Találatok a következő kifejezésre: A 2 babám bal füle (2 db)

A 2 honapos babám bal füle sokkal jobban zsirosodik mint a jobb. És néha piszkálja is (bár ugy tudom ilyenkor még nem tudatos a mozgása). Viszont szopoik és ha gyulladt lenne neki akkor nem szopna mert fájna neki ugye?

Szerintetek vigyem orvoshoz vagy tulaggodom a dolgot?

Legjobb válasz: Hát szeintem nem azért szopik, mert nem fáj neki, hanem azért mert éhes :) csepegtess olajat a fülébe, az kihozza a zsírt. Ha eláll, piros, vagy bármiben különbözik a másik fültõl vidd orvoshoz! nem játék az ilyesmi. - a zsír szerintem nem a gyulladás jele (talán csak annyit jelez, hogy mûködik), de nem vagyok szakértõje a fülnek.

Hát szeintem nem azért szopik, mert nem fáj neki, hanem azért mert éhes :) csepegtess olajat a fülébe, az kihozza a zsírt. Ha eláll, piros, vagy bármiben különbözik a másik fültõl vidd orvoshoz! nem játék az ilyesmi. - a zsír szerintem nem a gyulladás jele (talán csak annyit jelez, hogy mûködik), de nem vagyok szakértõje a fülnek.

LÁZ! Braun fül hómérővel mértem a 9 hós babám lázát. Bal fülben 38, 3 jobb fülben 37, 2. Most akkor mi van? Érzem lázas szóval tuti a magasabb az igazi hője de a másik fülében miért alacsonyabb? Melyik fülben kell mérni a hőt?

Legjobb válasz: A fülhõmérõ elég megbízhatatlan, és úgy nem mér egyáltalán pontosan ha egy pár dolgot nem tartasz be: pl. nem fekhetsz a füleden elõtte fél órával amelyikben mérni akarod. Ha lázra gyanakszol, javaslom mérd inkább a popsijában, egy megbízhatóbb hõmérõvel.

A fülhõmérõ elég megbízhatatlan, és úgy nem mér egyáltalán pontosan ha egy pár dolgot nem tartasz be: pl. nem fekhetsz a füleden elõtte fél órával amelyikben mérni akarod. Ha lázra gyanakszol, javaslom mérd inkább a popsijában, egy megbízhatóbb hõmérõvel.
Az összes fülhõmérõ egy nagy rakás sz...
Mérd a popsijában, az lesz a jó, csak vonj le a végén 0.5-öt.Jobbulást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!