Találatok a következő kifejezésre: A 17 lányom kérdésére, hogy az (4 db)

A 17 éves lányom kérdésére, hogy az édesapja volt-e az első férfi az életemben, igennel feleltem, pedig ez nem igaz. Helyesen tettem, vagy nem?

Legjobb válasz: Szerintem meg kellett volna mondanod az igazat. Gondolom elvárod tõle is, hogy ne hazudjon, akkor neked sem kéne. Szerintem nem bûn, ha nem az apukája volt az elsõ az életedben.

Szerintem meg kellett volna mondanod az igazat. Gondolom elvárod tõle is, hogy ne hazudjon, akkor neked sem kéne. Szerintem nem bûn, ha nem az apukája volt az elsõ az életedben.
Én 15 vagyok, már nem szûz, (véleményeket nem várok...) és TUDOM hogy nem a mostani páromhoz fogok hozzáámenni feleségül :) Szeretem, mindennél jobban, de ez egyszerûen képtelenség lenne :) sztem teljesen normális ha egy nõ nem csak egy férfival van egépsz életében, persze nem kell végigkuratni magad a fél várossal, de 4-5 simán belefér. szerintem.
Szia! Szerintem utólagis érdemes lenne neki elmondani az igazat. 17 éves és teljesen megértene Téged, örülne annak, hogy bizalmassan megosztottad vele ezeket a dolgaidat is. Ennek fejében pedig elvárható tõle, hogy nem él vissz az elmondottakkal. -Tündérlámy-(17)
Szerintem ha jó kapcsolatot akarsz vele tartani, nagyon fontos, hogy õszinte legyél vele, csak így várhatod el, hogy õ is az legyen. 17 évesen már szerintem tisztában van annyira a dolgokkal, hogy ne ezen múljon neki, és az, hogy magától beszél, kérdez errõl, már eleve becsülendõ. Mivel 17 éves és úgy sejtem, szûz, nagyon korai már nem lehet neki az elsõ, megnyugodhatsz.
Szerintem is meg kellett volna mondani az igazat. Nincs abban semmi. Miért mondaná, hogy anya te se voltál különb? Hiszen ez nem bûn. Szerintem neki is lesz pár kapcsolata, mire megtalálja az igazit, aki majd a gyerekei apja lesz, de ez így természetes. Ezerbõl talán egy ember találja meg elsõre az igazit. Ilyet ne is várj el tõle, hiszen ilyen nagyon ritkán fordul elõ.
Én már 8évesen tudtam h nem..mert kérdeztem h õ mikor veszítette el..és mondta h 18évesen..de tudtam h akkor még aput nem is ismerte..így nyílvánvaló volt, és nem volt fura..de lehet azért nem, mert én miko r megszülettem már akkor nem voltak együtt, else tom képzelni milyen lenne, ha együtt laknánk..Most 16vok
Helloka, én is 17 éves vagyok.Mikor anyut megkérdeztem és azt mondta, hogy nem vhogy mérges voltam rá, mert mi az h nem apuval szexelt elõször? De ah nagyobb lettem megértettem, h elég ritka az olyan, h az elsõ szerelem lesz az utolsó is :D Szerintem ha úgy adódik, mondja el neki h mégsem úgy volt, csak nem tudta mit gondolna. :)
Szerintem nem... Ezen a válaszon nem múlik szerintem, hogy õ, hogy fog hozzállni a leendõ kapcsolataihoz, viszont haragudni fog, ha kiderül, hogy egy bizalmas kérdésben hazudtál neki.
csakis az igazságot, úgy, ahogy volt... az is segít a lányodnak, ha lát ilyen példát is, majd õ eldönti, mit akar követni. a hazudság, õszintétlenség nem segít. mégis minek hazudnál?!
én nem hazudtam volna, mert ugyis kiderül, és gondolom te sem várod el tõle h szûz maradjon az esküvõje napjáig...ne legyünk már ennyire maradiak
szerintem nem tetted jól. el kellett volna mondanod. és azt is, hogy ez miért alakult így, és késõbb bántad-e. Már õ is 17 !
A kérdező hozzászólása: És ha azt mondja: "anya te sem voltál különb!"? Mert én ettõl félek. Köszönöm a válaszokat...

17 éves lány vagyok! Szeretnék egy kiskutyust! De nem tudom milyet mert mind 2 nagyon tetszik! A kérdés hogy melyiket? Csivava vagy yorkshire terrier? És miért az?

Legjobb válasz: egyik se...panelban laktok vagy anyagilag választod? szerintem Cavalier King Charles spániel

pici kutyáknak nem feltétlenül divatból kell ruhát adni. hamarabb kihülhetnek. s ha pl hidegben sétáltatod, akkor a járda betonja miatt jobban fázik mint a nagyobb kutya akinek teste messzebb van a hidegforrástól.
egyik se...panelban laktok vagy anyagilag választod? szerintem Cavalier King Charles spániel
Szerintem Te amolyan divatból tartanád! Nos.. Nekem 2 yorkim van! Az egyik legjobb tenyészetbõl vettük..Nem olcsó pénzért...Nem szaporítom, nem tenyésztem..Ki vannak ivartalanítva... Nem is gondolnád milyen nehéz egy yorkival bánni..makacsak, mint az öszvér...Nem táskában kell cipelni szerencsétleneket, hanem megtanítani neki, hogy kell póráz mellett szépen sétálni, hogy kell póráz nélkül sétálni stb, .. Én azt mondom neked, ne vegyél yorkit...Mert Te divatból tartanád és szerencsétlen kutya hülye lenne, mint a [email protected]!!! Csak a yorkirõl tudtam beszélni
Yorkshire terrier: Igen élénk, játékos és értelmes luxuskutya. Szõrzete gondos ápolást igényel. Csivava: Méreteit meghazudtoló bátorság jellemzi, élénk. Kiváló jelzõkutya. Igen érzékeny a hidegre, de félelmében, izgatottságában is sokszor didereg. Szerintem a Yorkshire jobb lenne, de tény, hogy nem abból áll, hogy miylen aranyos, hanem ápolni kell a szõrét, naponta többször elvinni sétálni. Stb...
inkább valami nagyobb testü kankutyát. ha párod otthagy, megvigasztalhat . :)
yorkshire terrier mert az szép kutya a csivava nem tetszik:D csunyák a fülei:D
Kár érte:S
felakasztani egy kutyát?????? Istenem!! Feljelentés és pszichiátria!!! És te egy ilyen ember mellé akarsz még egy kutyát?????? Ennyire önzõ vagy hogy veszélyeztetnéd egy kiskutya életét?????? Várd meg míg elhúzhadsz attól az elmebeteg apádtól és aztán gondolkozz kutyán. De akkor is csak menhelyin mert ezek a luxusfajták nagyon bajosak csak tapasztalt és jó anyagi hátérrel rendelkezõ emberhez!! De még mindig nem birom felfogni hogy akaszthatott fel egy kutyát, én tuti leléptem volna, az ilyen emberekre uszítanám én rá a radikális állatvédõket!!!!
Kár volt ezt ide kiírnod, ne tudd meg mi vár itt most ezért rád! Inkább vetesd le a kérést, ha nem akarod hogy gépen keresztül lincseljük meg az egész családod!
Ezt írod: Hmm nagyon vágyok egy kiskutyára mert volt egy de na csunya esettel végzõdõtt sokat evett!(nagytestû) És egy ilyen kisebb fajta kiskutya nem eszik sokat és nagyon tudnám szeretni! Persze adnék rá ruhát de nem divatból meg semmi! Én nagyon szeretném! Na és mégis áruld már el, a nagyobb kutyát csak azért nem szeretted, mert nagy? És miért végzõdött csúnya esettel, tán halálra ette magát? Ilyen "felelõsségteljes" megnyilatkozásból következtetve neked semmilyen kutya nem való...
Még el sem olvastam a kérdésed, már akkor tudtam, hogy ebbõl a két fajtából akarsz választani... XD
szerintem menj el egy menhelyre mielott kutyat veszel, sok helyen vannak kistestu kutyak, akiket nagyon lehet szeretni!
A kérdező hozzászólása: ja és kertes házban lakunk
A kérdező hozzászólása: Hmm nagyon vágyok egy kiskutyára mert volt egy de na csunya esettel végzõdõtt sokat evett!(nagytestû) És egy ilyen kisebb fajta kiskutya nem eszik sokat és nagyon tudnám szeretni! Persze adnék rá ruhát de nem divatból meg semmi! Én nagyon szeretném!
na akkor most térjünk vissza a kutya témára, ez a 2 fajta, ahogy már mások is leírták, kényes és drága fajták, tehát nem ajánlom hacsak nem tudsz 100.000 kifizetni a tenyésztõnek és utána még jó sokat a kozmetikára, dokira, ivartalanítás, etetésre(jó minõségû táp), kutyafelszerelésre(tálak, póráz, nyakörv...). Menjetek el egy menhelyre eggyüt, mivel te lassan majd elmész otthonról tehát anyukádé lesz a kutya, válasszatok egy árva kutyust és lehetõleg felelõségteljesen gondoskodjatok róla(napi 2-3 séta, kutyasuli, nevelés, játék, kozmetikázás)

Az a kérdésem hogy diákmunkát keresek 17 vagyok / lány lehet meg jelentkezni?

szerintetek hol lehet meg kerni segítsetek mert nem tudom hogy kell ez csinálni vagy hova kell jelentkezni

Legjobb válasz: köszönöm szépen :)

A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)
Regisztrálj diákszövetkezetnél. Hívogatni kell õket, úgy tudnak majd munkát adni. Vigyél magaddal iskolalátogatásit, taj kártyát, személyit, lakcímkártyát, bankszámlaszámot, adókártyát, diákigazolványt, tüdõszûrõ eredményt (ha van). Lehet, hogy amikor elõször bemész, nem fognak veled szerzõdést kötni. Ilyenkor vissza kell majd menned még egyszer, ha munkát kapsz. A lényeg: hívogasd õket! Sok sikert!


.
"Még sosem beszéltem vele, " Na, szerintem EZEN kellene elõször is változtatni. Aztán lehet, hogy a többi már megy magától is.
Keresd meg facebookon és írj neki, hogy "Szia, szimpatikus vagy-így nem veszi nyomulásnak- van kedved beszélni?" Szerintem ez a legkönnyebb kezdés, ha gátlásos vagy. Utána köszönhetsz, vagy ha inkább élõben kezdenél, akkor meg legyél laza, de határozott, mosolyogj, és hívd el vhová. De ne mondd azt, hogy tetszel, mert ha cikin jönne ki a helyzet, akkor mentheted, hogy te csak ismerkedni akártál semmi többet.:)
A kérdező hozzászólása: De ne mondd azt, hogy tetszel, mert ha cikin jönne ki a helyzet, akkor mentheted, hogy te csak ismerkedni akártál semmi többet.:) Ezt hogy érted?:D
Kezdj el beszélgetni vele mindenképp, különben semmi nem lesz:) Aztán hívd el valahova akár egy fagyira vagy moziba.. és aztán úgy is alakul minden :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!