Találatok a következő kifejezésre: A 2. vagyok, egyre gyakrabban (4 db)

A 2. trimeszterben vagyok, egyre gyakrabban hányok, rosszul érzem magam, fáj a fejem. normális, hogy nem a terhesség elején voltam rosszul, hanem később?

Legjobb válasz: Én ugyanígy voltam mindkét terhességemnél. A végén szinte mindennaposak voltak a hányások, hiszen addigra már a savtúltengés is rásegített.

Én ugyanígy voltam mindkét terhességemnél. A végén szinte mindennaposak voltak a hányások, hiszen addigra már a savtúltengés is rásegített.

34 hetes es 2 napos km vagyok, azt szeretnem kerdezni ti mit csinaltok mikor a babo folyton csuklik? Egyre gyakrabban erzem, aztan olyan rossz h nem tudok csinalni semmit . Es ha esetleg valaki 34 het korul jar hogy erzi magat? Mit ereztek?

Legjobb válasz: Szia! Én is 34+2 vagyok. :) Én is sokat érzem csuklani, van hogy több percig is eltart. Nem csinálok semmit, ez normális, fejlõdik a tüdeje. :)

Szia! Én is 34+2 vagyok. :) Én is sokat érzem csuklani, van hogy több percig is eltart. Nem csinálok semmit, ez normális, fejlõdik a tüdeje. :)
Szia! Most töltöm a 39. hetet, nekem is úgy a 33. héttõl csuklik rendszeresen. Van úgy hogy naponta háromszor is érzem :) Szegénykémnek percekig is eltart. Nem tudok semmit csinálni, néha simizem a hasamat és arra gondolok hogy fejlõdik a tüdeje és jobban tud majd szopizni. Természetes dolog, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a valaszokat, kivanok nektek minden jot es konnyu szulest!!

Az lenne a gondom h a gépem néha magátol leáll, illetve néha lefagy, egy hónapja kezdte el néha-néha, mostmár viszont egyre gyakrabban, és ha 1 nap állás után először kapcsolom be inditásnál v lefagy vagy kikapcsol, de 2-3 inditásra tökéletes?

Ha leveszem az oldalát kicsit melegnek érzem a vidikarit meg a vinyot, arra gondoltam h lehet nem tul jo a h?tés, esetleg lenne ötletetek h jol gondolom-e vagy sem?

Legjobb válasz: Ismeretlen leállást okozhat : -túlmelegedés - ventilátor nem forog rendesen, nem megfelelõ a ház szellõzése, elporosodott a géped - tisztítsd ki minden részét a gépednek - okozhat nem megfelelõ áramellátás - tápegység hibája (porosodik, melegszik, ha régi akkor kiszáradnak a kondenzátorok és minden elõzetes hiba nélkül leáll) - a tápegység burkolatát (néhány csavar) lebonthatod és takarítsd ki (ha van némi kedved szerelgetni, ettõl még nem megy tönkre), ha a kondenzátor a hibás akkor csere lesz a vége, de ezt csak másik tápegység kipróbálásával tudod megnézni. - memória hiba - valamelyik memória meghibásodott - ha több van akkor külön-külön egyesével próbáld ki, vagy teszteld programmal

Ismeretlen leállást okozhat : -túlmelegedés - ventilátor nem forog rendesen, nem megfelelõ a ház szellõzése, elporosodott a géped - tisztítsd ki minden részét a gépednek - okozhat nem megfelelõ áramellátás - tápegység hibája (porosodik, melegszik, ha régi akkor kiszáradnak a kondenzátorok és minden elõzetes hiba nélkül leáll) - a tápegység burkolatát (néhány csavar) lebonthatod és takarítsd ki (ha van némi kedved szerelgetni, ettõl még nem megy tönkre), ha a kondenzátor a hibás akkor csere lesz a vége, de ezt csak másik tápegység kipróbálásával tudod megnézni. - memória hiba - valamelyik memória meghibásodott - ha több van akkor külön-külön egyesével próbáld ki, vagy teszteld programmal
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, az h már ki van takaritva, és nem régi a rendszer, de ne mtulmelegedés vmi más, megprobálom ujrarakni, mert most azt csinálja h néha inditásnál h egyszer csak no signal, utánna második inditánál lefagy a hamrmadiknál tökéletes, és egy jo idejig megy és utánna egyszr fehér v fekete v szükre lesz minden és ha ujrainditom megint jo

Ma vagyok 19 hetes. A babám megmozdult amikor 15 hetes 2 napos volt. Azt hittem ahogy telik az idö egyre gyakrabban érzem majd de nem. Normális ez?

Azt hogy mozgolodik kb. 2-3 érzem egy héten azt hogy "csiklandoz" gyakran elöfordul.Ez azt jelentené hogy kis lusta lesz vagy még nem olyan erös a rugása hogy sokat érezzem?

Legjobb válasz: Én is ugyanígy voltam, a második babámat várom és nekem már a 12.hét után megmozdult,mostmár 18 hetes vagyok és én is azt hittem,hogy ekkorra már sokkal élénkebb és intenzívebb lesz,de nem.Viszont érezzük a mocorgást,ha kicsit is és nem olyan gyakran,ez a lényeg,szerintem kb.1hónap múlva biztosan erõsebb lesz,legalábbis,ahogy az elsõ terhességemre visszaemlékszem így volt.

Én is ugyanígy voltam, a második babámat várom és nekem már a 12.hét után megmozdult, mostmár 18 hetes vagyok és én is azt hittem, hogy ekkorra már sokkal élénkebb és intenzívebb lesz, de nem.Viszont érezzük a mocorgást, ha kicsit is és nem olyan gyakran, ez a lényeg, szerintem kb.1hónap múlva biztosan erõsebb lesz, legalábbis, ahogy az elsõ terhességemre visszaemlékszem így volt.
Szia! Majd a késöbbiekben ugy 22-23-dik héttöl fogod intezivebben érezni a baba mozgását.Ilyenkor van még , hogy 1-2 nap ki is marad!Ne izgulj majd lesznek még a pocakodban nagy hancurok.Csak ki kell várni! Boldog babavárást!!!!
Szia! Én most 20 hetes vagyok és már rendszeresek a rugdosások, boxolások, de ezeket már 18. héttõl éreztem. Fõleg az ünnepek alatt, amikor sokat pihentem és félig feküdtem a fotelben, akkor éreztem a legjobban, illetve evés után. Egyszer arab zene alatt végig mocorgott, tetszett neki. De elõfordult olyan is, hogy 1-2 napig nem volt semmi. Mostanában pedig a hugyhólyagom van útjában :) Minden jót!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!