Találatok a következő kifejezésre: A 19. ultrahang hasi vagy (2 db)

A 19. heti ultrahang hasi vagy hüvelyi?

Legjobb válasz: Szerintem hasi..nekem a 16 hettol az volt.

Szerintem hasi..nekem a 16 hettol az volt.
nekkem még egy hüvelyi se volt.mindenhol más 22hetes vagyok.
Szerintem biztos hasi! Nállunk ugy van , hogy 11. hét hüvelyi, 18. hét hasi, 28.hét hasi, és 32.hét hasi. 25 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!:-)

A 18-19 hasi ultrahang előtt is teli hólyag kell vagy ekkor már látja a méhet? Vagy ilyenkor a babát vagy a méhet nem lehet látni?

Legjobb válasz: Engem mindig kiküldtek hasi uh-ról ha tele volt a hólyagom, már az elején is (sosem csináltak hüvelyit).

Engem mindig kiküldtek hasi uh-ról ha tele volt a hólyagom, már az elején is (sosem csináltak hüvelyit).
Én egyszer mentem telivel, mert ezt tanácsolta valaki. Doki megmondta, soha többet ne csináljak ilyet, mert alig lát valamit.
A kérdező hozzászólása: Én pont úgy tudtam, hogy a hasit jobb teli hólyaggal csinálni... Lehet csak régen volt így, a régebbi gépekkel? Nem tudom... :/
Magánrendelõbe jártam, úgy indítottunk, hogy pisi vizsgálat, vérnyomás-testsúlymérés. Így üres hólyaggal mentem mindig a vizsgálóba.
Az elején még fontos a teli hólyag, mert nincs elegendõ magzatvíz. A 18. heti UH pont határeset, utána viszont már tuti nem kell szorongatni, elmehetsz elõtte pisilni. Pont 2 hete kérdeztem meg ezt a szonográfustól a 12. heti UH-on. Ott sajnos alig tudták megvizsgálni a babám, mert elõtte fél órával pisiltem és alig látszódott.
A kérdező hozzászólása: De a méhet így is lehet látni? Mármint a méretét megtudja nézni vagy egyáltalán nem látszik ilyenkor a méh?
A kérdező hozzászólása: Engem most az érdekel, hogy a méh méretét így is látja, csak a babát nem?
Én 19 hetesen mentem 4d-re, és kifejezetten kérték a teli hólyagot. Amúgy nem értem, miért olyan fontos a méh mérete?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!