Találatok a következő kifejezésre: A 19 penisz (54 db)

Lányok szerintetek a 19 cm es pénisz ideális? Életkort is írjatok

Legjobb válasz: 1. Nem vagyok lány. 2. 19 cm az átlag FELETT van, köszönjümk a 60000. ide vonatkozó kérdést. 3. Miért lenne ideális? A lánynak az a pénisz az ideális, amelyikkel élvezi. (Ideális = tökéletes, nem remek/jó/elfogadható/etc.)

1. Nem vagyok lány. 2. 19 cm az átlag FELETT van, köszönjümk a 60000. ide vonatkozó kérdést. 3. Miért lenne ideális? A lánynak az a pénisz az ideális, amelyikkel élvezi. (Ideális = tökéletes, nem remek/jó/elfogadható/etc.)
Törpe. 95/N
A magyar àtlag 14cm. 19 teljesen ideàlis! 22/L
ömm.. szerintem örülhetsz a 19centidnek.. mert multkor láttam itt olyat h 22-23 évesen 10-11cm 18/L
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok
esküszöm most megyek elõveszem arra gondolok ahogy justin biber justin timberlakkel csokolozik és lemérem.
50 centi alatt szóba sem jöhet, bocsi.
Nem csak a méret a kérdés, hanem használati képességek is. Lehet 25cm, ha csak 5mp -ig tart.
3-as biztos hideg volt:)
19cm szerintem nagyon jó!:D*.*
Ki nem szarja le? Nem úgy mész oda egy csajhoz, hogy helló, 25 cm-es péniszem van, van kedved meginni valamit.
Lóval jártál?
Mindig erre a legkönnyebb fogni, ha a nõ nem képes elmenni. Nem a te hibád.
Apukám, majd' 2* annyi vagyok, mint te, de 18-nál nagyobbal még nem is találkoztam, az pedig tökéletes volt. Nem tudom, honnan mérted, de ha helyesen, akkor az a lány csak egy kis liba, aki még beléd is akart rúgni.
Nekem csak egy olyan kérdésem van nõ létemre, hogy az exed ezt a méretet teljes hosszában be tudta fogadni?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megnyugodtam úgy hiszem nem én voltam a rossz partner.
Szia. Szerintem is csak beléd akart rugni! Én szivesen fogadnàlak. Ff létemre :-)
A 19 cm-es hosszúság bõven elég, szerintem inkább a vastagságra akarta mondani, lehet, hogy 5 cm-es jobb lenne neki.

Nem tudom miért van ez :/. A péniszem nagyon regota miota áló álapotban van nem egyenes . Ezért a 19, 8 cm helyet csak 18 cm es nagyon idegesit hogy van benne egy ilyen ugy mond "gőrbe". Mit tudok ezel csinalni hogy ne ilyen legyen? (tobbi lent)

19F Régota zavar ez engemet hogy nem egyenes a péniszem hanem a ugy mond gőrbe... Ez miert van??? Es mit lehet ezel tenni??? Mert nekem még azis eszembe jutot jogy amikor reggelente merevedésem van akkor a gatya visza ugy mond vissza szoritja es lehet hogy azért van ilyen alakja .. Legyszi valaki segitsen mit tudok vele tenni hogy egyenes legyen ... Komoly válaszokat legyszives

Legjobb válasz: Nem azért görbe, mert lenyomta a gatya, hanem azért mert úgy nõtt. Nem tudsz ellene semmit sem csinálni. Az meg hogy 19 helyett 18 nem utal nagy görbeségre. De ez ellen nem tudsz semmit csinálni. De a lányok 19 centit éreznek! ;)

Nem azért görbe, mert lenyomta a gatya, hanem azért mert úgy nõtt. Nem tudsz ellene semmit sem csinálni. Az meg hogy 19 helyett 18 nem utal nagy görbeségre. De ez ellen nem tudsz semmit csinálni. De a lányok 19 centit éreznek! ;)
#6 vagyok: nagyobb görbületnél!
00:40es qurva baromságot ír!!! Nekem is görbe a kéjgerendám azt mégis élek vele nemi életet:D
Még a vonalzót sem ismered..... Ha görbén mértél 18 centit, az annyi is lesz....nem 19, 8. 19 évesen használd magad értelmesebb dolgokra. Mûtéti úton talán, de egy orvos sem fog szóba állni veled.
kevesebbet foglalkozz esténként a farkaddal, aludj, és maradj ébren nyelvtanon, mert nagyon nagy szükséged lenne rá... -.-
Szia! Ez egy elváltozás ami attól alakul ki hogy egy pici bõrkeményedés nõ a péniszre és ettõl eldeformálódik a hímvesszõ. Keress fel minnél hamarabb egy urulógust, mert a "kiegyenesítéséhez" beavatkozásra van szükség. Azért fontos, mert így nem fogsz tudni nemiéletet élni.:c sok szerencsét!
Lehet kapni faszra szerelhetõ súlyokat, ha azzal vered, egy idõ után látszódni fog a javulás.
A kérdező hozzászólása: milyen kamu kérdés??:O nm értelek... Ebbe mi akarna lenni a hazugság?? Csak megkerdezetem hogy tudok e ezelen tenni...
Ne itt reklámozd a kamu kérdésed, szánalmas vagy...
Ez már azért fárasztó. Legalább a saját tested anatómiai tulajdonságaival legyél tisztában. Olvass utána.
ne aggódj semmit, a férfiak 80% -ának nem egyenes :) gondolkodtál már miért hívják a pornoszínészt pornószínésznek? a színészek a 20% :) amúgy is a nõk néha szeretik ha kicsit "görbe"

17 éves srác vagyok :D valami véleményt tudnátok mondani arról, hogy a 19 centis péniszem az kicsinek számít? Átmérő az 3 centi :/

Legjobb válasz: Neten még nem olvastam olyat,hogy vkinek 15cm lett volna. Furcsa eléggé...

Neten még nem olvastam olyat, hogy vkinek 15cm lett volna. Furcsa eléggé...
Nagyon vékonyka, én meg se érezném. N
Hosszával nem lenne semmi baj, de az ármérõje...nevetségesen kicsi. Hurkapálcika effektus.
Nagyon kicsi még a nagymamámnak is nagyobb
Nice dream, go play.
Nagyon kicsi, ásd el magad.
kicsi, ásd el magad
Hatos, iróniáról hallottál-e már?
tök jó méret :D elõtted szólok meg irigyek xd
Ugyan, dehogy kicsi! Egy kicsit még vigyáznod is kell vele, hogy ne okozz fájdalmat a bnõdnek. Azt a sok minden butaságot, amit itt elõttem írtak, ne vedd figyelembe! Teljesen rendben van!
hmmm-.... Nem kicsi xd
Kilences! Persze, hogy hallottam iróniáról, de itt inkább a kabaré a megfelelõ meghatározása annak, amit csinál 1-2 ember! És ha én lennék a kérdezõ helyében, nekem bizony nagyon rosszul esne, hogy kifigurázzák a problémámat!
Utolsó: vagy egy kocka van a farkad helyén vagy matek órán nem figyeltél oda, hogy mi a különbség az átmérõ és a kerület között :D
Hát én 13 éves vagyok és nekem az átmérõje már 13-14 cm szoval az átmérõ kicsi de hossz az átlagos :)
A kérdező hozzászólása: már ahogy posztolt ez a szar azután egybõl írtam csak nem küldte el a kommentet és mire elküldte addigra meg már írogattak mindent :S :/
érdekes , hogy amit irták hogy vékonyka, már hirtelen 5, 5 lett :) )) nem akarsz a cm-en is hosszabítani picit, irhatnád hogy azt is félrenézted :) ) és 22cm:)
Kamu egyébként szerintem is. Irigyek lennének hozzászólók, h..ülye vagy miért?? , nekem 15cm és kur.vára elégedett vagyok vele, nem is kellene nagyobb , irigy sem vagyok senkire emiatt. kérdezõ meg: kamuzz máshol, ne itt, magadat legalább letudod szopni kis k..öcsög.:) )))más úgy se vár az életben:) ))
Nekem is 19 cm-es és nekem 5cm az átmátõje és barátnõmnek nagyon tetszett amikor meglátta :) mondjuk kicsit félt is tõle kicsit szóval csak óvatosan :) mert ez már a nagy kategória én már csak tudom haver :)
jóuramisten..az hatalmas :O egy nõ hüvelye 18cm ;) az átmérõ is (Y) grat.xd hmm..:33 L/15
És melyik fajba tartozol?
A kérdező hozzászólása: nem ;) tutkó h hímnemû vagyok :DD
Ilyen alapon a nemedet nem írtad el véletlenül?...
A kérdező hozzászólása: Elírtam nem 3 hanm 5, 5 a vonalzó szerint ;D
Nem rövid.Nagyon vékony.Pedig a vastagságot érzik a csajok.
Ha téged nem zavar nem :)
Ha ez a "probléma" Õt zavarja, mert tudja Rólad, hogy szexcentrikus vagy, akkor a Te feladatod, elfogadtatni Vele, hogy bizony bizony, Neked a 11 centis is bõven elég!!!! Dicsérd mindig amikor olyant tesz Veled, ami neked jó. Az önbizalma is megjön, és nagyon jól fogja tudni elfogadni, hogy az átlagosnál bizony kicsit kisebb a pénisze, de ettõl az remekül mûködik.
Hát h mit ne mondjak: Nem gáz deh azért sztem kicsit kicsi mert nekem 13cm és 13/F vok, Deh az a lényeg h tudja hsználni :D
Nem az a baj hogy mekkora, hanem hogy szexcentrikus vagy, legyen az valaki, gond nincs vele, de amikor az már egy határt túllép, pláne tizenévesen, az már elég szomorú, szeresd úgy a másikat ahogyan van.És a szexcentrikus amúgy sem abban merül ki, hogy a másiknak mekkora...De ha már neki is kételyei vannak már rég rossz, egy ilyen kijelentés hogy kicsi a hátralévõ életére is hatással lehet.Ha nem veszi nagyon a szívére akkor még szerencse.
nem gáz.
Egyaltalan nem gaz...nem is kicsi bar igaz az atlagtol kisebb, megis csak azon mulik h hogy tudja hasznalni hidd el...vannak olyan pozok amik jobbak ilyen meret eseten..nezz utana, nehogy ezert problemazz!!!
szerintem nincsen azzal semmi baj, ha meg meg vagy elégedve a szexuális életetekkel, akkor meg nem is lényeges.Lehet rossz a szex nagy szerszámmal is...de ha jó, akkor lehet jó kisebbel is ;)
nem a méret a lényeg...hanem, hogy -hogy használja!!! Ha neked megfelel, akkor nem gáz!
Ha szeretnéd a barátodat, nem tetted volna fel ezt a kérdést, mert úgy fogadnád el, ahogy van!!! Most szerinted mit érezne, ha meglátná ezt a kérdést???
szerintem nem gáz ha jólérzed vele magad de azért valjuk be engem is zavarna 1 kicsit...XD de ha szereted akk meg nem téged zavar hanem a barátodat fogadjunk h állandóan azt kérdezi h téged zavar-e XD 15/L
A fickóknál nagy kérdés ez. Elég nagy? biztosan jó? barátomról soha nem gondoltam volna, h ilyen félelmei vanna és egy beszélgetéskor kibukott, hogy hát egy kicsit fél attól, hogy túl kicsi és nem elég jó nekem, pedighát halálra volt dícsérgetve:) Ez ugyanolyan gond, minthogy a nõk folyton kövérnek érzik magukat. ha reálisan is gondolkozik, és tudja, hogy a pornófilmekben látott dolgok nem a valóság és elosztja a kettõvel az egészet, akkor is 20 centis fütyi kell és a lányok bizony attól sikítoznak. és be kell látni, hogy a pornófilmeken kívül nem sok minden feszegeti a szexualitás témakörét ilyen részletességgel, úh az embert csak innen érik ingerek. Lehet, hogy nem ez a gond, de nekem gyanús. Az meg, hogy aggódik miatta, nem fog egy hamar elmúlni. de ha eleget dícsérgeted és látja, hogy jó neked el fog múlni ez az érzése. Ja és, hogyha neki akarsz valami bíztatót mondani, akkor nyugtatgasd meg, hogy általában ez csak a fickókat érdekli és a nõk 99%át nem érdekli, hogy mekkkora a fütyi. többek közt Téged sem. És hogy a szexben annyi minden fontosabb mint ez. nyugodtan túlozd el, hha fele ekkora fütyije lenne, de ugyanilyen jól csinálná akkor is nagyon élveznéd:)
Te nem szexcentrikus vagy hanem egy éretlen bakfis. 16 nál nem vagy több. Legalábbis szellemileg.
A gáz nem a feltett kérdés tárgya, hanem hogy felvetõdött.Ha szereted megtaláljátok módját a boldog együttlétnek vannak praktikák férfi és nõi oldalról nézve is.Egy hátránya van ennek csupán, legfeljebb nem kerül be a pozitív rekordok könyvébe.De nem is célja szerintem, meg tied sem.A cél, hogy olyan legyen mint acél és legyetek nagyon boldogok!
Nem gáz. Átlagon aluli, de a célnak bõven megfelel. Azt szokták mondani, hogy már 5 centivel is lehet csodákat tenni. Csak azt tudom mondani, mint a többiek, ha élvezed vele a szexet, akkor nem gáz. Egyébként ha ez õt zavarja, akkor pszichológiai megerõsítés kell neki, amit tõled kaphat meg. Éreztesd vele, hogy így is jó és mondd is neki, mert a férfiak már csak ilyenek, hogy csak a szóból értenek. ;)
Neked kell tudnod, hogy gáz e vagy sem. Ha nekeg nem az, akkor mit foglalkozol más véleményével? Egyébként ha nekem akkora lennék, sírva is fakadnék.. :)
Ha téged az érdekel, hogy "gáz-e", és ezt másoktól kérdezed meg, akkor NEM szexcentrikus vagy, hanem státuszcentrikus. A kérdésed kb. úgy hangzik, mintha megkérdezted volna, hogy egy Opel Astrás srác gáznak tekinthetõ-e. Ha szexcentrikus lennél, akkor saját élményed alapján tudnád, hogy neked jó vagy nem jó egy 11 cm-es farokkal szembesülni szex közben, és nem született volna meg ez a kérdés.
A kérdező hozzászólása: de igenis szeretem a barátom, de õ ugy gondolja hogy ez nagyon nagy gond a kapcsolatunkban, mert azt tudni kell rolam h "szexcentrikus" vagyok
háát én vagyok 14 és nekem 14 tehát nem tom

A 19-20cm penisz az tok atlagos?

Legjobb válasz: nem, az messze nem átlagos. Az átlagos az olyan 16 cm. Viszont nem alul, hanem felül kell mérni. :)

ha óránként feláll, az viszont már kevésbé normális, bár szerintem csak túlzol. tudtommal nincsen ilyen "genetikai kód", ahogyan te fogalmaztál. és a "bánni vele", nem azt jelenti, hogy milyen gyakran áll föl, hanem azt, hogy szex közben tudod úgy használni, hogy az ne fájjon a lánynak, és hogy élvezze a dolgot. és 19-20 cm az nem kicsi, sõt. tudod, a nõi hüvely hossza 5-10 cm között változik, bár tud tágulni, de most gondolj bele, milyen lehet, ha ebbe beleszuszakolod a 20cm-edet, akkor az milyen érzés a lánynak.. szóval nem a méret számít, az csak férfiak közt a férfiasság "mértékegysége".
nem, az messze nem átlagos. Az átlagos az olyan 16 cm. Viszont nem alul, hanem felül kell mérni. :)
Mi ez hencegés? :D 13 az átlag, sajna :( ÉS mitõl áll fel? Csak úgy? az gáz
egyáltalán nincs kicsi péniszed az átlag olyan 14-16 körül van szoval neked jo méreteid vannak. ne azzal legyél elfoglalva h milyen hosszu hanem tanulj meg vele bánni
17 az átlagos
Nincs ilyen, h genetikai kód. :) A buzik se azért buzik.
Nekem felállva 15 cm és 15 éves vagyok ez átlagos?
bazeg örülj h egyált van...minek centizgetni?
Nekem felálva 19 és 14 vagyok! Akkor ez normális?
hát szerintem 16 évesen igen
Én 85 éves vagyok és 85 cm a faszom! de már nem áll fel, ez átlagos? aggódjak hogy hogyan fogok tudni dugni? ostornak kiváló amugy! és ha felfújom kiskutyát tudok hajtogatni belõle!
A 19-20 cm már átlag feletti, azaz nagy!
Az európai átlag 13-15cm között van. Ázsiaknak bizonyítottan kisebb, amerikában végzett kutatások szerint a feketéknek nagyobb(nem az afrikaiaknak). Az is kiderült hogy a legtöbb férfi 2-3cm-t hazudik vagy rosszul méri le a péniszét(16-17cm es átlagok derülnek ki internetes felmérésekbõl és olyanoknál ahol a férfiak maguk végzik a mérést). A mérést felállva(nem ülve) kell végezni, a péniszt kiegyenesíteni hogy derékszöget zárjon be a csípöddel és egy márõszalaggal vagy vonalzóval megmérni elölrõl.
elõzõnek ezt a hülyeséget honnan szedted?
Igen, ezek is normálisak.
nekem nyugalmi állapotban 10 cm felállva 15 és 14 vagyok akkor ezis normális?
sztem nagyocska:D Nekem kb.10cm 14 evesen. Az normalis?
A kérdező hozzászólása: felul mertem anyit en is tok de meg nem lehet hosszabitani vagy 2 cm
A kérdező hozzászólása: meg kellet tanuljak banni vele mert oranket fel al azt mondtak a barataim h genetikailag kodoltak belem h orankent fel all
A kérdező hozzászólása: nem tuloztam naponta minimum 10-15-szor fel all s kocc. Nem fog fajni mert tom h h kell szeplasan az elot peddig jol fel huzom h kitaguljon a baratnom meg nem panaszkodot
A kérdező hozzászólása: nem akkartam hencegni bocsanat akit ezzel meg sertetem de mitol all fel eleg ha egy jo fenneket meg latok mondom ez valami genetikai kod de azert el meek dokihoz es meg kerdem
A ferjem is mondta mikor olyan fickos 17 eves korat elte, allandoan virgonckodott a farka... Aztan, hogy allando baratnoje lett, mar konnyebben kezelhetove valt a dolog. Nem gondoltal-e meg arra, hogyha lehetoseged van ra minden egyes alkalommal ki is elegitszd a vagyaidat? Ha nincs b.nod pl. akkor onkielegitessel? Lehet megnyugodna a kis virgonc egy idore. Mellesleg en mint no csak annyit tudok mondani, hogy a legnagyobb aldas az a pasi, aki nem dol ki az elso "kor" utan, hanem meg jatszik vagy kettot. VAn ilyen is. Lehet, te is ilyen vagy. Mindenesetre ez a 20 cm ez inkabb ijesztonek hangzik mint izgalmasnak.
igaza van nincs ilyen genetikai kód.egyszerüen állandóan kanos vagy:D vagy tényleg ennyire nem tudod kordában tartani ami elég gáz.
20 cm??? Már most javaslom, hogy az anális szexre ne is gondolj. Egy ekkora lóméret még a hüvelyben is bajosan fér el. Pedig azt a természet is szexre találta ki. Végbélben, ami igazság szerint nem is szexre való, egy ekkora méret csak sérüléseket okozna. De megnyugodva olvastam, hogy használni tudod. Mondjuk látványnak biztosan szép vagy.
13 cm az átlag, 9 a minimum, ami még használható. Na persze, nem tudom, hogyan méred... de a 20 cm már óvatosságot kíván. Azzal már nagyobb állatok is el szoktak boldogulni :-/ Komoly bemelegítés és óvatos használat! Van lány, aki imádja, ha így kitöltik... de inkább széltében. Azt senki sem szereti, ha a méhszáját bökdösik. Az fáj, utána is. A hüvely, nyugalmi állapotban olyan 4 cm körül van. Persze szépen ki tud tágulni... Ami a genetikát illeti: IGEN - biztos, hogy gének is vannak benne. Örülj neki, hogy ilyeneket kaptál!
A kérdező hozzászólása: koszonem szepen s valaszokat. mehetnek az olaszokhoz porno sztarnak ezzel a merettel?
GOOOOOOGLE

Mekkora a 19-20 éves férfiak pénisze?

Kérlek aki tudna küldene képet a péniszéről csak normális válaszokat 19/L

Legjobb válasz: Amennyiben te kuldesz kepet magarol meztelenul akkor en is kuldok magamrol(a farkamrol). :))

Amennyiben te kuldesz kepet magarol meztelenul akkor en is kuldok magamrol(a farkamrol). :) )
47 éves, homoszexuális, transzvesztita olvasónk kérdését olvashattátok. Küldjetek neki képet!
És kirakod napiszarra mi?
Küldjek képet? :PPP
A kérdező hozzászólása: 13-as ha te is úgy gondolod nyugottan
Ez nem kortól függ, 19-20 éves korra már eléri a végleges méretét és mindenkinek akkora amekkorát genetikailag örökölt, egészen kicsitõl a hatalmas dorongig. 26F
Szerintem ez abszolút nem kortól függ!
Szia kérdezõ!!! Írtam neked privátot. Megtennéd, hogy válaszolsz rá?
Szia! Az átlagot nem tudom, már hallottam mindenféle értékeket. :D Az biztos, hogy az enyém 18 cm. Szerinted ez megfelelõ méret? ;) 19/F
Nos mivel van nem kevés 19-20 éves férfi a földön így több mint valószínû hogy fogsz találkozni 5 cm pénisszel és 20 cm felettivel is!!!
Nem igaz, hogy egy 19 éves fiatal nõ ilyen kérdést tesz fel. Ennyire kevés neuronnal ember nem születik -_- 19/F
19-20 centiméter
Tudod, a férfiak már csak olyanok, hogy a péniszük folyamatosan, életük végéig nõ. Pár centivel kezdi, és mire 80 lesz az illetõ, már a földig ér neki. Az egészen idõs bácsiknak már botra sincs szükségük. Csak rátámaszkodnak, és kész is, lehet szépen csoszogni.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok nem b*zi és nem rakom ki sehova
#2 Ami sok bonyodalmat okoz, tekintve hogy a csajoknál mindig az "addigi legnagyobb amit láttak" a mérce, a többit kigúnyolják kinevetik, hogy "dekicsi"
minek ehhez kép, te liba?
"19/L" Inkább vagy te 26/B (b*zi)
Pont akkora. Tudod a pénisz mérete egyedi jelleg. A világon nincs két férfi akinek pont ugyanolyan lenne.
Gyakorikérdéseken mindenkinek minimum 18, de inkább 22 cm Valóságban 15-22-ig bármi elõfordulhat.

A 19 cm-es penisz milyen kategoriaba tartozik?

Legjobb válasz: nagy az már elég nagy de fontosabb a vastagság

nagy az már elég nagy de fontosabb a vastagság
mivel az átlag méret 15-16 centi igy, valoban az már nagy!
Nem a tied? Lol akkor a baratode...? Amugy meg a 19 cm az kicsi, rettenetesen, szegyen..bujjon el az akinek ilyen van minimum 35-45 centinek kell lennie. Na.. ;))))
Istenem!! Csak nem másnak a farkát mérted meg véletlenül???? Amúgy 10 éve vagyunk házasok, de sose mértem meg a páromét. A tiéd szép nagy lehet. Isten biza következõ alkalommal meglepem apust és egy szabócentivel megyek az ágyba. Hátha lepõdök ;)
Méretileg nagynak számít, de használni is tudni kell:-)
Azt, hogy már megint egy ilyen nyomorult önbizalomhiányos hülye kérdezõ, akinek biztos jól esik, hogy azt kérdezgetheti, mekkora a farka! ELÉG!!!!!! annyira unom már ezeket a kérdéseket.Keress rá a keresõben, ez a topic tele van velük, szerencsére egyre kevesebb.Ott megtalálod mekkora az átlagméret és a tiéd mekkora, és hogy mindig elmondjuk, hogy rohadtul mindegy hogy mekkora, ha nem tudod használni. Most sem kaptál más váaszt mint az elõtted kérdezõk.
Haver ez annak a függvénye hogy milyen kategóriában kérded ha mondjuk elefántbikánál akkor te mikropöcsû vagy de egyébként ha nem nyalsz úgy mint lassie elölrõl-hátulról, akkor seggedbe dughatod a farkadat!
A kérdező hozzászólása: ki a fene mondta hogy az en farkamrol van szo?? gondoltam errol az oldalrol informaciot szerezhetek errol de tevedtem
A kérdező hozzászólása: Csak infoszeru kerdes volt bocsi
Szerintem akit foglalkoztat ez a téma, az már úgyis régen utánanézett, hogy mekkora az átlag. Valszeg itt csak azt szeretné olvasni, hogy "barátom, veled aztán nem fukarkodott a természet"- vagy vmi hasonlót. Szóval a 19 cm- es oké, de ne vidd túlzásba az ajnározását, mert ez csak EGY összetevõje a jó szexnek. Méghozzá nem is a leglényegesebb... ez meg szánalmas. Amúgy nem vagy attól több senkinél, hogy 19 cm- es farkad van.
Talán te a lógóspuncit szereted? Szerintem jó izlésed van.
Ez már szuper! A lányok rajongani fognak érte! Vagy már meg is tették?
nekem 14 évesen az van és sztem ez elmegy ha nem pornózni akarsz :D

Ilyen szempontból szerintetek hátrányos a nagy pénisz? Mit tudnék ezzel a helyzettel kezdeni? (Bõvebben lent. A segítõkész, normális válaszokat felpontozom. ) 19/F

A helyzet az, hogy nyugalmi állapotban is elég nagy és vastag a péniszem (nem azért mondom, hogy felvágjak vele, tényleg így van) és ebbõl adódóan már számos kellemetlen szituációba kerültem már. Például amikor a suli folyosóján végigmegyek, látom, hogy dudorodik elöl a nadrágom, pedig nem is áll. Mások viszont azt hiszik, hogy áll, sok beszólást és megjegyzést is kaptam már emiatt és sokan meg is bámulnak. Na nem mintha mindenki az én farkamra lenne kíváncsi, de azért akarva-akaratlanul is vonzza az emberek tekintetét. Sokan ki is röhögnek emiatt. Ti mit tudnátok javasolni? A troll válaszolóknak mondom, hogy levágni nem szeretném...

Legjobb válasz: ne szûk farmerben járj

ne szûk farmerben járj
Kedves 8-as, hallottál már a távol- keleti szexkultúráról? Csak mert ott a 12cm-es méretnek is örülnének! Szóval nem a méret a lényeg és inkább egy szerényebb mérettel megáldott pasival kezdenék mint egy naggyal, aki minden óvatlan mozdulattal óriási fájdalmat tud okozni. 37/Nõ
Ne nyávogj! Kisbohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni :-)
Nem szállok vitába nõkkel, mert nincs értelme. Tudom , hogy kicsi és kész. Az is 95%, hogy a nõk ettõl csak nagyobbat láttak, szóval alapból fényévnyi hátrány a kis farok, szemben a naggyal. A kérdezõ egy szerencsés férfi, minden ízben cserélnék vele, és élném boldogan az életem, mint így egy kicsi és vékony pénisszel.
nyolcas, itt hetes. nõ vagyok valóban, és nevetséges f²²²t még nem láttam. ne legyél cinikus. felhúztál.
Esetleg próbálj ki pár hosszabb inget, ne tûrd be hanem hagyd hogy egy kicsit takarjon. Az ing meg eleve minden férfinak jól áll. :) Vagy egy kicsit bõvebb nadrág, más típusú boxer.
Az egy hazugság, csak néhány kisfarkú akarja ezt hitetni. Az átlag 6-6, 5 inch körüli ami 15-16cm-nek felel meg. Nem kellenek a hazugságok, fõleg a nõktõl a 12cm bõven kicsi nevetséges méret, és ezt a nõk is tudják.
utolsó, nem tudom, hogy ebben v másik videóban láttam kiírva, hogy 5.5 inch az átlag, az kábé pont mint a tied.
Inkább örülj neki, hogy nagy lett. Engem meg kiröhögnek a 12cm-es mikropéniszemmel, ami még vékony is. Szerinted ez jobb, az állandó megaláztatás érzés. Mert a méret a lényeg és kész. Szerintem ne görcsölj ezen, a többieket meg xard le, csak irigyednek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a videót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld. Igazából az a baj, hogy mindegy milyen nadrág van rajtam, az eredmény ugyanaz. A pólós megoldás viszont kézenfekvõnek tûnik. :)
Nagyobb méretû, hosszú póló.
13-ashoz csatlakozom. Tényleg nem túl jó a nagy a fájdalom miatt. Mikor nekem nagyobb mérettel rendelkezõ párom volt, egy hónapban több napig együtt voltunk, majd 3 hétig nem, aztán újra meg újra vissza kellett szoknia a testemnek a méretéhez és nagyon nem volt kellemes. Elsõ alkalmakkor mindig tudtam elõre, hogy fájni fog. Azok a nyámnyila nõk, akik a méret a lényeget hajtják vagy sok férfival voltak már minden héten mással -ahelyett, hogy magán segítene (torna) hajtja, hogy neki csak nagy kell-, vagy pont olyan, aki egyel sem volt, mert látják filmekben, hallja barátaitól, olvassa az ocsmány net oldalakon, úgy gondolja, hogy akkor biztos az a jó. Hát, tévedés. 2-es vagyok, szóval én segíteni jöttem ide, mert a kérdezõ teljesen normális, és tudja mik a hátrányok, én így bízok benne, hogy óvatosan bánik a barátnõjével/ leendõ barátnõjével.

Hogyan tudnám 'megtanulni' a mélytorkot? Mindig öklendezek, ha mélyebben veszem a számba a Barátom péniszét.19/l

Legjobb válasz: Beveszed a farkát olyan mélyre,ahol már öklendezni kell.És akkor nem kikapni,nem mélyebbre menni,hanem ott tartani.Ha megszûnik az érzés,kiengeded,levegõt veszel és kezded elölrõl.Mindig csak addig,amíg jön az inger...gyakorolni kell.

Beveszed a farkát olyan mélyre, ahol már öklendezni kell.És akkor nem kikapni, nem mélyebbre menni, hanem ott tartani.Ha megszûnik az érzés, kiengeded, levegõt veszel és kezded elölrõl.Mindig csak addig, amíg jön az inger...gyakorolni kell.
úgy csináld, mintha "letüdõznéd"! nem tudom, hogy dohányzol-e, ha igen, akkor biztos jön amúgy is a reflex, ha meg nem, akkor sem bonyolult, akkor vedd a levegõt, amikor a kritikus ponton vagy és így sokkal jobban kitágul az az rész és nem fogsz öklendezni sem. Pl nézd meg tükörben: nyisd jó nagyra a szád, ekkkor látod a torkod "állását" , majd vegyél a szádon keresztül hirtelen egy nagy levegõt és láthatod, h mirõl beszélek. A nyelved lesüllyed és szabadabb út vezet a torkodhoz. Én is szoktam és mindig bejön!
Én a letüdõzéshez nem nagyon értek, mert nem dohányzom, de amit elõtte, 17:57-nél írtak, az tényleg hasznos. Próbáld nagyon óvatosan leengedni, és ha jön az öklendezés, ne kapd ki, hanem tartsd ott mozdulatlanul. Elõbb-utóbb hozzá fogsz te is szokni. Elvileg mindenki meg tudja tanulni, csak akinek erõs az öklendezési reflexe, annak sajnos lényegesen több idõ kell hozzá. És ne add fel, aranyos vagy, hogy mindent megteszel érte! ;)
Egy kisfalut? :D
hát most hülyeség nélkül mondom, netrõl hívj fel egy hivatásos lányt és kérdezd meg tõle.sztem az el tudja magyarázni.
Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás......
Keress egy kisfa....ut.
Ennyire kell a pénz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!