Találatok a következő kifejezésre: A 2. vagyok, (10325 db)

igen.Nekem az elsõ 2 várandóságom ugyanolyan volt. Mindenben. Azonos súlyú, nemû gyerekeim születtek.
Eddig a harmadiknál tartok. Mindegyik más volt.
Ez tényleg mindenkinél más és más! Van aki mindegyik babánál rosszul van, vagy csak az elsõnél! Ezt kiszámítani nem lehet!
Az eleje mindnél ugyan olyan volt- vagyis tünet mentes. Késõbb csak a magzatmozgások gyakorisága, erõssége volt más, illetve az elsõ érezhetõ rúgások voltak más héten. Más-más héten indult be a szülés, csak a 3. baba születése elõtt voltak "jelek" a szülés közeledtének, más volt a szülés is, és más-más súllyal születtek. Üdv:3 lányos, 21hkm
részben más a második terhességem, émelygés több, pattanás kevesebb, fáradtság több, derékfájás van, elõzõnél nem volt, falánkabb vagyok és most már 16hetesen sem tudtam éjszaka aludni, lányomnál csak a harmadik trimeszterben kezdõdtek az átvirrasztott éjszakák.DE bele kell kalkulálnom hogy most nem irodai munkát végzek, hanem kergetek és emelgetek egy másfél évest egész nap és azóta idõsebb is lettem, ezek befolyásolhatják a megélését a problémáknak.
Nagynénémnek teljesen ugyanolyan volt mindkét terhessége, így õ fel volt készülve arra, hogy az elsõ fia után, a második is az lesz, de tévedett. Nekem már van egy fiam, most újból állapotos vagyok, de össze sem lehetne hasonlítani a 2 terhességet. Na jó annyi, hogy most is magas lett a vérnyomásom. :(

A 2. babátok a tervezéstől, mennyi idő múlva fogant meg? Akinek nem (vagy nehezen) jött össze, az orvos mit mondott miért nem sikerül a 2. vagy a 3. baba?

Nekünk az els? az els? hónapban, a második 2 hónapja tervezzük és nem akar jönni. :( Orvosnál nem voltunk ez miatt, gondolom kiröhögne, mert 2 hónap nem nagy id?.

Legjobb válasz: ráértek még, ha még 2 hónapig próbálkoztok és nem lesz, akkor már mehettek. de annyira nem kell erõltetni, mert akkor úgyse fog jönni. csak k*rjatok jó nagyokat, orrba szájba na meg persze vaginába, és elõbb utóbb jönni fog.

ráértek még, ha még 2 hónapig próbálkoztok és nem lesz, akkor már mehettek. de annyira nem kell erõltetni, mert akkor úgyse fog jönni. csak k*rjatok jó nagyokat, orrba szájba na meg persze vaginába, és elõbb utóbb jönni fog.
úristen te most viccelsz??a """"2-dik"""" baba nehezen sikerül, hát akkormi itt a kérdés?attol, hogy az elsõ elsõ hónapban összejött )az lehet szerense is)attol a második nem biztos !Ne haragudj ilyen kérdéseket nem értek meg, mert nekünk 1, 5 éve nem jön a baba(elsõ)és én nem vagyok ennyire oda.Téged még biztos kinevetne az orvos de engem már nem szokott!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, bár sokra nem mentem vele, mert nem, a kérdésre válaszoltatok. Sajnos én ilyen vagyon nagyon rá tudok görcsölni, ez van, lehet ettõl nem jön a baba.
Szia! Nekem az elsõ kettõ egybõl összejött az elsõ próbálkozásra, most a harmadik viszont 3 éve nem jön.:( Semmi bajunk, kivizsgálások voltak, 2 inszemen túl vagyunk és valamiért mégsem jön... Sok sikert!
Szia! A kisfiunk aki 2 éves a második hónapban jött össze. A kistesó pedig most jön :-) Õ is a második hónapban. 5 hetes kismama
szia.én megértelek.Nekem az elsõ 2gyerekem elsõre összejött most ez lesz a 3.hónapunk, hogy a 3.babával próbálkozunk.Nekem nem igazán volt peteérésem ezért kaptam serkentõt.Én egy alapos kivizsgálást kérnék a helyedben (ultrahang, vérvétel), hogy megbizonyosodjál minden ok.Szerintem, ha elmondod a dokidnak, hogy tervben van a következõ megcsinálja ezeket, legalábbis nekem így volt.Ott derült ki, hogy nincs pé.-m.Drukkolok, hogy sikerüljön.
Igaz mi még csak az elsõ babót tervezzük de mi is 2 hónapnál jjárunk. Remélem ebben a hónapban sikerül mindkettõnknek! Sajnos én is ilyen vagyok, hogy már 2 hónap után rágörcsöltem de én sem tudok mit tenni! :) Most kipróbálom azt, hogy nem gondolok ilyesmire egyáltalán szex közben és hátha így nem leszek annyira görcsös. :) De persze neked már nagyobb a tapasztalatod ebben! Drukkolok neked! Remélem hamarosan mindketten "+"-at tesztelhetünk! :)
Nem csak második vagy, hanem elég buta is. Reklám:
Legyél apáca
Yo!
A kérdező hozzászólása: Ez azt is jelenti, h a kisebb szerszámokat preferálod?
Nem, csak megszokás.
Mikropénisz kapitány csajozni készül...
Csík Ferenc általános és gimi a 2. Ker. Medve utcában
Szia! A 2. kerültben tudok jó néhány iskoláról infót mondani, de az, hogy „jó”, elég szubjektív fogalom, írd le, mire vágysz, mit tartasz fontosnak a gyerekkel kapcsolatban! Te ismered õt a legjobban, és pl. nem mindegy, hogy mennyire „terhelhetõ” a gyerek, te mennyire vágysz arra, hogy egy „versenyistállóba” írasd, vagy esetleg inkább gyerekközpontú sulit keresel? Érekli a sport vagy a zene esetleg? Szeretnéd puccos iskolába járatni (fontos számotokra, hogy bõrdzsekis kiskrambókkal és dzsipes szüleikkel barátkozzatok), vagy inkább átlagos közegre vágysz?… A szülõk közt nagy a szórás, hogy az ilyen és hasonló szempontok alapján melyik sulit tartják „jónak”.
(Bocs, úgy látszik, nem bírja kezelni az oldal az idézõjeleket, mindenhová hülye karaktersort rakott helyettük a hozzászólásomban.)

Mostanában túl hamar élvezek el, előbb mint a párom, és ez számomra elég kínos. Mi több az első (tehát nem a 2. vagy 3. egy adott napon) néha nem tart tovább 10 percnél. Mitévő legyek? Nagyon félek hogy a párom emiatt fog elhagyni. :S 17/F

Legjobb válasz: nemvagy egyedul..de sok apro trukk van..eloszor ujjazd meg.de csak 2 ujjal mert ha tobbel csinalod akkor annyira kitagul h a cerkadat amr nemigen fogja erezni :) jol izgasd fel es akkor egyszerre mehettek el:)

nemvagy egyedul..de sok apro trukk van..eloszor ujjazd meg.de csak 2 ujjal mert ha tobbel csinalod akkor annyira kitagul h a cerkadat amr nemigen fogja erezni :) jol izgasd fel es akkor egyszerre mehettek el:)
Egy átlag sex 3-8 percig tart.Ebben nincs benn az elõjáték .Nem te vagy hibás , a párod lassú, õ igyekezzen .

A 2. vagy 3. unokatestvértől fogant terhesség mekkora kockázatot jelent a születendő gyerek egészségére?

Legjobb válasz: A 3. unokatestvéreket már jogilag sem tekintik rokonnak, egészségügyi kockázata semmennyi sincs. A 2. unokatestvéreknél sem igazán, és az ö házaságukat is minden további nélkül engedélyezik.

A 3. unokatestvéreket már jogilag sem tekintik rokonnak, egészségügyi kockázata semmennyi sincs. A 2. unokatestvéreknél sem igazán, és az ö házaságukat is minden további nélkül engedélyezik.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint ez csak a testvéreknél okoz "problémát"?
Jogilag lehet, hogy nem okoz gondot, de genetikailag nem túl szerencsés.
Még testvéreknél sem feltétlen okoz, hanem csak okozHAT problémát. (A testvér és a 2. unokatestvér közt még van az 1. unokatestvér is) Ennek ellenére testvéreknél elég nagy a kockázata annak, hogy valamelyik hibás gén mindkét félnél elöfordul, elsö unokatestvéreknél ennél valamivel kevesebb, a 2. de föként 3. unokatestvérek esetében alig magasabb a kockázat, mint nem rokonok esetében.
A kérdező hozzászólása: Hibás génje ezek szerint mindenkinek van?
Mindenkinek egy rakat hibás génje van.
Unokatesvérházasság jogilag nem tilos, de nagyon nem ajánlott. A második sem túl szerencsés, a harmadik talán már nem olyan vészes, de nem vagyok genetikus. Bár a népi mondás szerint hetediziglen nem lenne szabad, na de ezt szerintem senki sem tartja be, mert egyrészt nem ellenõrzhetõ, másrészt meg régen az ember kevésbé volt mobilis, így a környékrõl házasodott, így másod-harmad unokatestvérek már simán elõfordulhattak.
Nekem az nagybátyám az 1. unokatestvérének csinált gyereket az elsõ teljesen normális lett, semmi baja viszont a második gyerekük halva született meg. Nekem ennyi tapasztalatom van, gondolom 2. és 3. már kevésbé veszélyes.
Le.
le mert a legrégebbi videomagnók is normál sebeségben vesznek fel ap-ben

A köldök pc a 2. vagy 3. fül lyukhoz képest mennyire fáj egy 10-es skálán?

Hány hónapig vgay hétig kell benne lennie? Tesib?l miket lehet megcsinálni?(felülés, futás, kötélremászás, szekrényugrás, bukfenc, távolugrás, magasugrás)Meddig nem lehet tesizni körülbelül?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem fáj úgy, mint egy lõtt fülbevaló. Csak kellemetlen, de távolról sem olyan fájdalmas, mint nekem pl. a 2. lyuk a fülemben. Az elsõre nememlékszem :)

Egyáltalán nem fáj úgy, mint egy lõtt fülbevaló. Csak kellemetlen, de távolról sem olyan fájdalmas, mint nekem pl. a 2. lyuk a fülemben. Az elsõre nememlékszem :)
Jah, és min. 6 hétig gyógyul, de én tesiztem vele rendesen. A kis gömb, amit elõször betesznek a legbiztonságosabb, felülni, futni, ugrálni szabad vele, de ha félted akkor tesire ragaszd le egy ragtapival addig.
Nem tudom megmondani, mennyire fáj ahhoz képest, nekem speciel a köldök pc fájt ahogy csinálták, meg utána pár napig, de megérte. Akkor lehet kivenni ha már nincs begyulladva, sõt, szerintem 1-2 hónap minimum, különben ha sokáig van ékszer nélkül, összenõ. Tesibõl az elsõ pár alkalommal azokat hanyagold, ahol hajolgatni kell, vagy felülés pl, én viszont már pár nappal utána tesiztem. (futni, kötélre mászni, szekrény ugrani stb... úgy gondolom, lehet vele)
Nekem egyáltalán nem fájt.Sõt a nyelv pc-m se, de az orr piercingnél rendesen bekönnyeztem amikor átlötték a porcot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!