Találatok a következő kifejezésre: A 2. lesz (2542 db)

Ha van egy karakterem Mass Effect 1-ben és át akarom vinni a 2-be de már elkezdtem az 1-ben egy 2. játékot akkor az 1. játék eredményei is benne lesznek a 2-ben?

Ha nem értitek kérdezzetek.

Legjobb válasz: Benne lesznek, így lesz jó néhány elképzelhetõ sztori, ami mind-mind más.

Benne lesznek, így lesz jó néhány elképzelhetõ sztori, ami mind-mind más.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm akkor nem aggódok tovább :)

Melyik az a kisérlet amiben 1 fotont átlövünk 2 lyukon 1 foton lesz de ha 2 fotont lövünk át akkor 2 lesz?

nagyon régen olvastam és csak futólag ugyhogy ha hibás a leirásom kérlek javitsatok ki!

Legjobb válasz: kétrés kisérlet

kétrés kisérlet
bár nem pontos a leírás, de lesz aki elmagyarázza :)
Sõt, ha a két fotont nem lövöd át két résen, már akkor is két fotonod van.

2. babájukat váró kismamák, hogy vagytok? Hogy telnek a napok? Mennyi lesz a 2 gyermek között a korkülönbség? Aki az elsőt császárral szülte a 2. is azzal fogja?

Olyan anyukák is írhatnak akinek már megszületett a 2. kisbabája. 1 éves a lányom és szeretnénk neki kis tesót.

Legjobb válasz: Hogy hogy vagyok? Éberen :) Napközben aludnék, de éjjel nem tudok. A lányom 2-án lesz másfél éves, a pocaklakó 9 hetes. Pont két év lesz köztük :) Sima szülésem volt, remélem most is az lesz. Ti mikorra tervezitek a picit?

Hogy hogy vagyok? Éberen :) Napközben aludnék, de éjjel nem tudok. A lányom 2-án lesz másfél éves, a pocaklakó 9 hetes. Pont két év lesz köztük :) Sima szülésem volt, remélem most is az lesz. Ti mikorra tervezitek a picit?
A kérdező hozzászólása: Mi is kb. 2 év különbséget szeretnénk, de még élesben nem próbálkozunk, a lányuk egybõl összejött, remélem a tesója is. :) Mikorra vagy kiírva?
Én 10 hetes kismama vagyok, a tesó decemberben töltötte a 2 évet.Szerencsés vagyok , mert a rosszullétek elkerültek az elsõ babával és most is.:) Csak az állandó fáradtság van rajtam.A korkülönbség 2 év és 8 hónap lesz!Én simán szültem az elsõt, remélem most is sikerül.
Nálunk viszonylag nagy a korkülönbség: lányom 7 éves és 4 hónap múlva megérkeznek a kisöccsei is. Mi évekig vacilláltunk legyen-e tesó, aztán egybõl kettõ jött, de nagyon örülünk nekik. (Fõleg a nõvérkéjük.) A lányomat annak idején császárral szültem és most az ikrek is császárosak lesznek, de egészségügyi okok miatt (gerincsérvem van).
Szia! A lányom 15, 5 hónapos és 34 hetes vagyok. 17 hónap lesz a korkülönbség. Elég jól viselem, bár már nem tudok sokáig a szõnyegen ücsörögni a lányommal, vagy próbálom nem emelgetni. A lányom császáros volt, de most nem tudom mi lesz, a dokim engedi a sima szülést ha minden rendben, de én kicsit tartok tõle, mert általában 10 nõbõl 9 újra császár, vagy félek a hegszétválástól a vajúdás során. Na meg a pocaklakó aki ismét kislány lesz egyfolytában forog, hol faros, hol fejvégû, hol keresztbe van. :) Szerencsére egyik terhesség alatt sem volt komolyabb rosszullétem, 1 kezemen meg tudom számolni. Fáradtnak fáradt vagyok, de éjjel már nem nagyon tudok aludni. Napközben ha a lányom alszik, akkor van hogy én is ledõlök, de inkább akkor teszek-veszek. A kórházi cuccomat most kezdem összeszedni, és most mosom a babaruhákat. Szerencsére szinte semmit nem kell venni, 1-2 melegebb rugit, meg amiben hazahozzuk majd. Minden más van. Csak össze kéne rendszerezni a dolgokat, de nem sok energiám van rá. És ha a lányom ébren van, akkor nehéz mert imád pakolni. Bár az 56-os ruháig együtt szedtük szét, néztük át. Boldog babavárást! :)
Én teljesen jól viselem a 2. terhességem, 2szer hánytam, míg a kisfiammal a 17. hétig. Most 1 hetes vagyok, viszont a forgóim már fájnak. Ennyi, ami kellemetlen. Nálunk 22 hónap lesz a különbség. nagyon félek, mert segítségem nem igazán van, férjem sokat dolgozik. Az elsõ császár volt, most még nem beszéltünk az orvosommal arról h mi lesz, de jobban örülnék most én is egy prog. császárnak mert a kisfiamat így is nehéz lesz megoldani.
szóval 13 hetes :) ))))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok! Boldog babavárást és boldog babázást és jó egészséget a picikhez! Én szintén császárra számítok, mert a lányom sem volt kicsi és a 2. baba nagyobb szokott lenni. De elõbb foganjon meg! :)


3 borítékban pénz van. A 2. -ban háromszor annyi van, mint az elsőben, a 3. -ban pedig feleannyi, mint a 2. -ban. Ha a 2. -ból 4000Ft-ot átteszünk a 3. -ba, akkor ott 4500Ft-al több lesz, mint az elsőben. Hány forint lesz ekkor a 3. borítékban?

Legjobb válasz: a,b,c mennyisegu penz a boritekokban, ebben a sorrendben. A feladat szerint: b = 3a 2c=b b-4000=4500+a --- c+4000=? Az 1. es 3. egyenletbol: b-4000 = 4500 + b/3 (2/3)b = 8500 b=8500 /(2/3) = 8500 * 3/2 = 12750 c = b/2 = 12750/2 = 6375 c+400 = 6375 + 4000 = 10375 (szamolj utana)

a, b, c mennyisegu penz a boritekokban, ebben a sorrendben. A feladat szerint: b = 3a 2c=b b-4000=4500+a --- c+4000=? Az 1. es 3. egyenletbol: b-4000 = 4500 + b/3 (2/3)b = 8500 b=8500 /(2/3) = 8500 * 3/2 = 12750 c = b/2 = 12750/2 = 6375 c+400 = 6375 + 4000 = 10375 (szamolj utana)
Nem lesz rootolva, minden törlõdik, ami a telefonon van

Mennyi lesz a tgyas és gyedem a 2. babánál?

2012.03.20-án jöttem el bruttó 168000 forinttal.

Legjobb válasz: Ha nem lesz a 2. baba elõtt legalább 180 bérezett napod, amibõl új összeget tudnának számolni, és azért, mert elõtte thgy-n, vagy GYED-en voltál, akkor az elõzõ ellátásod alapja lesz a 2. baba után igényelt ellátásod alapja is. Magyarul ugyanazt az összeget kapod, mint eddig, de ha a GYED-maximumot emelik, és Te azt kaptad eddig, akkor megnézik, hogy aktualizálni kell-e nekik ezt az összeget.

Ha nem lesz a 2. baba elõtt legalább 180 bérezett napod, amibõl új összeget tudnának számolni, és azért, mert elõtte thgy-n, vagy GYED-en voltál, akkor az elõzõ ellátásod alapja lesz a 2. baba után igényelt ellátásod alapja is. Magyarul ugyanazt az összeget kapod, mint eddig, de ha a GYED-maximumot emelik, és Te azt kaptad eddig, akkor megnézik, hogy aktualizálni kell-e nekik ezt az összeget.

Mennyit van ébren a 2 hetes babátok? Mikor lesz napirend?

Két hetes a kislányom és (eddig nagyjából) úgy néz ki a napirendünk, hogy reggel 6 körül kel, eszik, utána fél 10 körül ébred újra, majd sétálni megyünk, ott alszik, és dél környékét?l órákon keresztül ébren van, és nem akar elaludni (vagy ha délután is sétálunk, ott a babakocsiban alszik, de így meg este még kés?bb tudjuk letenni.) Tömi a szájába a kezét, akkor is, ha fél órája evett.. Cicin megnyugszik és talán fél órát pihen is, de utána megint ny?gl?dik. Többször volt, hogy 5 órát is ébren töltött. Ma pl már 1 óta fent van, (közben egy órácskát ha szundizott) és fél 6 lesz.

Legjobb válasz: Mi ugyan így vagyunk mint Ti, 2 nap múlva lesz 3 hetes a babánk. Én is igény szerint szoptatom, és van hogy eszik, rá egy órára megint kérné. Tanácstalan vagyok én is. Sír ha nem adok neki cicit, vizet nem fogadja el, pedig arra gondoltam 2 etetés között azzal csillapítom kicsit. Van elég tejem pedig. Õ is keveset alszik, sõt, nálam alig akar elaludni, bezzeg dédinél, vagy mamájánál, vagy úgy egyáltalán bárki másnál hamar bealszik... Mondjuk mi éjjel többször is fentvagyunk, nem mindig, de ha pl. napközben keveset alszik, akkor az éjszakánk viszonylag nyugis..

Mi ugyan így vagyunk mint Ti, 2 nap múlva lesz 3 hetes a babánk. Én is igény szerint szoptatom, és van hogy eszik, rá egy órára megint kérné. Tanácstalan vagyok én is. Sír ha nem adok neki cicit, vizet nem fogadja el, pedig arra gondoltam 2 etetés között azzal csillapítom kicsit. Van elég tejem pedig. Õ is keveset alszik, sõt, nálam alig akar elaludni, bezzeg dédinél, vagy mamájánál, vagy úgy egyáltalán bárki másnál hamar bealszik... Mondjuk mi éjjel többször is fentvagyunk, nem mindig, de ha pl. napközben keveset alszik, akkor az éjszakánk viszonylag nyugis..
Én is akkor szoptattam mikor kérte. Van elég tejcsi neki? Lehet a mostani fronthatások miatt is nem tud pihenni. Délután legyél vele hûvösben, ne öltöztesd túl, legyen rajta 24 fok fölött egy rövid ujjú body, meg valami szellõs naci. Ha alszik takard be egy textikpelussal duplán összetûrve. Ja és ha ébren van sír? vagy csak úgy ébren van?
A kérdező hozzászólása: Elvileg van elég tej, csakhogy (fõleg ha sûrûbben kér és kap is) hamar bealszik rajta... :( Hiába "csípkedem" finoman, nagyon hamar elalszik evés közben és cumizásba megy át. Ha leveszem róla, egy fél óra pihi és kezdi elõlrõl. :( Tegnap mértem és 90 ml-t evett... Szóval nem jó sírni hagyni ilyen korban fõleg nem és azt mondják elkapatni sem lehet egy ilyen kisbabát még, de akkoris nehéz, hiszen nem lehet folyton kézben és cicin sem... Mi a legjobb megoldás?? :(
Az én fiam detto ugyan ez volt.Most 4 hónapos és naponta max.1-1, 5 órát alszik.Kevés az alvásigénye, pedig neki már van napirendje.Mikor kisebb volt, akkor is nagyon keveset aludt, napi szintem2-3 órát.Vannak ilyen babák.Velük sajnos nem könnyû;én mai napig nem tudok tõle semmit csinálni napközben.Szerintem nem sok amit ébren tölt;nyilván ez neki elég. A "kézevésrõl" annyit, hogy az nem feltétlen jelenti azt, hogy éhes.Nálunk sem annak a jele volt.Megnyugtatja és kész.Eleinte én is azt hittem, hogy azért tömi a szájába, mert éhes;de nem.
Nekünk az idõ volt a legjobb megoldás.Meg kellett tanulnia neki is enni és "beosztani" a napját.
A kérdező hozzászólása: De mennyi idõt vesz igénybe, hogy egy babának kialakuljon a napirendje?? És ha most megszokja, hogy elalhat a cicin, meg nem hagyjuk sírni, hanem kivesszük, megnyugtatjuk, ezt tényleg nem elkapatás?? Azt mondják, ilyen kicsinek éreznie kell, hogy vele vannak, szeretik megnyugtatják, mert nemrég még a pociban volt, ahol semmi gondja nem lehetett... KÉsõbb akkor ha lesz napirendje, nem követeli ugyanezeket? Elalszik pl cici nélkül is szerintetek?
Nyugodtan szoptasd akár óránként. Ilyenkor még nagyon keveset tudnak enni egyszerre, lehet éhes.Nekem 6, 5 hós a 2.kislányom és õ még most is van olyan, hogy még 1 óra se telik el és nyöszörög, ilyenkor rárakom cicire és megnyugszik. Ez az igény szerinti szoptatás lényege, amikor nyûgös a baba rakd cicire. Nem baj , ha elalszik rajta , hidd el nem onnan fog férjhez menni. Amihez viszont ragaszkodj, ha napirendet akarsz , a fürdetés idõpontja. Nálunk 7-kor fürdés van, ha épp alszik én felébresztem, mert így lehet csak napirendet alakítani.Elsõ gyerkõcnél nem így csináltam , nála ha 7-kor aludt nem ébresztettem fel, hanem megvártam, hogy õ keljen. Ebbõl az lett , hogy még 8 hónaposan se volt napirend.2.lányomnál már a kezdetektõl van napirendünk.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jókat írtatok, fõleg kedves utolsó, azóta mindig 7 körül van fürdés. Max 15 perc csúszás ide oda, de 8-ig szinte mindig alszik, de inkább fél 8 körül. Már lassan 4 hós lesz és mostanában napi 3x alszik, egy egy rövidet, max szûk egy óra délelõtt, délután, és egy hosszabbat dél körül. Ez min egy óra és max 3, szóval viszonylag jó alvó lett és kialakultak a dolgok valóban. :) Még mindig igény szerint szoptatok, de sosem várom meg, hogy sírjon, tudom mikor éhes és kap is tejet. Ha elõbb kér és látom, hogy enne persze adok Neki. :) Nyilván most is vannak nehezebb idõszakok, mikor nyûgösebb, de minden oké szerencsére. Köszi a tanácsokat! :)

Xperia tipo vagy Galaxy mini 2? Tipon android ics van és nem lesz rá frissítés a Mini 2-re viszont lesz Android 4.1. Szerintetek van ennek jelentősége? Ezen kivűl ugyanolyan a 2 telefon.

Legjobb válasz: 100x inkább a Tipo.Nekem is Tipo van és nagyon meg vagyok vele elégedve.Gyors a rendszer, jó játékok futnak rajta stb. Ráadásul a Galaxy mini 2 ugyanolyan szar mint az elõdje bizonyos tekintetben.

100x inkább a Tipo.Nekem is Tipo van és nagyon meg vagyok vele elégedve.Gyors a rendszer, jó játékok futnak rajta stb. Ráadásul a Galaxy mini 2 ugyanolyan szar mint az elõdje bizonyos tekintetben.
sok a sony fan az oldalon, sokan fogják írni a tipot :D szerintem olyan nagy különbség nincs, ízlés dolga :D nekem Mini 2-m lesz :)
Elsõ barom vagy, ugyan azokat viszi el a két telefon, ugyanaz van benne hardveresen. És szerintem egy JB-nek több értelme van mint egy ICS-nek.
És a jó játékok egyiken sem futnak. Max. komoly kompromisszumokkal.
http://phonearena.com/phones/compare/Sony-Xperia-tipo, Samsun.. Döntsd el te, én a Tipo-t venném! A speckó kb. ugyanaz, de nekem jobban tetszik a Tipo, és sztem jobban is van optimalizálva.
tipo, az ics-nek szerintem meg nincs túl nagy jelentõsége ilyen kategóriájú kütyüknél
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Most egy akció keretében a tipot 7 ezerrel olcsobban megkapom mint a mini 2-õt ez végképpen eldöntötte a dolgot ! :)
Akkor egyertelmu. es a tipo amugy is jobb, marcsak a jobb optimalizalas miatt is.

Létezik, hogy ennyire könnyen szobatiszta lesz a 2 éves kislányom?

Kislányom márciusban volt 2 éves. Eddig semmi hajlandóságot nem mutatott a bilizéshez, de tegnap gondoltam egy merészet és reggel leszedtem róla a pelenkát és nem adtam rá egész nap, csak az alváshoz és sétához. Ezután délelőtt kétszer belepisilt a nadrágjába, majd onnantól kezdve minden alkalommal szólt, hogy pisilnie kell. Megy a bilihez, szépen letolja a nadrágot és már pisil is szó nélkül. Azt hittem ezt mára elfelejti, de már reggel azzal kelt, hogy pisilnie kell és vette le a pelust, pizsamát. Az éjszakai pelusban volt egy pisi azért, de az ebéd utáni száraz volt és a séta közbeni is. Lesz ebből még visszaesés vajon, vagy tényleg ennyi volt az egész? Nem merem elhinni, hogy semmi küzdés nem kellett eddig. Mondjuk a kaki még hátravan, azzal nem tudom mi lesz, ilyen tájban szokott kakilni, de még nem látom jelét.

Legjobb válasz: Mi ugyanígy vagyunk most, csak az én lánykám már 2,5 éves. Õ is egyik napról a másikra wc-be pisil, magától. Én már próbálkoztam egy ideje, de nem volt eredménye. Ha viszont megérnek rá agyban, akkor igen, ilyen gyorsan és könnyen megy. Balesetek természetesen lesznek, még akár oviban is elõfordul majd 1-2, de az is természetes. Az alapot megérti és alkalmazza, ez a lényeg.

Mi ugyanígy vagyunk most, csak az én lánykám már 2, 5 éves. Õ is egyik napról a másikra wc-be pisil, magától. Én már próbálkoztam egy ideje, de nem volt eredménye. Ha viszont megérnek rá agyban, akkor igen, ilyen gyorsan és könnyen megy. Balesetek természetesen lesznek, még akár oviban is elõfordul majd 1-2, de az is természetes. Az alapot megérti és alkalmazza, ez a lényeg.
Létezik, a fiam ugyan már 2 éves és 8 hónapos volt, de 1 hét alatt szoba és ágytiszta lett. 3 nap déli alváshoz nem kapott pelust, 1 hét száraz pelus után, már éjszaka se kellett. Baleset nappal talán kettõ volt, éjszaka az elsõ idõkben, kb 2 hetente, de ez 1 éven belül megszünt. A lányom 22 hónaposan lett szobatiszta, kicsit gyakrabban voltak balesetek. De most már csak éjszakára kell neki pelus. Képes 3 órát is visszatartani a pisit. 25 hónapos most. Visszaesés a lányomnál azért volt, mert rájött, hogy kényelmesebb a pelus, nem kell annyit öltözni, kezet mosni. Igy abba kell hagynia amit csinál ...
A kérdező hozzászólása: Még annyi jutott az eszembe, hogy vettem neki egy papírbilit, kicsire összecsukható. Tegnap kirándultunk egy rövidet, és akkor is szólt, nem felejtette el, pedig pelusban volt. Egy félreesõ bokornál elintézte a pisilést, én kidobtam belõle a zacskót és mehettünk tovább! Szuper!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Azóta is minden rendben a bilizéssel, a napi 1 kaki is szépen beállt:) Ez a 6. nap és nincs bepisilés azóta sem. Tényleg jó lehetett az idõzítés.
Igen, letezik, gratulalok!!! :) Enyem is pont 2 evesen lett szobatiszta (pisi-kaki is), es erdekes, ettöl fogva az ejszakai pelus is teljesen szaraz volt!! Azert meg 1 evig raadtuk, egyszer itt kerdeztem is, meddig, es tiszta h--nek neztek, hogy minek adom megis ra ejszakara? Ugyanis 1 ev mulva költöztünk+ovikezdes, de ez sem okozott visszaesest! Most 4 eves, minden rendben. Azt azert hozzatennem, es mar masfel evesen elkezdtem "regelni", meselni rola, hogy milyen lesz, ha majd nem kell pelus, kedvet csinalni hozza...stb, majd a leszokas elött nyaron napi egyszer raültettem vecere. (Alul meztelenül hideg lett volna az akkori lakasunkban nyaron is.) Sokaig semmi jele nem volt, igy teljesen el voltam kenödve, es tenyleg egyik naprol a masikra törtent. Ugy latszik, te nagyon jol eltalaltad az idöpontot. :)
Akkor jöhet a kis tesó :) ))))
Gratulálok! Irigyellek érte Titeket.Nekünk 2, 5 évesen még semmi nincs.
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek, azóta is hibátlanul megy a bilizés:) Már 3. napja, hogy elkezdtük, és az elsõ két bepisilés óta nem volt több. Igaz, hogy a tegnapi kaki kimaradt, de ma már az is sikerült a bilibe. Tegnap el kellett mennünk másfél órára a doktornénihez receptért, de azt is kibírta, ahogy hazaértünk, már szaladt is a bilire. Persze volt rajta pelus. Én nagyon boldog és büszke vagyok:)
Nagyon ügyes a kislányod. :)
Nálunk is nagyon könnyen ment a dolog tavaly nyáron, kislányom pár nap alatt szépen szobatiszta lett. Aztán szeptemberben bölcsibe ment, és jött a visszaesés, ami nálunk hónapokig tartott.De most már régóta minden oké, csak éjszakai alváshoz kell pelus.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egyáltalán nem vagyunk korán kelõk, 9 körül szoktunk kelni, a tegnapi délutáni alvásra gondoltam:) ))) Bocsi, félreérthetõ voltam. Attól féltem én is, hogy majd jön az ellenkezés. Gondolom ezt most még egy új játéknak tekinti. Na, majd meglátom, nem fogok erõszakoskodni, még ráérünk, bár szeretném ha idén nyáron ezt letudnánk.
Jesszus, hánykor keltek Ti, hogy már az ebéd utáni alváson is túl vagytok 11kor? :D lehet visszaesés, nálunk 4-5 nap után esett le neki, hogy ez már akkor így lesz, na akkor kezdett el dacolni és jött 2 hét direkt bepisilés :)
A mi kislánunk 15 hónapos kora óta nem kakilt pelusba. Pisilni 2o - 24 hónapos koráig szólt, utcán se kellett pelus, ebéd utáni is tiszta maradt. Vita nem volt sose, hogy nem akarja tovább, viszont visszaesett néhány hétre mikor elkezdte a bölcsit 2 évesen. De elfogadtam a változásnak, és utána szépen újra tiszta lett. Kisfiunk más tészta volt, õ 3 éves múlt picivel mikor egyik napról a másikra hagyta abba éjjelre is. No a nappali pipit már tudta tartani egy ideje.

A mérkőzésen 2, 5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz. Mi az a 2, 5 gól?

Tippmix, Foci vb.

Legjobb válasz: 0,1,2 gól -> (H) 3,4,5... gól -> (V) Természetesen nincs 2.5 gól. Lehetne 23 vagy 2.9 is. Vagy e=2.71... is.

0, 1, 2 gól -> (H) 3, 4, 5... gól -> (V) Természetesen nincs 2.5 gól. Lehetne 23 vagy 2.9 is. Vagy e=2.71... is.
A kérdező hozzászólása: Most már értem. Köszönöm a válaszod.
De a netes fogadásban van 2, 5 gól. Az azt jelenti, ha 2, 5 gól alatt, hogy nem lesz 3 gól, annál kevesebb. A 2, 5 gól felett azt jelenti, hogy 3 vagy annál több gól lesz.
nagyon béna lehetsz, ez az utolsó pár napba legalább a 3. tippmixes kérédsed.. ha sötét vagy ne játsz, mert csak bukni fogsz
Áh, kezdõk és laikusok szerencséje... :D
A kérdező hozzászólása: 14:26os válaszoló: Mibõl veszed hogy én valaha is tettem fel itt Tippmix-el kapcsolatos kérdést??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!