Találatok a következő kifejezésre: A 18. vagyok. Ma volt egy (7 db)

A 18. hétben vagyok. Ma volt egy kis barnázásom. Ez normális?

Legjobb válasz: Nem baj. Nekem is pont a 18 hétben volt egy kicsi barnás folyásom és azonnal felhivtam a nögyogyászom. Azt mondta minden terhes nönél 1x-2x elöfordul egy kis barnás folyás. Akkor van baj,ha piros lesz. Akkor azonnal doki. Azota semmi bajom.

Nem baj. Nekem is pont a 18 hétben volt egy kicsi barnás folyásom és azonnal felhivtam a nögyogyászom. Azt mondta minden terhes nönél 1x-2x elöfordul egy kis barnás folyás. Akkor van baj, ha piros lesz. Akkor azonnal doki. Azota semmi bajom.
azonnal orvos, aztán ultrahang. vedd komolyan! Nekem csütörtökön volt barna, pénteken megnézték, még rendben volt, de azt mondták, nincs kizárva, hogy "elindult". Ma-hétfõn-már nem élt. Vigyázz magadra, nem akartalak megijeszteni, de fontos, hogy megnézzék, hogy érzi magát odabenn. Remélem nálatok rendben lesznek a dolgok. Ha igen, akkor is nagyon vigyázz magadra, és figyelj minden jelre.
Szerintem is hivd az orvosodat, es O fog megnyugtatni, mert itt mi mondhatjuk, h semmi baj, de megnyugodni csak akkor fogsz, ha az orvosod mindent rendben talal. En tuti ezt tennem, mert csak ugy lennek biztos, h a babanak semmi baja. Nagyon boldog babavarast kivanok 16 hetes kismama

Nekem 18-23volt a peteérésem.8nap késéssel volt egy napig vérzésem másnap már csak barnázás. Már 3 tesztem negatív lett az egyik ma. Már biztos nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Elsõ vagyok! Nem nem voltam terhes. Csütörtökön teszteltem negatívat és szombaton megjött egy napra. Lehet hogy most ilyen volt a mensim és kész.

Elsõ vagyok! Nem nem voltam terhes. Csütörtökön teszteltem negatívat és szombaton megjött egy napra. Lehet hogy most ilyen volt a mensim és kész.
Orvos???
Ha terhes lennél már kimutatta volna szerintem. Egyébként nekem is csak egy napig volt meg a menszim! Egy nap vér utána barnázás. Esetleg valami tüneted van?
A kérdező hozzászólása: Te terhes voltál??
Nem vagy terhes. Akkor már kimutatta volna a teszt. Lehet, hogy most ilyen volt ammensid és kész.

Kb 2órája jobb oldalon lent a mégemnél nyilallik nem egyfolytában de intenzíven tegnap volt egy csepp barnázás ma vagyok a ciklusom 18. napján, mi lehet ez már a beágyazódás kezdete?

Az elmúlt 5napban mindjárt megjön érzés és ma délután ezek a kellemetlen nyilallások.Vettem be Magne B6-ot!Bízom benne,hogy baba lesz.

Legjobb válasz: Nekem egy kicsit késõbb, a nem várt elõtt 6-7 nappal volt egy csepp barnázás. A többi tünet is volt amit írtál, plusz nagyon fájt a hátam+görcsöltem. Nem várt napján csináltam tesztet, negatív lett, megmutattam a páromnak, majd közöltem vele, hogy kisbabánk lesz. A negatív teszttel a kezemben :-)Drukkolok! 32 hkm

Nekem egy kicsit késõbb, a nem várt elõtt 6-7 nappal volt egy csepp barnázás. A többi tünet is volt amit írtál, plusz nagyon fájt a hátam+görcsöltem. Nem várt napján csináltam tesztet, negatív lett, megmutattam a páromnak, majd közöltem vele, hogy kisbabánk lesz. A negatív teszttel a kezemben :-)Drukkolok! 32 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi.Aludtam egy órácskát és elmúlt.Nagyon megijedtem, hogy mi is lehet ez.
Orvoshoz menj Õ majd ad rendes gyógyszert
Orvos írta fel a fentieket?
A kérdező hozzászólása: nem rendelt ma az orvosom, meg holnap sem fog. ügyeletre nem akartam/akarok menni.! azért annyira nem vészes a helyzet. Esetleg tudnátok valami házi javaslatokat mondani a mandula gyuszim enyhitésére, nem vagyok nagy gyógyszer párti, egy évbe egyszer szokott begyulladni a mandulám.

18 hetes kiamama vagyok és szinte egész nap fáj a fejem és sehogy sem szűnik ki! Ma bevettem egy advilt mert más nem volt itthon de nagyon kiütött alig tudtam magamhoz térni! Mit vehetek be ilyenkor?

Legjobb válasz: migraines vagyok és fél algoflex is segített..néha nem jó az sem, de akkor inkább pihenj..az advil nagyon erõs azt ne.

migraines vagyok és fél algoflex is segített..néha nem jó az sem, de akkor inkább pihenj..az advil nagyon erõs azt ne.
panadolt is vehetsz be, nekem 3 orvos ajánlotta.Amúgy az utolsó hónapban vagyok, sok gyszert kellett sajnos szednem, de minden rendben van, megvannak azok a gyszerek, pl epilepszia ellenes szerek, stb, ami károsabb.Ezekre nincs különösebb kimutatás, de a védõnõ biztos tud segíteni ha bizonytalan vagy, vagy a gyszertáros.boldog babavárást!
a rubophen is jó, de az advil nem
Nekem azt mondta a háziorvos, hogy semmi olyat ami paracetamolt tartalmaz és sajnos az összes recept nélkül kapható fájdalomcsillapító ilyen... Érdemesebb beszélni az orvossal és aspirint, vagy algopirynt feliratni, azt nyugodtan lehet szedni persze csak mértékkel. Én egy idõben minden ok nélkül lázasodtam és akkor azt írtak fel, de szerintem ezt orvosa válogatja. Biztos a véltozékony idõ miatt van. Boldog babavárást :) 16 hetes kismami

Mi lehet ez? Ugye nem a nyákdugó? 18 hetes 4 napos vagyok. Ma nagyon kevés nyúlósabb folyásom volt 2szer de csak a wcpapíron és az előbb egy fehér (nem sárgás) 1 forintosnyi nyúlósabb.

Ma voltam uh-n és minden rendben volt, méhszáj is zárt. Ugye nem a nyákdugó???? Az milyen lenne?

Legjobb válasz: Szia.Ha az UHn minden rendben volt, ne aggódj. A nyákdugó véres, nem is biztos h nyúlós, nekem legalábbis kis vérzés után elfolyt a magzatvizem, nyúlós dolog sehol. De ha nyúlós, akkor is picit véres. Nyugodj meg, boldog babavárást:) 6,5hós baba anyukája

Szia.Ha az UHn minden rendben volt, ne aggódj. A nyákdugó véres, nem is biztos h nyúlós, nekem legalábbis kis vérzés után elfolyt a magzatvizem, nyúlós dolog sehol. De ha nyúlós, akkor is picit véres. Nyugodj meg, boldog babavárást:) 6, 5hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, holnap megyek dokihoz, mondom majd neki. Remélem nem az, csak valami folyás. Kicsit aggódom.
mind két szülésem ugy kezdödött az olyan mintha bepisiltél volna viz szerü anyag
A kérdező hozzászólása: Ma voltam orvosnál, minden ok, méhszáj zárt. Nem tudom mi lehetett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!