott légitársaság honlapján.
Egy kézipoggyász lehet, tehát vagy belerakod a kézibe, vagy csak az egyiket viszed.
Én kézipoggyásznak egy akkor bõröndöt választottam, aminek a mérete még megfelelõ. Ebbe tettem bele a laptopot is, meg a táskámat is, ami eredetileg a kézipoggyász lett volna. Így a kettõt az egyben, felvihettem. Na de a lényeg, igen, bele kell tenni a kézibe, külön nem viheted.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszt!:)

Kicsit tudatlan vagyok. A dokim azt mondta, hogy a ciklus 22. napján menjek vérvételre de ez vasárnap, most menjek a 20. vagy a 23. napon?

Legjobb válasz: Kérdezd meg a dokit, hogy mennyire kell pontosnak lennie. Ha azt mondja, hogy nagyon, akkor tuti, kitalálja azt, h az osztályán megdumálja a nõvéreket, h vegyék le neked. Sürgõsségi labor még hétvégén is mûködik.

Kérdezd meg a dokit, hogy mennyire kell pontosnak lennie. Ha azt mondja, hogy nagyon, akkor tuti, kitalálja azt, h az osztályán megdumálja a nõvéreket, h vegyék le neked. Sürgõsségi labor még hétvégén is mûködik.
Hány vérvételed lesz ebben a ciklusban? Kettõ vagy három? Mert ha kettõ, akkor azt úgy szokták, hogy az elsõ vérvétel a ciklus 3-5. napjáig jó, a második pedig 21-24-ig. Úgyhogy szerintem jó, ha hétfõn mész.
Nekem a dokim azt mondta, hogy ha hétvégére esik, akkor a közelebbi munkanapon menjek.
A kérdező hozzászólása: Egy vérvétel lesz, nem akartam a dokit felhívni de pont most voltam fogászaton és össze futottam vele.Azt mondta jó a 20. és a 23. nap is.Köszönöm nektek a válaszokat.
Én is így voltam, mint Te, de Én akkor rákérdeztem a dokimtól, azt mondta, hogy le fogja vonni a véreredményembõl a következtetéseket, akkor is, ha nem pont azon a napon megyek!

A Dm-ben mennyibe kerül a 20 vagy 25 ml-es Puma I'm going férfi parfüm?

A Rossmannban 2000 Ft-ra árazták le és ehhez szeretnék viszonyítani.

Legjobb válasz: szia! a Dm-be nem tudom mennyi, de a Rossmannba mától akciós 15-éig, és ott a 20ml-es nõi és férfi I'm going parfüm 1999 ft!:) szerintem nagyon megéri:)

szia! a Dm-be nem tudom mennyi, de a Rossmannba mától akciós 15-éig, és ott a 20ml-es nõi és férfi I'm going parfüm 1999 ft!:) szerintem nagyon megéri:)
bocsi, nem olvatam el a kommented:)
A kérdező hozzászólása: Télen olyan 4-6000 Ft volt, de az az 50 ml-s vagy a 20/25 ml-s?

Budapesten a 20. vagy 21. kerületben hol van normális kutyafuttató?

Sziasztok! Van egy 1 éves német juhászom, és elég sok mozgást igényel, annak ellenére hogy kertes házban lakunk. Budapesten a 20. kerületben megnéztük a kutyafuttatókat, de egyik rosszabbul nézett ki mint a másik. Csepelen még nem néztünk szét. Ha valaki tud normális kutyafuttatót így Csepelen vagy Erzsébeten, vagy a közelben az írjon. Köszönöm

Legjobb válasz: Csepelen nagy, két részre osztott futtató van a Tihanyi utcánál Csillagtelepen és a Zrínyi utcában is. A temetõ mögött két külön futtató van, elég nagyok, a Krizantém utcában. A Duna parton a Hollandi út végén van egy egyrészes közepes méretû, az Árpád utcában pedig két részre osztott, kisebb futtató

Csepelen nagy, két részre osztott futtató van a Tihanyi utcánál Csillagtelepen és a Zrínyi utcában is. A temetõ mögött két külön futtató van, elég nagyok, a Krizantém utcában. A Duna parton a Hollandi út végén van egy egyrészes közepes méretû, az Árpád utcában pedig két részre osztott, kisebb futtató
Illetve ha nem csak kutyát eregetni akarsz, hanem sétálni is, akkor a Kis Duna partot ajánlom a Gubacsi hídtól a Hollandi út végéig, 6 km hosszú, lehet sétálni erdõs részen, tisztáson fent, és lent a parton is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenképp meg fogom nézni. Mennyire felszereltek?
Szívesen! A Tihanyi utcaiban van rámpás négyszögletes-karika féleség, palló és palánk, a Krizantém utcaiban palló, palánk, karika, gumikból kúszó, szlalom, stb. Az Árpád utcaiban szlalom, gumi-kúszó, palánk, hinta (elég veszélyes képzetlen kutyáknak). Hollandi útiban karika, fa-fémugró, szlalom és palló. Zrínyi utcaiban ugyanaz, mint a Tihanyiban. Kút, kaki-kuka mindben van, pad a Hollandi útiban nincs, elvitette az önkormányzat állítólag :O

Hetente háromszor elég a fogyáshoz 20 perc futás, 20 perc biciklizés illetve 20 vagy esetleg 40 perc elliptikus tréner?

Szeretnék 5-6 kg-tól megszabadulni... bár már 2 hete edz?terembe járok, de nem igazán vettem észre a hatását, pedig kevesebbet is eszem. Ti mit javasoltok még?

Legjobb válasz: normális étrendet!

normális étrendet!
meg heti 2-3 átmozgató súlyzós edzést mert nagyban segíti a fogyást.
Ha az értendeden nem változtatsz, akkor aligha elég... Kevesebb kalória több mozgás és hidd el lefogysz, ha rövidebb idõ alatt szeretnéd mindezt, akkor több sport keményebb diéta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!! Mindenképpen beiktatom a súlyzózást, illetve az étrenden is változtatok még... :) :)
Napi 5xös étkezés.. Lehet furán hangzik de ezt kell csinálni. Sokszor de keveset :)
Sokszor keveset egyél, kalóriaszegény dolgokat, és mozogj sokat. Napi 1500 kcal körüli étrend heti 3-4 alkalmas, mondjuk 1-1, 5 órás edzéssel szerintem tökéletes 5-6 kg leadásához.

Csak lányok írjanak szerintetek 16 évesen a 20.25cm jó mert a barátnöm akivel jártam azt mondta hogy kicsi lányok szerintetek jó vagy rossz?

Legjobb válasz: milyen barátnõd van neked hallod???? 20-25 centi? ahhoz már fegyvertartási engedély is jár? kamuzz máshol, 20-25 re nem mondja senki h kicsi

milyen barátnõd van neked hallod???? 20-25 centi? ahhoz már fegyvertartási engedély is jár? kamuzz máshol, 20-25 re nem mondja senki h kicsi
inkább az a lényeg hogyan tudod használni.
kinetaládmá....ezt te se hiszedel.
Én csak olyannal járok, akinek 30 cm-es a kukija. 11/N
Ha a 20 hely nem egyenértékû, vagyis a sorrend számít, ilyen egyszerû.
Aki lepontozta a válaszomat, elmondaná, mi a probléma vele? A kérdésre vonatkozó, hasznos válasz volt. Véleményem szerint még helyes is. Várom a választ!
Helyes volt a válaszod. A lepontozással meg ne törõdj. Elemezhetnénk, hogy rosszindulatból vagy figyelmetlenségbõl tették, de teljesen mindegy. Semmi sem attól lesz helyes, hogy sokan vagy kevesen értenek egyet vele. A matematikában ez pláne igaz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!