Találatok a következő kifejezésre: A 19 hétben (229 db)

Ha a 19. hétre hívott vissza a doki UH-ra, de az a nap pont munkaszüneti nap (november elseje), akkor a 18. héten menjek, vagy inkább a 20. héten érdemes? UH szempontból számít valamit?

Legjobb válasz: magán doki vagy szk mert nem mindegy de ha ö adta az idöpontot akkor menj és is a 19 héten megyek gentikaira mert utána elutazom külföldre

magán doki vagy szk mert nem mindegy de ha ö adta az idöpontot akkor menj és is a 19 héten megyek gentikaira mert utána elutazom külföldre
Az UH-ot a 18-20. hét között végzik :) Hívd fel elõtte, majd eldönti, hogy melyik héten szeretne látni, de mindkettõ jó még a vizsgálathoz :)
A kérdező hozzászólása: köszi! :) akkor a 18 hét lesz, az közelebb van :)
szerintem az nem sokat számít hogy most 18-19 vagy 20 :) én is 19 hetesen voltam
A kérdező hozzászólása: ez természetesen nekem is eszembe jutott és ezt is fogom tenni, de gondoltam tudja valaki, hogy UH szempontból számít e hogy a 18. héten vagy a 20-on megyek.
Hát akkor hívd telefonon az idõpont miatt és kérdezz rá nála erre. Gondolom nem aznap hívnád.
A kérdező hozzászólása: nem adott idõpontot, csak mondta hogy majd a 19. héten kell újra találkoznunk és majd híjam telefonon az idõpont miatt. de mivel csütörtök munkaszüneti nap lesz, ezért biztos nem rendel (gondolom én). így nem tudom, hogy a 18 hét elõtt hívjam, vagy a 20. elõtt?
A kérdező hozzászólása: igen, magán doki és egy héten csak egy nap rendel, csütörtökön.
1 héten csak 1 nap rendel?
A kérdező hozzászólása: köszi! :)

Baj, ha a 18. heti ultrahangom a 19. hétre csúszik? Amíg nincs kész az AFP-m, nem adnak beutalót rá.

Legjobb válasz: Én is a 19.-ik héten megyek uh-ra!Az afp-vel! 17+6h km

Én is a 19.-ik héten megyek uh-ra!Az afp-vel! 17+6h km
Nekem azt mondták, hogy minél késõbb megyek erre az uh-ra (természetesen a 18-20 hét között), annál jobb, mert biztosabban látnak mindent! Hát mi 19 hetesen és pár naposan (3-4???) mentünk. De nekünk nem kérték az AFP eredményét, s még a kiskönyvemben sem volt benne! 25 hetes kismama
nem baj ahova én járok ott nem is lehetett elõbb menni csak a 20.héten
Nekem a dokim kihangsúlyozta, h az afp eredménnyel menjek és elõre mondta azt is, h a 19 héten keresem uh miatt. Ne aggódj, idõben vagy még! Szép babavárást kívánok neked!
Nem baj, ezt az uh-ot a 18 és a 20. hét között kell megcsinálni. Van, ahol kifejezetten a 20. hétre kérik.

Bejöhet a férjem a 19. heti kötelező genetikai ultrahangra?

Miket fognak nézni?? Lehet már látni majd a nemét???

Legjobb válasz: Szia! Nálunk a kórházban csinálják a kötelezõ uh-okat, oda nem engedik be a férfiakat, mert egyszerre több nõt is behívnak és levetkõztetnek. De elképzelhetõ, hogy ha megbeszéled a szonográfussal (uh-os), akkor megengedi. Nálunk már a 17. héten látszódott a neme, aztán a 21. héten már mindene. Sokat mocorgott, tátotta a száját, emelgette a lábát, nagyon édes volt, nem volt szégyenlõs :) Tehát minden látszódhat már ilyenkor (19.hét), ha nem alszik és nem fodul el. Sok boldogságot!

Szia! Nálunk a kórházban csinálják a kötelezõ uh-okat, oda nem engedik be a férfiakat, mert egyszerre több nõt is behívnak és levetkõztetnek. De elképzelhetõ, hogy ha megbeszéled a szonográfussal (uh-os), akkor megengedi. Nálunk már a 17. héten látszódott a neme, aztán a 21. héten már mindene. Sokat mocorgott, tátotta a száját, emelgette a lábát, nagyon édes volt, nem volt szégyenlõs :) Tehát minden látszódhat már ilyenkor (19.hét), ha nem alszik és nem fodul el. Sok boldogságot!
Nem hallottam még, hogy kérésre ne engednék be a kíváncsi apukákat, mindenre van megoldás. Én például a kislányomat is be szeretném vinni a következõ UH-ra, 10 éves és õ is nagyon kíváncsi a kistesóra.
Szia! Én is a Megyeibe járok, és jövõ héten megyek a 19. heti UH-ra. A 12. hetire simán beengedték a férjemet, szerintem most sem lesz gond. Ott nem hívnak be egyszerre több kismamát.
nekem mar a 13. heten is bennvolt, de meg ott se fogta fel.. most kezdi szerintem felfogni.. a dolgokat.. nekem mindig bejon, egyszer nem volt, a 30. hetin, mert dolgoznia kellett, viszont pont elotte valo nap csinaltattuk a 4dt :D mit is neznek, , mit is neznek.. lemerik a szokasos dolgokat, fej, hasi körméret, combcsont hossz.. nezik a nyitott gerincet, vesemukodest, keresnek barmi rendellenességet.. nekem a 19. heten mondtak meg a nemet, van, aki már a 14. heten tudta, es volt olyan ismerosom, akinek csak a 29. heten mutatta meg a babaja a kukiját... ha szerencséd van, látni fogjátok :D
A kérdező hozzászólása: Amúgy Miskolci vagyok és a megyeibe járok:) )
Én hétfõn voltam a 19 hetes uh.-n Gyöngyösön.Ott mindenkit elkisért a férje.Szerintem kérdezd meg elõtte.Egyébként mindenük látszódik már.Igaz az én babym nem mutatta meg, hogy fiú v. lány.Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Remélem beengedik majd:) )


Normális, hogy most kezdem a 19. hetet és még nem érzem, hogy mozogna a babám? 2. babámat várom, multhéten voltam orvosnál és minden rendben volt, de aggodom, hogy még nem érzem mozogni. Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ, ne aggódj e miatt! A lényeg, hogy az orvos szerint minden rendben van! Én is elég késõn kezdtem el érezni, valahogy a 19. hét környékén, Te is biztos hamarosan érezni fogod!

Kedves Kérdezõ, ne aggódj e miatt! A lényeg, hogy az orvos szerint minden rendben van! Én is elég késõn kezdtem el érezni, valahogy a 19. hét környékén, Te is biztos hamarosan érezni fogod!
Éppen tegnap olvastam valahol, hogy a méhen belüli aktivitás vagy csökkentebb aktivitás már utal a leendõ személyiségre. Én is a második babánkat várom, és bár még csak 9. hetes vagyok, izgatottan fogom várni a különbségeket. A kislányom már bent is korán izgett-mozgott, 14 hetesen éreztem elõször, késõbb aludni sem tudtam Tõle, és most is olyan, meg sem áll egész nap! Ne aggódj ilyenek miatt, lehet, hogy egy nyugis, csendes kis babád lesz!!! :) Jó egészséget, és arra figyelj, amit az orvos megállapított: MINDEN OK!!!!! :)

Most akkor melyik a mérvadó terhességi kor meghatározására? A 12. vagy a 19. heti uh?

Márc.21-én fogant a babánk (tudom, mert csak akkor és azelött másfél héttel voltunk együtt a párommal) a 12.heti uh-n napra pontosan ezt is mérték, de most a 19.hetin ezek szerint már 19+7 naposnak kellett volna lennem, mégis csak 19+4 napot mondtak.

Legjobb válasz: És kérhetném, hogy írjatok 19-20.heti uh méreteket? Köszi

A kérdező hozzászólása: És kérhetném, hogy írjatok 19-20.heti uh méreteket? Köszi
Bizony mi is annyira tàvolinak érezzük pedig ha meg visszatekintünk akkor màr a felén túl vagyunk :-) mèg a fele hátra van :-) de hidd el eljön a mi idõnk is :-) . Nekünk már a harmadik babánk de mègis úgy éljük meg az egész várandósságomat mintha az elsõ lenne :-) . Imàdom ezt az állapotot :-) de azért már azt is várom, hogy végre megpillanthassuk a szülõszobában :-) .
A kérdező hozzászólása: nekem elsõ baba, a páromnak van már egy kisfia... Olyan messzinek tünik a december pedig mindenki mondja, hogy addig pihenjem ki magam...
És a Notbert helyett *Norbert :-)
Bocsi *elõ helyett elsõ :-) Telóról írok :-)
Mi dec.11-re várjuk :-) Ha fiú lesz apa nevét kapja Notbert lesz :-)) Ha kislány lesz akkor Nikol lesz :-)) Nektek elõ baba lesz??
A kérdező hozzászólása: Méretek: BDP: 44 mm AC: 139 mm FL: 32 mm. súly: 303 gramm. A súlyon kivül a többi méret a net szerint 19.hetinek felel meg. De akkor ez is lehet ennyire eltérõ? Nem aggódok, csak kiváncsiság. Köszönöm a válaszokat. Anita: igen, akkor egyidõsek. :) Fiad vagy lányod lesz?
Azta jó drága doki nálunk a dokimnak nincsen meghatározott tarifája a szülésre csak a magánrendelõjében ìgy szülés után mindenkitõl annyit kap amannyit az illetõ kitud fizetni illetve amennyit gondol :-) . Mi 7 èvvel ezelõtt mikor a màsodikat szültem nála akkor 30 ezret adtunk a borítékba de most nyilván már többet fogumk hiszen azért csak eltelt pár èv :-)) . Meghát havonta hagyunk nála egy 10-st mert annyiért csinálja az UH-kat ezèrt úgy vagyunk vele, hogy a nagyrészèt a terhesség alatt megkapja :-)) .
A kérdező hozzászólása: Hm. akit ajánlanak, õ 120 e-ért szüleszt. Azt meg végképp soknak találom. De valószinüleg felvesszük a kapcsolatot azzal az orvossal, akinél a párom született, és beszélünk vele. Sosem lehet tudni, hogy milyen lesz egy szülés, kell e császár stb, meghát persze a bizalom az iránt aki végigvitte a terhességet, de ha belegondolok abból a pénzbõl mennyi mindent lehet venni a babának.. Hát majd meglátjuk 2-3 hét alatt ugyis döntésre kell jutnom.
Nekem 10 éve van dokim nála szültem az elsõt és nekem õ nagyon bejött pedig akkor csak szimplán õ volt az ügyeletes de nem csak azért volt ott, hogy vágjon meg varrjon nálunk õ ült a lábamközött ès õ segítette világra a fiamat ( mind a kettõt ) . Én azóta csak hozzá járok még szimpla ellenörzèsekre is :-) nagyon szeretem mint dokit mert lelkiismeretes ès odafigyel a kismamáira :-) szerintem nem árt a fogadotz doki esetleg puhatolózz kismama körökben, hogy kit ajánlanak arra felé ahol laktok :-)) .
A kérdező hozzászólása: Én a szüléstõl még mindig tartok. még orvost sem tudom, hogy fogok e fogadni, mert azt mondják, a fogadott doki is csak azért lesz ott, hogy vágjon, varrjon, vagy ha ne adja Isten gáz van. Csak félek, hogyha nincs fogadott dokim, le se tojnak majd, és esetleg nem is adnak érzéstelenitõt.
Tudod, nincs két egyforma baba. Lehetnek eltérések, mert van hogy gyorsabban nõnek, vagy éppen lassabban. 19+7 napos vagy a fogantatás szerint, akkor annyi vagy. Lehetnek, sõt, még lesznek is eltérések! De ténylég nem kell aggódni, behozza majd a lemaradást. Boldog Babavárást! 37 hkm
Én is úgy tudom, hogy a 12. heti a pontosabb, utána már nagyobb az eltérés a babák fejlõdése között. De 3 napon akkor sem kell aggódni, fõleg mert ha azonnal csináltak volna egy másik uh-t, ott valószínûleg mást mértek volna. Ha csak egy tizedmiliméterrel máshova teszi a kurzort, már az is napokat jelent az eltérésben.
De jó egyidõs várandósok vagyunk :-) tegnap voltunk UH - n :-) . Bpd: 45 mm Fl: 30 mm Thq: 43 mm Remélem tudtam segíteni :-)
A 12 hetes a pontos, mert addig hasonló mértékben nõnek a picik, utána már a genetika is szerepet kap. Amúgy 19+7 nincsen, az már pont 18. hét. Valamint 3 nap eltérés semmiség:) Boldog babavárást!
Elsõ vagyok, Tényleg! Én észre sem vettem a 19+7et! De nem 18. hanem akkor az a 20. hét. :)
A kérdező hozzászólása: nekünk 2 különbözõ uh-n is fiút mondtak. :) te melyik napra vagy kiirva? dec 12? Engem 12.hetin dec 12 re, mostani uhn dec 14re irtak. Nevünk valószinüleg a Bálint lesz. Nálatok?
A 18 heti UH-n bizonytalan fiú volt de tegnap már nem volt biztos mivel törökülésben volt a pociban így a doki azt mondta vagy nagyon leszorítja a fütyijét van nincs is neki de majd 3 hét múlva hátha megmutatja :-)) . Amúgy õ már a harmadik gyerkõcünk van már 2 fiunk :-) de mindegy, hogy fiú vagy lány örülünk neki bármi lesz is :-) . Te tudod már mid lesz? Nevetek meg van már?

Baj ha a 18. hetes genetikai ultrahangra nem volt időpont, csak pont amikor a 19. hetet töltöm?

Legjobb válasz: Én is 19 hetesen voltam, de nem baj, mert általában a 18-20. hét között végzik el ezt a genetikai vizsgálatot.

Én is 19 hetesen voltam, de nem baj, mert általában a 18-20. hét között végzik el ezt a genetikai vizsgálatot.
A kérdező hozzászólása: Szuper! nagyon szépen köszönöm gyors válaszod!!!!
Én is a 19. héten voltam, nyugi :-)
A kérdező hozzászólása: OK!!! Akkor már teljesen megnyugodtam:)
Mi épp tegnap kaptuk meg a papírt az orvostól, azt mondta ezt a vizsgálatot célszerû 19 hetesen elvégeztetni, ezért nem mehetünk elõbb uhra!:S pedig már annyira várom hogy megnézhessem újra! Boldog baba várást!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nektek is Boldog babavárást!!!
Én is a 19-ik hétben fogok menni uh-ra. Akkorra adtak idõpontot.
A kérdező hozzászólása: :) :) :)
én 19+5naposan voltam- az én dokim betöltött 19.hét után szereti ezt az uh-t csinálni! :)

Kismamik, aki volt a 19. hét környékén 4d-s ultrahangon, hogy tetszett, mit láttatok?

Tudom, hogy jobb kicsit kés?bb menni, de a párom már nagyon tudni akarja, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e. Remélem nem fogja magát takargatni! :)

Legjobb válasz: Mi 19 hetesen voltunk és 30 hetesen is. Mindkettõ nagy élmény volt. Az elsõ alkalommal a dokinõ mindenét megnézte alaposan (szerveit, kezét, lábát, ujjait, nincs-e nyúlszája). 30 hetesen már csak mozizni mentünk. A legközelebb terhes leszek akkor is ígyfogunk tenni, mert megnyugtató volt 19 hetesen , hogy minden OK. Boldog babavárást!

Persze hatalmas nagy élmény, de igazából neked és annak, aki elmegy veled. Itthon már nem biztos, hogy te is eltudod mondani, hogy mi látszik a felvételen. Én 21 hetesen voltam, tényleg nagy élmény volt, a párom sajnos nem tudott jönni velem, és mikor itthon megmutattam neki õ nem nagyon értette a 4d-n sem, hogy mi micsoda, Még szeretnék elmenni 2-3 hét múlva, na szerintem az már méghatalmasabb élmény lesz. Boldog babavárást! 30hkm
Mi 19 hetesen voltunk és 30 hetesen is. Mindkettõ nagy élmény volt. Az elsõ alkalommal a dokinõ mindenét megnézte alaposan (szerveit, kezét, lábát, ujjait, nincs-e nyúlszája). 30 hetesen már csak mozizni mentünk. A legközelebb terhes leszek akkor is ígyfogunk tenni, mert megnyugtató volt 19 hetesen , hogy minden OK. Boldog babavárást!
Mi voltunk 13., 18., 26. és 32. héten, mindegyik nagyon élvezhetõ volt! Bár már a 13. hetin megmondták 99%-ra, hogy fiú, de a 19. hetin szerintem nálatok biztosan látszüdni fog, ha a baba is úgy akarja:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat, az elsõnek meg a képeket! Már így is nagyon vártam a keddi 4d-t, most meg pláne, hogy ennyien dicsértétek! Ha van még valakinek tapasztalata, írjon bátran! :)
Voltál ma ultrahangon? Hogy tetszett?
Mi a 18.héten volt sajnos sokat nem láttunk belõle de csak mert nagyon szégyenlõs volt, mindig elbújt.Egyébként ilyenkor már nagyon jól látható minden.Viszont azt megtudtuk h minden rendben és hogy kislányt várunk.
Mi a 22.héten voltunk, és akkor mondták meg, hogy kislányunk lesz.Hatalmas élmény volt emiatt is.Jó szórakozást nektek!37 hetes km
Mi voltunk a 18. héten és nagyon aranyos volt a kisfiam.Megmutatta a kukacát :) ivott a magzatvízbõl, járt keze lába.Nem bántam meg, hogy olyan korán mentünk. http://kepfeltoltes.hu/view/100911/536193159beolvas_s0002_ww.. http://kepfeltoltes.hu/view/100911/beolvas_s0003_www.kepfelt.. 39hkm
Szia! Mi tegnap voltunk 16+4 hetesen 4D-n, és abszolút hatalmas élmény volt! Láttuk a kis mazsolánkat, aki 99% hogy kislány;) Kalimpált, ivott, próbálta bekapni a kis kezecskéjét..nagyon helyes:D Szerintem mindenképp menjetek el! ha kisfiú, azt 100%-ra megmondják, a kislányt 99%-ra:D
A kérdező hozzászólása: :) Igen, túl vagyunk rajta! Nem volt rossz, de azért még elég "bõregér" szegényke. Kiderült, hogy kslány ! :) Párom sokkot kapott, el is kezdett gyûjteni puskára meg robbanónyakörvre.. ;)

Meg lehet-e állapítani a baba nemét a 19. hétben, sima 2D-s UH képről oldalnézetből?

Legjobb válasz: Szia! Én pont 19. hetes voltam. Akkor már látták 2d-n....:)

Szia! Én pont 19. hetes voltam. Akkor már látták 2d-n....:)
Szia!Nekem is megállapitották 16hetesen is meg 19hetesen
Elsõ babánkat 18hetesen, másodikat "csak"a 22héten megmondták 100% bizonyítékokkal :) Mi is láttuk! 25h.kismama
Szia Nekem 12 hetesen majdnem biztosra mondták hogy fiu és 19.héten megerösitették:) 25hkm

Kinek mekkora volt a babócája a 19. héten? Hogy érzitek magatokat 19 hetesen?

Legjobb válasz: Biztos nincs majd késõbb arányosabban lesz azt hallottam. Boldog Baba várást! Privibe szeretnél beszélni, 34+6 htes kismami elsõ válaszoló

Biztos nincs majd késõbb arányosabban lesz azt hallottam. Boldog Baba várást! Privibe szeretnél beszélni, 34+6 htes kismami elsõ válaszoló
Elõkerestem a papírokat és hát BPD:48mm, súly:202grm, Ac:114mm, CRL:227 mm Az enyém mindig nagyobbb volt és az is még. 4 hónapot különösen szerettem és hát nem voltam ilyen fáradékony, a babó nem mozgott sokat, most bezzeg anyit mozog fõleg este. Boldog Baba várást! 34+6 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, azt mondod mindig nagyobb.Nekem a BPD-je 50mm, AC:144mm.Remélem nincs semmi bajunk, ha ilyen nagy a fejecskéje...
Szia. Nekünk Bpd: 46 mm, Ac:168 mm, Fl: 29 mm volt. Becsült súly:392 gramm. 40. hétre, 57 cm-rel, 4500 grammal született.
Szia, én is 19 hetes vagyok, most voltunk genetikai uh: BPD:43, 8mm, HC: 159, 6 mm, AC:138, 5mm, FL: 29, 8mm Súlya: 279g Szeretem a 19.hetes "kort", már látszik hogy babát várok, de nincsen semmi bajom:)
Elõzõ vagyok, tudod már a nemét? Én kislányt várok! Boldog Babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat.Igen nekem is közölték a nemét:Kisfiú a drágám!
Én is a 19. hétben vagyok. Nekem 3 napja volt a genetikai uh. Ezeket mérték: BPD: 46, 7mm; FOD: 57, 9mm; FL: 28, 3mm. Ennyit tudtak egyelõre lemérni. 2 hét múlva vissza kell mennem. Van egy kis fölösleg a pocimon és nem tudtak mindent lemérni rendesen. A lelet alapján minden rendben van. Nem minden baba fejlõdik egyformán. Nem kell aggódni, ha másnak mást mértek 19 hetesen. Mi sem nézünk ki ugyanúgy. :) Ja és én a biometriai adatok alapján vagyok 19 hetes. Van aki a mensi alapján annyi. Ezért sem lehetnek a picik ugyan akkorák. 19 hetes kismami
Elõzõ vagyok. Azt hozzátenném, hogy amúgy jól érzem magam. Élvezem a második trimesztert. :)

A 19 héthez megfelelnek ezek az adatok? BPD4, 40, HC 16, 41, Ac 13, 82, FL 3, 00

Legjobb válasz: Az én babóm méretei 19 hetesen:BPD4,57, HC16,75, AC13,06, FL 2,85.Nekem akkor a doki azt mondta minden oké. 31 hetes kismama

Az én babóm méretei 19 hetesen:BPD4, 57, HC16, 75, AC13, 06, FL 2, 85.Nekem akkor a doki azt mondta minden oké. 31 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!