Találatok a következő kifejezésre: A 18. éreztem először (13 db)

18+0 vagyok! Nem érzem még hogy mozog a babám! Nem baj? Volt így valaki aki ennél is később érezte előszőr mozogni?

Legjobb válasz: Nekem 18+3 volt amikor megmozdult meg elõször a babám ez most volt pár napja, nagyon jó érzés, pár nap és te is érezni fogod, Boldog babavárást:) 19 hets kismama

Nekem 18+3 volt amikor megmozdult meg elõször a babám ez most volt pár napja, nagyon jó érzés, pár nap és te is érezni fogod, Boldog babavárást:) 19 hets kismama
Szia!Szerintem is pár nap még! Én is 18 hetes elmúltam mikor éreztem. Söt! Utána vagy 1 hét szünet volt!! És most sem valami aktiv! Lusta mint az anyja! :-)
Szia! Nyugi ne agodj én már 19 hetes is elmultam amikor elõszõr éreztem.Bizonyára már mozog csak nem tudod megkülömbõztetni a bélmozgastól.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) !

Hétfö óta érzem hogy a kisbabám mocorog! Elöször csak ilyen buborékszerüt éreztem mára pedig már érzem ahogy rugdalozik! Mostmár mindennap fogom érezni? Vagy még olyan picike hogy néha-néha? Ma léptem a 18. hétbe!

Legjobb válasz: Én a 16.héttõl éreztem. Utána szinte minden nap,fõleg estefele amikor feküdtem. Alul fogod még érezni hetekig. Aztán késõbb egyre följebb. Nem tudom,válaszoltam a kérdésedre? :S

Én a 16.héttõl éreztem. Utána szinte minden nap, fõleg estefele amikor feküdtem. Alul fogod még érezni hetekig. Aztán késõbb egyre följebb. Nem tudom, válaszoltam a kérdésedre? :S
Nem baj majd ugy a 22-dik héttöl fogod mindennap-de akkor is néha kevesebbet-néha többet....
A kérdező hozzászólása: Igen köszi szépen:D! Én is igazábol este érzem mikor lefekszem! De az baj hogy nem mindennap érzem még?
Én a 17. hét környékén éreztem elõször. Utána szinte minden nap, és a 19. héttõl határozottan minden nap éreztem. Én is esténként. Szerintem fogod érezni már, néha erõsebben, néha csak gyengén.

19. hetes vagyok, múlt héten a 17-18. hét körül éreztem először apróbb mozgásokat, ami valóban más jellegű, mint a bélmozágás, azonnal tudtam, hogy ő az! De valahogy még nem olyan intenzív? Normális ez, hogy nem minden nap érzem még őt?

Ez er?södni fog, s egyszer csak majd jobban lehet érezni a Picikémet?Más is így volt vele, hogy egyik nap 5-6..másnap szinte semmi, vagy nagyon gyengén 1-2, aztán harmad nap megint csak 1-2..!Azt gondoltam, hogy majd, ha végre érezni fogom, akkor már onnantól kezdve minden nap fogom érezni !:(

Legjobb válasz: Én a 24. hétig nem éreztem minden nap. Néha én is aggódtam, de semmi baj nem volt.

Én a 24. hétig nem éreztem minden nap. Néha én is aggódtam, de semmi baj nem volt.
Hamarosan minden nap erezni fogod, hol jobban, hol kevesbe. Lesznek majd aktivabb es lustabb napjai is, aztan szepen lassan beall az o ritmusa is. Ra fogsz jonni, hogy o hogyan osztja be a napjat, mikor alszik, es mikor van ebren. Azt mondjak, hogy koveti az anya ritmusat. Na, en ebben nem vagyok biztos, mert van, hogy az en picikem meg ejfelkor tornagyakorlatokat vegez, en meg mar reg aludnek. :o) Aztan azt is tudatni fogja veled nehany kedves ruhassal, hogy hogyan NE aludj. :o) Mostantol meg izgalmasabb lesz a eletetek. Tovabbi jo babavarast!
Szia! Én a 16-ik héten éreztem elõször, és nem volt semmi buborék, meg amikrõl írni szoktak, hanem nagyon apró, és gyors rúgások. Ülve éreztem elõször, mert akkor jobban hozzáfeszült a hasfalam a méhemhez. Aztán nekem is volt úgy, hogy kimaradt pár nap amikor csak figyeltem, és vártam, de nem voltam benne biztos, hogy mindig õt érzem. Utána 1 hét múlva kaptam 2 olyan rúgást, hogy már a kezünkkel is lehetett érezni, azóta minden nap egyre erõsebben mocorog.Fõleg este, és hajnalban:) Ne aggódja miatta, ha 1-2 napig nem ad jelt magáról, hamarosan Téged is megnyugtat a kis ficánka, hogy minden rendben:) Üdv:19 hetes kismama.
Teljesen normális, hogy nem nagyon, és nem mindig érzed. Még olyan kis pici, hogy a napi teendõid között gyakran észre sem veszed, ha mozog. Ne félj, egyre erõsödik, és lesz majd olyan, amikor odakapsz a pocidhoz, mert azt érzed, menten kifúrja valahol. :) Én 39 hetes vagyok, és rendszeresen olyat "játszunk", hogy õ kidugja a térdét a jobb oldalon, én pedig elnyomom neki, és akkor kinyomja máshol. :D Valóságos kis piramis vándorol ilyenkor. Vagy amikor nekifeszíti a popóját a hasamnak, háát... :)
A kérdező hozzászólása: Olyan édesen írtok róluk, köszi mindenkinek az élménybeszámolót...! Épp most mocorog egy kicsit...de csak kis "alattomosan" !:) Én már ezt is imádom...igazából ez olyan fura érzés, tényleg leírhatatlan, vártam a nagy pillangó, meg buborékolást, ahogy sokan jellemzik.. de elsõre (jó lehet már 16 hét körül volt a buborék, de azt én nem figyeltem, azt hittem a beleim..) olyan erõsebb lüktetésnek éreztem, meg picit "kellemetlennek", simogattam a hasam is közben, mert akkor erõsebb volt...de kb mindig a bal oldalam körül a köldök alatt, körül..volt ! De aztán most !! Pl.finonam érzem..tompán ! :) És most örülök, hogy ismét jelentkezik..!!
Teljesen normális. Én biztosra a 22. héttõl mertem mondani, hogy igen, ez õ. És a 24. héttõl lehet õt érezni naponta többször is.
Igen! Ez már Õ! Gratulálok!
Gratulálok! Õ a te kisbabád!
A kérdező hozzászólása: :DDdejoooo.koszonom, boldog babavárást:)
Hello! Igen, bizony! Én is ugyanezt éreztem a 16. héttõl, egyre erõsebben. MOst 19 hetes vagyok és biztos vagyok benne, hogy ezek már a babák! :-)

Van okom félni? 18 hetes kismama vagyok, 16 hetesen éreztem először a mozgását.

(els? baba) Azóta vannak olyan napok mikor nagyon aktív. De olyanok is amikor alig érzem egész nap, hogy mozogna! S?r?n fáj a hasam is ( igaz a doki mondta hogy ez természetes) de van amikor elég er?s fájdalom! Általában túlreagálok mindent, és lehet hogy ezért is van bennem ilyen félelem?!

Legjobb válasz: Nem sok kismama erez "valamit" 4 honap elott. A bebik is alszanak a hasban. Altalaban akkor ebrednek fel, mikor anya aludni akar. Sokszor lazitanak napkozben. Nincs okod felni, elvezdd a terhessegedet.

Nem sok kismama erez "valamit" 4 honap elott. A bebik is alszanak a hasban. Altalaban akkor ebrednek fel, mikor anya aludni akar. Sokszor lazitanak napkozben. Nincs okod felni, elvezdd a terhessegedet.
Még pici ahhoz, hogy egész nap érezd a mozgását. 21 hetes vagyok, most kezd gyakrabban bejelentkezni. A fájdalom, ha olyan erõs, menj vele dokihoz, megvizsgál, legalább megnyugszol. A frontok is hatnak a babára, akkor beindul, vagy épp elpihen teljesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy ilyen gyorsan válaszoltatok!! Megnyugodtam...egy picit :) Szívesen olvasok még tapasztalatokat!
Szia, én vasárnap leszek 18 hetes, a múlt héten kezdtem érezni. Minden nap érzem, de túlnyomórészt nyugalmi helyzetben, mozgás közben ritkán. Viszonylag sokat mozog, amúgy kisfiú. Te tudod már a nemét? Mikorra vagy kiírva? Nekem is elsõ baba.
A kérdező hozzászólása: Én még nem tudom mi lesz, bár sokan mondták hogy függ melyik oldalt érezted elõször( szóbeszéd...talán?!)szóval bal oldalt éreztem és azt mondták fiú:) de ez csak olyan lehet mint ahogy a neten vannak ilyen kalkulátorok! január 8. ára várjuk a picit!
Ne aggódj, lesz majd olyan idõszak, amikor annyira fog mocorogni, szinte egész nap, hogy úgy érzed majd, soha nem hagyja abba :)
A kérdező hozzászólása: Megjött az AFP eredményem, bementem a védõnõhöz és azt mondta hogy tökéletes. Gondoltam ha már ott vagyok hallgassuk meg a pici szívét, szégyenlõs volt mert mindig elbújt, de halkan lehetett hallani. szóval megnyugodtam!! Mivel a múlt éj azt álmodtam, hogy elment a pici, nem volt szívhang. Rémálom volt!!!

20 hetes vagyok és 18 hetesen éreztem először a babám. Mindennap egyre erősebben mozgott és ezen a héten alig-alig mozog és csak aprókat. Ez ugye nem baj?

Legjobb válasz: Nem. A mozgása változik hétrõl hétre. De ha megnyugtat, látogasd meg a védõnõt, õ meghallgatja a szívhangot.

Nem. A mozgása változik hétrõl hétre. De ha megnyugtat, látogasd meg a védõnõt, õ meghallgatja a szívhangot.
Én ugyan így voltam vele és azért van mert a Baba más irányba fordult és azon az oldalon nem érzed annyira!
Ne aggódj, még pici, hogy minden rezdülését érezd. Nekem ebben az idõszakban naponta csak egyszer egyszer mozgott. MA már más a helyzet, de még most sem tudnám hozzá igazítani az órám, mert rendszertelen idõben és intenzitással mozog. (27 hetes mami)
Jelenleg 17 hetes vagyok, figyeljük mi is a mozgásokat.De mivel nem voolt még babám soha nem tudom milyen érzés az elsõ.Mit kellene figyelnem/éreznem? A nõgyógyász már szólt hogy figyeljek..:)
Én a 20. héttõl 2 héten keresztül egyáltalán nem éreztem mozgást.Nagyon megijedtem, elmentem orvoshoz, ahol kiderült, hogy csak lusta a babám, és az orvosnak se akart megmozdulni az ultrahangon, pedig mindent kipróbáltunk, hogy felkeljen.Most, a 23. héten kezdett rendesen mozogni, nem azt érzem, amit olyan 17-20.hétig, buborékokat, hanem már nagyon rugásra emlékeztetõ mozdulatokat.Várakozzál türelemmel :)
alenyeg az hogy mozgott, neked sem minden napod egyforma nem!

18 hetes vagyok, és ma éreztem először, hogy szúrkál a hasam alja baloldalt, és olyan nehéznek érzem magam. Ez mitől lehet? Tágul a méh?

Legjobb válasz: Nagy valószínûséggel arról van szó,hogy nõ a méhed. Ezek a szurkáló, nyilaló érzések valószínûleg végig fogják kísérni a terhességedet, de ez így szokottt lenni. Hogyha elviselhetetlen lenne a fájdalom azért kérdezz rá az orvosodnál. Boldog babavárást!

Nagy valószínûséggel arról van szó, hogy nõ a méhed. Ezek a szurkáló, nyilaló érzések valószínûleg végig fogják kísérni a terhességedet, de ez így szokottt lenni. Hogyha elviselhetetlen lenne a fájdalom azért kérdezz rá az orvosodnál. Boldog babavárást!

A 18. héten éreztem először a baba mozgását. most 22 hetes vagyok. a mozgások erőssége nem nagyon változott azóta. nem kellene erősebb rúgásokat éreznem már?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül,majd a 25. héten,hajaj!! Az a lényeg,hogy minden nap érzel felõle jelzéseket,a nap folyamán. Boldog babavárást!

Nem feltétlenül, majd a 25. héten, hajaj!! Az a lényeg, hogy minden nap érzel felõle jelzéseket, a nap folyamán. Boldog babavárást!
Szia, én most vagyok 24 hetes, és nekem is csak az elmúlt másfél-két hétben húzott bele a kölyök, addig én is csak mocorgást éreztem. kedvesem pl. csak pár napja érzi. Úgyhogy teljesen rendben vagytok.
Fog még változni, ne aggódj. Pár hét múlva leesel az ágyról akkorákat rúg majd.:) Sok boldogságot! 29 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, aranyosak vagytok:)

Kicsit megvagyok ijedve! 18 hetes voltam mikor elöször éreztem a babámat rugni! Azota is éreztem eröteljesen rugdalni! De már 2 napja épp hogy érzem rugni 1-2öt! Az idö miatt lehet?

Ma voltam védönönél és volt szivhangja nagyon szép de én aggodok hogy miért ilyen kis enyhéket rug!

Legjobb válasz: biztos csak lustizik picit,van hogy pk is fáradtabbak,lehet az idõtõl is ne aggodj hisz minden rendben van:-)

biztos csak lustizik picit, van hogy pk is fáradtabbak, lehet az idõtõl is ne aggodj hisz minden rendben van:-)
Ilyenek ezek a babák! Nekem mindig úgy volt, h. 2-3 nap rugi 2-3 nap nyugi :-)). Ez így ment kb.a 28. hétig, azóta már minden nap egyre erõteljesebben érzem, mostanra szinte fáj de minimum kellemetlen amikor keze-lába jár. Üdv 36 hetes kismama
Szia!Ne aggódj, Én amikor terhes voltam kb.20 hetesen éreztem mozogni jobban, a dokim kérdezte mozog? mondtam nem is tudom mit kell éreznem honnan tudjam mozog -e.Gondolhatta ez a nõ nem 100-as!azóta van egy 9 hónapos gyönyönyû kisfiam , imádnivaló!Vigyázz magadra!
A kérdező hozzászólása: Akkor azt mondjátok hogy ne aggodjak? Ez normális? Köszönöm hogy irtatok:D! Boldog babavárást mindenkinek!
akkor szarul csinálta.... ennyi
Miért kezdtél vele pettingelni, ha nem volt rá belsõ késztetésed?
A kérdező hozzászólása: Nekem az ismerõseim se maszturbálnak és nekik jó a barátjukkal. Én nem mondtam, hogy a fiúval van a baj...de azért remélem én meg nem vagyok antiszxuális vagy ilyesmi..
Ezt mégis hogy lehet úgy "bénán" csinálni, hogy a csaj ne érezzen "semmit". Sose maszturbál---> mit vártok tõle? Hagyjátok már szegény srácot, csaj meg ismerje meg a testét. A szeretkezést meg nem kéne unni, hihetetlen ciki.
Van egy alpavetõ különbség a férfiak és a nõk között! A férfiakba bele van kódolva a szex élvezete, ez hajtja õket elõre... Fajfenntartási ösztönnek hívják... A nõk alapjáraton ezt nem tudják, nektek ezt meg kell tanulni, vagy kell egy fiú aki ezt megtanítja... Nincs hozzá gusztusod, az egy dolog... akkor hajtson a kiváncsiság, ismerd meg a tested, mi az ami jó és mi az ami nem, csak így tudsz a partnerednek segíteni Ha te nem ismered magad akkor a párod se fogja tudni Kérdésre pontosabb válasz: Nem minden nõ képes vaginálisan élvezni a szexet, nekik a csiklójukat kell izgatni.... Ki kell a pasinak tapasztalni, ha kicsit ügyesebb lett volna a partnered akkor nyelvvel az egyik, ujjal a másik frontot ostromolta volna, odafigyelve a jelekre...
A kérdező hozzászólása: Nem nem szoktam, valahogy nincs hozzá gusztusom meg nem is "kívánom" azt h magamhoz nyúljak. Meg a baráti körömben sem maszturbál senki, de nekik a többi jó.
nincsen, csak béna volt a pasid, te meg fáradt. de majd belejöttök! hajrá!
A kérdező hozzászólása: Ja, lehet, hogy ez volt a baj, hogy nem voltam eléggé ráhangolódva, meg fáradt is voltam...igazából a végén untam az egészet..remélem azért nincs valami komolyabb bajom ezzel kapcsolatban :D
Nem szoktál maszturbálni? Pedig orvosi vélemény, hogy a maszturbáció (különösen lányoknál) segít kiépíteni azokat az idegpályákat, amik az erotikus gyönyör átéléséhez szükségesek! És hozzásegít, hogy megismerd a saját tested reakcióit külömbözõ ingerekre!
Ez teljesen normális. Pl. attól sem élvezel el, ha beraksz egy tampont. Elõször is a sima ki-be ujjazás nagyon kevés lánynál izgató, szóval mást is be kéne vetni, másodszor ez fejben dõl el, jobban fel kéne izgatnia már módon is.
Én is azt gondolom, hogy nem jól csinálta. Vagy nem voltál ráhangolódva rendesen. A jó szex leginkább a jó illúzió keltéstõl jó és nem azoktól a fizikai folyamatoktól, ami közben lezajlik. Ezért nem mindegy az, hogy mikor, kivel és hogyan. Mert fizikailag mindegy volna! De a valóságban ég és a föld!
Ha nem vagy ráindulva a fiúra, nem fog változni.Ha nincs elõjáték/hangulat, csókok, bókok, simi/akkor hiába dugja oda az újját, nem történik semmi.
ha magadnak tudod jól csinálni akkor hihetetlen béna votl a srác. Legközelebb irányítsd picit, hogy neked mi a jó. :)
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam maszturbálni. úgyhogy nem tudom.
Akkor a srác nem csinálja jól, ez nem a te hibád...
Ha magadnak csinálod, akkor sem érzel semmit?
A kérdező hozzászólása: Mert az hogy simogatott meg masszírozott meg smároltunk az jó volt. Aztán hagytam, hogy csinálja a "dolgát" csak azt már annyira nem élveztem. Nem volt rossz, de semmi különös.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!