Találatok a következő kifejezésre: A 20 megcsinálták (2 db)

A 20 héten megcsinálták az ultrahangot és a doki szerint minden rendben van, de a BPD 47 mm és ehhez jön az FL (combcsont) ami 61 mm. Olvastam hogy terhesség végére kell neki 78mm-nek lennie. Miért ilyen nagy most?

Mit jelent továbbá ha az AFP 44.66 iletve a MoM 1.64?

Legjobb válasz: http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. itt nézd meg a méreteket. ha doki nem mondott semmit, akkor minden rendben van biztosan.

http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. itt nézd meg a méreteket. ha doki nem mondott semmit, akkor minden rendben van biztosan.
A kérdező hozzászólása: köszi megnéztem idegesnek látszott a doki, de nem mondott semmit:-( ez kétszer akkora méret mint a normális aggódom
tényleg 2-szer annyi a combcsont, mint lennie kéne. biztos, hogy jól mérték? szerintem mindenképpen kérdezz rá a dokinál! viszont a BPD tökéletes. az afp eredményed is jó: 0.8 és 2.5 között kell lennie a MOM-nak.
biztos jó napod volt..
más tartással csináltad
A kezed fáj vagy a karod? Nem mindegy.
Ha a kezed fáj, használj keretet. http://www.argep.hu/trend/FEKV/Fekvoetamasz-keret.html
A kérdező hozzászólása: elöször a karom, aztán a csuklómnál, és az picit kihat a kezem többi részére de pl guggolásnál is gyengébbnek érzem magam :S meg most picit a kezem is remeg lehet, csak kivagyok fáradva, mert eléggé hajtós 1, 5 hetem volt
Na, az lehet, hogy túlerõltetted, nem tudtál regenerálódni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!