Találatok a következő kifejezésre: A 2. vagyok, egyre (2103 db)

Van eredetileg 1-1 füllyukam. Szeretnék még bele többet is (1-et 2-õt max). Szerintetek hogy lenne a jobb, ha mind a két fülemben ugyanannyi lenne, vagy esetleg egyikbe 1 másikba 2, vagy egyikbe 2 másikba 3?

fülbevaló

Legjobb válasz: Hát mindenkinek más áll jól,nekem pl. az egyik füleben 4 a másikban 5 van :p.. Sztem a 2 az egyikbe a másikba 3 párosítás lenne jó ;)

Hát mindenkinek más áll jól, nekem pl. az egyik füleben 4 a másikban 5 van :p.. Sztem a 2 az egyikbe a másikba 3 párosítás lenne jó ;)

Mostanában túl hamar élvezek el, előbb mint a párom, és ez számomra elég kínos. Mi több az első (tehát nem a 2. vagy 3. egy adott napon) néha nem tart tovább 10 percnél. Mitévő legyek? Nagyon félek hogy a párom emiatt fog elhagyni. :S 17/F

Legjobb válasz: nemvagy egyedul..de sok apro trukk van..eloszor ujjazd meg.de csak 2 ujjal mert ha tobbel csinalod akkor annyira kitagul h a cerkadat amr nemigen fogja erezni :) jol izgasd fel es akkor egyszerre mehettek el:)

nemvagy egyedul..de sok apro trukk van..eloszor ujjazd meg.de csak 2 ujjal mert ha tobbel csinalod akkor annyira kitagul h a cerkadat amr nemigen fogja erezni :) jol izgasd fel es akkor egyszerre mehettek el:)
Egy átlag sex 3-8 percig tart.Ebben nincs benn az elõjáték .Nem te vagy hibás , a párod lassú, õ igyekezzen .
Nem csak második vagy, hanem elég buta is. Reklám:
Legyél apáca


A köldök pc a 2. vagy 3. fül lyukhoz képest mennyire fáj egy 10-es skálán?

Hány hónapig vgay hétig kell benne lennie? Tesib?l miket lehet megcsinálni?(felülés, futás, kötélremászás, szekrényugrás, bukfenc, távolugrás, magasugrás)Meddig nem lehet tesizni körülbelül?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem fáj úgy, mint egy lõtt fülbevaló. Csak kellemetlen, de távolról sem olyan fájdalmas, mint nekem pl. a 2. lyuk a fülemben. Az elsõre nememlékszem :)

Egyáltalán nem fáj úgy, mint egy lõtt fülbevaló. Csak kellemetlen, de távolról sem olyan fájdalmas, mint nekem pl. a 2. lyuk a fülemben. Az elsõre nememlékszem :)
Jah, és min. 6 hétig gyógyul, de én tesiztem vele rendesen. A kis gömb, amit elõször betesznek a legbiztonságosabb, felülni, futni, ugrálni szabad vele, de ha félted akkor tesire ragaszd le egy ragtapival addig.
Nem tudom megmondani, mennyire fáj ahhoz képest, nekem speciel a köldök pc fájt ahogy csinálták, meg utána pár napig, de megérte. Akkor lehet kivenni ha már nincs begyulladva, sõt, szerintem 1-2 hónap minimum, különben ha sokáig van ékszer nélkül, összenõ. Tesibõl az elsõ pár alkalommal azokat hanyagold, ahol hajolgatni kell, vagy felülés pl, én viszont már pár nappal utána tesiztem. (futni, kötélre mászni, szekrény ugrani stb... úgy gondolom, lehet vele)
Nekem egyáltalán nem fájt.Sõt a nyelv pc-m se, de az orr piercingnél rendesen bekönnyeztem amikor átlötték a porcot.
Csík Ferenc általános és gimi a 2. Ker. Medve utcában
Szia! A 2. kerültben tudok jó néhány iskoláról infót mondani, de az, hogy „jó”, elég szubjektív fogalom, írd le, mire vágysz, mit tartasz fontosnak a gyerekkel kapcsolatban! Te ismered õt a legjobban, és pl. nem mindegy, hogy mennyire „terhelhetõ” a gyerek, te mennyire vágysz arra, hogy egy „versenyistállóba” írasd, vagy esetleg inkább gyerekközpontú sulit keresel? Érekli a sport vagy a zene esetleg? Szeretnéd puccos iskolába járatni (fontos számotokra, hogy bõrdzsekis kiskrambókkal és dzsipes szüleikkel barátkozzatok), vagy inkább átlagos közegre vágysz?… A szülõk közt nagy a szórás, hogy az ilyen és hasonló szempontok alapján melyik sulit tartják „jónak”.
(Bocs, úgy látszik, nem bírja kezelni az oldal az idézõjeleket, mindenhová hülye karaktersort rakott helyettük a hozzászólásomban.)
A kérdező hozzászólása: Egyedül, egy macskával.
Legyen mondjuk 30 ezer a szoba (de van 20-ért is), ehhez add hozzá a havi kajádat, bérlet, egyéb kiadásokat (ezt te tudod), és kész. Szerintem min 60-70 körül, ha tudsz spórolni.
Le.
le mert a legrégebbi videomagnók is normál sebeségben vesznek fel ap-ben

Egy csomó haveromnak már a 2. vagy a 3. csaja van. Elgondolkodtam, hogy kéne egyet szereznem. A FRANCBA IS, nekem egy KTM kell, nem költhetem egy nőre a pénzt aki úgysem lesz a feleségem! Nagyon gáz vagyok? 18/F

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem gáz, ha nem jössz össze mindenkivel akivel csak összefutsz, csak igy nehezebben fogod "az igazit" megtalálni, de egyáltalán nem gáz. Ez a te döntésed, senkinek semmi köze hozzá. :)

Szerintem egyáltalán nem gáz, ha nem jössz össze mindenkivel akivel csak összefutsz, csak igy nehezebben fogod "az igazit" megtalálni, de egyáltalán nem gáz. Ez a te döntésed, senkinek semmi köze hozzá. :)
Na meg van már a KTM?:D
Soha nem adom fel... ;) Jövõre már inteni fogok a testvéreimnek... ;) "Nem számít ki vagy, honnan jöttél, melyik Istenben hiszel. Ha motoros vagy, a testvérem vagy!"
Na ez a beszéd "tökös" csaj vagy Te, biztosan sikerülni fog, csak ne add fel!Hajrá!:D
Élek halok a motorozásért... :) Úgy sóvárgok a sport motorok után mint éhezõ gyermek egy falat kenyér után... De sajna se jogsim se motorom.... :'( A pasimnak van egy 150-es mocija de csak utasként ücsöröghetek rajta... :S Sokszor azt érzem, hogy belehalok, ha nem lesz meg az A korlátlan... Próbálkozok gyûjteni rá, de nehezen megy, pedig van másodállásom is... Nyár végén, de legkésõbb jövõ nyáron meg kell csinálnom a jogsit aztán jövõ nyáron egy mocira is szert kellene tennem... :) Mindent bele... Amúgy meg ha meg lesz a motor lesz csajod is!!!!
Na mindjárt meg lesz a csajod is, írj neki privátot!:DDD Yamaha R1+feleség+feleségnek Yamaha FZ600:D
A kérdező hozzászólása: Jól beszélsz utolsó! :D Szeretsz motorozni?
18 éves vagy. Válaszd a KTM-et!!!!!! Én nõ vagyok és valahogy mindig olyan társat találtam magam mellé, hogy tuti hogy az én pénzem is kellett az eltartáshoz. Ha visszamehetnék az idõbe, akkor elõbb motorjogsi, aztán egy Kawasaki és csak utána pasi. Úgyhogy én azt mondom: KTM! KTM! KTM! KTM! KTM! KTM! KTM! KTM! KTM! KTM! KTM! 25/N
Van a KTM elõtti és a KTM utáni nõ. :-)
A kérdező hozzászólása: Melyik volt meg elõször? :D
KTM-em és nõm is van. Valamit nagyon tudok. :-)
A KTM-nek van párezer üzemórája, és meghal. Egy csajnál azért más a helyzet XD
Viccelsz? KTM vs nõ? vegyél egy KTM-t és a nyakamat ráteszem, hogy lesz egy csajod is. De nem igazán értem, hogy miköze a KTM árának a csajszerzéshez!? Ha csak pénz miatt tudsz összejönni egy csajjal, jobban jársz, ha inkább hivatásosnak adod a pénzt, kb. ugyanott leszel és profi szolgáltatást kapsz:DDDD
A kérdező hozzászólása: Hát baszod 2 hét alatt hogy szedjek össze 2 milliót? :D Ezt hosszabb távra értettem. :D
Nagyítás
nagyítás
A kérdező hozzászólása: Akkor az azt jelenti hogy mindennek a dupláját kell venni?
igen, duplajat.
Az elsõ szám az általad látott kép arányát jelenti. A második a valós értéket. Pl: 2:1 = ami itt 2 egység, a valóságban 1 egység.
Ezt onnan tudhatod mindig meg, hogy úgy veszed az arányt, mintha törtrõl lenne szó: 2 : 1 = 2/1 = 2 és ez nagyobb, mint az 1, tehát nagyításról van szó. Térképek esetében: 1 : 50 000 = 1/50000 = 0, 00002 ez kisebb mint 1, tehát a térképen az ábrázolt terület kisebb lesz, mint a valóságban - kicsinyítésrõl lesz szó (ez amúgy eddig még minden esetben így volt).
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ment a +
WFT?? What is LB?
Hány éves vagy? Amúgy, sajnos, most ez lesz egy darabig. Barátkozz te is össze a másik lánnyal, egy idõ után úgyis összeveszik a te 'LB'-d a lánnyal és újra neked lesz. :D Komolyan, mindig így volt nálam, úgy 5 évvel ezelõtt:D 15/L
Ha neked ez a legnagyobb problémád, akkor szívesen lennék a helyedben. Amúgy meg próbálj esetleg a másik lánnyal is összehaverkodni szerintem, és akkor lesz 2 "LB"-d is. Az meg még jobb, mintha csak egy lenne.
Nekem sincs, pedig én lány vagyok.:D
Nem igaz. Nekem pl. nincs legjobb barátnõm. 16/f
A kérdező hozzászólása: Ja és amúgy mindenkinek van legjobb barátnõje!!
A kérdező hozzászólása: Hát attól a legjobb hogy mindig te vagy neki az elsõ pl.: melléd ül a buszon vagy veled van egy szobában az osztálykiránduláson és találkozol vele hétvégén is stb.
Helyesen írni? Na, az lenne szánalmas, ha az LB-t sem tudnád normálisan írni, mert én arra írtam, hogy normálisan írhatnál.:) ) Amúgy, mi ez a számozgatás? Olyan vagy, mint az én régi fiú osztálytársam, aki mindig azt mondta, hogy: Na, most 60% barát vagy. Mondtam Neki, hogy milyen dilis és elkezdi: Mostmár csak 10%. Utálom az ilyen számozgatásokat. Miért nem lehet valakinek több legjobb barátnõje? És mitõl legjobb a legjobb(barát)?
A kérdező hozzászólása: Miért nem írtam helyesen?
LB= best friends de megtanulhatnál már normálisan írni, kislány!
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok és köszi a választ az utolsónak :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!