Találatok a következő kifejezésre: A 18. vagyok. Ma (91 db)

Aki júniusban fog szülni, az tudja már, hogy fiú vagy lány van a pociban? Mi jövö héten fogjuk megtudni, már nagyon izgatottak vagyunk! Aki tudja milyen kismanója lesz, hogy fogják hívni? Én júni 17re vagyok kiírva, 18+1 vagyok ma.

Legjobb válasz: Szia!Én júni.16-ra vagyok kiírva és most 16 hetes vagyok!Most voltam a héten AFP és majd 25-én kell mennem 18 hetes uh-ra!Remélem,hogy ott már megmondják mi lesz!A neveket még nem tudjuk!

Szia!Én júni.16-ra vagyok kiírva és most 16 hetes vagyok!Most voltam a héten AFP és majd 25-én kell mennem 18 hetes uh-ra!Remélem, hogy ott már megmondják mi lesz!A neveket még nem tudjuk!
20 hetes vagyok ma, jun. 4-re vagyok kiirva. Jan. 26-ra van uh idopontom, akkor remelem megtudjuk fiu vagy lany. Ha fiu Kevin, ha lany Grace.
21 hetes leszek vasárnap. Jún. 3-ra vagyok kiírva. Már voltam a 2. UH-on, 19 hetesen, de sajnos a lába közé lógott a köldökzsinór, és nem láttunk így semmit. 4D-re nem hiszem, hogy el tudunk jutni, mert hirtelen nagyon sok kiadás lett egy csõtörés miatt... Úgyhogy március végén, a 30. héten kiderül... :S Vagy talán majd a saját dokimnál egy kicsit elõbb...
Akkor én vagyok az elsõ, aki már tudja...:) Jún. 10-re vagyunk kiírva és a 18 hetes uh-n azt mondták, hogy valószínûleg fiú. Már van egy fiúnk, akit Lalinak hívnak. A második babának még nem tudjuk a nevét. Ami tetszik, az a Barnabás. Jó babavárást mindenkinek!:)
Szia. Én 19 hetes vagyok, és május 29-re vagyok kiírva, bár mostmár inkább úgy néz ki, hogy jún. 4-e lesz belõle. Múlt héten voltunk UH-n és sajnos oldalt feküdt a picikénk, így nem tudtuk meg, hogy fiú vagy lány lesz. Február elsõ hetében kell mennem a 22 hetes UH-ra, akkor remélem meg tudjuk, hogy fiú vagy kislány. Egyébként ha fiú lesz, akkor Levente, ha kislány akkor pedig Saroltának fogjuk hívni. Boldog babavárást.

A sógorom fia aki 18 éves ma szexuális ajánlatot tett nekem amit persze visszautasítottam de nem hagy békén a kis srác. Elmondjam a páromnak vagy a sógoromnak? De nem akarok veszekedést.

Legjobb válasz: Azért számít..mert egy 40 körüli nõ (amire fondolnék, ha a sógorod fia 18, és altalában nincs nagy korkülönbség a tesók közt), az vagy mar tud egy taknyos gyerek közeledésével bánni, vagy a közeledés inkább ilyen tapasztalatazerzésbõl adódó. Mivel közel álltok korban a fiúval komolyabban kell venni. Tehát számít a szituáció megértése miatt a korod. Nagyon határozottnak kell lenni, és hihetetlenkedni, hogy ezt õ komolyan gondolja-e. Hogy a férjed unokaöccsével összejönnél-e arról nem is beszélve, hogy megcsalnád a párodat.. Abszurd mit képzelnek magukról a mai fiatalférfiak ( nekem is vannak rossz tapasztalataim) 26/n

Azért számít..mert egy 40 körüli nõ (amire fondolnék, ha a sógorod fia 18, és altalában nincs nagy korkülönbség a tesók közt), az vagy mar tud egy taknyos gyerek közeledésével bánni, vagy a közeledés inkább ilyen tapasztalatazerzésbõl adódó. Mivel közel álltok korban a fiúval komolyabban kell venni. Tehát számít a szituáció megértése miatt a korod. Nagyon határozottnak kell lenni, és hihetetlenkedni, hogy ezt õ komolyan gondolja-e. Hogy a férjed unokaöccsével összejönnél-e arról nem is beszélve, hogy megcsalnád a párodat.. Abszurd mit képzelnek magukról a mai fiatalférfiak ( nekem is vannak rossz tapasztalataim) 26/n
Utolsó! Nálatok a családban maradt?
Az elsõ válaszoló ötlete valóban jó. Egyébként te hány éves vagy kérdezõ?
Nagyon határozottan állítsd le. Esetleg idézz elõ direkt olyan helyzetet, amikor elõjöhet az ajánlatával, de elõtte kapcsold be a telefonod hangrögzítõjét. Miután ez megvan, a legközelebbi találkozáskor a sógorotokkal mutasd meg a felvételt. Majd megkapja a magáét, ne hagyd magad egy "taknyos" kissráccal szemben...
Akkor meg minek ez a fölösleges kérdés? Hö ?
Neked fel sem tûnt hogy azért próbálkozik mert nincs olyan nagy korkülönbség köztetek? Ha lennél 35-45 éves akkor még én is javasolnám hogy szólj a barátodnak, de így szerintem simán adhatnál a srácnak egy kis jutalmat, ne gyerek már 21/F
A kérdező hozzászólása: Én 23 éves vagyok. De nem tudom ez miért számít?
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon jó ötlet. De nem szeretném ha a két testvér haragudna egymásra miattam.
A kérdező hozzászólása: Úhh hát mit gondolsz, kú[email protected] vagyok? Nekem van párom akit szeretek, felnézek rá, biztonságban érzem magam mellette. Nem vágyom egy tejfölös szájúra.
A kérdező hozzászólása: Miért fölösleges a kérdés? Nem bukom a kis taknyosokra.

23 hetes vagyok, ma megyek uh-ra! Ha a 18. heti genetikai uh-on nem látott a doki semmi bajt, akkor ugye már most sem fog elváltozásokat, rendellenességet találni? Kitudják ezt szűrni 18 hét körül, vagy később is jellemző?

Kicsit aggódom, mert ennyi hét alatt szinte semmit nem növekedett a pocim, félek, hogy nem fejl?dik rendesen!

Legjobb válasz: Nyugi! Nem szabad bevonzani a negatív dolgokat! Alkati adottság, hogy nem nõt a hasad! Biztosan minden rendben van. Beszélgessél sokat a Picihez, mondd el neki, hogy nagyon várjátok, és neki annyi a dolga hogy ügyesen nõvögessen, fejlõdjön. Én is így csináltam. Hidd el ugrás szerûen fog nõni a hasad!

Nyugi! Nem szabad bevonzani a negatív dolgokat! Alkati adottság, hogy nem nõt a hasad! Biztosan minden rendben van. Beszélgessél sokat a Picihez, mondd el neki, hogy nagyon várjátok, és neki annyi a dolga hogy ügyesen nõvögessen, fejlõdjön. Én is így csináltam. Hidd el ugrás szerûen fog nõni a hasad!
A kérdező hozzászólása: :) Köszi a jótanácsot!


A 18. hétben vagyok. Ma volt egy kis barnázásom. Ez normális?

Legjobb válasz: Nem baj. Nekem is pont a 18 hétben volt egy kicsi barnás folyásom és azonnal felhivtam a nögyogyászom. Azt mondta minden terhes nönél 1x-2x elöfordul egy kis barnás folyás. Akkor van baj,ha piros lesz. Akkor azonnal doki. Azota semmi bajom.

Nem baj. Nekem is pont a 18 hétben volt egy kicsi barnás folyásom és azonnal felhivtam a nögyogyászom. Azt mondta minden terhes nönél 1x-2x elöfordul egy kis barnás folyás. Akkor van baj, ha piros lesz. Akkor azonnal doki. Azota semmi bajom.
azonnal orvos, aztán ultrahang. vedd komolyan! Nekem csütörtökön volt barna, pénteken megnézték, még rendben volt, de azt mondták, nincs kizárva, hogy "elindult". Ma-hétfõn-már nem élt. Vigyázz magadra, nem akartalak megijeszteni, de fontos, hogy megnézzék, hogy érzi magát odabenn. Remélem nálatok rendben lesznek a dolgok. Ha igen, akkor is nagyon vigyázz magadra, és figyelj minden jelre.
Szerintem is hivd az orvosodat, es O fog megnyugtatni, mert itt mi mondhatjuk, h semmi baj, de megnyugodni csak akkor fogsz, ha az orvosod mindent rendben talal. En tuti ezt tennem, mert csak ugy lennek biztos, h a babanak semmi baja. Nagyon boldog babavarast kivanok 16 hetes kismama

Ma megyek a 18 hetes uh-ra? Mennyi eselyem van hogy megtudjak mondani azt hogy fiu e vagy lany? Ugy erzem hogy fiu. Erzesre bejott valakinek?

Szerintem eszek vizsgalat elott mivel akkor nyugodtabb es talan jobban lehet megvizsgalni.:-)

Legjobb válasz: 18 hetesen már látszik, ha mutatja magát. (Már nem kell, hogy tele legyen a hólyagod, mert akkor nem látnak tõle semmit.) Az érzésrõl: Az enyém nem mutatta meg magát, csak a 30 hetes ultrahangon. Addig fiúnak gondoltuk, s Leventének is hívtam, mikor beszéltem hozzá a pocakomban. Aztán kiderült, hogy kislány lesz:)

18 hetesen már látszik, ha mutatja magát. (Már nem kell, hogy tele legyen a hólyagod, mert akkor nem látnak tõle semmit.) Az érzésrõl: Az enyém nem mutatta meg magát, csak a 30 hetes ultrahangon. Addig fiúnak gondoltuk, s Leventének is hívtam, mikor beszéltem hozzá a pocakomban. Aztán kiderült, hogy kislány lesz:)
Ilyenkorra már tutira látszik a neme. Nekem már a 12.héten megmondták, h. kislány (3D-vel nézték). Kisfiút éreztem. Úgy látom a legtöbbünknek épp az ellenkezõje jön be mint amit érzett. Nekem is beindul ha eszem. Sztem elég zajos lehet odabent amikor anya eszik. Üdv: 34 hetes kismama
18 hetesen már lehet, hogy látszani fog. Nekem mindkét gyerekemnél bejött a megérzésem. Amikor a lányomat vártuk, a doki nem mondta meg a nemét, közölte hogy õ nem híve ennek. Én az elejétõl fogva úgy éreztem, hogy lányom lesz. Az lett! A kisfiamnál is megéreztem, én viccesen azt szoktam mondani "megvilágosodtam":) 9 hetes terhesen álltam a konyhában és jött egy gondolat, hogy nekem fiam lesz, és Bálintnak fogják hívni. 21 hetesen látszódott elõször a neme és egybõl mondták, hogy fiú.(pedig a párom mégegy kislány szeretett volna) Szóval nekem bejött a megérzés dolog, de ezzel nincs mindenki így.
Szia. Nekünk csak 20 hetesen mutatta magát. Mindaddig azt éreztem hogy kislányom lesz, amíg az orvos nem közölte, hogy kisfiú, csak ennyit a megérzésrõl. Nekem az evések alkalmával inkább felélénkült, és most is így van. 35 hetes kismama
ÓÓ de kár. Nekem a 12.hét után minden egyes alkalommal mondták, h.lány. Pedig sokszor voltam UH-n azóta kb.6x. Hát nem szégyellõs a drága :-). 4D-n tutira megmondják, addig meg élvezzétek a találgatást.
Szia! Én a 18 hetes UH-on tudtam meg, h fiam lesz. Elõtte igyekeztem nem "megérezni" semmit, mert rossz, ha az ember beleéli magát vmibe, aztán csalódnia kell. Persze lánynak is örültem volna, de a szívem mélyén fiút szerettem volna. Az én babám kaja után sokkal többet mocorog, ahelyett, h nyugodt lenne. De lehet, h jobb is, ha élénkebb az UH alatt, mert akkor több oldalról is meg lehet nézni. Szorítok, h megmutassa magát a babád! 37 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Sajnos fölvolt huzva a lába igy képtelenség volt akármit is mondani!:-(De lényeg hogy jol van es szépen fejlödik!!!!Köszi a válaszokat.Pár hét mulva megyek 4d-re ott talan már nem lesz szényellös!!!!!Minden jot nektek!!!!
Nekem a 12htesen mondta a doki, hogy 90%, hogy kisfiú. És nekem egész terhesség alatt meg sem fordult a fejembe, hogy lányom lesz. Azóta nem láttuk, mert takarta. :) De majd írd le légyszi mi volt a dokinál!
Nekem már 15 hetesen látták, hogy fiú. A 19. heti UH-n pedig még jobban lehetett látni.
A terhesség elejétõl ugyéreztem, nekem fiam lesz.Mindenkinek mondtam, érzem, majd meglátják.16hetesen mondta a doki, hogy kislány.Nem csalódtam.A barátnõm kislányt érzett és fia lesz.Tehát ugylátszik a megérzésünkre nem hallgathatunk.18hetesen már megtudják mondani a nemét.
Nekem - igaz, nem 100%ra - , de azt mondták, hogy lány. Azóta kiderült, hogy tényleg az. (amniocentézis)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat!!!!Nagyon varom hogy delutan legyen es ram keruljon a sor.Remelem nem lesz szegyellos!Mindenki a barataim, csaladom mind fiut josolnak!En lanyt szeretnek!De remelem hamarosan kiderul!Minden jot nektek!
Szia. Én megéreztem, megálmodtam, hogy fiú lesz, holott mindig is kislányt szerettem volna. A 16-ik héten egyértelmûen megmutatta a kukacát, és tényleg fiú lett. Ma már nem adnám 100 lányért sem. Szóval nekem bejött. Boldog babavárást! 1 hós kisfiú anyukája.
Szia! Én 17 hetesen és 3 naposan voltam és tisztán látszott, hogy lány. Nagyon meglepõdtünk, mert teljesen olyan érzésem volt, hogy fiú lesz. De nem csalódtunk :) Ittam elõtte egy pohár colát, ezt javasolták, hogy ettõl jobban mocorog, így is lett. Nálam is úgy van, ha eszek, utána sokkal élénkebb, akkor indul be igazán! :) ) Minden jót! 20 hetes kismami
Mekkorák voltak a most mért értékek, és az elõzõek?
6-os azért 6 hét alatt nõnie kellett, majd 10 cm-t azt nem lehet elmérni! Ilyet ne mondj, mert butaság!
dokitól miért nem kérdezted?
Bizonyára nem egy uh gépen csinálták a 12 hetit és a 18 heti uh-ot, vagy nem ugyanaz az orvos csinálta! Nekem is volt ilyen és én is kétségbe estem, hogy hogy lehet, hogy semmit sem nõtt 3 hét alatt, de a dokim megnyugtatott, hogy az elõbb leírtak miatt lehetnek ilyen eltérések!
A kérdező hozzászólása: bpd:38 mm FOD: 49 mm Fl:23, 6 mm.
Kérdezõ, ez egyáltalán nem rossz eredmény! Összehasonlításként: Bpd 41 mm Fl 26 mm ez volt a mi eredményünk a 18 hetes uh-on! Ehhez képest most 33 hetesen 2500 gr :) ami nem éppen aprócska!!
A kérdező hozzászólása: Akkor kicsit megnyugodtam már megijedtem hogy valami baj van a kisbabával. De azt én is gondoltam hogy ha nagyobb baj lett volna akkor nem várna 3 hetet. Köszi mindenkinek.
Kérdezõ, leírnád esetleg, hogy pontosan milyen méreteket mért az orvos?
7-es, azt mondom, illetve írom, amit én meg is tapasztaltam! 21 hetesen a debreceni genetikán csináltak nekem ultrahangot, ezt követõen majdnem 3 héttel késõbb a saját orvos csinálta a következõt, és a kettõ között szinte semmilyen növekedés nem volt!!!!!! Egyébként meg nyilvánvalõ, hogy ha a kérdezõ esetében vmilyen nagyobb probléma lenne, akkor nem 3 hétre hívta volna vissza a dokija!
A kérdező hozzászólása: Orvos se mondott ugy semmit hogy baj van csak ezt az egyet hogy kisebb egy kicsit. Elvileg ezen az ultrahangon látszódnia kéne hogy kisfiú lesz vagy kislány :) Hát az én pocaklakóm szégyenlõs nagyon. Hason feküdt.:) 4d-s ultrahangról mi a véleményetek?
szerintem ezzel addig nincs baj ameddig kevesebb mint 2 hét a méretbeli lemarADÁSA.... Meg majd 2 hét múlva úgy is meglátjátok mennyit nõtt, nem hiszem hogy baj lesz vele...lehet genetikailag ilyen és nem lesz túl nagy baba:) )
akkor ne aggódj, az em jelent semmit és valóba szonográfusonkét is eltérõek lehetnek az adatok. én 12+1 hetesen eléggé görcsöltem, ügyeletre mentünk vele, az ottani orvos az uh alapján azt mondta, h a baba mérete alapján inkább 12+4-5 hetes. Pár nappal késõbb a 12. heti UH-ra mentünk akkor már a saját orvoshoz, õ kevesebbnek mérte és azt mondta, h a baba mérete pont megfelel a számolt korának, nem idõsebb, még néhány nappal sem....
A kérdező hozzászólása: Kisebb mint az átlagos 18 héthez. lehet hogy én írtam le rosszul a kérdésbe. Bocsi
A 18 hetes korához képest kisebb, mint az átlagos 18 hetes babaméret, vagy konkrétan a te babád most, 18 hetesen kisebb, mint 12 hetesen volt? bár, ha az utóbbiról lenne szó, szerintem nem 3 hét múlva akarna legközelebb látni az orvos...
4-es vagyok, volt szívhangja, minden rendben volt csak kisebb volt a méret???
Kisebb volt mint a 12 hetes ultrahangon? Nem voltál dokinál?
hogy érted hogy ott nagyobbak voltak a számok? most mekkorára márte a doki ? és 12 hetesen mekkora volt ??
10-es pontosan így van, ahogy írod!! Én 18 hetesen voltam 4 nap alatt 3 különbözõ helyen uh-on (Debrecen genetika, Istenhegyi Géndiagnosztika, saját orvos) és mind a 3 különbözõ méreteket mért!

Ma vagyok a 18. napon, és ma már fáj a mellem, akkor megvolt a pé-m? Ez annak a jele?

A h?mér?zést abbahagytam, így nem tudom abból megállapítani. 30-32 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: Hát ha eddig volt pé-d, akkor biztos!

Hát ha eddig volt pé-d, akkor biztos!
Igen, már megvolt a péd.

Hétfö óta érzem hogy a kisbabám mocorog! Elöször csak ilyen buborékszerüt éreztem mára pedig már érzem ahogy rugdalozik! Mostmár mindennap fogom érezni? Vagy még olyan picike hogy néha-néha? Ma léptem a 18. hétbe!

Legjobb válasz: Én a 16.héttõl éreztem. Utána szinte minden nap,fõleg estefele amikor feküdtem. Alul fogod még érezni hetekig. Aztán késõbb egyre följebb. Nem tudom,válaszoltam a kérdésedre? :S

Én a 16.héttõl éreztem. Utána szinte minden nap, fõleg estefele amikor feküdtem. Alul fogod még érezni hetekig. Aztán késõbb egyre följebb. Nem tudom, válaszoltam a kérdésedre? :S
Nem baj majd ugy a 22-dik héttöl fogod mindennap-de akkor is néha kevesebbet-néha többet....
A kérdező hozzászólása: Igen köszi szépen:D! Én is igazábol este érzem mikor lefekszem! De az baj hogy nem mindennap érzem még?
Én a 17. hét környékén éreztem elõször. Utána szinte minden nap, és a 19. héttõl határozottan minden nap éreztem. Én is esténként. Szerintem fogod érezni már, néha erõsebben, néha csak gyengén.

A 18. heten vagyok es ma reggel ota kemeny a hasam a koldokom kornyeken, ez baj?

Eddig csak lejjebb ereztem,hogy kemenyebb,de reggel majdnem a gyomromig tartott. Es mar nem az also hasam feszul,hanem kozepen. Ez normalis dolog?

Legjobb válasz: Koszi a valaszokat, igen, a tagulas miatt van,hogy most kezd a koldok fele fordulni a meh. Voltam ma vedononel azt mondta ez teljesen normalis,most rendezodnek at bennt a dolgok :) Mivel elso babamat varom mindentol megijedek, mert semmi tapasztalatom.

A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat, igen, a tagulas miatt van, hogy most kezd a koldok fele fordulni a meh. Voltam ma vedononel azt mondta ez teljesen normalis, most rendezodnek at bennt a dolgok :) Mivel elso babamat varom mindentol megijedek, mert semmi tapasztalatom.
nem tudom mennyire normális, de szedj magnéziumot. ha nem múlnak a panaszok keresd fel a dokidat.
Nekem minimális köldök sérvem van gyerek korom óta. Kb a 20 .héttõl éreztem, hogy fáj a köldökömnél. Szerintem a méhed most érte el a köldök magasságát és tágul ott minden.
Minek ezt felhozni? Természetes. Felejtsétek el, hogy ez megtörtént és kész :-)
De most mirõl akarsz vele beszélni? az õ dolga, hogy mit csinál
Ha ennyire foglalkoztat a téma...említsd meg neki hogy legközelebb elõvigyázatosságból zárja be az ajtót mert lehetett volna kínosabb ha az apuka nyit be véletlen...
Szerintem nincs azzal semmi gond ha borotválja.
Ha az apja vagy, akkor finoman kérd meg, hogy legközelebb zárja magára az ajtót. Ha az anyja, akkor szerintem nem érdemes túlragozni a témát.
Akkor vedd lazára. Pl kérdezd meg, nincs-e szüksége pénze borotvára vagy borotvahabra, hogy lássa, nincs ebben semmi kínos.
Én nem hoznám fel, szerintem nincs mit beszélni errõl, mivel véletlen volt.
Egyet értek az elsõvel!!
egyetértek az elsõvel. ez egy teljesen természetes dolog.
Már miért kéne magára zárni az ajtót? ez egy [email protected]ág...ha a fürdõbe van valaki, eleve nem nyitok rá...ha meg ez a szokás akkor jó nagy tirpákok vagytok......
Ne hozd fel! Õ is tudja, Te is tudod, mirõl szól.
Osztom médea válaszát, 1ne hozd szóba, csak rosszabb esz 2ezek után autómatice be fogja zárni, azért borotválta abban az idõpontban amikor dolgozni szoktál, mert körültekintõ. 3A kész egy sütit, és a kell-e pénz borotvára dolog nevetséges, és megalázó. Még nekem is, pedig én 21 vagyok.(és 16 éves korom óta borotválom, 18 éves korom óta a kozmetikus gyantázza)
24/26 nálatok valami nem kóser
Meglepõdtél, hogy borotválja? Miért, te nem szoktad?
27. Azért, mert családon belül nem szarunk be minden ilyen kis lószar ügyön? Az meg alap, hogy legalább a saját anyád jelenlétében merj fingani. Ha már azt se mered, akkor hogyan beszélsz meg kínosabb témákat vele? Szülõkkel legyen már közvetlen, laza a kapocs ilyen téren és ne kelljen rögtön szakmai tanácsadást kérni, mert "jaj megláttam a 18 éves lányom, amint borotválja". Te jó ég, ezen kiakadni... Egyszerûen lazán kéne felfogni. El kell fogadni, hogy a kiscsaj felnõtt, kialakulnak a saját kis dolgai, ez van. De ha meg elpirulunk mindenen, és acélmereven állunk a másikhoz, totális, bigott katolikus kollégiumszerû fejszerkezettel akkor úgy elég szar az élet, fõleg családon belül.
29. neked könyvet kéne irni errõl, annyira jó a dumád! :) Kár, hogy az én szüleim nem olyanok, mint a tieid, anyám totál kiakad, ha pl visszafolytva böfögök egyet egy szénsavas üditõ után... tipikus WTF??? helyzet, ráadásul õ sokkal durvábbakat csinál, mégha azt is hiszi, hogy senki nem hallja! :) Amúgy jogos az a kérdés is, hogy "meglepõdtél? Miért te nem szoktad?" Hát ezen hullára röhögtem magam, de tény! A legdurvább a szõrös hónalj. Egyszer nyáron utaztam a metrón, ültem, és olvastam egy könyvet, mikor egyszercsak rácsöppent valami. Felnéztem és fölém tornyosult egy kocaméretû asszonyság, akinek a hónaljkutyájából csöpögött az izzadság. Megkérdeztem, hogy nem akar-e leülni, hálásan köszönte... én is, meg szerintem a többiek is! :)
Sziasztok, Én is olyan laza kapcsolatba vagyok édesanyámmal hogy nálunk egy ilyen apróság egyáltalán nem ciki téma. Pucérkodok elötte amikor készülödök randira, és õ is ugyan ezt teszi.Szerintem elég nagy baj hogyha ilyen alapvetõ dolgokat nem beszéltek meg. A lányok nagyon sokat vivodnak lelkileg és valakinek kikell beszélniük magukat és ha nem téged használ erre a lányod akkor ti nagyon nagyon messze vagytok lelkileg egymástól. Valószinûleg ezt te rontottad el azzal h azt éreztetted vele hogy a családotokba vannak TABU témák holott pont a családba nem kellene hogy legyen.
Minek errõl beszélni? A 15-25 közötti korosztály 90%-a borotválkozik ott lent.. Teljesen normális.
Higiénia... Kisebb az esélye hogy fertõzést kap el! Szerintem hadjad, mégis elmúlt 18...
Teljesen igaza van az elõttem válaszolónak! Felejtsétek el az egészet, mintha semmi nem történt volna!!!!
Szerintem ne mondd neki, hogy legközelebb zárja magára az ajtót, mert ha annyira szégyenlõs, magától is tudni fogja azt, hogy legközelebb még csak véletlenül se hagyja nyitva az ajtót! Én nem hoznám szóba semmilyen formában, csak akkor, ha õ kezdeményezi.
Ez az ötezres beszólás kicsit gáz volt, szégyelheted magad, látszik, hogy mit gondolsz a nõkrõl és a személyes higiéniáról! Ha anyám rámnyitna én 1. leüvölteném a haját, hogy most miért kell benyitni, amikor nyilván azért van csukva az ajtó, mert van bent valaki, 2. elsüllyednék szégyenemben és legközelebb tuti bezárnám az ajtót, 3. ha olyan lenne a viszonyom anyámmal, amilyennek kéne lennie, akkor röhögnék egyet a dolgon és kacagva mesélném a barátnõimnek. De mindhárom esetben iszonyú kellemetlen lenne, ha ezek után még odajönne, hogy kérsz egy sütit? :) Vagy, hogy kell-e pénz borotvára (mennyibe is kerülhet egy csomag eldobhatós??? Nehogy már 18 évesen ne telljen rá). Szóval szerintem a lányzó reakciójától függ az egész további dolog, bízd rá, majd õ eldönti, hogyan kezeli a témát!
A kérdező hozzászólása: az anyja vagyok. Kivételesen hamarabb hazaértem munkából lányom azthitte csak késõbb jövök. Láttam rajta hogy nagyon kellemetlen neki
Ezen szerintem nem kell mit megbeszélni. Tök természetes. Talán zavarba akarod hozni a lányod? Még ennél is jobban? Mellesleg nálatok nem szokás kopogni? Barlangban éltek, hogy csak úgy ki-be járkáltok?
Ne szólj egy szót se, ha Õ nem említi!
mondjuk annyit lehet mondani, hogy megsimítod a hátát és azt mondod neki mosolyogva, hogy "remélem tudod, hogy én is nõ vagyok, ne érezd magad cikinek. legközelebb zárd be az ajtót, nehogy apád nyisson rád :) Na, kérsz egy sütit, most lett kész."
Szerintem felesleges megemlíteni, mert azzal csak mégjobban zavarba hoznád, gondolom így is elég kínos neki.Azt meg, hogy bezárja az ajtót ezek után szerintem magától meg fogja tenni, nem kell erre külön felhívni a figyelmét!
Fordított esetben te szeretnél beszélgetni róla? Na, látod! Személyes magánügy. Ideje anyucinak megtanulni kopogni. Enyni.
Miért, azt hitted, hogy nem borotválja?
Dicsérd meg és adj neki egy 5ezrest! ;)
Meg a francért nyitsz rá! Nem tudsz kopogni!
Normális dolog, egy igényes nö nem hagy dzsungelt a bugyijában, nincs is miröl beszélni.
Én 14 éves vagyok, én is szõrtelenítek arrafelé.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!