Találatok a következő kifejezésre: A 20-as terhességi (6 db)

A 20-as érzékenységű terhességi teszt előbb mutat terhességet a 25-ösnél? Mikor tesztelhetek ezzel legkorábban?

Legjobb válasz: Elméletileg igen, de ha azt nézzük, hogy a HCG hormon kb 1,5 naponta duplázódik meg, akkor a 20 és a 25 egymáshozképesti arányából kiindulva max fél nappal korábban mutatja ki. Szerintem (ha más egyéb nem sürget) várd meg a mensit, meg ha az késik, akkor már érdemes tesztelni. Ha viszont betegség, vagy egyéb más miatt muszáj biztosra menned, akkor javaslom a vérvételt, mert laboratóriumi körülmények között már a nagyon picike HCG emelkedést is ki tudják mutatni. Mondjuk alapból is van minden egészséges nõnek némi HCG szintje. Ezért az emelkedésen van a hangsúly. :)

Elméletileg igen, de ha azt nézzük, hogy a HCG hormon kb 1, 5 naponta duplázódik meg, akkor a 20 és a 25 egymáshozképesti arányából kiindulva max fél nappal korábban mutatja ki. Szerintem (ha más egyéb nem sürget) várd meg a mensit, meg ha az késik, akkor már érdemes tesztelni. Ha viszont betegség, vagy egyéb más miatt muszáj biztosra menned, akkor javaslom a vérvételt, mert laboratóriumi körülmények között már a nagyon picike HCG emelkedést is ki tudják mutatni. Mondjuk alapból is van minden egészséges nõnek némi HCG szintje. Ezért az emelkedésen van a hangsúly. :)
A 10-es. Sok sikert!
A tízes egy nappal hamarabb kimutatja, vagy kevésbé koncentrált vizeletbõl is, de hamarabb lesz álpozitív is. Szóval inkább egy húszas holnap reggel, mint egy tízes ma reggel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de még mindig nem tudom, mivel 2 válasz, s mind a kettõ mást mond. Lehet, hogy veszek egy 10-est is és egy 20-ast is, a reggeli vizeletbõl pedig megcsinálom mind a kettõvel. Hátha valamelyik + lesz. Mégegyszer köszi.
Én a 10-esre szavazok! Bár én is egy 10-est és a 20-as érzékenységût vettem. A 20-as is kimutatta reggel már a nem várt elõtt 1 nappal. Másnap reggel pedig a 10-es már nagyon pozitív lett!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is így fogok tenni, kíváncsi vagyok rá, hogy valamelyik mutat-e valamit? Remélem mind a kettõ és + lesz. Amelyik erõsebben mutatná, nekem az lesz a nyerõ.

A 115-ös pulzus és a 135/80-as vérnyomás baj, vagy még belefér a határértékbe? A 20. hét óta folyamatosan emelkedik a pulzusom és a vérnyomásom is több, mint a terhesség elején.

A pulzus 90 és 100 között volt eddig,a vérnyomásom pedig 115/70 körül mozgott.Most 26 hetes vagyok.

Legjobb válasz: A vérnyomásod még nem vészes. A pulzus már kicsit magas. Bár a terhesség elõrehaladtával nõ is. Azért itt egy oldal, ahol a pulzusra több válasz van. Amúgy mit mond a doki?

A vérnyomásod még nem vészes. A pulzus már kicsit magas. Bár a terhesség elõrehaladtával nõ is. Azért itt egy oldal, ahol a pulzusra több válasz van. Amúgy mit mond a doki?
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek hozzá, a vérnyomásra azt mondta, hogy 140/90-ig elfogadható, de a pulzusom legutóbb még nem volt ilyen magas, úgyhogy nem tudom, arra mit mond majd?!
Ez amúgy egyszeri mérés volt? Vagy folyamatosan ennyi a pulzusod? Nekem akkor van magasabb vérnyomásom, pulzus meg aztán pláne, amikor felmászom a 3. emeletre (ott lakunk). Nos a doki majd úgyis elmondja, hogy miért is van. agy mia teendõ.

Milyen gyakori hogy egy teszt az együttlét utáni 17. napon nem mutatja ki a terhességet, ha 20-as érzékenységű?

mert velem ez van és nem tudom hogy ez tuti eredmény-e,és a doki csak 3 hét mulva tud fogadni. nem akarok babát.Parázok ezerrel és vizsgáznom is kéne jöv? héten. Tüneteket nem tudom hogy haluzom e vagy valódiak. El?váladékos együttlét volt ápr. 24-én 26-án nem jött meg, Május 7-én megjött,de csak az els? nap volt normális,a többi gyengébb sokkal,a hossza amúgy oké volt. 11-én reggel easy pregnancy-vel tesztelve negatív lett,de még mindig parázok.

Legjobb válasz: Ennyi idõ után már ki kéne mutatnia a tesztnek. És meg is jött, úgyhogy szerintem nem vagy terhes!

Ennyi idõ után már ki kéne mutatnia a tesztnek. És meg is jött, úgyhogy szerintem nem vagy terhes!
Ja, bocs, a kérdésedre válaszolva: elõfordul sajna, hogy nem mutatja ki, persze ritkán. Azért próbálj meg egy tesztet még 18-a körül! De ha megjött, akkor ott nincs baba! (1. válaszoló)
neparázz nincs baba! Azért legközelebb gondolkodj elõre!! Mert jobb mint egy abortusz, vagy ha megtartod és nem akarnád.??!!!?? gumi, vagy szedj fogamzásgátlót, vagy ne csinálj semmit.
Hát, akkor egyértelmû, hogy nem vagy terhes, de ne add fel!
a 10-es mutatja ki leghamarabb
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :)
A 10-es tesztek a legérzékenyebbek, a 10-es azt jelenti, hogy már 10 egységnyi HCG-t is képes kimutatni a vizeletbõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!