Találatok a következő kifejezésre: A 2 oltásról mit kell tudni (1 db)

A 2 hónapos oltásról mit kell tudni?

Ez már jár tünetekkel? Láz? Milyen id?közönként kell mérni és mikor kell tenni valamit? Sírás? Ny?gösség? Alvászavarok? Kiütés, genny, stb...?

Legjobb válasz: Az én babámnál semmi tünet nem jelentkezett.Amikor haza értünk a dokitól,adtam neki kúpot.Nem lett lázas,nem volt semmi gond.

Az én babámnál semmi tünet nem jelentkezett.Amikor haza értünk a dokitól, adtam neki kúpot.Nem lett lázas, nem volt semmi gond.
Szerintem minden baba máshogy reagál, nekem 5 órán keresztül szabály szerûen sivalkodott, este belázasodott, kapott egy kúpot és utánna sem baj nem volt. A lázát akkor mértem amikor a homlok lázmérõ jelzett a 38-nál. A 3 hósat egy hete kaptuk és semmi gond nem volt. Nem kell megijedni lehet, hogy a te babád fel sem veszi.
Az én lányomnak egyik oltás sem okozott gondot, most 5 hónapos. Nekünk azt mondta a doki, elõre felesleges kúpot adni, csak ha már nyûgös és lázas(38 felett), akkor viszont kell de nagyon hamar le is viszi nekik. Figyeld, hogy nyûgös-e, sirdogál-e, ha magasabb a testhõje mérd vissza negyed óra múlva, ha kell, adjál neki kúpot.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan fogjátok az újszülött babát, párnára teszitek? Ha nem teszem párnára kárt okozhatok neki?

6hetesek vagyunk!

6

Mennyi idős volt a babád mikor rád mosolygot?

14

Mit és milyen márkájú készségfejlesztőket vettetek babátoknak? 6-36 hósokra gondolok.

2

2 hetes a kisfiam, de ma csak egyszer volt kaka a pelusban. Normál esetben 4-6x kakil egy nap. Meddig normális a "szünet"?

Csak anyatejes baba

4

Mennyi idős korától lehet a babának 1, 5-ös tejet adni?

2

MIt tud 4, 5 honapos babytek?

8

Mitől van egy kb.1 hónapos baba arca teljesen pirosan kipattogva?

Ma láttam egy babát a buszmegállóban kb. 1 hónapos lehetett és az arca totálisan tele volt apró duzzadt piros kiütésekkel. Szegénynek szinte egy szabad hely sem volt az arcán a sok kiütéstől. Nagyon meglepett mert még nem láttam ilyen babát. Mitől van ez?

9

Milyen az állatkert baba mama szobája?

Leginkább az érdekel, van -e lehetőség bébiétel melegítésre.

1

Van olyan, aki olyan nehéznek érzi/érezte a csecsemőkort, hogy kifejezetten emiatt - és nem a gyerekvárás nehézségei, szülés, dackorszak, anyagiak, saját kora - miatt nem vállal több gyereket?

Mi volt a leginkább kiváltó oka?
Éjszakázás, nagyon sok kötöttség, sírás, tehetetlenségük a mozgás terén stb.?

6

Mikortól adtok a baba lábára cipőt-szandált?

lányom lassan 8 hónapos, bútorok mellett kapaszkodva szép lassan, de már megy. kintre ugye még nem kell neki, mert babakocsizik, de bentre kell neki szandi már? melyiket ajánljátok?
köszönöm!

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!