Találatok a következő kifejezésre: A 18. UH-hoz (2 db)

A 18. heti genetikai uh-hoz kell beutalót kérnem a védőnőtől vagy háziorvostól? (sztk-s vizsgálat lesz) Időpontom már van, mert azt kaptam 1 hónapja a nőgyógyásztól!

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûbb lenne, ha megírnád, hogy hova mész UH-ra, mert mindenhol máshogy van. Nálunk egy beutaló kellett az összes UH-hoz és azt kellett vinnem minden alkalommal. Ezt nem a védõnõ és nem a háziorvos adta, hanem a kórházban a terhesambulancián kellett kérnem.

Szerintem egyszerûbb lenne, ha megírnád, hogy hova mész UH-ra, mert mindenhol máshogy van. Nálunk egy beutaló kellett az összes UH-hoz és azt kellett vinnem minden alkalommal. Ezt nem a védõnõ és nem a háziorvos adta, hanem a kórházban a terhesambulancián kellett kérnem.
Nálunk (Pécsen) nem kell.
Nálunk (Szegeden) kell beutaló, amit a védõnõtõl kell kérni. De nekem nem kellett, mivel aki a magán orvosom, ahhoz megyek az sztk-s genetikai uh-ra is, így õ adott nekem idõpontot beutaló nélkül. De elvileg (nálunk) kell.

A 18. heti UH-hoz mennyire kell levetkőzni? Elég csak bugyira, vagy rendesen, mint a nőgyógyászi vizsgálatokon?

Legjobb válasz: Dehogy kell levetközni! Ha már bent leszel csak a hasadat kell szabaddá tenni! Nem kell a nadrágot sem levenni. Jó baba várást!

Dehogy kell levetközni! Ha már bent leszel csak a hasadat kell szabaddá tenni! Nem kell a nadrágot sem levenni. Jó baba várást!
Hasi uh lesz, ezért semmit nem kell levenni, csak a pocid kell szabaddá tenni:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!