Találatok a következő kifejezésre: A 18. vagyok. Ma volt (21 db)

A 18. hétben vagyok. Ma volt egy kis barnázásom. Ez normális?

Legjobb válasz: Nem baj. Nekem is pont a 18 hétben volt egy kicsi barnás folyásom és azonnal felhivtam a nögyogyászom. Azt mondta minden terhes nönél 1x-2x elöfordul egy kis barnás folyás. Akkor van baj,ha piros lesz. Akkor azonnal doki. Azota semmi bajom.

Nem baj. Nekem is pont a 18 hétben volt egy kicsi barnás folyásom és azonnal felhivtam a nögyogyászom. Azt mondta minden terhes nönél 1x-2x elöfordul egy kis barnás folyás. Akkor van baj, ha piros lesz. Akkor azonnal doki. Azota semmi bajom.
azonnal orvos, aztán ultrahang. vedd komolyan! Nekem csütörtökön volt barna, pénteken megnézték, még rendben volt, de azt mondták, nincs kizárva, hogy "elindult". Ma-hétfõn-már nem élt. Vigyázz magadra, nem akartalak megijeszteni, de fontos, hogy megnézzék, hogy érzi magát odabenn. Remélem nálatok rendben lesznek a dolgok. Ha igen, akkor is nagyon vigyázz magadra, és figyelj minden jelre.
Szerintem is hivd az orvosodat, es O fog megnyugtatni, mert itt mi mondhatjuk, h semmi baj, de megnyugodni csak akkor fogsz, ha az orvosod mindent rendben talal. En tuti ezt tennem, mert csak ugy lennek biztos, h a babanak semmi baja. Nagyon boldog babavarast kivanok 16 hetes kismama

Ma vagyok a 25 napon kicsit leeset a höm az baj? Tegnap 36, 9 volt ma 36, 7 de 8 ora helyet 5 kor mértem . Utánna aludtam még 8:30ig és akkor 37 lett . A pém 18 -20 nap volt azt mondják!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/897f23b57ec56e9521db29..

Legjobb válasz: 32 33 naposnak tippelem a mostani ciklusom , a mult havi 29 napos volt!!

A kérdező hozzászólása: 32 33 naposnak tippelem a mostani ciklusom , a mult havi 29 napos volt!!
Szia! Ne aggódj, szerintem is 20.nap körül lehett a peteérésed, azóta szépen fenn van. Amiatt alacsony, hogy túl korán mérted, próbáld egy idõben. Ez az alacsony hõmérsékleted is jóval a peteérés elõtti hõmérséklet felett van, úgyhogy ez semmi gondra nem utal. Eddig olyan a hõd, amilyennek lennie kell.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ nagyon rendi vagy ugy izgulok mi lesz a vége!!!!! :)
Ez a hõleesés semmi, ne aggódj miatta! A lényeg hogy a cover line fölött van! Szerintem jó a görbéd!:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok ma vagyok a 27 napon sok változás még nincs tartom szépen a höm szerintettek mikor teszteljek 34 naposnak számolom a ciklusom!!http://www.ciklus.hu/images/diagramok/897f23b57ec56e9521db29..
A kérdező hozzászólása: sajna ma megjött!!!!:((((

Ma vagyok pont 18 hetes, most volt UH. Jók a méreteink? A doki szerint elég kicsi a babám.

BPD: 41 mm HC: 157 mm AC: 123 mm TAD: 38 mm és FL: 25 mm Ti mekkorák voltatok ilyenkor? Köszönöm a válaszokat! Els? baba, azért vagyok ilyen aggódós... :(

Legjobb válasz: Tökéletesek! Az én lányom kisebb volt 18+1 napos terhesen, a BPD 38 mm, az FL 23 mm, a többit így hirtelen nem tudom... Lehetséges, hogy kisfiad lesz? Nem mutatta még magát? :)

Tökéletesek! Az én lányom kisebb volt 18+1 napos terhesen, a BPD 38 mm, az FL 23 mm, a többit így hirtelen nem tudom... Lehetséges, hogy kisfiad lesz? Nem mutatta még magát? :)
Pontosan ekkora volt, ne aggódj! Jók az adatok!!!
BPD: 40mm, FOD: 47mm, THQ: 37mm, FL:25mm. Ezek a 19 hetes adatok, aznap töltöttük be a 19 hetet. Le volt maradva méret alapján egy hetet 27 hetesen, azátn 38+3 hétre spontán, egészségesen 2800 grammal született. Már 16 hós nagylány, egészséges bár nem egy nagydarad. Hurkánk azért van még mindig. :-) Ilyen géneket örökölt, és hozzám képes épp jó méretû baba volt. (160 cm 56 kg) A dokim már az elején azt mondta, ha végig is hordom, max 3 kg lesz. Igaza lett. Ne aggódj! Ha folyamatosan nõ, semmi baj nincs! Sok boldogságot!
Nálunk FL=27mm, BPD=43 mm. 18 hetesen és 4 naposan voltam. A ti eredményetek is tökéletes! No para! :) 30 h.
Szia!Nem is kicsi!Pont jó!Nem értem, hogy mér szeretik az orvosok az óriás bébiket!Leírom a mi adatainkat, de nekem azt mondták, hogy tökéletesek! BPD:43mm OFD:50mm AC:120mm FL:26mm 239g és 22cm volt 18 hetesen! 26 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, aranyosak vagytok, kicsit megnyugodtam. :) Kisfiú lesz, ma már 99 %-ra mondták.

Nekem 18-23volt a peteérésem.8nap késéssel volt egy napig vérzésem másnap már csak barnázás. Már 3 tesztem negatív lett az egyik ma. Már biztos nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Elsõ vagyok! Nem nem voltam terhes. Csütörtökön teszteltem negatívat és szombaton megjött egy napra. Lehet hogy most ilyen volt a mensim és kész.

Elsõ vagyok! Nem nem voltam terhes. Csütörtökön teszteltem negatívat és szombaton megjött egy napra. Lehet hogy most ilyen volt a mensim és kész.
Orvos???
Ha terhes lennél már kimutatta volna szerintem. Egyébként nekem is csak egy napig volt meg a menszim! Egy nap vér utána barnázás. Esetleg valami tüneted van?
A kérdező hozzászólása: Te terhes voltál??
Nem vagy terhes. Akkor már kimutatta volna a teszt. Lehet, hogy most ilyen volt ammensid és kész.

Peteérés után (volt folyás, hasfályás) pár nappal szokott lenni folyás vagy száraz szokott lenni az ember? 13án volt pé, ma vagyok a 18. napon és 28 naposak a ciklusaim. Enyhe folyásom van.

Legjobb válasz: Ovuláció után 3 napos szárazság szokott fel lépni, ez bizonyítja a tüszõrepedés bizonyosságát. Hogy utána kinek milyen a folyása, az alkat függõ dolog, nem mérvadó egyáltalán, mert ez is ciklusonként változhat.

Ovuláció után 3 napos szárazság szokott fel lépni, ez bizonyítja a tüszõrepedés bizonyosságát. Hogy utána kinek milyen a folyása, az alkat függõ dolog, nem mérvadó egyáltalán, mert ez is ciklusonként változhat.

Pár hónap múlva leszek 18, tegnap veszítettem el a szüzességem, elmeséltem ma anyumnak, megdumáltuk, tök aranyos volt velem, meg rendes, el akar vinni nőgyógyászhoz, ott mit fognak csinálni, szégyenlős vagyok picit, és azért kérdezem?

Legjobb válasz: Rá kell feküdnöd egy olyan cuccra ahol van két lábtartó fent és széttárt lábaid között kotorászik a nõgyógyász :D Komoly :D de jó hogy nem vagyok nõ :D

Rá kell feküdnöd egy olyan cuccra ahol van két lábtartó fent és széttárt lábaid között kotorászik a nõgyógyász :D Komoly :D de jó hogy nem vagyok nõ :D
A kérdező hozzászólása: felvettelek, köszi
nem vagy elérhetõ :O
A kérdező hozzászólása: most?
A kérdező hozzászólása: pedig rádírtam
valószínü a yahhooval nem teljesen kompatibilis az MSN...
A kérdező hozzászólása: valószínû, de beszélhetünk e-mail-en is keresztül
facebook?
A kérdező hozzászólása: nincsen, e-mail nem jó?, küldtem egyet
A kérdező hozzászólása: ha gondolod írj vissza
megkaptam az ablakrezgetést MSN-en de az én üzenetem nem megy át hozzád..
A kérdező hozzászólása: irj egy emailt
vegyél fel msn-re és elmondom mire számíthatsz.. [email protected]
A kérdező hozzászólása: enélkül is parázok na, ne idegesítsetek mégjobban, elegem van
de igen és fel veszik a telefonnal videóra, hogy feltegyék az internetre :D
A kérdező hozzászólása: kotorászik??
A kérdező hozzászólása: :S
Igen.Elõször leülsz vele beszélgetni, majd azt fogja mondani, hogy menjetek a vizsgálóasztalhoz.Oda fel kell ülni, a lábad felteszed ilyen lábtartóra.Elkezdi tapogatni a hasad, hogy minden rendben van-e.Utána pedig belédnéz, és a kezével megtapogatja amit kell(petefészek, méh stb).Majd egy spatulaszerû bigyóval kenetet vesz tõled, és elküldi a mintát rákszûrésre.Esetleg ultrahanggal is megnézi a hasad, hogy milyenek a szerveid.(petefészek, méh stb). De lehet csak a kezével vizsgál meg és a rákszûrés lehet nem most lesz.:)
ahham :D benyul a lábaid közéé :D én mongyuk kicsapnám ha nyukálna :DD 17F
A kérdező hozzászólása: pf, köszi a válaszokat , elég durva :S
A kérdező hozzászólása: ti már voltatok nõgyógyásznál? nem voltatok szégyenlõsek?
A kérdező hozzászólása: én nagyon parázok...nem szeretem másoknak mutogatni
hát pedig ehhez kénytelen leszel hozzászokni kisszivem ;D
amugy a vizsgálat közben 4-5 fiatal tanuló orvos is nézi amit csinál az orvos veled :D
A kérdező hozzászólása: na persze
tök aranyos volt velem, meg rendes, el akar vinni nõgyógyászhoz <------ :D

Mi lehet ez? Ugye nem a nyákdugó? 18 hetes 4 napos vagyok. Ma nagyon kevés nyúlósabb folyásom volt 2szer de csak a wcpapíron és az előbb egy fehér (nem sárgás) 1 forintosnyi nyúlósabb.

Ma voltam uh-n és minden rendben volt, méhszáj is zárt. Ugye nem a nyákdugó???? Az milyen lenne?

Legjobb válasz: Szia.Ha az UHn minden rendben volt, ne aggódj. A nyákdugó véres, nem is biztos h nyúlós, nekem legalábbis kis vérzés után elfolyt a magzatvizem, nyúlós dolog sehol. De ha nyúlós, akkor is picit véres. Nyugodj meg, boldog babavárást:) 6,5hós baba anyukája

Szia.Ha az UHn minden rendben volt, ne aggódj. A nyákdugó véres, nem is biztos h nyúlós, nekem legalábbis kis vérzés után elfolyt a magzatvizem, nyúlós dolog sehol. De ha nyúlós, akkor is picit véres. Nyugodj meg, boldog babavárást:) 6, 5hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, holnap megyek dokihoz, mondom majd neki. Remélem nem az, csak valami folyás. Kicsit aggódom.
mind két szülésem ugy kezdödött az olyan mintha bepisiltél volna viz szerü anyag
A kérdező hozzászólása: Ma voltam orvosnál, minden ok, méhszáj zárt. Nem tudom mi lehetett.

18 hetes kismama vagyok és ma azt mondta az orvosom, hogy kisfiú, a kérdésem volt e már valakinél, hogy mondtak valamit és később az ellenkezőjét mondták?

A lényeg, hogy egészséges legyen ezt tudom de mégis reménykedhetek még, hogy esetleg kicsi lány...

Legjobb válasz: "Addig lehet reménykedni, amíg meg nem születik." Azért ez nem teljesen igaz. Egyik lányom úgy széttárta a lábait (szintén a 18 hetesen), hogy még én is láttam a kisajkakat, pedig abszolút laikus vagyok. Ugyanez a szonográfus a második gyermekünknél is mondta a 18 hetesen, hogy kislány lesz, én vissza is kérdeztem, hogy "biztosra látja-e", õ meg csúnyán nézett vissza, hogy "naná hogy biztosan látja". Az lett. Szintén õ mondta a 18 hetesen a harmadikkal, hogy lány lesz. Nem kérdeztünk vissza, elhisszük. Mindegyiknél csak lány névvel készültünk. Nem bántuk volna, ha lesz egy fiú is, de bírjuk a csajokat! :o)

"Addig lehet reménykedni, amíg meg nem születik." Azért ez nem teljesen igaz. Egyik lányom úgy széttárta a lábait (szintén a 18 hetesen), hogy még én is láttam a kisajkakat, pedig abszolút laikus vagyok. Ugyanez a szonográfus a második gyermekünknél is mondta a 18 hetesen, hogy kislány lesz, én vissza is kérdeztem, hogy "biztosra látja-e", õ meg csúnyán nézett vissza, hogy "naná hogy biztosan látja". Az lett. Szintén õ mondta a 18 hetesen a harmadikkal, hogy lány lesz. Nem kérdeztünk vissza, elhisszük. Mindegyiknél csak lány névvel készültünk. Nem bántuk volna, ha lesz egy fiú is, de bírjuk a csajokat! :o)
Szonográfus a 18. hétig minden alkalommal kisfiút mondott, 24 hetesen a nõgyógyász kislányt, megmutatta és elmagyarázta, mi hol micsoda, és valóban kislány lett. Elõtte a fiamnál már a 12 hetes uh-on én laikus is láttam azt a kis pluszt :D
Ha szonográfus mondta, akkor valószínûleg jól látta. Ha nõdoki 8akinek nincs szonográfus végzettsége is), akkor lehet, hogy nem találta el, bár 18 hetesen ha direktbe mutatja a baba, akkor már jól látható...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen és biztos vagyok benne, hogy örülni fogok a picikémnek majd a 2. baba lányka lesz :-)
Épp most kérdeztem meg a védõnõmet, õneki nem is tudom hány év alatt egyetlen egy olyan esete volt, amikor végül más lett a pici, mint amit mondtak. Hátha, te vagy az az egy! :-) Amúgy a kis kukacosnak is nagyon fogsz örülni!!!
A kislányt nehezebb eltéveszteni, de a kissrác az elég szembetûnõ már a 18. héten, szerintem. Bár látom, itt az ellenkezõjére is volt már példa bõven. Szerintem klassz dolog nagyon fiút nevelni! Majd meglátod, hogy fogod imádni! :) )
Mind a 2 kisfiamnál megmondták a 18-20.héten.Nem lettek lányok:)
nekünk a 18. héten megmondták hogy kisfiú, az is lett (már én is láttam a fütyijét ekkor) állítólag fiúból már nem lesz kislány, fordítva még lehet :) imádni fogod a kissrácot majd meglátod!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :-) Majd 2 hét múlva mond valamit újra :-)
nekem egy ismerösömnek 12-16-18 hetesen volt kisfiu és 22 hetesen kislány lett. én most voltam 19 hetesen UH-n elötte is mondogatta hogy kislány de 19 hetesen egy olyan képet is sikerült csinálni amiböl 100% hogy kislány. második babánk. elsö is lány. akkor tud biztosat mondani ha alulról látja a feneket. olyan mint amikor pelenkázol egy gyereket és felhúzod a lábait onnan nézed meg milye van. kisfiuknak kis csomag van, lányoknak egyértelmüen vágás. szemérem ajkak már rendesen látszódnak. adott is róla képet, annyira egyértelmü. Szerintem 18-ik héten már elég egyértelmü.
Egyik ismerõsömnek végig fiút mondtak, és a végén lány lett. Addig lehet reménykedni, amíg meg nem születik. :)
A kérdező hozzászólása: Nem szonográfus mondta elég hirtelen rávágta, hogy fiú, tényleg a lényeg, hogy egészséges legyen de annyira szerettem volna ha kislány :-)Végül is az a biztos ha megszületett addig lehet reménykedni is :-) Köszönöm a válaszokat
Nekem 18, 20 illetve 25 hetesen is kislányt mondott, aztán 30 hetesen már kisfiút látott a dokim.
Én eddig csak olyanról hallottam akinek lányt mondtak és a legvégére fiú lett.. Ha mi választhatnánk fiút szeretnénk.. Amikor múlthéten nézte a doki akkor annyira mozgott hogy semmit nem lehetett látni.. de azt mondta 70 % hogy lány.. nem szokott tévedni de azért kicsit reménykedek.. hátha.. nõvéremnek is lányt mondtak és az utolsó héten fiú lett :)

18 éves lány vagyok! Meg nem volt sexuális kapcsolatom es néha-néha kihagy a menstruáciom, így volt ez mult honapban is és most nem tudom mikor kell megjöjjön, ma reggel kicsit barnás folyásom van ezutan megjön? :D szamithatok ra? Hogy segithetek be?

Legjobb válasz: Néha nekem is van ilyen, és a nõgyászom szerint teljesen normális dolog, még többgyerekes anyáknál is elõfordul, hogy nem rendszeres. A bioszkönyv pedig irodalmi adatokat tartalmaz, kicsit más a gyakorlat. 18/L

Néha nekem is van ilyen, és a nõgyászom szerint teljesen normális dolog, még többgyerekes anyáknál is elõfordul, hogy nem rendszeres. A bioszkönyv pedig irodalmi adatokat tartalmaz, kicsit más a gyakorlat. 18/L
A kérdező hozzászólása: Akkor megfog jönni?
Vezeted a mensidet, felírod vhova?
A kérdező hozzászólása: Igen miért?
Csak kérdeztem, az jó, ha vezeted. Ebbõl nem tudod kb. kiszámolni? Igen, ha volt barna folyás megjöhet, rásegíteni, sétával tudsz, néha beválik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!