Találatok a következő kifejezésre: A 19. sima (7 db)

Meg lehet-e állapítani a baba nemét a 19. hétben, sima 2D-s UH képről oldalnézetből?

Legjobb válasz: Szia! Én pont 19. hetes voltam. Akkor már látták 2d-n....:)

Szia! Én pont 19. hetes voltam. Akkor már látták 2d-n....:)
Szia!Nekem is megállapitották 16hetesen is meg 19hetesen
Elsõ babánkat 18hetesen, másodikat "csak"a 22héten megmondták 100% bizonyítékokkal :) Mi is láttuk! 25h.kismama
Szia Nekem 12 hetesen majdnem biztosra mondták hogy fiu és 19.héten megerösitették:) 25hkm
a 22. hét után lehet már látni.
16. hét után láthatják, ha a baba is úgy akarja. Nekem is a 18 hetes uhon mondták, hogy kislány, de most a 26 hetes uhon nem látta a doki, mert nem úgy feküdt. A babán múlik, technikai akadálya nincs.-)
Szia, Nekem a 12. heti nyaki redõn megmondták, mert átváltott 4d-re és gyönyörûen látszott a kis bögyörõje.Viszont van 2 ismerõsõm akinek szülésnél derült ki, mert mindig takargatta magát a pici kezével :oD kis szégyenlõs.. 18 hetes kismami
Nekünk csak most, a 30.héten mutatta meg magát.
Szia! Nekem a 19. héten a sima uh-án a kórházba megmondták, hogy kislány. Szerintem ha megmutatja magát akkor lehet látni.
Szia! Nekem a 15. heti 4D-n megmondták, hogy fiú. Most 22 hetes vagyok, azóta a genetikai UH-n is megmutatta, hogy fiú!
nekem 18 hetesen !D-n megmondták, hogy kisfiú és azóta is az :-), rá két napra volt a genetikai és ott is azt mondták. tehát 19 hetesen ha úgy mutatja magát, akkor megtudják mondani.
20 hetesen mondták meg, hogy kisfiú. innentõl szerintem már csak az számít megmutatja-e?
4d-én biztosan megmondják, ha nem takarja :) nekem a 18. héten megmondták, h kislány, azóta is az :) Boldog babavárást!!! 34 hetes kislány kismamája
A lányomnál és a fiamnál is már a 12. heti uh-n megmondta az orvos. Szerencsém is volt hogy látta a doki.
Nekem nagyon rendes babám van, mert a genetikai UH-on megmutatta a fütyijét.:) Sok boldogságot! 25 hetes kismami
Ez attól is függ, hogy a babád éppen hogy fordul, merre mozog. Ha szerencséd van és a babád is úgy akarja már látni fogod a 4D-sen.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat!!
Mi az a fimotás ? .
fimota egy rövidítés: figyelemzavar-mozgászavar-tanulászavar
Ilyen kispesten nincs, ere spec iskola valo, keres neki speciális iskolát .én a 2 fiamat , hasonlo problémák miatt egy speciális suliba járatom, sulyos, beszédhiba, figyelemzavar.városliget mellet van ere megfelelö iskola.
A kérdező hozzászólása: az oviban is elsõ nap megbélyegezték, úgyhogy másnap szóltam h nem a gyerekem nem hülye, nem éretlen, csak figyelemzavaros és hiperaktiv kissé. onnantól szerencsére másképp kezelték, nemsokára már azt hallgattam, h õ a legokosabb és legintelligensebb koránál jóval érettebb. délután mikor mentem érte, õ a kis enciklopédiájából "tanitotta" az óvónénit, miközben a többiek a földön henteregtek.. nagyon muzikális is, zeneiskolából szóltak vigyük oda. egyházi oviba járt pár hónapot, na ott nem tudták-akarták kezelni, beskatulyázták.. :( köszi a tanácsokat!
A mi idõnkben nem voltak hiperaktív gyerekek. 54F Én biztos az lettem volna, ha mostanában születek. Nem tudom, van-e összefüggés, de nekünk naponta volt tesi óránk, és a tornatanár komolyan vette a dolgát. Ami viszont biztosan összefügg a betegséggel, az az ételszínezékek és egyéb adalékanyagok egy csoportja. Talán érdemes lenne utánajárni, mielõtt különleges iskolába íratod a gyereket.


Fülbevaló van a fején?
nem
Járni nem biztos :) Sima barátja igen :) 17L
Nem ezek alapján döntök, de jó nagy önbizalomhiányod lehet/ van, ha ilyet kérdezel.
A kérdező hozzászólása: az arcán van piercing. pl:.szemöldök, száj, vagy orr tetején, vagy az or lyukon
Miért lenne mindez szempont a barátságban vagy szerelemben? Ezek tények, mint ember, nem értéktelenebb vagy kevesebb ettõl. :)
nem a külsõ és egyéb betegségei alapján választok barátokat.
Hát ha nagyon rottyon van a szive, akkor necces mert nem lenne egész estés kufirc. Meg ha tele van piercingel, akkor még mellé kompenzál is, ugy hogy a kérdés az, hogy Te akarsz-e egy depis pincsit?

Egy 19 m2-es szoba falát, és plafonját 2X kellene lefesteni sima fehér diszperzittel. Mi adnánk a festéket, eszközöket, takarófóliát. Mennyit szokás kérni egy ilyen munkáért?

Legjobb válasz: "mégis csak szokás így kiadni munkát. " Hja, hogy magyarán az biztosítja az anyagot, aki fest! Hát így tényleg szokás. Azt hittem, hogy a te szobádat kell kifesteni, te biztosítod az anyagot, és az a kérdés, hogy mennyit adjál a munkáért... Na úgy nem szokás...

"mégis csak szokás így kiadni munkát. " Hja, hogy magyarán az biztosítja az anyagot, aki fest! Hát így tényleg szokás. Azt hittem, hogy a te szobádat kell kifesteni, te biztosítod az anyagot, és az a kérdés, hogy mennyit adjál a munkáért... Na úgy nem szokás...
A kérdező hozzászólása: Igen, valóban rosszul fogalmaztam.
nem "szokás" így munkát kiadni. 600/m2
Hú, ennyiért még én is elvállalnám :D Mi az ugyanekkora szobánkat a párommal egy nap alatt simán kifestettük :D
Egy nap alatt délutántól estig kész is. Magad is megoldahatod, nem nagy cikk ha már úgyis minden megvan.
A kérdező hozzászólása: A szomszéd bácsi kért meg bennünket, hogy fessük ki a szobáját. És nem tudjuk, mennyiért fessünk ki. Azért kérdetem. és ezek szerint mégis csak szokás így kiadni munkát. :) )))))
sztem kérsz egy 5öst, meg némi üdítõt az ottlét idejére. mindenki boldog lesz. sztem paréjság lenne jobban lehúzni az öreget. ha csak nem milliomos :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!