Találatok a következő kifejezésre: A 17., 14 (200 db)

Miért van ez így? Mostanában olvasgatom az oldalt és meglepve tapasztalom, hogy a legtöbb 14 éves lánynak 17 meg 18 éves barátja van(mondjuk belém is egy 14 éves lány van belém zúgva, de engem nem érdekel).

Lehet hogy már sokszor kérdezték,de most én is megkérdezem.Miért jó ez nekik,nem lenne egyszerübb valami korosztályuk belivel kezdeni,vagy csak én vagyok ezen a gondolkodás módon.16/F

Legjobb válasz: nem mert a 14 éves fiuk gyerekesebbek mint az ennyi idõs lányok. nem azt mondom h álljon le egyy 20 évessel de egy-két év szerintem kell.. dehát mindenki másként érzi:)

Nem! Attól próbálkozz csak! Nem minden lány gondolkozik így!
nem mert a 14 éves fiuk gyerekesebbek mint az ennyi idõs lányok. nem azt mondom h álljon le egyy 20 évessel de egy-két év szerintem kell.. dehát mindenki másként érzi:)
a (fiatal) lányoknak az érettebb, tapasztaltabb fiúk kellenek.
nos, sok 14-15 éves lány érettebb mint a korabeli srácok. vannak ilyen kivételek. így a 14-15 évesek inkább egy 17-18 éves fiút akarnak akit jobban eltudnának képzelni maguk mellett. viszont ezek a fiúk is velük egyidõseket szeretnének , de a 17-18 éves lányok meg inkább már a huszonéves pasikra buknak , pénzzel, kocsival, lakással... ezilyen.
nem csak hiszik érettebbek is. nem sokkal de érettebbek
2. válaszoló: Csak érettebbnek HISZIK magukat.
húszéves pénzzel kocsival lakással? HAHA hol élsz te?
A kérdező hozzászólása: Kösszönöm a válaszokat, sokmindent megtudtam belõllük:D
Egy bizonyos korban megáll a növekvés. 13 - 14 -> 17 15 -> 18 16 -> 19 17 -> 18 18 -> 19 19 -> 19 20 -> 22 Kb ez lesz.
A kérdező hozzászólása: Bocs, a kérdésben a "14 éve" véletlen kerüllt oda
azért mert a 14 éves fiúk csak azért akarnak barátnõt hogy a maguk körében nagynak tûnjenek a 14 éves lányok nagy része pedig szeretne egy komolyabb kapcsolatba belelépni ami 18 éves kor -nál lehet elérni kb nem mindenki így gondolkozik ezért nyugodtan udvarolj annak aki tetszik az osztályodból lehet hogy õ pont örülne neki sosem tudni
Érettebbek? lol már mért is? ismerek ugyan ilyen öregcsávó színdrómában szenvedõ fiatal csajt, aki tök gyerekes... (mellesleg az hogy testileg érettebbek nem takar semmit se mert egy 14 éves fiú már élhet nemi életet, és lehet erõs, stb...)
JAj bocs mester, nem tudtam eddig, hogy hogy lehet megnézni a 2. oldalt.. Ezért írtam le kétszer, mert azt hittem enm küldi el...:DD
Nos én is hasonló cipõben járok... Pedig az osztályomban is van pár jó csaj. Aztán mindegyiknél 18 meg 20 évnél van a "limit" aztán vmelyik éretlenebb mint én :@@@ Ez rohadtul idegesít, javaslom próbálkozz 14-15 éveseknél õk kb. pont olyanokra vannak "beállítva" mint mi, és már ott is vannak szép lányok :) Persze vannak kivételek... Remélem segítettem :) :D 16/F
Hát nem tudom, én is hasonló cipõben járok, pedig sok jó csaj van az osztályomban, aztán mindegyikük 18 alatt szinte szóba sem áll.Ott a "limit" :@@@ Engem spec nagyon idegesít. Próbálkozz 14-15 éveseknél õk kb pont olyanokat szeretnének mint mi... 16/F
Szerintem ez meg pont h nem különbözõ korosztály. A 15 éves lányok vannak olyan szinten, mint a 18 éves fiúk szerintem. És nem feltétlenül a lányok az értelmesebbek. De azt sem mondom, hogy a fiúk a buták. :) Egyébként pedig rohadtul nem a kor számít. Nekem volt már fiatalabb barátom is, és idõsebb is. Most kikötöttem valaki mellett, aki csak fél évvel idõsebb nálam. Éppen pont féllel. :) De ne zavarjon, hogy a lány veled egykorú. Hajrá :D 22/l
"nos, sok 14-15 éves lány érettebb mint a korabeli srácok" --> csak azt hiszik... Ha valami ésszerû döntést kéne meghozni, akkor jelentõsen alulmaradnának. Nem is tudom, miért nem szûz a 14-15 éves lányok bizonyos hányada? Kedves Kérdezõ bátran próbálkozz a Veled egykorúakkal. A 17-18 éves lányok gyakrabban választanak velük egykorút, mint idõsebbet! Különben sincs semelyik abban a helyzetben. hogy kapásból leírjon azért mert 18 vagy és nem 21. Ennyire nem kelendõek a "kiscsajok" az idõsebb pasik körében :)
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ha nekem egy velem egyidõs lány tetszik, akkor végülis nincs értelme próbálkoznom, mert én nem vagyok idõsebb nálla
A kérdező hozzászólása: Ahaa, mostmár értem, köszi a válaszokat:D
ez mindig így volt és így is lesz :D

Miért ilyen a mostani 14-15-16-17 éves korosztály? Miért kell lenézni, aki még 15-16 évesen szűz?

miért kell ?ket kiröhögni? ha valaki nem iszik vagy sose próbálta a cigit vagy sose füvezett/drogozott akkor azt miért kell lenézni? 16 éves vagyok, nem járok discoba, soha egyetlen egy szál cigit se szívtam el nem élek nemi életet. Sok olyan gyerek van mint én tudom, de az már nagyon ritka a mai világban. Demégis többségben van az akik már ezt mind kipróbálták vagy még most is csinálták. Egyszer?en már nem is merek az ilyenek közelébe menni, mert tuti, hogy beszólnának.

Legjobb válasz: Én pontosan ugyanilyen voltam, mint Te. Nem ittam, nem dohányoztam, az elsõ barátom 17 évesen volt. Régen én is tartottam a "nagymenõktõl", inkább meghúzódtam, nehogy hozzám szóljanak, stb. De rájöttem, hogy felesleges foglalkozni velük. Egyszerûen hagyd figyelmen kívül és élj úgy, ahogy Te szeretnél, ahogy Te akarsz. Eleinte nehéz lesz, de hosszú távon a legjobb. :) Sok sikert!

Én pontosan ugyanilyen voltam, mint Te. Nem ittam, nem dohányoztam, az elsõ barátom 17 évesen volt. Régen én is tartottam a "nagymenõktõl", inkább meghúzódtam, nehogy hozzám szóljanak, stb. De rájöttem, hogy felesleges foglalkozni velük. Egyszerûen hagyd figyelmen kívül és élj úgy, ahogy Te szeretnél, ahogy Te akarsz. Eleinte nehéz lesz, de hosszú távon a legjobb. :) Sok sikert!
16 éves fiú vagyok. Szûz. Nem iszom. Nem drogozom. Olyan barátaim vannak, akik okosak, normálisak és vegyesen vagy szûzek, vagy nem. Eleinte baszogattak azzal egy páran, hogy szûz vagyok (2-3 hét), de miután rájöttek, hogy nem érdekel a véleményük, abbahagyták és õk a legjobb barátaim. Szóval ne aggódj és ne legyél olyan, mint õk csak azért, mert seggfejek és nem fogadnak el oylannak, amilyen vagy.
21 évesen szûz vagyok, és nem szégyenlem. Bulikban iszom, de ha nem innék nem néznének ki akkor sem! Nem is dohányzom? És kinéznek? Nem! Az ilyen korban a fiúk értékelik, ha egy nõ nem issza magát sárga földig és nem dohányzik. Más volt a helyzet amikor én voltam 15, és mást most (sajnos), de ez van. Ja és még egy füves cigibe sem szívtam bele, a mostani barátaim közül, akik próbáltál annyit mondtak, hogy semmit nem vesztettem. Úgy kell barátokat válogatni, hogy hasonlóak legyenek mint te, ne akarj olyan körbe tartozni, ahol ilyen egészségromboló elvárások alapjá ismernek el! Én pl. mindig olynaokkal barátkoztam, akik nem k**nak orrba szájba ide-oda, nem drogoznak, és nem is alkoholoisták, viszont van aki dohányzik. Nem néznek le, és boldog vagyok velük, mert tudom, hogy szeretnek...
Szerintem hagyd a beszólásokat...nem attól leszel "felnõtt" ha elszivsz egy pár szál cigit, vagy elkezdessz szexuális életet éni...Ott még nem kezdõdött el semmi ha ezeket elkezdted, max. egy út rossz irányba...persze vannak kivéelek, akik esetleg mindezeket (cigi, szex) csinálják, de attól még normálisak (RITKÁN)...Én egy 17 (hamarosan 18) éves lány vagyok, és soesem cigiztem, és szûz vagyok, ami ne, hinném hogy szégyelni való lenne, szerintem inkább erény...De ettõl függetlenül van barátom, aki maximálisan elfogad, 8 hónapja vagyunk együtt, nem iszik(ha ünnep van akkor mértékkel), nem szivarazik, és nem zaklat azzal hogy mikor fekszem már le vele (sõt, megbeszéltük hogy ha úgy érzem majd szólok, õ pedig majd többször rákérdez h biztos vagyok e benne)...ezen kivül egy olyan baráti kötöm van, ahol hasonló belem egyidõs ("normális") emberek, akik emiatt nem vetnek meg...sõt szerintem akkor meglenne a véleményük, ha az ellenkezõjét csinálnám...úgyhogy emiatt neaggódj mig ilyen vagy nincs okod panaszra, Üdv:)
Amikor én voltam középsiskolás (5 éve) ilyenek nem voltak nálunk, pedig nem egy elit suliba jártam. Voltak az osztályba klikkek, de õk azontúl, hogy modell alkatúak voltak éd divat cicák, egy rossz szavunk nem volt rájuk. Cigiztek, persze nem mindegyik, sõt nekünk is volt egy társaságunk, mi is cigiztünk, de nem azért mert ez menõ, hanem mert otthon is ezt láttuk. Nálunk az osztályba 17 éves koráig mindenki szûz volt, két srác kivételével senki nem ivott, õk is csak mértékkel. Soha nem néztük le egymást.
Olvasom az elottem szolot...es igen de ez kb ugy 100 eve volt mikor en kozepiskolaba jartunk es voltak klotyoban fustolo zugdohanyosok...es hat kozottunk nem volt divat a cigi, ugyhogy elfogadtuk ugyan, de igazabol ki voltak rekesztve a mi kis kirandulos, osszetarto csapatunkbol az ilyenek - az alkohol fogyasztok is. 20 ev ugyan meg nem telt el de szeretned tudni mi volt a legutobbi osztalytalalkozon? Gondolom a valasz: IGEN! NA azok akik az eljunk lazan, igyunk haljunk meg tudorakban stilust nyomtak, mind szultek v. 3 gyereket. Semmit nem lattak a vilagbol, szinte semmit nem tudnak felmutatni. Mi akik kesobb kezdtuk - en meg csak most keszulok az elso babamra - mind tovabb tanultunk, utaztunk, dolgoztunk stb. Elemnydusabb az eletunk. Ennyi. En is szuz voltam nagyon sokaig es miutan a barataim is vegyesen voltak igy igazabol senkit nem zavart - eleg szomoru, ha valaki ezert baratkozik a masikkal.... Szoval le kell xarni (bocs) ezeket a szukagyu emberpalantakat. Halovany fingjuk nincs az eletrol - nekem sem volt 16 evesen sot meg 20 evesen is alig... Elvezd ezt a kort. Nekem olyan jo volt. Semmi mas dolgom nem volt, csak a suli... Nagyszeru vagy.
En ismerek sok olyat aki mar koran nemi eletet el me iszik cigizik , es az a legroszabb hogy meg ok csufsagolnak azokkal akik egyiket sem csinaljak.Szerintem pont forditva kellene legyen azok akik ezeket nem csinaljak azok kene ezekkel csufsagoljanak.Szerintem ha beszolnak menj el mellettuk ugy mint ha semmit sem hallottal volna!
Igaz hogy én csak 13 éves vagyok, de szerintem azt csináld csak ami neked jó, amit szeretsz és ne adj mások véleményére.Amugy az ilyenek leszenek azok (szerintem) akik a leghamarabb a börtönbe végzéik, meg az utcasarkon(ha az illetõ aki szekál az lány).Lehet nem jol értelmeztem a kérdésed ha igy van javits ki!:)
személyes tapasztalat során arra a következtetésre jutottam, hogy aki valóban nemi életet él, az nem cikizi emiatt a másikat. a legtöbbször az szól be aki cikinek érzi, hogy õ maga nem él szexuális életet.
A kérdező hozzászólása: Köszike :)
En inkabb mar azt kerdeznem miert ilyen amostani 11-12-13-14-15-16-17 eves korosztaly!!En igaz meg csak 12 eves lany vagyok de vannak mar olya baratnoim akik mar ekkora korban pasiznak es nyalnak csok ez az..Van egy par aki mar iszik de nem olyan sokat es akko en mit szoljak eletembe egy cigit se fogtam nem ittam egy eros italt semmit!Es mindjar 13 eves korban aval kikiciz az embert hogy ma nem szusz !!Embe nekem a tesom 18 eves lany es mikor kb akkora volt mint en meg barbizott es meg utana sokag!
Szerintem az még nem probléma hogy egy 14-15-16 éves emberke néha lefekszik a barátjával barátnõjével, ha jó csinálják, de hogyha ezzel dicsekedni kezd, akkor látszik hogy még mennyire gyerek.
Nézd aki korán kezd el valamit hamarabb kiég. Amikor õk már rég összeaszott senkiháziak lesznek, tüdõrákkal 40 évesen, te vígan élsz majd a szeretõ feleségeddel, a gyerekeiddel, egészségesen, és utazgatni fogsz hobbiból. Ez az igazi bosszú ha úgy vesszük. Tudod az nevet aki utoljára nevet. Emberileg te vagy a több, ezt tudod is magadról a többi meg nem számít hidd el. Nézd én 23 vagyok, srác és most vesztettem el, húú nagy kaland, de legalább olyan lánnyal akit szeretek és imádok. Az elsõ kommoly kapcsolatom. Ne add oda olyannak aki nem méltó rá, csak azért mert ez ciki manapság. Ki nem sz*rja le? Én minden haveromnak azt hazdutam hogy már rég nem vagyok az. Elhitték. Másrészt pedíg pont a páromnak nem hazudtam, neki elmondtam, és mit ad az ég, nemhogy kinevetett, hanem méginkább szeretett emiatt, hogy neki tartogattam a dolgot úgymond. Ebbõl is látszik ki az aki igazán szeret, és ki az aki csak a sex miatt, vagy érdekbõl lenne veled. Nem könnyû mert egyre kevesebb a normális lány és srác manapság, nem tagadom, de ne add fel!!
Erre igazából az a válasz, hogy lehet mindenféle cigitõl meg ilyenektõl mentes életet is élni, de az nem hosszabb, csak hosszabbnak tûnik!:) persze ez nem teljesen igaz, én sem dohányzom, nem is füvezem és mióta az allergiámra nyáron gyógyszert szedek(meg beindult az egyetem), vissza kell fogni az alkoholizmust is. Viszont nem szabad mindent azért kizárni, mert ilyen emberek vannak, hiszen ott a másik oldal is, akik normális emberekbõl állnak és mégis isznak és/vagy füveznek, satöbbi. Kinek hogyan és mit, egy bizonyos határig. Csak neked kell tudni nemet mondani, ha nem akarsz ilyeneket tenni:)
Jaaaj...hát figyeljetek, az én exexexlegjobbarátnõm 13 évesen vesztette el a szüzességét és amikor én elmondtam neki a véleményem akkor azt mondta nyugodjak még én még 21 évesen sem fogom elveszteni, és engem is basztattak sötöbösötöbö, de nem érdekelt, mert már akkor megjósoltam hogy (helységnév) legnagyobb ribanca lesz, és az is lett.. Most 16 éves vagyok és nem vagyok szûz, és nem értem hogy egyes emberek miért basztatják ewel a többieket, rólam pl csak a közeli barátaim tudják hogy nem vagyok az, nem is értem ezeket a "nagymenõket" hogy miért basztatnak bárkit is...ez magánügy...és az is hogy ki, mikor érzi magát rá késznek:) ÉS azon pedig vitakozhatnánk hogy nagymenõ e az aki seggrészegen befüvezve egy csoport kanos köcsögtõl veszti el a szüzességét egy diszkó Wcjében...ennyi
Én is szûz voltam még 15 évesen. Néha cigiztem, havonta 1-2szál szal ritkán csak esküvõkön ittam, sehol máshol (akkor is csak mértékkel) most volt az osztálytalálkozónk, nem sokan végeztek fõiskolát, egyetemet. Amikor meghallották hogy nem dohányzom 30évesen, nem iszom, BMW-m van van 2 diplomám saját részvénytársaságom van, néztek mint a moziban. Van 1 gyönyörû feleségem, van 1 kislányom is.. És akkor biztos azt gondolták hogy ez a hülye sznob attila még is többre vitte... Mondjuk a suliban szinte az összes dögös csajjal jártam akikért omlottak a pasik :) ) pesig nem voltam szép... Szal csak így tovább!
nem akarja elküldeni a választ. most elküldte?
Hát én elõször is a szüzességrõl írnék. Nem attól függ ennek az elvesztése h hány éves vagy, hanem attól h megvan e a megfelelõ partner, és h érett vagy e rá testileg és lelkileg egyaránt(én 16vok és én még nem gondolom ugy h elakarom veszíteni) A cigit kipróbáltam DE biocigit..lehet hülyének nézni, de igazit nem mertem..tom ez se a legjobb, de ha egyszer kipróbálom még nem lesz bajom. Discoba én se járok, füvezni és drogozni se fogok, mert nekem minimum 4gyerekem lesz:) És írta az egyik kommentezõ h ezt a szülõk nevelik bele a gyerekbe..és igaza van, mert belegondoltam..én is sok nõies ruhát hordtam..és visszagondoltam h mit éreztem akkor..és persze h azt h jajj de jo most ugy nézek ki mint a nagyok..Sokáig ugy öltözködtem(kb6ig)mint a fenõttek..azért nem irom le h mikor kezdõdött ez mert folyamatosan alakult ki..De akkor rájöttem h az nem jo, mert sok rossz élményem volt idõs férfiakkal..fõleg amikor magassarkúba voltam(nem kicsit magas, elég magas volt akkor12évesen) És ekkor jöttem rá h az nem jo, és már egyáltalán nem ugy öltözök..anyu mondta is h mennyit változtam..h a plázacicából, rockmacs lett:) De így sokkal jobb..16vok, de olyan jo h kevesebbnek néznek..viszonylag nagy mellem van..de olyan felsõt veszek amibe nem látszik..ezért van olyan h a hugomat többnek nézik mint engem(sajnos õ még nõisen öltözik) De am az is igaz h amikor én 12voltam akkor 80c-s mellmérettel..elég nõiesen festettem. De most h fogyózok, így minden más..akkor 150-155centisen 55kiló voltam. Most meg 163-164centisen 50vok. És boldog:)
na hát akkor az életem:( kicsit sokkoló lesz) 1995 jan. 14 megszülettem (ezt azé irom hogy ebbõl kilehet számitani most vagyok 13.5 éves és majd meglátjátok min mentem keresztül) kb olyan 5 éves koromban elkezdtem pornót nézni egy ismerösöméknél láttam akkor ez volt a "hobbim" ezután kb 6évesn elloptam egy szál cigit a fateromtól onnantól kezdve 9 éves koromik cigiztem közbe belekeveredtem mindenbe mert amikor lefeküdteka faterék akko én meglóktam és a kaszinóba pizzáztam meg a skinheadekel hawerkodtam akik ugy jöttek be eleve hogy aki benn van takarodjon kifele mert beöttünk meg a nadrágszijjon ott figyelt a 2 stukker és õk hivtak meg engem pizzára aztán amiko ennek vége lett akko nem volt pénzem és az eldobott csikeket szedtem fel és gyújtottam meg kb 9évesen kiprobaltam a füvet (természetesen nem romákkal) meg du. foglalkozás a cigánytelep a hawerokkal aztán meg 12 évesen egy anno olajmaffiozonak eaki egyébként csak egy kicsit gazdag (asszem olyan 1500 kamionja van meg 2000dzemélyautója amik mind full hibátlanok ) na õneki dolgoztam a kutyáit etettem (pörköltel) meg a füvet nyirtam na meg a gépeket mostam ebbõl lett pénzem ja de ki is felejtettem hogy 9 éves koromban észhez tértem és azóta már undorodom a cigitõl egyenesen gyûlölöm a drogokat és utálom azokat akik ezt a kettõt haSZNÁLJÁK a piát már születésem óta kinem állhatom és mióta volt ez az életmós váltás azóta nem csináltam semmi rosszat és már csak egy "káros szenvedéjem van" FANKADELIT HALLGATOK bocs a helyesirasi hibakért
elozo vagyok na meg miota ezek nincsenek azóta kiröhögnek ha nincs tüzem miko kérnek , meg basztatnak na de azé olyan hevesvérmérsékletem van mint régen mer 6.os voltam amikor a kisseb nyolcadikosokhoz odamentem és összevissza vertem õket ha meg vissza ütött akko me töben vertük el és most ilyen vagyok ugyhogy azok akik ismernek azok azé nem mernek basztatni
Szia! Én 20 éves fiú vagyok és dohányzom, néha iszok, kipróbáltam már drogokat és egy jó ideje nem vagyok szûz, szóval én keményen élem az életem és soha nem voltam bunkó az olyan emberekkel , mint Te. Az életedet úgy éld, ahogy jónak látod és ne törõdj azokkal a parasztokkal, akik cikiznek. Csak így tovább!
Na ja, én is 16 éves vagyok, nem cigizek, nem iszok, nem füvezek, nem járok bulikba, és szûz vagyok. A suliban sajnos a baráti társaságom olyan, hogy isznak, cigiznek, buliznak stb. De nem néznek le, sõt mondják hogy milyen jó lenne ha õk olyanok lennének mint én :D se cigi se pia se semmi. Szóval én is azt ajánlom mint a többiek, hogy csinálj úgy mint ha nem is hallanád õket.. és ne foglalkozz más véleményével, éld és élvezd az életet :)
A kérdező hozzászólása: nekem is az a véleményem, h az ilyenek vagy börtönbe, utcasarkon vagy a sírban végzik. Sokszor van olyan koszakom amikor azt kívánom, h teljen már el 20 év és kivi lennék õk hol tartanak olyankor:D
ugyanez van nálam is... 16 éves vagyok, úgy öltözködöm mint egy normális ember, szûz vagyok, nem dohányzom, nem drogozom, nem járok diszkóba, néha tanulok is, hiszek istenben szóval tiszta ciki... egy nagyon szar iskolába jártam régebben, ahol szó szerint ez volt, amit te mondtál, és mikor mondtam, h nem dohányzom és nem iszom, komplett hülyének néztek. folyamatosan arról dumáltak, h nekik mennyi kalandjuk volt már, és mennyire sokat füveznej stb. persze kiröhögtem õket, mire õk nagyon elkezdtek utálni. én mindig arra gondolok, mi lesz velük évek múltán (már nem tartjuk a kapcsolatot...) valszeg csövesek lesznek, de biztosan csórók és unalmas háziasszony életük lesz, hacsak addigra meg nem halnak. amúgy nem hiszem, hogy többségben vannak, csak erõsebbek
Majd én megmondom miért van ez így. Mert a szülõk sajnos akaratukon kívül is azt nevelik a gyerekekbe, hogy korán kezdjék a nemi életet, és mindent, amivel a felnõtt élet járhat. Nem szándékosan, de ezt csinálják. Nekem fél éves a fiam, és muszáj volt észrevennem, hogy a gyerekruhák, már az ilyen picik is sokszor a felnõtt ruhák minatûr változata. Otthon még elvan a gyerek rugiban, de az utcára már úgy viszik, hogy kisfarmer, kis felsõ, Nike cipõ, de tök olyan, mint a felnõtteké. Mert egy gyerek akkor cuki, ha olyan, mint egy kis felnõtt, sokszor az egy éves gyerek fejére ráteszik poénból a napszemüveget, mert milyen édi, mint egy kis gengszter, vagy hasonlók. A lányoknál méginkább, mert az anyuka örül, hogy kislánya van, lehet csini rucikba öltöztetni, és alapból úgy nevelik a lányokat, hogy a ruhák a legfõbb örömforrások egy nõ életében, na meg a smink, szerintem minden kislánynak van játéksminkkészlete, gyermek körömlakkja, meg gyümölcsös parfümje, pedig semmi szükségük nincs még rá. De kell, mert az felnõttes. Tudod, "pont úgy, mint a nagyok", ez is errõl szól. Aztán amikor elkezdenek serdülni, akkor úgy érzik, hogy õk már tényleg felnõttek, és nem is értik, hogy eddig a "felnõttködés" ari volt, meg jópofa, most meg azt hiszik magukról, hogy már tényleg felnõttek és mindent szabad, és vajon miért csóválják erre a fejüket az idõsebbek. Pedig valóban, mi, szülõk, felnõttek neveljük beléjük ezt kiskorban. És van az a kis százalék, akibe ezt nem nevelik bele, és azok vannak lenézve, mert õket gyerekkorukban nem kis felnõttként akarták látni a szüleik. De megértem, hogy a többség miért ilyen, sajnos nem õk tehetnek róla.
Hát gáz, engem is mindig lenéztek, mert soha nem érdekelt 14-15 évesen a fiu meg a ruha téma, meg mindig tanultam, mert egyetemre akartam menni. Aztán most 22 évesen vagyok elõször szerelmes és a 22 szülinapom elõtt egy honappal éltem elõször szexuális életet, amit szerelembõl tettem és nem divatkövetésbõl. El tudom dönteni, mi jó nekem és ha ez által kevesebb barátom lesz, akkor nekem ugy is jó. Nekem alig van barátom, de aki van, az legalább normális és tudok velük értelmes dolgokról beszélni. Ne akarj azonosulni a tömeggel, az egyéniségek mindig értékesek és csak akkor csinálj dolgokat, ha te ugy érzed, itt az ideje. Sok sikert hozzá.
Én 17 vagyok, lány és szûz.Nem iszom, nem cigizem. Szerintem mindössze jó embereket kell kifognod, akik oylanok, mint te és akkro minden ok.
Ehhh.. en fiatalabb vagyok nalad, 14 eves (lany). Nem szoktam inni, nem cigizek, drogozni nem merek, es nem is vagyom ra, tanulok, normalis vagyok, nem fekudtem le senkivel. Es most jon a meglepo resze.. 8.-os vagyok es az osztalybol 11 lanybol 9 nem szuz.. abbol az egyik volt mar terhes is... Mert van ez igy? Hat ez igy trendi, ez tok egyertelmu nem..? Es az ilyen iq bajnokok miatt van az, hogy a korombeliek nagyreszet igy allitottak be mint te... Es ebbol jon az, hogy mar egyikunk se normalis. Neveltetes es felfogas kerdese az egesz. Amugy meg mi van ha beszolnak? Nekem is szoltak mar be, hogy de gaz vagyok mert szuz vagyok.. hat puff, igy jartam..:D:D:D Meghogy nem vagyok meno ha nem cigizek... inkabb legyek gaz par hulye liba szemebe minthogy tonkre tegyem vmivel magam. Barataim vannak, az ilyen seggarcok tarsasagara pedig nem vagyom. Felolem menozzenek azzal, hogy hol ittak le magukat, es hogy hol kefeltek orrba szajba, en egyelore azzal menozom, hogy igazi barataim vannak, es, hogy probalok normalis lenni..
A kérdező hozzászólása: tetszettek ezek a kommentárok:) örülök, h még vannak ilyen emberek (legyen az 14 vagy 20 éves) akik még úgy gondolkodnak, mint én :) Köszike :) (L)
Szia! Látom, hogy nagyon sokan válaszoltak neked, de valamivel még ki kell egészíteni. Mindenki csak a végleteket írta le és ez nagyon zavaró. Én egy 18 éves lány vagyok. Nem vagyok szûz, cigizek, szoktam inni, koncertekre járok és még a füvezni is szoktam. Ezek szerint én máris csöves vagy prosti leszek?! Nem hinném, mivel középsuliban osztályelsõ voltam, fõiskolára jelentkeztem, szeretek kirándulni, író-olvasó találkozóra járni és még sorolhatnám...Nem hinném, hogy ez a két "réteg" most ennyire elkülönülne egymástól. Nagyon sok olyan barátom van akik ezeket egyáltalán nem szeretik, mégis jóban vagyunk. Itt szerintem inkább az érdeklõdési kör a meghatározó. Ne olyan emberek társaságát keresd akik hozzád hasonlóan még nem élnek nemi életet, vagy nem dohányoznak. Ezek csak másodlagos dolgok. Inkább próbáld megismerni, ha normálisan szól hozzád, nem kell egybõl lenézni senkit.
A kérdező hozzászólása: oké én elhiszem, hogy 18 évesen te ilyen vagy, de szerintem abba a korosztályba már "megszokott" hiszen már felnõtt vagy azt csinálsz amit akarsz. De én itt még javában a gyerekekrõl beszélek 14-15-16 évesek. Azok mind ezt csinálják. Szerintem még simán ráérnének ezzel. SZerintem. De az õ életük, ha elakarják baszni akkor tegyék nem szólok bele.
Nos....én itt kiugrok a döntõ többségbõl...17 vagyok, fiú, sajnos dohányzom, amit életem legnagyobb butaságának tartok, de sajnos késõ!Nem vagyok szûz, néha járok bulikba, de higyjétek el, hogy vanak olyanok is mint én.Nem verik a nyálukat azzal h buliba voltak, hogy cigiznek és hogy már nem szüzek.Pl az én baráti társaságom 80 %-a kinézi belölem a szüzet, mert nem osztom meg magánéleti titkaimat másokkal!Sokan mondják rám , hogy egy jó ember avgyok aki mindig segit másokon ha baj van-na ezt énis igy látom.Szeretem az olyan embereket akik õszinték, segitek nekik.Remélem nem fogjátok leüvöltreni a fejem ezért a pár sor irományért!Sziasztok!
Elõször is az utolsó hozzászólónak, sosem késõ!!!! Fõleg 18 évesen és a cigirõl leszokni. egy ismerõsöm 15 év után képes volt megtenni. Rossz a hozzáállás.. Neked meg anynit mondanék, mivel a többiek a lényeget elmondták, hogy amig ilyen fiatal vagy nem tudod rendesen eldönteni mi a jó és mi nem. És elhiszem, hogy nagyon bánt a csúfolódás, cikizés és sajnos ezért sokan azt teszik amit nem akarnak. ÉS tudom ez sem érdekel sok embert, de ha nagyobb leszel, rájössz milyen jól döntöttél, hogy nem azt az utat választottad.
Nos, itt elég sok hozzászólás volt. Nekem mégis az a véleményem, hogy nem feltétlenül rossz az, ha valaki iszik, viszont tudjon mértéket tartani, és természetesen egy nõnek sem illik rerészegedni, fõleg olyan társaságban. A drog felesleges, én nem is próbálnám ki, ha nincs akkora gáz, hogy nekem már drogok kellenek... A nemi élet megint csak attól függ. Ha boldog vagyok és szerelmes miért ne? A baj ott kezdõdik szerintem, hogy nem maguk miatt csinálják, akik mostanában ezeket csinálják, hanem mások miatt, a menõség és egyebek miatt. Röhejes mikor azért vagdossa az ereit néhány csaj, hogy utána szépen ott legyen a nyoma.... Szánalmas és szomorú. Amúgy akik beszólnak, az még hagyján, csak rád ne szálljanak. Néha egy-egy hülye poén velük, és békénfognak szerintem hagyni. Az õ intelligenciaszintüket mutatja, hogy ilyenekben élik ki magukat, plusz még tönkre is mennek, lelkileg, fizikailag , mindenhogy, HA egyáltalán rájönnek, hogy ennek most mi értelme is volt? Emlékezni nem fognak a kamaszkorukra. Nah mindegy, szerintem csak próbáld velük tartani a "normális" középutat. Ne adj okot, hogy ba**ogassanak, mellesleg nem kell mindenrõl tudniuk... mondhatsz nekik olyan dolgokat is, amik nem igazak, nem kelll tudniuk feltétlenül az életed minden porcikáját, így legalább békénhagynak. (apróbb "hazugságok", pl. hol voltál éppen hétvégén.. persze, szoktál inni, csak aztán a másnap reggel nem vonz annyira... stbi stbi... Mértékkel. Ki lehet szerintem az ilyesmit kerülni.)
ilyenek mindig voltak és lesznek is, anno a gimiben is volt jó pár iylen illetõ, pedig én elég "elit" , vagyis annak titulált iskolába jártam.. dohányzok, 17 éves korom óta nemi életet is élek, inni cska alkalmanként..ennek ellenére normális, kiegyensulyozott "felnõttnek" tartom magamat.(Inkább gyerek:D)

Szerintetek ha a lány 14 a fiú meg 17 az nagy baj? Nagy korkülönbség? :/

Legjobb válasz: Nem ha elmúltál 14 akkor nincs semmi gond, a 3 év az nem sok.

Nem ha elmúltál 14 akkor nincs semmi gond, a 3 év az nem sok.
Szerintem meg ebben a korban még sok, pár év múlva már nem számít.
Sok! A csajok 85%a 14 évesen kezd érni. Aki mást mond az hazudik! Majd te is rá jössz 2-3 év múlva. A 16-19 már jobb párosítás.( a felett is )
Ebben a korban még sok.
Csakis annyira sok, mint fordított esetben, amikor a fiú 14 éves és a lány 17. Ha úgy nem jó a felállás, akkor így sem.
Nem sok :) De ha megengedsz egy észrevételt : szerintem ez még nem a szerelem, ha ennyire fontosnak tartod a korkülönbség kérdését :) (remélem nem bántottalak meg ezzel :) )
az én ismerõsöm és a felesége között 12 év van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat..:)

Sok a korkülönbség? 14/lány, 17/fiú. (több lent)

Egy 17 éves fiú szerintetek összejönne egy 14 éves csajjal, aki sokkal feljettebb a társainál, kb. 16-17nek néz ki?!

Legjobb válasz: nem, abszolút nem sok. :) én 13 voltam, amikor a barátom 17. és, õ igen is tudomásul vette, hogy nem fekszem le vele. :D és, gondolom Te vagy a fiú, /de javíts ki, ha nem:D/ ha nem arra megy a játék, és szereted, semmi, de semmi akadája nincs. :) 16/L

nem, abszolút nem sok. :) én 13 voltam, amikor a barátom 17. és, õ igen is tudomásul vette, hogy nem fekszem le vele. :D és, gondolom Te vagy a fiú, /de javíts ki, ha nem:D/ ha nem arra megy a játék, és szereted, semmi, de semmi akadája nincs. :) 16/L
Szellemileg vagy testileg gondolja magát fejlettebbnek a lány?
nemhogy a korkülönbség nem sok...ha összeadjuk a két számot jóformán csak akkor jön ki egy tisztességes kor ilyenkor még a tanuláson kell legyen a hangsúly
A korkülönbség szerintem nem sok, de amikor én voltam 14, nem törõdtek velünk a 17 éves srácok. (Ez 15 éve volt) Aztán meg lettem 25-28, a velem egykorú srácok 14-16 éves csajokat hajtottak, körülöttem meg fiatalabbak legyeskedtek. Hát fura ez. Összességében azt mondom, egyéntõl függ. Csak hülyét ne csinálj magadból, légy szíves... Az olyan szomorú, amikor egy lány fut egy fiú után, aki le se sz.arja... Ha nem érdekled, legyen benned büszkeség.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek. :DDD
A kérdező hozzászólása: oksa akkor :) ) nem, nem a srác vagyok, hanem a csaj legjobb barátnõje és lelkitársa XDD
Mindjárt gondoltuk, hogy nem te vagy az a lány :) )) Ez a fiútól függ, õ mennyire érett. Ha a lány nem gyerekes, akkor elképzelhetõ.
elõzõ voltam: hujjaj bocsi.:D visszavonva a fius-lányos témát.:D nehari. 16/L
A kérdező hozzászólása: szellemileg és külsõleg is :) amúgy nem én vagyok az a lány, hanem a legjobb barátnõõm :)
Nem sok, akkor sem, ha nem fejlettebb. Viszont a lány még nagyon fiatal, inkább ez a baj, nem a korkülönbség.
A kérdező hozzászólása: köszii mindenkinek. már itt vn mellettem a barátnõm is, és tudja, hogy nem éri meg hülyét csinálni magából (:

Mikor volt pé-m? A 14. vagy a 17. napon?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b253a91686b8f0e7e5c05f..

Legjobb válasz: sztem a 14. napon

sztem a 14. napon
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Szerintem is :)

A ciklusom 28-29 napos. Mitől vérezhetek enyhén a 17-18. napon? A 14-15 napon szerelmeskedtünk, de ez ovulációnak későn van, beágyazódásnak korai. Szerintem.

Legjobb válasz: Még az is lehet, hogy beágyazódás... Lehet, hogy még volt ott érett petesejt a 14. napon is. Ezt csak pár hét múlva tudod meg :) Mindenesetre szerintem aggódni fölösleges.

Még az is lehet, hogy beágyazódás... Lehet, hogy még volt ott érett petesejt a 14. napon is. Ezt csak pár hét múlva tudod meg :) Mindenesetre szerintem aggódni fölösleges.
haaaaaat...lehet peteeres jele.

Miért van az, hogy a mostani 14 éves csajoknak akkora mellük van és nekem, 17 évesen szerintem nagyon kicsi és nagyon utálom magam emiatt?

Hogyan lehet az,hogy minden évben akik jönnek középsuliba els?sök,egyre nagyobb a mellük,de nekem meg az én korosztályomnak(persze vannak itt is kivételek)tök kicsi!

Legjobb válasz: Szia! Ok,hogy Te nem vagy beképzelt,ez jó! Én konkrétan azokra a 14 évesekre gondoltam,akik a sulimba járnak,vagy azokra,akik nem tudják már jobban kirakni,amijük van és ezért még a legnagyobb téli hidegben is a legkisebb nyári toppocskájukat veszik fel és a folyosón kéretik magukat! Utálom az ilyeneket!:@ Tisztelet azoknak a tiniknek,akik nem ilyenek,Neked is! Üdv és köszi a választ!

A kérdező hozzászólása: Szia! Ok, hogy Te nem vagy beképzelt, ez jó! Én konkrétan azokra a 14 évesekre gondoltam, akik a sulimba járnak, vagy azokra, akik nem tudják már jobban kirakni, amijük van és ezért még a legnagyobb téli hidegben is a legkisebb nyári toppocskájukat veszik fel és a folyosón kéretik magukat! Utálom az ilyeneket!:@ Tisztelet azoknak a tiniknek, akik nem ilyenek, Neked is! Üdv és köszi a választ!
Hát tudom, hogy ez még nem vígasztal, de amikor olyan ~25 éves leszel, már normális cickóid lesznek (na nem Playboy szintû, de ilyen B környéki). Tapasztalat :) Valószínüleg kicsit lasabban érsz, mint a többiek. És valószínüleg elég vékony is vagy (gondolj erre->nagy mellel erre kicsi lenne az esélyed!). Na de (mint mindenkinek), rengeteg elõnyös tulajdonságod van, próbálj erre összpontosítani picit. Hidd el egyébként nem minden pasinak tetszik a nagy mell, nem is egyet ismerek, akik a picire buknak, és nem tetszik nekik a nagy! Mivel (valószínüleg) elég vékony vagy, esetleg ha picit híznál 2-3 kilót, figyelve a testtömegindexedre, önmagadhoz képest egész látványos növekedést érhetsz el! A másik ami növeszt, az a fogamzásgátló. Na ezt csak akkor ajánlom, ha egyébként is a pároddal tervezed használni, magadtól csak úgy ne szedd, a rengeteg mellékhatása miatt (és csak orvos felügyeletével stb.)! Mindenesetre fel a fejjel, nem lesz ez mindig így! De hidd el ezt a gondot leginkább a fejedben tartod életben, probálj kevesebbet gondolni rá.
Én 21 vagyok és nekem is kicsik a melleim, 70A-s!!!!! És szedek fogamzásgátlót, az utóbbi 1 évben híztam 4 kilót és nem nõnek!!!:(((((( És tényleg a mai fiataloknak sokkal nagyobb van, ez szemétség!!!:)
miért szemétség.szeretnél olyan melleket mint pamela??vagy mi?lehet lepontozni nem érdekel, de nekik se olyan hidd el...gondolj már bele 14 éves vagyok és most 75/B a méretem, és még növök...mi lesz 18-19éves koromba mikorra eléri a végleges méretet?inkább legyen kicsi, és formás... egyébként azt sem mondanám hogy ez szimplán genetika, mert se anyumnak, se apum anyukájának, se nõvéremnek nincs nagy melle.egyedül egy picit nagyobb melle csak anyum anyukájának volt, de neki se volt túl nagy melle... tehát érdekes, nekem lassan akkora lesz a mellem, mint a nõvéremnek:Spedig õ már 18éves!
nekem meg az a bajom, hogy nagy! ha kicsi melled van akkor nagyot szeretnél, ha meg nagy akkor meg kicsit! ez legtöbb esetben így van! :) 15/L
Érdekes a kérdésed, engem személy szerint ugyanúgy irritálnak azok a kiscsajok, akik mindenüket kidobják mint az elõttem szólókat. Egyszerûen irritál. Miért célja SZINTE mindegyik 13-14 évesnek, hogy nagyobbnak, felnõtesebbnek, érettebbnek látszódjanak? El fog érkezni az õ idejük is, és szerintem most inkább még játszadozni kéne az udvaron, rohangálni az osztálytársakkal, nem pasizgatni és már az ágyat megcélozni. Az idõt kár siettetni és fölösleges is :) Neked azt tudom mondani, hogy idõvel változni fog a véleményed épp úgy, mint a melleid is. Hidd el, csak annyi a lényeg, hogy magad el tudd fogadni. Ha a párod elfogad, szeret, ÚGY AHOGY VAGY, akkor nincs probléma :)
Én is 14 éves vagyok és elég nagyok a melleim.De ettõl még nem vagyok beképzelt!!!Nálam ez genetika.És utálom!Azt se tudom hova dugjam.Örülnék én annak ha kisebb lenne.Persze, a család, barátaim...stb.szerint nem olyan nagy mert 75 körül 'mozog' ez(melltartó fazontol függ)(épp elég az) csak én fogom fel 'drasztikusan', meg én magas is vagyok...stb.Szóval szerintem fogadd el magadat olyannak amilyen vagy!!!Biztosan van rajtad is olyan ami elönyösebb mint más lányokon!
Nem lehet, hogy egyre több hormont zabálunk és azok a most fejlõdõk szervezetére jobban hatnak?
Hát én 15 éves vagyok, de nemhogy kicsik a melleim! Nincsenek!!! De tényleg...semmi dekoltázs.. és igazad van ebben a dologban, h pár csaj új kidobja a melleit, h csak nah.. engem is zavar meg irigy is vagyok ilyenkor... Meg a nõvéremnek is akkora mellei voltak már 15 évesen..fuh.. Engem csak 1-2 fiú haverom tud megvigasztalni, h jók a melleim meg, h kézbe való..heh ..ilyenek.. :) am. azt mondják nem is a nagy mell a fontos, hanem az, h formás legyen.. az enyém még csak formás se.. fura alakom van, mert amúgy annyira nem vagyok sovány, mint a pálcika meg hasam is van azért.. mellem meg sehol meg nem is hiszem, h lesz.. azt találtam ki, h kockásítok a hasamar meg ilyenek és majd arra fogom, h nincs mellem, h sokat tornázok..am. én egész nyáron nem merek el menni a barátaimmal fürödni.. mert nincs mellem minden évben azt várom, h majd megnõ, de nem.. mind1.. ez van..
nem értem a nõk miért akarnak nagy mellet az nem szebb a kicsiknél, sõt még lógnak is amúgy lehet ebben az evolúció dologban valami, én is 23 vagyok, fogamzásgátlót szedek de nem nagyok a melleim, sok mai 12 évesnek háromszor akkora van mnit nekem
Lehet, hogy kitömött melltartót hordanak:)

A ciklus 11-14 napján erős nyáktermelésem volt, de csak a 17-ik napon ugrott, 5 fokot, a hőm. Ekkorra (15-17 nap) már csökkent a nyák + kevésbé volt folyékony és nyúlós. Melyik jelezte reálisan a peteérést? A kettőnek nem szinkronban kellene müködni?

Legjobb válasz: Idézek a babatervezõk oldaláról:"a tüszõrepedés legtöbb esetben a megemelkedett hõmérséklet elött 1-2 nappal, vagy a hõmérsékletemelkedés napján történik. Ritkábban 3-4 nappal a megemelkedett hõmérséklet elõtt vagy a hõmérsékletemelkedés második napján. A legtöbb és legjobb minõségû hüvelyi váladékot 5 napon belül a hõmérsékletemelkedés elõtt vagy utána 3 napon belül lehet megfigyelni." Viszont egy fórumhozzászólásban azt találtam, hogy valakinek peteéréskor nem repedt meg a tüszõ, csak egy héttel késõbb, amikor a pete már elöregedett. Erre én is kiváncsi lennék, hogy igaz-e, gyakori-e?

Idézek a babatervezõk oldaláról:"a tüszõrepedés legtöbb esetben a megemelkedett hõmérséklet elött 1-2 nappal, vagy a hõmérsékletemelkedés napján történik. Ritkábban 3-4 nappal a megemelkedett hõmérséklet elõtt vagy a hõmérsékletemelkedés második napján. A legtöbb és legjobb minõségû hüvelyi váladékot 5 napon belül a hõmérsékletemelkedés elõtt vagy utána 3 napon belül lehet megfigyelni." Viszont egy fórumhozzászólásban azt találtam, hogy valakinek peteéréskor nem repedt meg a tüszõ, csak egy héttel késõbb, amikor a pete már elöregedett. Erre én is kiváncsi lennék, hogy igaz-e, gyakori-e?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. Bocs, hogy csak most válaszolok, de azóta csak rohantam.Igen, valahogy én is így tudom a nyák-termelés ciklusát. Még arra nem találok kielégítõ választ, hogy ovulációkor hogyan kell "találkozzon" a nyák és a hõ jelzés.Valószínû ez egyénfüggõ. Bár az általad írtak alapján is, a nyák akkor a legdúsabb, amikor a "legfogékonyabb" vagy, vagyis ovulációkor, a hõ pedig szintén akkor emelkedik (v. utána 1-2 nappal). Tán abból kell kiindulni, hogy a nyák az ösztrogén, a hõ a progeszteron jelzése.Na, de hogy lehet hogy az Ö.azt jelzi, hogy: "ovuláció most", a Pr. meg akkor jelzi ugyanezt, amikor az Ö jelzése szerint már lejárt az idõ. Hú, remélem érthetõ...még keresgélek én is, hátha erre is találok válszt. Üdv.
Szia! A peteérést mindig megelõzi a tojásfehérje szerû váladék. A peteérés az utolsó legalacsonyabb hõmérsékletû napon következik be. Ovuláció után a hüvelyváladék megváltozik és kevesebb is lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A nyák csökkenése már a peteéréskor (a hõemelkedés elõtti napon) bekövetkezik? Pontosabban: nem az a legtermékenyebb idõszak, amikor a legdúsabb a nyák? Mert nálam, mire a hõm felugrott(és elõtte levõ 2 nap)már jelentõsen csökkent és változott a nyák minõsége.
A kérdező hozzászólása: Ha nem szabadul ki a pete, akkor is felugrik a hõ? Talán, nem. Én megpróbálok optimista lenni és a "ritka eset"-hez sorolni magam :) , vagyis bízni benne, hogy a nyák jelzése rendben volt, vagyis az ovulációm a hõemelkedés elõtt 3 nappal, amikor a nyák még tojásfehérje volt, bekövetkezett...hm, de jó lenne...aztán másfél hét múlva megint negatív teszt. Tán nem kéne annyira figyelni magam? Vagy ideje lenne egy ovu-tesztet venni. A jövõ hónapra(hacsak nem vagyok ritka eset :) , azt is kipróbálom. Köszi a segítséged. Ha még van ötleted örömmel olvasom.
Szia! A méhnyakváladékról a következõket találtam: Közvetlenül mensi után, észlelhetõ mennyiségben megszünik a méhnyakváladék-termelés, és a hüvely gyakorlatilag száraznak nevezhetõ. Néhány nap múlva opálosfehér, szagtalan váladékot láthatunk, amely nem okoz kényelmetlenséget. Egy picike nyomot hagyhat a fehérnemûn. Késõbb ez az opálosfehér váladék egy kicsit sûrûbbé és fehérebbé válik, a mennyisége megnõ. A következõ néhány napban a váladék egészen megváltozik, sokkal tisztább és rugalmasabb lesz. Közvetlenül ovuláció elõtt a méhnyakváladék teljesen kitisztul még nyúlosabbá válik és talán a tojásfehérjére hasonlit leginkább. Ez a méhnyakváladék-termelés csúcsidõszaka, nem is ok nélkül, ahhoz hogy a sperma eljusson a petesejthez, felfelé kell haladnia, mégpedig egy megfelelõen síkos csatornában. Az ovuláció után szinte azonnal megszûnik a méhnyakváladék tisztasága és rugalmassága, ismét sûrûbb, opálosfehér váladékká alakul, és sokat "pacázik" a következõ napokban. Ez a progeszteron hatása. Valamiféle pecsétet tesz a méhnyakra, amellyel megakadályozza, hogy bármilyen idegen test jusson a méhbe. A köv. mensiig hátralévõ hetekben megint minimálisra csökken a méhnyakváladék, csak annyira, hogy nedvesen tartsa és óvja a hüvelycsatornát.
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam a választ :) , megírom neked is! Az is lehetséges, hogy a szervezet pár nappal többet igényel, amíg a progeszteronszint emelkedésére hömérsékletemelkedéssel válaszol.Annak eldöntésére, hogy melyik változat áll fenn (sárgatest elégtelenség, v. a fennti), pontosan meg kell állapítani a tüszörepedés idöpontját. Ez azon a napon történik, amelyiken a legjobb minöségü hüvelyi nyálka érzékelhetö, vagy a pedig a rá következö napon. A hömérsékletnek 5 nappal a tüszörepedés után emelkednie kell. Ebben az esetben azok a napok is a luteális szakaszhoz tartoznak, amelyek a késöi emelkedés miatt még a cover line alatt vannak. A következõ oédalon találtam, sok , ás érdekesség mellet: http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml Üdv.
Köszi szépen!

15-16-17 éves srácok! Ti megnézitek a 13-14 éves lányokat? Vagy túl kicsinek tartjátok õket?

Kíváncsi vagyok,hogy van-e "korhatárotok" :) és ha igen, mennyi. És ki jön be jobban? Egy vagány, de átlagosabb szépségû lány, aki jófej, vagy egy nagyon szép, de unalmas, ku*vás lány?? Köszi a válaszokat!!

Legjobb válasz: Még az idõsebbek is.

Még az idõsebbek is.
14 éves vok de inkáb kb az oan 1 ével idõsebbek szépek, igaz nem sok fiatalab v velem egykoru nöt ismerekXD
Még egy 15 éves is kislány, nemhogy õk…
Nagylányoknak tartom õket, és nem kislányoknak.õk is lehetnek szeretet teljesek, szeretnivaló, szépek, barátságosak.19/F
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) Utolsó! Na végre egy értelmes nem kanos fiú :D akinek nem csak a k*rvák jönnek be !! xoxo
Sok 13-14 éves kiscsajból simán kinézek 16-ot is, tehát megnézem...szerintem simán lehet, hogy korban is stimmel egy 14 éves lány 16-7 éves fiúhoz...(lányok általában elõbb érnek, komolyodnak)....és az elsõ típus jobban bejön :D 17/F
"fejben" még kicsik
16 éves fiú vagyok. Sajnos nem tudok általánosítani :D Vagy bejön, vagy nem. Nekem tökmindegy, hogy 13 vagy 17. Nem a koron múlik. Életem elsõ barátnõje 3évvel idõsebb volt nálam. Akkor még énsem voltam olyan hûdeérett, szóval szerintem ez mindenkinél így van :) Mostanában meg igazából tökmindegy, mert aki krvának öltözik, az úgyis eléri amit szeretne. De nem én fogom megadni neki az tuti :)
Igen 15f
Én 16 vagyok, és megnézem õket, de egy biztos, hogy többet nem akarok tõlük, mert nem tartom õket eléggé érettnek... Mondjuk ez nagyban emberfüggõ

Szerintetek az gáz ha a barátnőm 14 éves és nemrég feküdtünk le? 17 fiú vagyok

nagyon szeretem és ő is engem,sokkal éretteb a korához képest és nemrég történt meg az első..ez baj h 14 éves mert szerintem nem a kor számít hanem az egymáshoz való kötődés..ti hogy vagytok vele?

Legjobb válasz: Gyökér vagy.

Gyökér vagy.
Hogy lehet egyáltalán ráizgulni egy 14 éves kislányra? Melle sincs, lehet, hogy még nem is menstruál... Gyerektest még, gyerekes gondolatokkal... Szeret? Húúúúha, egy óvodás is lehet szerelmes. Az meg, hogy szerinted érettebb a koránál - mindenki ezt mondja, aki dugni akar egy jót, vagy elkéredzkedni otthonról a diszkóba, esetleg prostinak akar öltözni. Az érettség nem azt jelenti, hogy nagylányost játszhat, hanem azt, hogy felismeri, mi való a korosztályának és mi nem. Amúgy be is töltötte a 14-et? Mert ha nem, ember, 2 év letöltendõ a fiatalkorúak börtönében. :) Ha meg betöltötte, akkor apuka sörétesétõl, vagy vascsövétõl félnék, mert ha az én lányomat tömögetnéd, hülyegyerek, én is betömnélek, csak más eszközökkel. :)
Egy 14 éves mióta középiskolás? Vagy már lejjebb vitték volna az osztályokat? Kérdezõ, nem cigizik, nem iszik, csak éppel kefélteti magát. :D Komolyan, inkább gyújtson rá.
meg tudnál olyan 14évest is, aki deszka.. sõt, olyat elõbb.. úgyh ezen kár vitatkozni.... ha szexelsz vkivel, ok, de miért kell róla kérdést is kiirni?
Én nem azt mondtam, hogy bármit meg lehet tenni annak aki szerelmes :) Hanem az õ dolguk....ma már a 11 évesek is sexelnek....azért egy 14 éves lány már középiskolás....és attól h a srác 17 éves egyáltalán nem pedofil és ennek a srácnak szerintem nem kell le szedni a fejét :D
A kérdező hozzászólása: nagyon sok helyre nem engedik el mert tudják h fiatal..jó nevelést kap ezzel nincs gond de mindenki kipróbál dolgokat..cigi alkohol bulikba jáfni..de attól még nem feltétlen lesz egy partypics..nem cigizik nem iszik..tudja õ is hol a határ..nem azért mondom de tudnék neked olyan 20 éves nõt mutatni aki deszka és nem is szép
31-es, azért lettél nullás, mert szerinted bármit meg lehet tenni, ha valaki szerelmes. És ebbõl is látszik, hogy a legrosszabbak közé tartozol, ha ilyen témában tanácsot kéne adni.
Itt a gyakorin nagyon szõrös szívû emberek vannak kedves kérdezõ :D a 14/L-es vagyok...akit lenulláztak a válaszomra xd
darkski nagyon bölcsnek hiszi magát, de valójában egy éretlen kölyök. :)
Én azt mondom neked elég ha ilyen korban havonta egyszer szeretkeztek de csak ha szereted azt a lányt mert késõbb ez kifog hatni a felnõtt életedre
akkor te még nem láttál 2o eves nõket:DDDDDD
Nem értem mit kell ezen csodálkozni.A mai világban kezdõdik az ilyenfajta élet és ez nem a neveléstõl függ kilehet nyalva a segge a gyereknek az ugyanúgy inni, cigizni, bulizni fog mert ilyen a mai világ abban pedig igaza van a kérdezõnek hogy a mai 13-14 éveseknek jobb teste van mint egy 20 évesnek és eszük is van persze nem mindnek
Én is 14 éves vagyok, mondtam a jövõ hónapban leszek 15 és közgazdasági szakközépiskolába járok :DD mondjuk én nem cigizek meg piálok meg stb, mert nekem fontos a külsõ és az egészség :)
A kérdező hozzászólása: egy pár véleményt vártam h mások hogy vannak ezzel..nem dicsekszek mert ebben mi is lenne a menõ? lefeküdtem egy14 éves lánnyal? haggyuk már..más is szexel csak nem mindenki14 éves lánnyal..nekem ez jutott más meg legyen boldog a párjával..
Tanuld meg leírni a kiaszott hogy szót.
Errõl mindig az a szituáció jut eszembe, mikor 10. osztályos voltam. Volt egy lány osztálytársam, padtársam volt. 12-13 évesen veszítette el a szüzességét, akkoriban már 17 évesen voltunk mindketten. Épp biológia elmúltával szünetbe kérdezte tõlem, hogy mi az a peteérés, 28 napos ciklus, orális és anális szex, mert nem tudja. Ennek ellenére 12 éves korától aktívan dugott össze-vissza, megmerem kockáztatni szerintem még azt sem tudta, hogyan születik a gyerek. Majd mikor mentem haza, vártam a buszra. Ott volt egy másik osztály társam, beszélgettem vele. Õ 14 évesen veszítette el a 18 éves pasijával a szüzességét. Elmeséltem ezt neki, hogy a padtársam miket kérdezett tõlem. Tudod mi volt erre a reakciója? Nevetett, és azt mondta, õ sem tudja, mik ezek (peteérés, 28 ciklus, orális anális szex). Csak ennyit akartam.
Nem értem, miért kell már 14 évesen dugni. Mikor általános iskolás voltam, kb én voltam az egyetlen szûz lány az osztályból, aki szûzként ballagott egy a 8. osztályból. Visszagondolva, azok a lányok sem tudtak semmit akkoriban a szexrõl, ágyról-ágyra, pasiról-pasira mászkáltak. Mára már nagykorúak vagyunk, elnézve õket, borzasztóan kiéltek. Mind ha rájuk nézel, mind ha csak beszélgetsz velük. Teljesen azt lehet kivenni belõlük, hogy nem élvezik már annyira a szexet, a kapcsolatokat, semmi újat nem lehet mutatni nekik, mint pl egy szûz 18-19 éves lánynak. Úgy viselkednek, és úgy néznek ki, mint egy szakadt 30-40 éves kiégett nõ, akik már túl vannak vagy 10 gyereken. Rossz rájuk nézni. Ismertem olyan lányt és fiút is, ahol a lány 15 volt, a fiú pedig 17. Összejöttek, de nem dugtak vagy 2 évig. Miért? Mert hiába szerették egymást, számukra nem a szex volt az elsõ, hanem valóban az, hogy együtt legyenek, és az érzelmek. Tudták, hogy a szex még korai, legalábbis a lánynál, mégis kibírták képzeld 2 évig szexmentesen. Beszélgettem a lánnyal, és azt mondta, eddigi élete egyik legjobb döntése volt, hogy várt 2 évig vele, sokkal érettebb lett szellemileg, mentalitásilag a 2 év alatt, átértékelte a kapcsolatukat. De tudjuk, nem minden ember egyforma... ez neveltetés kérdése is. De egy szó mint száz: egy 14 éves kislány nem érett sem szellemileg, sem testileg a szexre, semmilyen formában. 14 éves kislány még járjon iskolába, barátkozzon, töltse hasznosan a fiatalkorát, ne akarjon túl gyorsan felnõni, lesz még ideje bõven. Bár, ti már ezt elcsesztétek, de mindegy.
A kérdező hozzászólása: nem mondtam h megbántam..de megtörtént..véleményt kértem kaptam is..
Ne is csodálkozz kislány, hogy lelettél "xd". Szánalmas. De ezen a kérdésen én már meg sem lepõdõk...mai 13-14 évesek szájába már több f**z volt, mint nyalóka. Mint tesz nekik a szex! Azt hiszik magukról , ha már rendelkeznek két cseresznye méretû mellel, megjön nekik minden hónapban a vörös hadsereg, és nem percenként vihorásznak vmin Õk már elég érettek a dologhoz. Kérdezõ, késõ bánat mert már lefeküdtetek, de szerintem nem csak " az egymáshoz való kötödés" számít . Arról nem is beszélve, hogy most ide feljöttél megkérdezni vadidegen embereket, hogy amit tettél az helyes -e. Kérlek ha már legbelül úgy érzed, hogy nem akkor szerinted? Hagyjuk jó...Te se szexelj és a barátnõd sem.
emberek, min csodálkozunk, hmmmm...aki már rég gyakoris annak ez fel sem tûnik!
A kérdező hozzászólása: jogos!
Annyira imádom a mai fiatalságban és persze szülõkben, hogy a rossz dolgok kimerülnek a piálásban és cigizésben, minden más meg le van szrva. Lehet bzinak és prostinak öltözni, lehet szemtelennek lenni, lehet bszni, csak nehogy cigizzen...
A kérdező hozzászólása: jajj ne hogy azt hidd hogy eljön és az az elsõ hogy dugunk..ez is kialakul..irtam is hogy 8 hónapja vagyunk együtt és most történt meg elõször 1 hete az elsõ..mellesleg 9. es nyelvi elõképzõn
ügyes vagy
A kérdező hozzászólása: õt sem engedték vna csak ismertek elötte is mert a tesója haverja is vagyok onnan ismerem õt..
Én is egy társaságban voltam ezekkel, de engem sose "bántott"senki, mert tudták h úgyse adom be a derekam 14-15 eves koromban, szóval.... az anyja ki tudja hol volt, az apja nem törõdött vele..
Tudod, mitõl vagytok éretlenek? Egy érett ember nem gondolkodna olyanokon és kérdezne vad idegeneket, hogy jól tette-e, hogy megdugott valakit.
A legtöbb 14 éves azért szexel, mert szeretet éhes. Kiéhezett, de nem egy fiúra, nem is a szexre... hanem hogy szeressék. Lehet nem törõdnek vele otthon a szülei. Nem bántani akarom a barátnõdet kérdezõ. Most volt a közelemben, egy hasonló esett, ami sokkolt, meg úgy az egész környezettet. Szegény lány már 13 évesen pasizott, 14 évesen szexelt. 17 évesen már ágyról ágyra járt. Mindenki leszólta, hogy mekkora ribi.Aztán lett egy komoly kapcsolata ahol a pasi azt mondta, hogy nem érdekli, õ szereti és foglalkozik vele, és legyenek együtt, mert szeretni fogja. És törõdött is lánnyal. Akkor végre lenyugodott. De a fiú rokonsága halálra szekálta lányt, a múltja miatt míg majdnem öngyilkosságba hajszolták. És igazából kiderült, hogy a lány szülei bár látszólag mindent megadtak neki, de soha nem törõdtek vele, nem beszéltek vele, nem mondhatta el nekik a gondait. Nem mutatták ki a szeretetüket. Így a lány bizonytalan lett önmagába és így máshol kereste azt ami neki hiányzott. Ha szereted akkor vársz a szexel. Mert gyerekként (tudom tini) más a szex mint felnõttként. A tini azért szexel, hogy szeressék, a felnõtt a beteljesülésért. És ez a különbség nagyon fontos. Sajnálom, hogy ezt kaptad a pakkba, de egy ilyen lány sok felelõsséggel jár. És most neked kell érett felnõttként kezelned ezt a helyzetet. Kérdezgetni, hogy milyen a szüleivel a kapcsolata, feltérképezni a lelkét. És rendbe hozni az egyensúlyt. És ha akkor akarja a dolgot akkor rendben.
A kérdező hozzászólása: hát mi gondolunk és nagyon is vigyázunk..jó úgy is adódhat gond h van rajtam gumi de kicsi az esélye..és a barátnõid hogy voltak ezzel? õk bem gondolták h korai?
csajom nem lenne, mert lány vagyok.... mittomén, azt tudom csak h anno a barátnõim is ebben a korban kezdték a szexet és rohadtul nem gondoltak bele semmilyen következménybe.....
A kérdező hozzászólása: nem mondom h hû de érett hozzá de ha lenne egy csajod akit nagyon szeretsz akkor eldobnád azért mert nem lenne vele szex? mellesleg decemberben tölti a 15 öt
ebben a korban még rohadtul a kor számít.. nem hiszem h egy 14 eves kislány érett lenne a szexre.. de már úgyis mindegy..
A kérdező hozzászólása: sztem ez nem pedofilitás..nem szakítok vele csak azért h dughassak egy jót. az szent h nincs kapcsolat szex nélkül de nekem nem az az elsõdleges a kapcsolatban h dughassak
Szerintem korai. Nem csak a kötõdés a lényeg, bár jó, ha van. Arra nem gondoltok, hogy ha becsúszik egy gyerek, milyen érzés lesz az abortusz? Mert mindenféle elõvigyázatosság ellenére összejöhet, és még az sem biztos, hogy észreveszi idõben, mert ilyen korban még sokaknál rendszertelen lehet a menstruáció is.
Ha neki is jó volt, akkor semmi baj nincs. :)
de igen, utólag meg is bánták.. az egyikkel meg olyan is volt, h leitatták pasik, aztán rárakták egy üvegasztalra, és hatan ráverték az arcára.. szóval akik ilyen korán kezdik, azokból ez lesz.. ma már van gyereke, de elváltak a pasival, sulit nem tudom h befejezte-e.... gyereket meg lepasszolta a pasinak, mondván h ott jobb helye van... szóval ma is elég felelõtlen.. a másik barátnõm meg utólag megbánta..
A kérdező hozzászólása: mondanám h küldök képet róla és látnád h mellben hol van :D. a külsõ fontos számomra és nem jöttem vna össze egy deszkával. némelyik 17 éves lánynak nincs ekkora melle..egyáltalán nem gyerekes a barátnõi azok nagyon is.. nem tudom hogy elmagyarázni ismerni kell
egy barom vagy már nem azért...ha tényleg SZERETNÉD, nem itt dicsekednél hogy mekkora melle van...ha meg neki is ennyi esze van mint neked, akkor jó döngetést.
# 21 olyan hülye vagy, mint a segg!!!
A csaj szüleit kéne fejbe lõni, hogy elengedték ilyen helyre. Õ akart odamenni, ne csodálkozzon, hogy mit kap érte.
Akár érettebb a koránál, akár nem, õ csak egy kislány!
A kérdező hozzászólása: képet nek küldök..ez nem dicsekvés csak közlöm h vannak olyan 14 éves lányok akik testben megfelelõek..most vagyunk együtt 8 hónapja
A kérdező hozzászólása: az igen..az alkohol más téma..ritkán iszogatunk akkor sem annyira hogy csattra..az ilyen pasik meg elmehetnek a g***be az ilyet fejbe kéne lõni..perverz nyomorékok õket kéne fürdetni 10l g***be..a barátnõd elég felelõtlen az biztos..
Küldj facebookos linket!
Küldd a képet!
én is 14 éves vagyok...Novemberben töltöm a 15-öt azaz nemsokára :D 9 éves korom óta menstruálok, és nagyobb melleim vannak, mint a nevelõ anyámnak....a mai kamasz lányok kinézetre mindenképp érettek...engem sokan 19 évesnek néznek...és én pl úgy gondolom, hogy nem csak testre de "agyilag" is érett vagyok...nekem egy 18 éves barátom volt...mondjuk nálunk nem volt szex, lehetett volna, de mindig meghátráltam :D nah meg én úgy vagyok vele, ha egy pasi akar akkor küzdjön meg értem....ha megfelelõen védekeztek akkor nem lehet probléma...de arra tényleg vigyázzatok, hogy ne essen teherbe....Mondjuk ez a lefekvéses dolog attól is függ szerintem, hogy mennyi ideig vagytok együtt....1 hónapja....vagy egy éve...nem mind 1...de hát, ha szeretitek egymást akkor hajrá :)
na ez is nagy érettségre vall, h a lány érettségét a melleivel hozod összefüggésbe.... külsõleg öltözhet akárhogy, fejben gyerek marad attól....
amíg nem az én csajomhoz nyúlsz, békében lehetsz pedofil.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!