Találatok a következő kifejezésre: A 2. vagyok, egyre (2203 db)

Van eredetileg 1-1 füllyukam. Szeretnék még bele többet is (1-et 2-õt max). Szerintetek hogy lenne a jobb, ha mind a két fülemben ugyanannyi lenne, vagy esetleg egyikbe 1 másikba 2, vagy egyikbe 2 másikba 3?

fülbevaló

Legjobb válasz: Hát mindenkinek más áll jól,nekem pl. az egyik füleben 4 a másikban 5 van :p.. Sztem a 2 az egyikbe a másikba 3 párosítás lenne jó ;)

Hát mindenkinek más áll jól, nekem pl. az egyik füleben 4 a másikban 5 van :p.. Sztem a 2 az egyikbe a másikba 3 párosítás lenne jó ;)

21 éves vagyok, elkezdtem kosárlabdázni már 3 hónapja. Heti 2 edzésem van. Van lehetõség rá hogy pl. egy NB2-es bajnokságban megálljam a helyem vagy egy NB3-as osztályban? Mit gondoltok?

Õszinte válaszokat kérek,nem hülyeségeket.

Legjobb válasz: Õszinte leszek. Nem láttunk játszani, így mit is gondolhatnánk?

Õszinte leszek. Nem láttunk játszani, így mit is gondolhatnánk?
Képzeld magad a helyünkbe és adj választ a kérdésedre.
Heti 2 edzés kezdõ szinten csak hobbinak jó hogy a haverokkal dobálj egyet. Ha rendes egyesülethez mennél edzeni (nem heti 2x) akkor egy idõ után ha rendesen dolgozol és látják rajtad hogy jól játszok akkor esetleg meghívnak meccsekre, de sok játéklehetõségre ne számíts. A kosarsport.hu-n nézegesd milyen NBII-es csapatok vannak a közeledben.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szerintem nincs. Én heti 5 edzéses múlttal játszottam NB1-B-ben. Ott a csapatoknak heti 4-5 edzése van. NB2-ben már kicsit lazább, ott heti kb 3 edzés lehet. De ha csak nem vagy szuper-tehetség, szerintem nincs reális esélye annak, hogy 3 hónap alatt, heti mindössze 2 edzéssel olyan szintre kerülj, mint ahol azok vannak, akik több éve (évtizede) heti 3-4 edzésre járnak, illetve heti rendszerességgel van meccsük. NB3 tudtommal nincs, az már megyei/pesti bajnokság. Ha a helyedben lennék, ott próbálkoznék, bár ahogy ismerem ezeket a bajnokságokat, ott is nagyrészt olyan játékosok vannak, akik azért jelentõs kosármúlttal rendelkeznek. Úgy értem a legtöbb játékos min 3-4 évet kosarazott legalább iskolai, de inkább utánpótlásban klub szinten. Én most Budapest bajnokságban játszom (a legalsó D ligában), nálunk a csapatban nincs olyan játékos, aki 5 évnél kevesebbet kosarazott volna.

Érdemes 2 ilyen kártyát CrossFireben összekötni, vagy vegyek a 2 árából egy nagyobbat?

Radeon R7 260X

Legjobb válasz: csak játékra és 1 monitorral használnám

A kérdező hozzászólása: csak játékra és 1 monitorral használnám
Vegyél egy darab R9 270X-et, a két kártya a magasabb kategóriában jó, ahol már nincs jobb kártya, ezért a legjobból összekötsz kettõtt, ami tökéletesen felesleges, a SLI/CrossFire megérheti ezeknél a kártyáknál: GTX 780TI, R9 290X. De válogatott R9 290X magokból lesz megcsinálva az r9 295X2, ami egy belsõ CF, ami stabilabb valamennyivel, egyszóval azért nem éri meg összekötni két r7 260X-et, mert instabilabb, azaz valahol csak az egyik kártyát használja a rendszer, mert nincs támogatva a kettõ, sokat fogyaszt, melegyszik, a második kártya csak 30-60% teljesítménytöbbletet ad.
A kettõ árából kb. egy gtx 770 lenne jó ami teljesítményben kb. ugyanaz de minden másban az egy kártya jobb mint 2. -Kevesebb hûtés kell -Késõbb vehetsz a gtx 770 mellé még egyet ha teljesítménynövelés kell a 2 r7 260x mellé még kettõ sokkal macerásabb lenne -A crossfire módszerrel több hangsúly lenne a memórián mint a sebességen ami több monitornál számít igazán Mindenképpen egy kártyát vegyél, az én javaslatom: gtx 770 vagy r9 280x vagy hd 7970
#2 ~29e egy ilyen kártya, így összesen 59e jön ki, ami egy ASUS DirectCU II R9 270X-re elég.
Ahol én néztem 35 alatt nem volt belõle de az a +10e simán megéri a 770-re
#5 pcx.hu-n 29500 a Sapphire r7 260x 1gb.
Ott nem néztem csak árgépben, általában ott lehet találni a legolcsóbbat de akkor ha ez a 60 a max keret tényleg csak az r9 270x marad viszont ahogy nézem az egy fokkal gyenébb mint a 2 r7 260x. Igaz még így is azt javaslom mert ha mondjuk egy év múlva kevésnek bizonyul még mindig lehet neki társat venni.
#2 még ha a lenne rá keret, akkor sem hajtaná ki a proci a VGA-t még nagyon, magas felbontáson sem... kérdezõ, ha nincs FHD monitorod akkor az is kellene, mivel éppen kihajtja a 760k a r9 270x-et... minnél alacsonyabb a felbontás annál több szerep jut a procinak, tehát vagy egy gyengébb kártyát veszel, vagy a közeljövõben egy FHD monitort (én ezt javaslom), a cpu limit elkerülése érdekében...
Lehet de egyszer proci újítás is lesz addig meg a jelenleg kihozható max teljesítményt adja.


Mostanában túl hamar élvezek el, előbb mint a párom, és ez számomra elég kínos. Mi több az első (tehát nem a 2. vagy 3. egy adott napon) néha nem tart tovább 10 percnél. Mitévő legyek? Nagyon félek hogy a párom emiatt fog elhagyni. :S 17/F

Legjobb válasz: nemvagy egyedul..de sok apro trukk van..eloszor ujjazd meg.de csak 2 ujjal mert ha tobbel csinalod akkor annyira kitagul h a cerkadat amr nemigen fogja erezni :) jol izgasd fel es akkor egyszerre mehettek el:)

nemvagy egyedul..de sok apro trukk van..eloszor ujjazd meg.de csak 2 ujjal mert ha tobbel csinalod akkor annyira kitagul h a cerkadat amr nemigen fogja erezni :) jol izgasd fel es akkor egyszerre mehettek el:)
Egy átlag sex 3-8 percig tart.Ebben nincs benn az elõjáték .Nem te vagy hibás , a párod lassú, õ igyekezzen .
Nem csak második vagy, hanem elég buta is. Reklám:
Legyél apáca

A köldök pc a 2. vagy 3. fül lyukhoz képest mennyire fáj egy 10-es skálán?

Hány hónapig vgay hétig kell benne lennie? Tesib?l miket lehet megcsinálni?(felülés, futás, kötélremászás, szekrényugrás, bukfenc, távolugrás, magasugrás)Meddig nem lehet tesizni körülbelül?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem fáj úgy, mint egy lõtt fülbevaló. Csak kellemetlen, de távolról sem olyan fájdalmas, mint nekem pl. a 2. lyuk a fülemben. Az elsõre nememlékszem :)

Egyáltalán nem fáj úgy, mint egy lõtt fülbevaló. Csak kellemetlen, de távolról sem olyan fájdalmas, mint nekem pl. a 2. lyuk a fülemben. Az elsõre nememlékszem :)
Jah, és min. 6 hétig gyógyul, de én tesiztem vele rendesen. A kis gömb, amit elõször betesznek a legbiztonságosabb, felülni, futni, ugrálni szabad vele, de ha félted akkor tesire ragaszd le egy ragtapival addig.
Nem tudom megmondani, mennyire fáj ahhoz képest, nekem speciel a köldök pc fájt ahogy csinálták, meg utána pár napig, de megérte. Akkor lehet kivenni ha már nincs begyulladva, sõt, szerintem 1-2 hónap minimum, különben ha sokáig van ékszer nélkül, összenõ. Tesibõl az elsõ pár alkalommal azokat hanyagold, ahol hajolgatni kell, vagy felülés pl, én viszont már pár nappal utána tesiztem. (futni, kötélre mászni, szekrény ugrani stb... úgy gondolom, lehet vele)
Nekem egyáltalán nem fájt.Sõt a nyelv pc-m se, de az orr piercingnél rendesen bekönnyeztem amikor átlötték a porcot.
Csík Ferenc általános és gimi a 2. Ker. Medve utcában
Szia! A 2. kerültben tudok jó néhány iskoláról infót mondani, de az, hogy „jó”, elég szubjektív fogalom, írd le, mire vágysz, mit tartasz fontosnak a gyerekkel kapcsolatban! Te ismered õt a legjobban, és pl. nem mindegy, hogy mennyire „terhelhetõ” a gyerek, te mennyire vágysz arra, hogy egy „versenyistállóba” írasd, vagy esetleg inkább gyerekközpontú sulit keresel? Érekli a sport vagy a zene esetleg? Szeretnéd puccos iskolába járatni (fontos számotokra, hogy bõrdzsekis kiskrambókkal és dzsipes szüleikkel barátkozzatok), vagy inkább átlagos közegre vágysz?… A szülõk közt nagy a szórás, hogy az ilyen és hasonló szempontok alapján melyik sulit tartják „jónak”.
(Bocs, úgy látszik, nem bírja kezelni az oldal az idézõjeleket, mindenhová hülye karaktersort rakott helyettük a hozzászólásomban.)
A kérdező hozzászólása: Egyedül, egy macskával.
Legyen mondjuk 30 ezer a szoba (de van 20-ért is), ehhez add hozzá a havi kajádat, bérlet, egyéb kiadásokat (ezt te tudod), és kész. Szerintem min 60-70 körül, ha tudsz spórolni.
Le.
le mert a legrégebbi videomagnók is normál sebeségben vesznek fel ap-ben

Egy csomó haveromnak már a 2. vagy a 3. csaja van. Elgondolkodtam, hogy kéne egyet szereznem. A FRANCBA IS, nekem egy KTM kell, nem költhetem egy nőre a pénzt aki úgysem lesz a feleségem! Nagyon gáz vagyok? 18/F

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem gáz, ha nem jössz össze mindenkivel akivel csak összefutsz, csak igy nehezebben fogod "az igazit" megtalálni, de egyáltalán nem gáz. Ez a te döntésed, senkinek semmi köze hozzá. :)

Szerintem egyáltalán nem gáz, ha nem jössz össze mindenkivel akivel csak összefutsz, csak igy nehezebben fogod "az igazit" megtalálni, de egyáltalán nem gáz. Ez a te döntésed, senkinek semmi köze hozzá. :)
Na meg van már a KTM?:D
Soha nem adom fel... ;) Jövõre már inteni fogok a testvéreimnek... ;) "Nem számít ki vagy, honnan jöttél, melyik Istenben hiszel. Ha motoros vagy, a testvérem vagy!"
Na ez a beszéd "tökös" csaj vagy Te, biztosan sikerülni fog, csak ne add fel!Hajrá!:D
Élek halok a motorozásért... :) Úgy sóvárgok a sport motorok után mint éhezõ gyermek egy falat kenyér után... De sajna se jogsim se motorom.... :'( A pasimnak van egy 150-es mocija de csak utasként ücsöröghetek rajta... :S Sokszor azt érzem, hogy belehalok, ha nem lesz meg az A korlátlan... Próbálkozok gyûjteni rá, de nehezen megy, pedig van másodállásom is... Nyár végén, de legkésõbb jövõ nyáron meg kell csinálnom a jogsit aztán jövõ nyáron egy mocira is szert kellene tennem... :) Mindent bele... Amúgy meg ha meg lesz a motor lesz csajod is!!!!
Na mindjárt meg lesz a csajod is, írj neki privátot!:DDD Yamaha R1+feleség+feleségnek Yamaha FZ600:D
A kérdező hozzászólása: Jól beszélsz utolsó! :D Szeretsz motorozni?
18 éves vagy. Válaszd a KTM-et!!!!!! Én nõ vagyok és valahogy mindig olyan társat találtam magam mellé, hogy tuti hogy az én pénzem is kellett az eltartáshoz. Ha visszamehetnék az idõbe, akkor elõbb motorjogsi, aztán egy Kawasaki és csak utána pasi. Úgyhogy én azt mondom: KTM! KTM! KTM! KTM! KTM! KTM! KTM! KTM! KTM! KTM! KTM! 25/N
Van a KTM elõtti és a KTM utáni nõ. :-)
A kérdező hozzászólása: Melyik volt meg elõször? :D
KTM-em és nõm is van. Valamit nagyon tudok. :-)
A KTM-nek van párezer üzemórája, és meghal. Egy csajnál azért más a helyzet XD
Viccelsz? KTM vs nõ? vegyél egy KTM-t és a nyakamat ráteszem, hogy lesz egy csajod is. De nem igazán értem, hogy miköze a KTM árának a csajszerzéshez!? Ha csak pénz miatt tudsz összejönni egy csajjal, jobban jársz, ha inkább hivatásosnak adod a pénzt, kb. ugyanott leszel és profi szolgáltatást kapsz:DDDD
A kérdező hozzászólása: Hát baszod 2 hét alatt hogy szedjek össze 2 milliót? :D Ezt hosszabb távra értettem. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!