Találatok a következő kifejezésre: A 2 babám (2426 db)

Második gyermeket váro anyukák! Mennyi idosen és milyen intenzitással éreztétek meg a 2. babát? Mit éreztetek pontosan?

A 14.hét végén járok,teljesen para vagyok.Legalább 2 hete biztos voltam,hogy érzem a babám,nem belmozgas volt!Pár napja meg alig azt is lehet,bekepzelem.Meg vagyok fazva,faj mindenem,ez lehet ok?Félek!Elsö gyermekemet is elég korán megéreztem.Mit éreztetek és milyen erosen?Milyen gyakran?Próbálok pozitív maradni,de már azon gondolkoztam,elmegyek UH-ra,hogy megnyugodjak..

Legjobb válasz: Korábban éreztem meg a második babámat, pukkanások, kicsi piszkálódások voltak már a 12. héten. Ez tartott kb. 1-2 hétig napi szinten, aztán 1-2 hétig szinte semmit nem éreztem. Akkor én is idegesebb voltam, de szerencsére semmi gond nem lett belõle. Most vagyok a 24. hétben, és a kicsi egyre izgágább. :) Amúgy az elsõ babámat a 18. héten éreztem elõször mozogni.

Korábban éreztem meg a második babámat, pukkanások, kicsi piszkálódások voltak már a 12. héten. Ez tartott kb. 1-2 hétig napi szinten, aztán 1-2 hétig szinte semmit nem éreztem. Akkor én is idegesebb voltam, de szerencsére semmi gond nem lett belõle. Most vagyok a 24. hétben, és a kicsi egyre izgágább. :) Amúgy az elsõ babámat a 18. héten éreztem elõször mozogni.
Én is kb. 14 hetesen éreztem elõször /elsõ babánál 18.hét/, szerintem ez még ilyenkor nem rendszeres, márcsak azért sem, mert még túl pici hozzá, hogy mindig érezd, ha majd nagyobb lesz, akkor kell erre figyelni. Nyugodj meg! 16 hetes kismami
Szia! Azt tanácsolom, ha aggódsz inkább menj el akár az ügyeletre is. Senki nem fog õrültnek nézni, mert félted a kisbabádat. Én kb 12 hetesen éreztem kaparászás szerût aztán pont a 14. hét betöltésével már határozottan a rúgásokat is. A milyen gyakranra nem emlékszem. Nekem is vannak olyan félelmeim ami az elsõ babánál fel sem merült bennem. Tehát szerintem azzal teszed magadnak és a babádnak is a legjobbat, ha ma szépen elmész vizsgálatra. Úgyis csak ezen tudsz gondolkodni, idegeskedni ami mint tudjuk nem tesz tót a babának. Viszont azt is javasolnám ha megtehetitek vegyetek egy dopplert (10000 Ft körül van). Én az elsõ babámnál vettem és ha bármi kétségem volt azonnal kaptam is elõ és nagy megnyugvást adott amikor hallottam a lányom szívverését. Most a fiamnál is nagyon hasznos! Nyugodj meg és menj el orvoshoz! Remélem minden rendben lesz! Egy gyönyörû 2 éves kislány és egy majdnem 28 hetes magzat anyukája
nálam is hasonló volt, nagyon korán, 11-12. hét körül éreztem a babámat, utána legközelebb csak a 16. hét körül, mert nem tudtam a másik gyermekem miatt egyszerûen egy percre sem magamra figyelni. ha megnyugtat inkább menj el uh-ra. én azért nem aggódtam, mert a dokimhoz kéthetente jártam és mindig csinált uh-t is.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat!Kicsit megnyugtat, hogy eltérõek :-) nekem sincs idom mindig figyelgetni, nagyon aktív a nagy.Azt mondogatom magamnak miért lenne baj..?Remélem nincs is!Ha nincs változás, hétfon megyek dokihoz.. Boldog babavarast és jó egészséget Nektek!
13 hetesen es egeszen lent, kozepen a szemeremdombom mogott befele valami kicsit csiklandozo matatast. Nem tudom ezt megfogalmazni. Valami olyasmi volt, amint amikor a nagyobb magzat nem mozog, csak nagyon gyengen mocorog, szinte alig eszreveheto. Eloszor en nem gondoltam, hogy ez mar baba, de minden nap ereztem utana altalaban estenkent, vagy ejszaka, ha volt idom egy helyben lenni es folyamatosan erosodott.
A kérdező hozzászólása: Csak jelentem, hogy tegnap este akkora party volt a pocakomban :) )) érezte a szombat estét a csajszikam :)

Jelenleg GYED-en vagyok elsõ babámmal. A 2. babát szeretnénk, de nem tudom, hogy járnánk jobban. Mennyi lesz az alternatív felvetésekkel a TGYAS, GYED?

Röviden: 2007. szeptemberében kezdtem ezen a munkahelyen. Folyamatos munkaviszony azóta. Elsõ baba születése 2013. március 20. Azóta TGYAS, majd most GYED-et kapok. A bruttó bérem 168. 000. - forint. Nem voltam betegszabin. Mennyi lesz a TGYAS, GYED a 2. babánál? 1. A GYED 2014.március jár le. Ha maradok tovább GYES,-en és ez alatt születik a baba, mennyi lesz a TGYAS, illetve GYED? 2. Ha visszamegyek dolgozni, a GYED lejárta után, de nincs meg a 180 nap akkor mennyi lesz a TGYAS, GYED? 3. Ha visszamegyek, és nincs meg a 180 nap mennyi lesz a TGYAS, GYED?

Legjobb válasz: Köszi a választ. Most látom elírtam a születést. 2012-ben született az elsõ baba. Azért lenne fontos a kérdés, mert a munkahelyen nem örül. hogy vissza akarok menni arra a pár hónapra a 2. babáig, mondván a cég nem tudná finanszírozni. Csak azt hallottam, hogy, ha gyes alatt születik a 2. baba akkor a pénz nagyon kevés. Ezért szerettem volna konkrét számokat.

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Most látom elírtam a születést. 2012-ben született az elsõ baba. Azért lenne fontos a kérdés, mert a munkahelyen nem örül. hogy vissza akarok menni arra a pár hónapra a 2. babáig, mondván a cég nem tudná finanszírozni. Csak azt hallottam, hogy, ha gyes alatt születik a 2. baba akkor a pénz nagyon kevés. Ezért szerettem volna konkrét számokat.

Ha az első babámat a 37. hétre szültem. Akkor van rá esélyem, hogy a 2. babát sem fogom kihordani a 40. hétig? Kíváncsi vagyok, hogy nektek, hogyan alakult a 2. szülésetek.

Legjobb válasz: 1. baba 39. hét,(fiú) 2. baba 38. hét,(lány) 3. baba 39.hét,(fiú) 4. nana 38. hét,(lány) Szerintem abból, hogy az elsõ mikor született, nem igazán lehet következtetni a 2. baba születési idejére, hiszen minden terhesség más, még egy anyánál is.

1. baba 39. hét, (fiú) 2. baba 38. hét, (lány) 3. baba 39.hét, (fiú) 4. nana 38. hét, (lány) Szerintem abból, hogy az elsõ mikor született, nem igazán lehet következtetni a 2. baba születési idejére, hiszen minden terhesség más, még egy anyánál is.
Ez engem is nagyon érdekelne! Én is 37 hétre szültem és megmondtam, ha fene fenét eszik is én végig viszem!:) Bár tudom, hogy ez nem így van!
Én a 2.babámat szültem 37+3 hétre...az elsõt 40+5 hétre.Állítólag minél többedik terhesség, annál hamarabb születhet a baba, mivel a méhszáj már kicsit "viseltesebb", ezért nem bírja tartani a magzatot(és hamarabb kinyílik).
Az utolsó válaszolóra rácáfolnék. Nekem 1 gyermekem 38.héten született meg, kislány. 2. gyermekemnél indítani kellett a 40.héten. Õ kisfiú Én inkább azt hallottam h a lányok hamarabb jönnek. A fiúk ebben is lustábbak. Amúgy pedig erre sincs garancia. A méhszáj valóban lehet gyöngébb, többedik szüléskor, de én még csak ki se nyíltam, pedig végig nagyon lenn volt a hasam.
Két lányom van. Az elsõ 37. héten született, spontán, magzatvízelfolyással. A másodikat a 40. hét végén indították. Szóval se a nem, se a szülések száma nem számít sztem.
Mind a kettot a 42. heten szultem. A msodiknal mar nyolc honaposan azt hittem meglesz, mert fura erzes volt, annyira lent ereztem, meg gorcsoltem. Aztan a vegen majdnem szulesinditas lett.
A kérdező hozzászólása: Csak azért félek egy kicsit, mert a kislányom nagy súllyal született, így ha kihordom a 40. hétig akkor elérte volna a 4 kg-ot. Most kisfiú lesz, remélem õ nem lesz ilyen húsi, mert elég brutálisan szakadtam mindenhol.


Gyermekápolási táppénz jár e akkor ha a feleségem a kórházba szüli a 2. babát, és az első babával otthon maradjak addig?

GYERMEKÁPOLÁSI TÁPPÉNZ

Legjobb válasz: NEM!Az eleve beteg gyermek esetén jár.Ráadásul,ha a feleséged már igénybe vesz utána valamilyen támogatást(GYED,GYES,GYET)abban az esetben sem,mert egy háztartásban élõ szülõk ugyanazon gyerekre nem igényelhetnek 2 fajta támogatást.

NEM!Az eleve beteg gyermek esetén jár.Ráadásul, ha a feleséged már igénybe vesz utána valamilyen támogatást(GYED, GYES, GYET)abban az esetben sem, mert egy háztartásban élõ szülõk ugyanazon gyerekre nem igényelhetnek 2 fajta támogatást.
Te szeretnél otthon maradni táppénzen a nagyobbikkal? Ha alapesteben jogosult vagy a táppénzre, akkor megteheted.
Kedves elsõ, olvasd el a kérdést, nem ugyanazon gyerekrõl van szó. Ha meg a gyerekorvos hajlandó kiírni, akkor megteheti.
Az 1. vagyok.Elolvastam, csak hirtelen nem vettem számításba, hogy a szüléskor valószínûleg már TGYÁS-on van.Ám akkor csak a gyerekorvos jóindulata marad, mert egészséges gyerekkel nem mehet.
:) Igen, alapesetben nem mehetne, de gyerekorvosa válogatja, hogy mihez járul hozzá:)
A kérdező hozzászólása: És ha valaki már igénybe vett ilyet akkor csak addig jár amíg a feleségem kórházban van??NEM UGYANAZON GYERMEKRE VENNÉM IGÉNYBE.Mivel a második baba után jár majd a tgyás.

Mennyi korkülönbséggel terveztétek a 2. babát és mikor sikerült?

Legjobb válasz: 2 évkülönbséget terveztünk, össze is jött volna, de sajnos elvetéltem. Így 2 év 7 hónap lett.

2 évkülönbséget terveztünk, össze is jött volna, de sajnos elvetéltem. Így 2 év 7 hónap lett.
2 évet terveztünk, 23 hónap sikerült.
A kérdező hozzászólása: köszi a sok választ, mi is 2-3 évet tervezünk, kisfiam most 10 hónapos.
3 évet akartunk, 3 év, 3 hónap van a két lányunk között! :) )
2-3 évet terveztünk, 25 hónap van közöttük.
Másfél évet terveztünk, 18 hó van a fiam és a lányom között.
2évet terveztünk köztük. Sikerült is, 20hónap van a lányaim közt. :)
Két évet terveztünk, de 3 év 4 hónap lett köztük, mivel 2x elvetéltem.
2 évet terveztünk, és így is jött össze, ha minden jól megy, 2 év és 2 hét különbség lesz közöttük.
2 évet szerettünk volna, biztos ami biztos alapon elkezdtünk próbálkozni elõtte pár hónappal, és elsõre összejött, 21 hónap van a lányom és az ikerfiaim között.
3, 5 év van köztük, elsõre sikerültek.
Szia! Kicsivel kevesebb, mint 3 év van közöttünk, így terveztük.
2 évet szerettünk volna, össze is jött 2 év 2 hónap lett volna köztük, de sajnos én is elvetéltem, majd augusztustól próbálkozhatunk újra, most 19 hónapos a lányom, így már két és fél év , ha nem több már lesz köztük, azért bizom benne, hamar összejön és akkor már minden ok lesz Neked sok sikert, hogy úgy jöjjön össze ahogy te szeretnéd!

Ez tényleg így van? Ha nem szülöm meg a 2. babát, mire lejár a GYES-em, újra legalább 2 éves munkaviszont kell produkálnom, hogy majd a második babával is járjon a GYED?

Legjobb válasz: Csak akkor ha jelenleg nem állsz munkaviszonyban, mert a GYED-hez, GYÁS-hoz biztosítási napok kellenek.

Csak akkor ha jelenleg nem állsz munkaviszonyban, mert a GYED-hez, GYÁS-hoz biztosítási napok kellenek.
Nem, nem így van. Alapból nem kell két éves munkaviszony, hanem két éven belül 365 nap kell. Ha él a munkaviszonyod, akkor a biztosítotti napjaid megvannak, egyedül a támogatások összegét befolyásolja, hogy mikor szülsz.
Igen. Hacsak nem változtattak közben az alapbéreden.
én úgy tudom, hogy akkor kapod folyamatosan ugyanazt a gyedet, ha megszületik a tesó az elsõ baba 2. életévéig (tehát nem terhes leszel addigra, hanem megszületik a második babád) ha elsõvel lejár a gyed, mehetsz gyes-re vagy táppénzre DE nem vagyok szakember, én is csak olvasgattam ezeket, szóval nem 100 % hogy igazam van.
Mikor megszületett a 2. gyerkõc, akkor már a nagy betöltötte a 2-t, és a gyes járt. Nekem le kellett mondanom a gyesrõl május 28-tól, így május 29-tõl már a tgyás járt. Persze a mák elfelejtette leigazolni a mep-nek hogy már nem vagyok gyesen, és az újszülöttünk 2 hónapos korában utalták elõször a tgyás-t. Gondolom Neked is le kell mondanod a gyedrõl, írásban. A munkahelyeden tudnak ebben segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!!

Ha már szültem egy babát és kistestvért tervezzük, mennyi "próbálkozási" időt adjunk magunknak? Kevesebb vagy hosszabb idő kell a 2. babához?

Az els? fél év alatt jött össze.3 évnél nagyobb korkülönbséget nem szeretnénk a testvérek között.

Legjobb válasz: szia totál hAsonló cipõben járunk...kisfiam 26 hónapos s minden vágyunk még egy baba....de nem jön még...kisfiam legelsõre összejött viszont most már fél éve próbálkozunk s semmi, de vkinél meg elsõ nem sikerül rögtön második igen...de én minden hónnapot nagy csalódásként élek meg...így h elsrõ sikerült kisfiunk

szia totál hAsonló cipõben járunk...kisfiam 26 hónapos s minden vágyunk még egy baba....de nem jön még...kisfiam legelsõre összejött viszont most már fél éve próbálkozunk s semmi, de vkinél meg elsõ nem sikerül rögtön második igen...de én minden hónnapot nagy csalódásként élek meg...így h elsrõ sikerült kisfiunk
Hat erre aztan egyaltalan nincs recept! Ez teljesen valtozo, meglatod akarmennyi kismama leirja naluk hogy volt, mind mas lesz. Kezdjetek el most, hatha idobe tellik. Ha meg jon, akkor is ugyis meg 9 honap, sok sikert nektek!
A fiam tiz eves es most jon a teso, masodik hazassagbol, egyaltalan nem banom a nagy kulombseget, pedig nagyon sokan furcsan, rendellenesen neznek az "oreg"kismamakra.
az en lanyom 18 es fel honapos es mi is mar fel eve probalkozunk kb es meg a teso az ugy nez ki nem akar jonni, pedig nagyon szeretnenk a lanyom elsore oszejott.
Nekem az elsö lányom 4hó alatt jött össze, most pedig fél év kellett.Szerintem változó.Sok sikert.31hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A kisbabám még csak 8 hónapos és azon gondolkoztam, hogy mikortól próbálkozzunk újra, mert túl kicsi korkülönbséget se szeretnék.Drukkolok mindenkinek!!
Szia!Nekünk az elsõ manó rögtön jött és most vagyok kb 4 hetes babás.Mi március óta próbálkoztunk de a szoptatást csak 3 hónapja hagytuk abba.A fiam most 2és fél éves.Sok sikert!

Két gyermekes anyukák, hozzátok lenne pár kérdésem? Tervezzük a 2. babát.

- Mennyi id? van a két gyermeketek között és mennyi id?sek a gyerekek, fiú-lány? - Mennyit költötök kb. havonta a babákra, gyerekekre? - Egy szobában aludtak a kezdetekt?l, vagy külön szobában? - A nagyobb gyerek nem volt féltékeny és irigy a kistestvérére? Hogy kezeltétek? - Ha az els? baba császáros volt, a második baba is az lett? El?re is köszönöm a válaszaitokat!

Legjobb válasz: Szia! 1. 11 hónap van a gyerekek között, 11,5hós + 22,5hós, 2 fiú 2. Változó, min. 10 000 Ft max. 40 000 Ft 3. Egy szobában alszunk velük (bár van saját szobájuk ami jelenleg játszó szoba) 4. Kicsi volt még mikor megérkezett az öcsi, így egymással nõttek, egymáshoz szoktak hamar (Cicin volt némi "vita") 5. mindkettõ sima szülés volt Sok sikert!:D

Szia! 1. 11 hónap van a gyerekek között, 11, 5hós + 22, 5hós, 2 fiú 2. Változó, min. 10 000 Ft max. 40 000 Ft 3. Egy szobában alszunk velük (bár van saját szobájuk ami jelenleg játszó szoba) 4. Kicsi volt még mikor megérkezett az öcsi, így egymással nõttek, egymáshoz szoktak hamar (Cicin volt némi "vita") 5. mindkettõ sima szülés volt Sok sikert!:D
4 a fiú 14 hós a lány októberben jön a 3-ik fiú. Pelus , gyógyszer babacuccok stb kb. havonta 25.000-tõl akár 50-ig 60-ig. Egy szobában alszunk velük sztem biztonságosabb. Nagyon féltékeny volt a kistesóra a fiú, megakarta ölni olyanokat mondott vágjuk le a lábát fürdésnél fojtsuk vízbe meg ilyenek.4-5 hó elteltével ami a mai napig van valaki hozzáér a húgához veszekszik és védi.Nagyon szereti óvja:) Nekem császásr volt mind 2 .A második lehetett volna sma de belekakilt a ányom a magzatvízbe ezért császároztak.Most októberben is császár lesz ez viszont a kis idõeltelte miatt hogy hamar teherbe estem.
2, 5 év van a gyerekek között, a nagy ma 3 éves fiú, a kicsi pedig 5 hónapos kislány. Átlagban 20000 Ft-ot költök rájuk. Van, hogy kevesebb, van hogy sokkal több, attól függ, éppen mit kell venni. Az elsõ naptól mindkettõnek külön szobája van. A fiam nem igazán volt féltékeny a kicsire, de azért a viselkedésében érzünk változásokat. Hisztis lett, akaratos és sokkal anyásabb. Mindkettõ császáros volt.
1. 19hónap, a nagy egy hónap múlva 3 a kicsi vasárnap lesz 16hónapos, mindkettõ fiú 2.minimum egy 10ezres.de amikor üveges kaját evett és a nagy is még pelust hordott többre jött ki.(júli óta csak éjjelre van a nagyon pelus, a kicsi meg csak hébe hóba kap üvegeset) 3.az elsõ 6hétben a kicsi a hálószobánkban aludt, majd visszaadtuk a (második) kiságyat, így bekerültek a közös szobába.De a kicsit hamar ki tudtam hozni, míg szopizott éjjel, a nagy meg ha megébredt általában nálunk kötött ki.Ilyenkor az õ ágyában szoptattam a kicsit 4.eleinte az apa és a nagypapa nem foghatta meg a kicsit, õ csak anyué-mondta a nagy.ez most oda jutott, hogy ha olyanja van akkor megsimogatja, de inkább a dackorszak közepén a lökdösi, kiabál rá megy.Elég idegesítõ, mert hiába kérem nem fogad szót.Most kezdte az ovit, szobatisztaság....úgyhogy nem egyszerû.Próbálok, fõleg este ha kicsi elaludt, csak vele foglalkozni, vagy ovi elõtt elbicajozunk megnézzük a traktorokat, meg ilyenek. 5.elsõt 40+2hétr vacuummal szültem a másodikat 41+2hétre indították, simán meglett. Ha van segítséged, akkor jó a kis korkülönbség.De tényleg kell egy ember akire néha rábízhatod õket
- 2 év és 2 hónap van a gyerekek között - nagyon változó. a havi kiadásunk a kismanó miatt em sokkal nõtt (a nagy szobatiszta lett, mire a kicsi megszületett, így nem nõtt a pelus fogyasztás és a pici anyatejes) - külön szobában, de már most látszik, hogy nálunk lassan egy szobában kell majd altatni õket - nagyon-nagyon féltékeny volt, tanítgattuk, hogy simizze inkább, (sosem szídtuk meg), értelmezgettük, hogy miért féltékeny, mi ez az érzés, amit érez. Most már ott tartunk, hogy a nagy odajön és szól, hogy "anya, most már velem játssz, mert nagyon hiányzol" - egyre kevesebbet bántja, nagyon szereti a kistesóját. a kicsi most 9 hónapos - mindkettõ természetes úton született
Szia! - nálunk, pár nap híján pontosan 2 év van a két baba között - két kisfiú, az "nagyobbik" 2 éves, a kicsi 2 hónapos - ezt nem írnám le, mert sokat. Lényegesen kevesebbõl is meg lehet oldani. - külön szobában alszanak, de ha késõbb szeretnék, akkor majd összeköltöztetjük Õket :) - szerencsére nagyon szereti a picit. Eddig semmi féltékenység nem volt. - hüvelyi szülés volt mindkettõ, így ehhez nem tudok hozzá szólni.
1. 2 év 2 hónap. 2év9hónapos most a fiam, lányom 7hónapos 2. én nagyon sokat, többet a kelleténél, de mivel senki nem vesz semmit a gyerekeimnek, nem kapunk játékokat, ruhákat, kaját, semmit, mindent magam veszek meg, így drága, pedig a nagy már nem pelenkás jópár hónapja. cca a 2 gyerekre mindennel együtt: havi 60 e ft-ot. 3. én a kislányommal egy szobába, apa a kisfiúnkkal a másik szobába 4. mostanában kezd féltékenykedni, bár nagyon szereti a húgát, látványos a féltékenység. Hogy kezeljük? Nehezen, magyarázom neki, hogy szeretem õt is, a hugi is szereti, ne érezze a fiam magát kevesebbnek-talán ezért is kap többmindent mostanában. 5. mindkettõ természetes szülés volt.
-2, 5 év van közöttük, a nagyobb fiú, a kicsi lány. Még csak 2 hónapos, de azért leírom az eddigi tapasztalataimat. -Mivel a kicsi anyatejes, csak a pelenka jelent plusz kiadást egyenlõre. Persze ez késõbb változni fog. Összeget nem tudok, mert még soha nem számoltam össze, de kb.20-25 ezer lehet a két gyerkõc összesen. -A kezdetektõl egy szobában aludtak, nem zavarják egymást. A nagy volt már beteg is, de a kicsi nem kapta el. -Testvérféltékenység van, de úgy jött ki a kisfiamon, hogy rám haragszik. A hugit imádja, viszont nekem már többször mondta, hogy nem szeret. Látszik, hogy csak büntetni akar, mert ha baja van akkor csakis anya kell neki. Én etessem, itassam, olvassak neki, játsszak vele, vigasztaljam meg, de persze Õ nem szeret. Apát meg a hugit szereti, de anyát nem. -Mindkettõ császáros volt. A másodiknál természetes szülésre készültünk, de szétvált a hegem.

Hogyan beszéljek vele és vegyem rá a 2. babára?

Van egy gyönyör? 21 hós kisfiunk,de én nagyon szeretnék neki kistesót ,csak az a baj hogy kimegyünk az id?b?l ! Ugy értem augusztusban lejár a Gyedem és addig kéne teherbe esnem hogy a mostani gyedem 60% megkapjam! Mert kés?bb már nem akarok szülni!! És már annyira akarok babát meg vagyok ?rölve folyton a babáról beszélek a páromnak!!!Segítsetek kélek titeket!! Adjatok ötlete mivel lehetne kedvet csinálni a babához!! Köszönöm szépen el?re is

Legjobb válasz: Nekem is 21honapos volt lányom,mikor eldöntöttem,hogy szeretnék neki tesot.Párom nem akart hallani rola.De meggyöztem ész érvekkel.Kezdjük ott,hogy alapjáraton is 2 gyerköcöt tervezünk. 1:Egykének lenni nem tul jo 2:Nem kell majd bölcsibe mennie a nagynak 3:anyagilag is jobban járnánk ha most születne. Nekem bejött,4hetes vagyok.:)Sok sikert.

Nekem is 21honapos volt lányom, mikor eldöntöttem, hogy szeretnék neki tesot.Párom nem akart hallani rola.De meggyöztem ész érvekkel.Kezdjük ott, hogy alapjáraton is 2 gyerköcöt tervezünk. 1:Egykének lenni nem tul jo 2:Nem kell majd bölcsibe mennie a nagynak 3:anyagilag is jobban járnánk ha most születne. Nekem bejött, 4hetes vagyok.:) Sok sikert.
Szerintem ha nem akar, akkor nem is lehet rábeszélni. Ne erõltesd, mert a végén még a házasságod megy rá.
Én várnék még egy kicsit a tesóval, ha a párod még nem szeretne, ne erõltesd, élvezzétek kicsit egymást, figyelj rá is, lehet, hogy õ még nem készült fel erre. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Hát az biztos nem megy rá mert nem élünk házasságban!!
Erõltetni nem szabad, esetleg elmondhatod Neki, hogy te így teljesednél ki, mennyire fontos a testvér, a kötõdés....Mi lesz a gyermeketekkel ha ti már nem lesztek?!Ha van tesó az szuper:) Most még benne vagy a közepében, nem lenne nehéz újra bele jönni a dolgokba...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nagyon jó ötlet akkor igy fofog beszélni vele !!!köszi köszi
A kérdező hozzászólása: a fofog fogok akart lenni elnézést!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, mint irtam kimegyek az idõböl mert gyszerre szeretném letudni a két babát!! És nem hiszem hogy egymással tudnánk foglalkozni révén hogy állandón dolgozik a párom!! Köszi a válaszodat
A kérdező hozzászólása: Köszike kedves utolsó na meglátjuk!! lehet én is fogok irni hogy pocis vagyok nemsoká!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!