Találatok a következő kifejezésre: A 2 babám 1 hete minden (12 db)

A 2 hós babám 1 hete minden nap sugárba kihányja amit eszik, mitől lehet ez?

Ált hajnali órákban van, amikor túl mohón eszik v este amikor belealszik. Más is van ezzel igy? Hány "hányás" elfogadható még egy nap?

Legjobb válasz: Bukásról beszélünk,vagy komoly hányásokról? Ha komoly a dolog,akkor lehet,hogy orvoshoz kellett volna fordulni vele,fõleg hogy egy hete csinálja,és eddig nem volt ilyen. Ha csak bukik,akkor meg próbáld meg megbüfiztetni lefekvés elõtt,hiába akar bealudni.A hugom nagyon bukós volt,és õt emiatt hason is alatatták,illetve sokat fogták úgy kézben,hogy az alkaron feküdt,a lábai a könyökünk fele,és a feje,meg a kézfejnél.

Bukásról beszélünk, vagy komoly hányásokról? Ha komoly a dolog, akkor lehet, hogy orvoshoz kellett volna fordulni vele, fõleg hogy egy hete csinálja, és eddig nem volt ilyen. Ha csak bukik, akkor meg próbáld meg megbüfiztetni lefekvés elõtt, hiába akar bealudni.A hugom nagyon bukós volt, és õt emiatt hason is alatatták, illetve sokat fogták úgy kézben, hogy az alkaron feküdt, a lábai a könyökünk fele, és a feje, meg a kézfejnél.
Sír is nagyon? Nem ijesztgetés, de a szomszédban az derült ki, hogy szûk a gyomorszája a babának, meg is kellett mûteni. Gyarapszik rendesen? Mert ha nem, vagy alig, akkor ez is felmerülhet. Õ is sugárban hányt.
A kérdező hozzászólása: Hát ez hányás nem bukás. Szépen gyarapszik 3260-al született és most 5 kiló felett van, 2 hósan.
Próbáld büfiztetni, ha nem múlik beszélj a védönövel, vagy gyerekorvossal.
Szia!Ezt ne halogasd beszélj a dokival.Tudom hogy hihetetlenül hangzik de egy ismerõsöm babája nem bírta az anyatejet, és állandóan kihányta sugárba.A hányás nem vicc, ilyen pici babánál.
Egyetértek az elõttem szólókkal, beszélj egy orvossal errõl. Az is elõfordulhat, hogy esetleg túl mohón, túl sokat eszik, és ez okozza a hányást. Ezt nekünk a doktorunk mondta, bár õ a bukásnál említette. Szerintem egyébként ne a mennyiségbõl indulj ki, attól, hogy sok jön kifele, még nem biztos, hogy hány:-)
Esetleg próbáld meg szopi közben is büfiztetni, kb 5 perc után. De a dokihoz én is elvinném.
A barátnõm kisfia ugyanígy csinált, mi azt hittük, hogy hányás, teljesen úgy nézett ki, de a dokija mondta, hogy ez is egy fajta bukás. Neki semmi baja nem volt, de azért nem árt az orvost megkérdezni.
A kérdező hozzászólása: Vitamint azota is szedek!
A palástfû tea segíti a beágyazódást és csökkenti a vetélés kockázatát. A terhesség elsõ 3hónapjában ajánlott. Remélem segíteni fog!
Két babát vesztettem el két év alatt. A legfontosabb, pozitív hozzáállás, örülj annak, amid van, no görcs, és korrekt orvosi felügyelet. Az elsõ pillanattól kezdve Utrogestan hüvelykúpot kellett használnom a 12. hétig, kéthetente orvosi vizsgálat. Most öt hónapos a kisfiam.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat!!!!!!
En is a 11. hetben voltam mikor elvesztettem a tavaly a babat.A doki azt mondta, hogy a legfontosabb a FOLSAv!A kovetkezo terhesseg elott 3 honappal ajalta h szedjem, azt mondta h ilyenkor felesleges mar elore kismama vitaminnal tomni a szervezetet...hisz az Elevit es mas kismama vitamin is a folsav miatt a legfontosabb. En szedtem, nallunk bevalt!A babo egeszseges es szepen fejlodik a pocimban! Udv, 19 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Koszi!Es gratulalok!!!!!!Az a folsav-at marcius ota szedem folyamatosan!!!!Remelem hogy legkozelebb mar nem lesz gond!!!!!!
Úristen! én most múltam 11 hetes és nem gondoltam volna, hogy ilyenkor is el lehet veszíteni a babát. Eddig csak kétszer volt rémálmom a vetéléssel kapcsolatban. Akkor sosem lehet megnyugodni? Pedig a 11 hét az már elég sok. Most jól megijedtem, én a terhességem kb. 6. hetétõl szedem a terhesvitamint, mert akkor tudtam meg, hogy kisbabát várok. Sõt a kicsi talán az egyik legstreszesebb idõszakban fogant, pedig azt mondják a stressz miatt kevesebb az esély a fogantatásra. :-) Mindenkinek sok sikert kívánok!!!

Már nagyon szeretnénk babát. Max 2 és fél évet szedtem fogamzásgátlót több mint egy hónapja abba hagytam. Azóta minden nap élesbe szeretkezünk. Kb 1 hete fáj a pisilés enyhén érzem a mellem a derekam és a fejem is fájt. Lehetséges hogy babánk lesz?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy meddig szedted a tablettát nem mindig függ össze vele. Én sose szedtem mégis váratott 3 hónapot mire sikerült. De persze ez csak az én példám :) Lehet baba miatt de a menzid maradt már ki? Addig ne keresd a tüneteket mert lehet csak beképzeled mert annyira szeretnéd. SOkan esnek ebbe a hibába ilyenkor próbáld elterelni a figyelmedet :) Csinálj tesztet de ha még a menzid nem maradt ki és negatívat mutat még nincs veszve akkor se semmi :) SOk sikert! 25hkm

Teljesen mindegy meddig szedted a tablettát nem mindig függ össze vele. Én sose szedtem mégis váratott 3 hónapot mire sikerült. De persze ez csak az én példám :) Lehet baba miatt de a menzid maradt már ki? Addig ne keresd a tüneteket mert lehet csak beképzeled mert annyira szeretnéd. SOkan esnek ebbe a hibába ilyenkor próbáld elterelni a figyelmedet :) Csinálj tesztet de ha még a menzid nem maradt ki és negatívat mutat még nincs veszve akkor se semmi :) SOk sikert! 25hkm
Az elsõ teljesen jól írja. Amíg nincs késés a vérzésedben, addig ne pörögj rá a dologra. Az elsõ babánkra 5 hónapot, a másodikra 3 hónapot kellett várnunk, pedig fiatalok és egészségesek vagyunk. Azért szurkolok, hogy elsõre összejöjjön!
Én 8 évig szedtem megszakítás nélkül a fogamzásgátlót. Tavaly augusztus végén tettem le, és 3-4 havonta volt vérzésem. A doki azt mondta egy év után helyreáll, mert annyira hozzászokott a gyógyszerhez a szervezetem. Végül orvost váltottam, aki Norcolut-tal helyre rakta a vérzésemet, és Clostilbegy-el (5x1) lett peteérésem. A ciklus 15. napján megnézte, hogy lett-e peteérés, és még aznap este terhes lettem!! :D Nekem a fogantatás után már kb. a 4.-5. napon iszonyatosan elkezdet fájni a mellem... Holnap megyünk bejelenteni a jó hírt a dokinak, és holnap leszek 7 hetes. Sok sikert nektek is!!
A kérdező hozzászólása: Tegnap este csináltam tesztet nem mutatott semmit.Ma délután meg meg is jött.Sok sok egészséget mindenkinek a babához.Köszönöm a válaszokat.

6. hónapja próbálkozunka babóval. Mindig rendszeres volt a mensim, de 3. hónapja mindig késik 1-2 hetet és utána normálisan megvan. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Nekem is így volt! ahogy elkezdünk próbálkozni rögtön késni kezdett kb 1hetet. Anyu szerint ilyenkor összejön a baba, csak nem marad meg. A szervezeted megtanulja, hogy kell viselkednie terhesen. Én jó jelnek vettem. Nekem két hónapig 28 helyett 35 napos volt aztán a harmadik hónapban megmaradt a baba. most vagyok 7 hetes.

Nekem is így volt! ahogy elkezdünk próbálkozni rögtön késni kezdett kb 1hetet. Anyu szerint ilyenkor összejön a baba, csak nem marad meg. A szervezeted megtanulja, hogy kell viselkednie terhesen. Én jó jelnek vettem. Nekem két hónapig 28 helyett 35 napos volt aztán a harmadik hónapban megmaradt a baba. most vagyok 7 hetes.
Valószínû az a baj, hogy babát akartok. A stressz, az agyalás nagyon el tudja vinni a hormonokat és közben a teherbeesést is megakadályozza. Csináld a dolgod, ne törõdj a teherbeeséssel, majd jön úgy is.
Nekem is elõtte egy évig 32-35 napra megjött, amióta próbálkozunk, azóta sokkal késõbb jön meg.37, 53, most meg a 41. napnál tartok.Szerintem ez már pszichés alapon van.Te voltál dokinál?Ha nem, szerintem Neked is ki kéne vizsgáltatnod magad.

Babám 4 hónapos mindig nagy bufögös volt de 1-2 hete bukik is ki a tejcsi jelemzö erre a korra? Mert már üldögélni szeretne és kicsit nyugtalanabb etetésnél gondolom hogy kilöködik neki ez miatt? Kezd már akaratoskodni is pedig ö minta gyrek volt.

Legjobb válasz: Az erõlködéstõl bukik, el fog múlni idõvel. Az én lányom is csinálta, amikor ülni akart folyton. Most már, hogy tud egyedül ülni, állni, mászni és nem kell hozzá erõlködnie, a bukás is abbamaradt. 7 hónapos

Az erõlködéstõl bukik, el fog múlni idõvel. Az én lányom is csinálta, amikor ülni akart folyton. Most már, hogy tud egyedül ülni, állni, mászni és nem kell hozzá erõlködnie, a bukás is abbamaradt. 7 hónapos
A kérdező hozzászólása: jaj de jó ! köszi!

Februárban elment a babám 10 hetesen, orvosi javalatra 3 hónapig pihentettük a dolgot. A menszeszem olyan volt, mint elötte, mindig 28 napra jött meg, soha nem késett, de az utolsó 2 hónapban késett, először 3 napot, most pedig 1 hetet. Mi lehet ez?

Nagyon beleéltem magam abba, hogy összjött, erre semmi, a tesztek is negativak voltak. Nem értem miért lett ilyen kiszámithatalan a menszeszem.

Legjobb válasz: Mert a szervezeted össze van zavarodva, csak amiért ilyen korai vetélésed volt, ezért nincs tejed is, de a mensit irányító agyi részed azt hiszi, hogy szültél, és úgy viselkedik, ez idõvel helyreáll, de ha túlzottnak tartod a helyzetet menj visza a dokihoz vizsgálatra.. Remélem minél elõbb összejön.

Mert a szervezeted össze van zavarodva, csak amiért ilyen korai vetélésed volt, ezért nincs tejed is, de a mensit irányító agyi részed azt hiszi, hogy szültél, és úgy viselkedik, ez idõvel helyreáll, de ha túlzottnak tartod a helyzetet menj visza a dokihoz vizsgálatra.. Remélem minél elõbb összejön.

Babám 4 hónapos mindig nagy bufögös volt de 1-2 hete bukik is ki a tejcsi jelemzö erre a korra? Mert már üldögélni szeretne és kicsit nyugtalanabb etetésnél gondolom hogy kilöködik neki ez miatt?

Legjobb válasz: Nálunk is jellemzõbb,mióta aktivabban mozog,mi 5.5 hósak vagyunk.Pörög-forog a szõnyegen a játékai között,és az esti pakolásnál jönnek a meglepik,hogy vajon a textilkönyv lapjai közé bukott vissza,vagy a plédre...Semmi gáz,szerintem ez természetes.

Nálunk is jellemzõbb, mióta aktivabban mozog, mi 5.5 hósak vagyunk.Pörög-forog a szõnyegen a játékai között, és az esti pakolásnál jönnek a meglepik, hogy vajon a textilkönyv lapjai közé bukott vissza, vagy a plédre...Semmi gáz, szerintem ez természetes.
nalunk is ez van4, 5 honapos

A babám FL értéke szinte mindig 1-2 héttel nagyobb, mint az átlag érték?

Szinte azóta nagyobb az FL érték, mióta azt is mérik. 30 hetesen már két héttel nagyobb ez az érték. (a többi csak egy héttel nagyobb). Ebb?l ugye nem lehet baj? Remélem csak annyit jelent, hogy hosszú lába lesz a drágámnak :-)

Legjobb válasz: Szia!Nekem 3 gyermekem van,2 fiú és 1 lány.A lányomnak volt mindig 1-2 héttel nagyobb az FL-je.Mondta is a dokim,hogy jellemzõ,hogy a lányoknak hosszabb a combcsontjuk.Neked mi lessz?

Szia!Nekem 3 gyermekem van, 2 fiú és 1 lány.A lányomnak volt mindig 1-2 héttel nagyobb az FL-je.Mondta is a dokim, hogy jellemzõ, hogy a lányoknak hosszabb a combcsontjuk.Neked mi lessz?
A kérdező hozzászólása: Fiú :-))) (úgy néz ki, hosszúlábú fiú) :-D
Az átlag érték az átlag babákhoz van számítva, olyan pedig nagyon ritka :) ) Az az 1-2 hét különben se nagy eltérés! Hosszú lábakkal fog születni a babád, ami biztosan nem gond, nyugi!
Az én babámnak is mindig hosszabb a combcsontja, mint az átlag, de a doki sem jelezte, hogy ez baj lenne. S különben is az átlag csak egy szám, minden baba más lesz. Szerintem ne aggódj, szép, hosszú lábú babucid lesz! :) 33 heteske
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :-)

11 éve dohányzom, most 6 hetes babás vagyok. Fele annyit szívok mint eddig és 1-2 hét alatt tervezem, hogy teljesen leteszem a cigit. Addig nem okozok nagy kárt a babának? Sajnos nem vagyok még rosszul a cigitől.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy az elején is minimum annyira veszélyes, ha nem veszélyesebb mint a késõbb. Elvégre ilyenkor alakul ki mindene. Nem szabad még 1-2 hétig sem füstölögnöd, most azonnal el kell hajítani.

Én úgy tudom, hogy az elején is minimum annyira veszélyes, ha nem veszélyesebb mint a késõbb. Elvégre ilyenkor alakul ki mindene. Nem szabad még 1-2 hétig sem füstölögnöd, most azonnal el kell hajítani.
5 hetes voltam, mikor megtudtam, hogy babát várok, mire a 6ot töltöttem, már eszembe sem jutott a cigi. 7 évig szívtam elõtte. Egyszerûen csak magadban kell tisztáznod, hogy ezzel igenis sokat árthatsz a babádnak, hidd el sokkal könnyebb lesz letenni!
Szerintem hagyd abba legalább amíg meg nem születik, mert szegénynek nagy bajai lehetnek ebbõl :(:(
Hát mivel a betegségek nagy része 12 hetes kor elõtt alakulnak ki, de igen, tudsz nagy kárt okozni. Persze nem törvényszerû. Annál sem aki egész végig dohányzik. Tégy belátásod szerint.
Nem tudom h ki pontozgat le, de elmehet melegebb éghajlatra! Akkor a kedves kérdezõ és cigis társai szívják csak a büdös bagót, aztán majd azt hiszem, hogy lesz majd késõbb miért izgulniuk..... ha majd meglátják a beteg babáikat, akkor meg ne merjék kérdezni, hogy miért....és mit csináljak, mit tennétek a helyembe stb. kérdéseiket, gondoljanak arra, h de jó én élveztem a füstöt, a babám meg fuldokolt bennem! Majd ha asztmás és beteg lesz, akkor annak "örömére" is szívjanak el egy szálat! Nem értem, h lehet valaki ennyire gyenge és felelõtlen. Így is annyi szennyet, vegyszert eszünk meg, nem hiszem, h nincs annyi akaraterõ, h él bennem egy pici élet és legalább ennyivel csökkentem annak a kockázatát h beteg legyen. Most pedig kérem ismét lepontozni!
De igaza van a 17:51-esnek!Rövid, tömör, és lényegretörõ.
Mérgezed a gyerekedet. Biztosan jól esik neki, finom.
12 hetes korig a terhességet a sárgatest tartja fenn, tehát addig nincs "közvetlen kapcsolat" köztetek. 12. hét után alakul ki a méhlepény, akkortól lesz közös vérkeringésetek, azon keresztül viszont átmegy a nikotin is.
Egyrészt, mint a cikk is leírja, ez csak egy doktornõ véleménye. Másrészt, mint az szintén leírja a cikk: a doktornõ vizsgálata csupán a születési súlyra helyezte a hangsúlyt, és kihagyott olyan fontos dolgokat, mint a vetélés, koraszülés, bölcsõhalál, csecsemõkori asztma, amelyek mind-mind összefüggnek a terhesség alatti dohányzással.
Na itt pedig az van, hogy csak a születési súlyt befolyásolja, amúgy nem árt.Na akkor hogy is van ez? http://www.vital.hu/terhesseg_alatti_dohanyzas_veszelye_szul..
15 evig dohanyoztam, de miutan megcsinaltam a tesztet azonnal leraktam, es azota egy szalat sem szivtam el.Sokkal tobbet jelent nekem a gyermekem egeszsege, mint a cigi.Mar egyebkent is le akartam tenni, de legalabb igy volt okom ra.
20:32!Orvos nem mond olyat, hogy dohányozzon csak kismama!Tán neked felírta receptre a napi 5 szál cigit??? Érdekes nekem 3 doki is mondta, hogy azonnal tegyem le, nem fokozatosan, azonnal, pedig én is szívtam 10 évig.De mire a doki mondta volna, már 2 hete nem szívtam. De azért látom sajnos több a dohányos "kismama", akik minden cigi ellenes választ lepontoztak. Tudod mi ösztönzött, hogy ne gyújtsak rá?A cigi pénzt félre tettem 4D uh-ra, mert ha továbbra is cigiztem volna, nem lett volna pénzem babamozira, pedig az egyik legnagyobb álmom volt.Jövõ héten megyünk másodszor.És csak az elsõ 1-2 hónap rossz cigi nélkül, aztán fokozatosan elfelejted. 25hetes pocis
Azért lettem lepontozva mert azt írtam, hogy mindenki a pozitiv tesztnél rakja le a cigit? ha terveztétek volna akkor már le kellett volna rakni elötte, szerintem...... Ha meg tervbe volt akkor ti is ugyanugy hibáztatok, mert ugyanugy veszélynek tettétek ki a babát!
Igen veszélynek tették ki a babát, az alatt a 4-5-6 hét alatt, amíg meg nem tudták, hogy terhesek. Viszont! Volt bennük annyi felelõsségtudat, hogy amint kiderült, hogy állapotosak letették, és nem mérgezték a babát még tovább. De ezen már felesleges is vitatkozni, mert az a lényeg, hogy a kérdés feltevõje megígérte, hogy leteszi a cigarettát, mert két és fél éve várnak erre a babára! És most ez a legfontosabb!
Szerintem fontosabb egy egeszseges gyereket a vilagra hozni mint a cigaretta. Plane igy, hogy mar evek ota vartatok ra. Ne legyel felelotlen, ha barmi gond lesz hidd el soha nem fogod magadnak megbocsajtani. Meg az agyonvizsgalt kismamaknak is szulethet rendellenesseggel babajuk, nemhogy aki dohanyzik! Az utcankban egy anyuka vegig szivta es a gyerek nyulszajjal es kicsit ertelmi fogyatekosan szuletett meg. Szukseg van erre?
Szia! Mi már egy éve szeretnénk kisbabát, egy éve próbáltam leszokni a cigirõl. Sikerült is hosszabb, rövidebb ideig. Amikor minden hónapban megjött és kicsit elkeseredtem, akkor általában rágyujtottam, persze már nem cigiztem annyit, mint egy évvel ezelõtt. A lényeg az, hogy most a héten derült ki, hogy kisbabát várok és egy percig nem gondolok arra, hogy rágyújtsak, sõt az is bánt, hogy eddig elszívtam pár szálat, mert most egyáltalán nem gondoltam azt, hogy sikerült. Szerintem mindenkédpp hagyd abba, mert a kisbabád egészsége a tét. Ha eszedbe is jutna rágyújtani, mindig gondolj a kisbabádra és arra, hogy milyen sokat vártál rá. Ha rágyújtanál, egyél inkább helyette gyümölcsöt.Sok sikert kívánok és boldog babavárást:-)
azonnal tedd le, oxigent vonsz el magadtol es a babadtol..ami pedig kell az egeszseges elethez, nem igaz?
A kérdező hozzászólása: Hatásos volt minden ami elhangzott itt és a link is amit valaki feltett. Nem szeretném hogy elmenjen a baba 2és fél éve várok rá. Mostantól kezdve hivatalosan is nem dohányzom.
Én voltam a 17.51 Sajnos másképp nem megy, csak drasztikus hangnemben, keményen, ne haragudj. Tudom, hogy nehéz, nekem most van 4 hete, hogy nem dohányzom. Pedig én gyereket sem várok(férfi lévén) csak már megundorodtam tõle és sokszor szúrt a szívem és rossz volt a vérkeringésem. A vérben folyik szépen a méreg mindenfelé. Nem kell.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. 17.51-es durva volt, de hatásos.
Gondolj arra, hogy minden szál cigarettát, amit elszívsz, valójában nem egyedül szívod el, hanem ketten szívjátok el. És szerinted a babád ezt akarja? A babád szerinted bagóra vágyik? Legyen benned annyi felelõsségtudat, hogy most azonnal leteszed azt a qurva cigarettát. Az egy dolog, hogy magadat mérgezed, de ha már terhes vagy, akkor felelõsséggel tartozol a kicsinek, és legalább õt ne mérgezd addig amíg várandós vagy, és addig sem, amíg szoptatsz. Véleményem szerint, ha idáig kibírod, akkor utána meg már teljesen felesleges visszaszokni rá. Csúnya dolog a cigaretta, nem mutatnál vele példát a gyerekednek, most meg csak mérgezed vele. Ne tedd.
Azt birom, hogy itt mindenki a pozitiv tesztnél rakta le a cigit, és persze utána okoskodik Ezek szerint senkinél nem volt terve a baba, mindenhol becsuszott, õk biztos nem is ártotak, 5-6 hét alatt, igaz? Kedves kérdezõ, kárt okozol igyis ugyis, te döntésed, lehet beteg lesz a babád lehet nem!Én nekem nincs bajom, pedig anyum elég rendesen adta nekem annó....
Nem rábeszélni akarlak a cigire, isten ments, de nekem annak idején a dokim mondta, hogy ha nehézkes a leszokás, akkor a megvonással járó stresszel sokkal többet ártok a babának, mintha szívom, de mértékkel!Nem sarlatán doki, egy nagyváros híres osztályvezetõ fõorvosa.Én sajnos nem tudtam letenni, szégyellem is magam miatta, de ez van, viszont lenyomtam napi 4-5 szálra, azzal elvoltam, és teleettem magam ellensúlyozásképpen vitaminokkal, gyümölccsel, szerencsére majdnem 4 kilós babám lett, túlhordott is volt, nem hogy koraszülött, és mára 3 éves eleven egészséges csibész!Persze lekopogom, és nem vagyok büszke rá, de nekünk így jött össze, a stressz tényleg többet árt sajnos, mint a cigi, utánaolvastam a neten is, és érdeklõdtem a témában annak idején.A legjobb, ha valaki le tudja tenni mellékhatások nélkül, és kérem, én kalapot is emelek elõtte!!!!!
Utolsó: Én speciel a stresszbõl írtam a szakdolgozatomat is, úgyhogy ne akard már itt bemagyarázni senkinek, és fõleg magadnak ne, hogy a stresszel többet ártottál volna! Mert ez nem igaz! Igaz, hogy az is ártalmas, de csak hosszú távon, míg a cigi azonnal. Nem értem, hogy voltál képes 4-5 szálat elszívni egy nap. Ennyit nem igaz, hogy nem lehet megtenni a gyerekünkért.
Szerintem ez nem az az oldal, ahol ítélkezünk más felett, én válaszoltam a kérdésére, neked meg semmi közöd az én életemhez, és nekem a doki mondta, de gondolom te még tõle is okosabb vagy.Szerinted egy megvonásos idegbetegség a befordulás nem ártott volna jobban?Örülj neki, hogy te nem szívod, és ennyi.
http://www.babazo.hu/szakertok/20080624-cigaretta-dohanyzas-.. Tessék, ezt olvasd el. És nem igaz, hogy többet ártasz a babának, ha nem szívod és emiatt feszült vagy. Akkor járj el jógázni, ahol megtanulhatod ellazítani magad. Nem te lennél az egyetlen. De az biztos - és kövezzetek meg nyugodtan, ha nem tetszik - , hogy amikor én egy terhes nõt cigarettázni látok legszívesebben odamennék, és úgy jól istenesen szájba verném, hogy mégis mit képzelsz te magadról? Hát hülye vagy b.meg?
Na a sok hülye bagós terhes asszony elkezdett lepontozgatni. Sorry, mi nem tehetünk arról, hogy nektek fontosabb leereszteni a füstöt a torkotokon, mint a gyereketek egészsége. késõbb mi lesz? Inkább bagóra költötök, mint gyógyszerre? A terhes nõk legaljai vagytok, nem érdemes rátok idõt pazarolni. Az ilyennek felesleges gyereket szülnie.
A kérdező hozzászólása: Én mint kérdezõ senkit nem pontoztam le. Csak szerettem volna tisztázni. Amúgy én mindenki megnyilvánulását köszönöm.
Bár én nem dohányzom, és nem tudtam volna rágyújtani terhesen, meg semmi olyat tenni ami árt a babának.DE. Azt gondolom hogy sok kismama itt nagyon eltúlozza ezt a kérdést.Akkor szerintem az utcra sem szabad kimenni, mert a levegõ köztel olyan szennyezett, mint az a pár szál cigi.Szerintetek miért van olyan sok vetélés?? Hát nem azért ha valaki elszív az elején pár szál cigit, mert általában azok vetélnek ez többször, mint pl. én is, pedig nem szívtam, nem ittam, egészségesen éltem, és mégis, sok kismama társam meg fél óránként lejárt bagózni a kórterembõl, és egészségesen hazaengedték õket, tõlem meg el kellett venni a picit mert elhalt, hiába feküdtem végig egy hetet. Akkor hol van itt az igaszság??? Szóval nem azt mondom hogy cigizni kell, de nem az a pár szál fog ártalmas lenni amit még egy két hétig fokozatosan elszív!!! Az a sok sz....r amit megetetnek velünk, meg megitatnak, azok is rohadt károsak, akkor meg ne együnk, ne igyunk?

Mikor kezd mozogni a babám? 19 hetes vagyok ma és még semmi! Nincs baj ugye? Multhéten minden rendben volt uhn. De a doki azt mondta 1-2 hét és mozogni fog de még semmi.

Mit figyeljek??Lehet annyira figyelek hogy az a baj?Másnak mozdult már meg ilyen kés?n?Nagyon kétségbe vagyok esve.

Legjobb válasz: Elsõ babánál lehet 22 is.Ne aggódj!Meglátod eljön az idõ mikor majd annyira fog rugdalni, hogy már aludni sem tudsz tõle:)

Elsõ babánál lehet 22 is.Ne aggódj!Meglátod eljön az idõ mikor majd annyira fog rugdalni, hogy már aludni sem tudsz tõle:)
Ne aggódj , én éreztem 19héten de nagyon kell koncentrálni, még most is , bár már 21 hetes vagyok:) )!!!!nem késtél le semmirõl, lehet nem figyeltél még eléggé:) )!!!!ne aggódj hamarosan érezni fogod:) )!!!
Nagyon változó!Azt mondják az elsõ babánál 20.hét körül, de van aki késõbb és van aki már a 16.héten érzi a picit.Szerintem nemsokára te is érzed és egész biztos, hogy nincs baj, ne aggódj!!Boldog babavárást!
Nekem elsõnél 20 hetesen kezdtem érezni, akkor is még elég bizonytalanul. Akkor mellsõ fali volt a lepény, ez esetben kívülrõl kevésbé érezni a mozgást. Most várom a másodikat, hátsó fali lepénnyel már 17 hetesen éreztem és sokkal erõsebben is. Ne izgulj, 1-2 héten belül meglesz. Nem érezheti meg mindenki a nagykönyv szerinti 18.héten.
A kérdező hozzászólása: Nekem rendesen hátsó falon tapadt. Köszönöm Csajok probálok nyugodni csak annyira várom már!!Csak sok olyat olvastam hogy valaki már 13 hetesen érezte ilyesmik..Én meg várok várok remélem hamarosan jelentkezik a Picikém..:-)
A kérdező hozzászólása: Ki az a bunko nagytudásu aki lepontozta a válaszadóimat????Én mindenkinek köszönöm és senkit nem pontoztam le.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!