Találatok a következő kifejezésre: A 18. csak ultrahang van Genetikai (2 db)

A 18. -héten csak ultrahang van? Genetikai vagy? Mivel nincs biztosításom mennyi lehet az ilyen fajta ultrah?

Legjobb válasz: Jobban jársz akkor egy magándokival szerintem. Amúgy ugorj be a TBhez,és még van esélyed visszamenõleg is fizetni.Mivel éppen gyakrabban fognak vizsgálgatni,így az a havi 5000Ft,amit így kell fizetned kutya füle,ahhoz képest amennyit kellene.Ezt komolyan mondom,mert közeleg a szülés,és az eléggé komoly pénzekbe fájna.De pár nap alatt el lehet intézni,hogy újra biztosított legyél,csak te fizeted magad után az egészségügyi hozzájárulást.

Jobban jársz akkor egy magándokival szerintem. Amúgy ugorj be a TBhez, és még van esélyed visszamenõleg is fizetni.Mivel éppen gyakrabban fognak vizsgálgatni, így az a havi 5000Ft, amit így kell fizetned kutya füle, ahhoz képest amennyit kellene.Ezt komolyan mondom, mert közeleg a szülés, és az eléggé komoly pénzekbe fájna.De pár nap alatt el lehet intézni, hogy újra biztosított legyél, csak te fizeted magad után az egészségügyi hozzájárulást.
A kérdező hozzászólása: Az gond mert én külföldi vagyok és sokkal többe belekerülne h fizessem a biztosítást(70 000e)ft havonta!A szülés nem gond mert a két ország közt van szerzödés a sûrgõségi ellátásra ami itt is érvényes!

A 12. heti ultrahang genetikai ultrahangnak számít? (vagy az csak a 18. héten van? )

Mit lát már az orvos a 12. heti ultrahangon?

Legjobb válasz: A 12 hetes uhon látod a babát, ahogy dobog a szive, a fejét, pocakját, gerincét, két kezét-két lábát, és látod, ahogy mocorog. nagyon édes, nagy élmény lesz.-) A 18 hetin már sokkal nagyobb, ott nézik a belsõ szerveit, veséjét , máját, lépét, ...

A 12 hetes uhon látod a babát, ahogy dobog a szive, a fejét, pocakját, gerincét, két kezét-két lábát, és látod, ahogy mocorog. nagyon édes, nagy élmény lesz.-) A 18 hetin már sokkal nagyobb, ott nézik a belsõ szerveit, veséjét , máját, lépét, ...
nekem a 12 heti uh-án mérték meg igazán a babókámat a buksiját a gerincét meg ilyenek és akkor hallotam elöször a szivét nagyon gyorsan ver :) nagyon szépp lesz meglátod
hogy a kérdésre is kapj választ... abban a tekintetben genetikai vizsgálat, hogy mérik a tarkóredõ vastagságát, ami 3 mm alatt normális. valamint nézik, hogy van-e orrcsontja a babának. ezzel a dawn-kór lehetõségét zárják ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!