Találatok a következő kifejezésre: A 17 lányom kérdésére, (14 db)

Mi ez a nõs férfi kefél 17-18 éves lányokat kérdések?

Már vagy a 3.at látom 10 perc böngészés alatt. Komolyan ennyire unatkoznak ezek a lányok, vagy tényleg megtörént dolgok lehetnek ezek? Ha már a férjeknek nincs semennyi eszük, ezeknek a kis csitriknek lehetne. Az is biztos, hogy Csernushoz beutalnám õket alázásra.

Legjobb válasz: A kérdés inkább hogy hogy csinálja? :)

A kérdés inkább hogy hogy csinálja? :)
Valószínû, hogy nem is lányok és a 17-18-at sem töltötték be.
Az a férj, aki megdug egy ilyen csajt, nem szereti a feleségét! Én szeretem, nem dugok félre, pláne nem egy lányombelivel! Nem értem. Több gond van vele, ha kitudódik, mintha meg se tenné. 44/F
nem tudom, én nem irigykedek, sok fajta dolgot be lehet nézni az életben, és valamit mindenki benéz :D
Ne vedd ezeket komolyan, minden oldalon ahol van szexuális téma, ezeket mind unatkozó tini fiúk teszik fel nagy esetben

A 17 éves lányom kérdésére, hogy az édesapja volt-e az első férfi az életemben, igennel feleltem, pedig ez nem igaz. Helyesen tettem, vagy nem?

Legjobb válasz: Szerintem meg kellett volna mondanod az igazat. Gondolom elvárod tõle is, hogy ne hazudjon, akkor neked sem kéne. Szerintem nem bûn, ha nem az apukája volt az elsõ az életedben.

Szerintem meg kellett volna mondanod az igazat. Gondolom elvárod tõle is, hogy ne hazudjon, akkor neked sem kéne. Szerintem nem bûn, ha nem az apukája volt az elsõ az életedben.
Én 15 vagyok, már nem szûz, (véleményeket nem várok...) és TUDOM hogy nem a mostani páromhoz fogok hozzáámenni feleségül :) Szeretem, mindennél jobban, de ez egyszerûen képtelenség lenne :) sztem teljesen normális ha egy nõ nem csak egy férfival van egépsz életében, persze nem kell végigkuratni magad a fél várossal, de 4-5 simán belefér. szerintem.
Szia! Szerintem utólagis érdemes lenne neki elmondani az igazat. 17 éves és teljesen megértene Téged, örülne annak, hogy bizalmassan megosztottad vele ezeket a dolgaidat is. Ennek fejében pedig elvárható tõle, hogy nem él vissz az elmondottakkal. -Tündérlámy-(17)
Szerintem ha jó kapcsolatot akarsz vele tartani, nagyon fontos, hogy õszinte legyél vele, csak így várhatod el, hogy õ is az legyen. 17 évesen már szerintem tisztában van annyira a dolgokkal, hogy ne ezen múljon neki, és az, hogy magától beszél, kérdez errõl, már eleve becsülendõ. Mivel 17 éves és úgy sejtem, szûz, nagyon korai már nem lehet neki az elsõ, megnyugodhatsz.
Szerintem is meg kellett volna mondani az igazat. Nincs abban semmi. Miért mondaná, hogy anya te se voltál különb? Hiszen ez nem bûn. Szerintem neki is lesz pár kapcsolata, mire megtalálja az igazit, aki majd a gyerekei apja lesz, de ez így természetes. Ezerbõl talán egy ember találja meg elsõre az igazit. Ilyet ne is várj el tõle, hiszen ilyen nagyon ritkán fordul elõ.
Én már 8évesen tudtam h nem..mert kérdeztem h õ mikor veszítette el..és mondta h 18évesen..de tudtam h akkor még aput nem is ismerte..így nyílvánvaló volt, és nem volt fura..de lehet azért nem, mert én miko r megszülettem már akkor nem voltak együtt, else tom képzelni milyen lenne, ha együtt laknánk..Most 16vok
Helloka, én is 17 éves vagyok.Mikor anyut megkérdeztem és azt mondta, hogy nem vhogy mérges voltam rá, mert mi az h nem apuval szexelt elõször? De ah nagyobb lettem megértettem, h elég ritka az olyan, h az elsõ szerelem lesz az utolsó is :D Szerintem ha úgy adódik, mondja el neki h mégsem úgy volt, csak nem tudta mit gondolna. :)
Szerintem nem... Ezen a válaszon nem múlik szerintem, hogy õ, hogy fog hozzállni a leendõ kapcsolataihoz, viszont haragudni fog, ha kiderül, hogy egy bizalmas kérdésben hazudtál neki.
csakis az igazságot, úgy, ahogy volt... az is segít a lányodnak, ha lát ilyen példát is, majd õ eldönti, mit akar követni. a hazudság, õszintétlenség nem segít. mégis minek hazudnál?!
én nem hazudtam volna, mert ugyis kiderül, és gondolom te sem várod el tõle h szûz maradjon az esküvõje napjáig...ne legyünk már ennyire maradiak
szerintem nem tetted jól. el kellett volna mondanod. és azt is, hogy ez miért alakult így, és késõbb bántad-e. Már õ is 17 !
A kérdező hozzászólása: És ha azt mondja: "anya te sem voltál különb!"? Mert én ettõl félek. Köszönöm a válaszokat...
Amíg igy irsz addig biztosan nem:D
Hamar a szuled nem, te legalabb vedekezz, ne add tovabb a genjeidet!
17 évesen adhatnál a helyesírásra. :D
Szépen tanulj meg helyesen írni, aztán helyesen beszélni (mert valószínûleg azt sem tudsz) és utána lehet szó csajozásról. De kérlek tégy meg valamit nekem, nekünk normális embereknek: Köttesd el magad, ne szaporodj!
Elobbi valaszodban azt irtad ferfi vagy. Dontsd mar el ki vagy mi vagy. Hehe, most jon a kamu kerdes, amit naponta itt-ott bevagsz?
Fogod magad, felkeresed a gyámügyet, elmondod nekik, mi a helyzet, és örülsz, hogy megszabadulsz anyádtól. Ennyi.
Remélem anyád jól elveri p.cs.dat. Megérdemled, hogy ne kamuzz máskor.

Megengedjem neki? Ma a lányom feltett egy kérdést hogy szombaton ott aludhat-e a barátjánál. A lányom 15 éves a barátja 17 egy éve vannak együtt. Ti megengednétek?

Legjobb válasz: Nem értem mi függ ettõl. Iskola után mindig rögtön hazamegy? Hétvégén nem megy át soha a barátjához? Szexelni bármikor tudnak úgy hogy ne tudj róla, az meg hogy együtt alszanak nem olyan nagy dolog.

Nem értem mi függ ettõl. Iskola után mindig rögtön hazamegy? Hétvégén nem megy át soha a barátjához? Szexelni bármikor tudnak úgy hogy ne tudj róla, az meg hogy együtt alszanak nem olyan nagy dolog.
Te tudod mennyire bízhatsz meg benne. Ha attól félsz, hogy leakarnak feküdni, akkor azt megteszik egy délután is. Szerintem engedd el, csak az utálkozás lenne belõle, ha nem aludhat ott. Viszont akkor a fiú is menjen hozzátok. :)
A szexet nem tudod megtiltani. Ha akarják megteszik egy diszkó vécéjében. Vagy hazudozik bújkál. Te tudod hogy hogyan nevelted, megbízhatsz e benne , tud e védekezni, tisztában van e a saját testével , szex-szel stb stb.
én azt mondanám, aludjanak nálatok. akkor haza is kíséri, ott is van, te is jobban megismered, szemmel is tartod.
hááát...nehéz kérdés.És ha vissza kérdeznél h mi lenne ha nálatok aludnának? ha nem megy akkor egy próbát megér...bíznod kell a lányodban, bár tudom h nem könnyû.viszont az h már 1 éve együtt vannak az mellette szól, na meg a pasit is minõsíti(jól).Nem tudni mi a céljuk az ottalvással...de sejteni lehet, nos még mindig jobb igy h megkérdezte, minthogy diszkóba kéreckedik, és közben a pasinál kötnek ki. 23 éves kismama
Vagy... ...nem ezt vártátok? :D
tényleg!ez jó ötlet hogy inkább a fiú jöjjön.de már lefeküdtek egymással??
Én meg ha már fater lennék. a srácnak a tudtára adnám h ha vmi nem odaillõt cselekszik nagyon megbánja. Ezekután jönne a jópofi: Sziasztok érezzétek jól magatokat!:) Ha történne vmi biztos igaz h adnék a kölyöknek jópárat. 18/F
Meg. Így legalább nem egy disco budijába kurelnak. Mond h ha úgy van a fiu is jöhet hozzátok. 19/F
Egyértelmû nem. 33, N De valami kompromisszumot azért ajánlanék. De 15 évesen ez még korai, bármennyi ideje is járnak.
Ez is egy szemlélet, a te nevelésed, látod mikor hogyan nõ, mirõl hogy gondolkozik, de akárhogy is legyen, egy gyerek felnõtt aggyal nem tud gondolkozni, és szerintem ez a kor az pont akörül mozog, hogy még nem, de késõbb igen.
"Azért mert ez egy fajta szemlélet. A te elvedre hivatkozva szinte korhatárt sem kellene semmihez szabni, még az alkoholhoz sem. Szerintem van egy bizonyos határ, hogy mit mikortól, ebbe az együtt alvás is beletartozik." Én vagyok akinek a kérdésére ez a válaszod. És mi az a bizonyos határ? Mibõl gondolod, hogy késöbb jobb lesz neki mint most?
22:28 De igen, az õk dolguk, igen. Mindenki úgy rontja el az életét ahogy el akarja rontani. A kérdezõ kérdezett és én legjobb tudásom és véleményem szerint válaszoltam. Aztán a vélemény tudjuk milyen, mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másé... Szerintem egy anya csak jót akarhat a gyermekének... Biztos nem könnyû dolog, mégis véleményem szerint ennek a magját (szexualitás, nemiség, párkapcsolat) hosszú évek folyamán ültetjük és gondozzuk a gyerekben, nem 15 évesen ébredünk arra, hogy a gyerek milyen kérdést tett fel, vajon, hogy legyen...a dolgokat már gyerekkorban az értékeket szépen lassan útravalónak kell pakolni a gyerekbe... kérdezõ nem feltétlen szeretnélek bántani, de annyi a támadó válasz...szerintem a fentieken érdemes elgondolkodni
Azért mert ez egy fajta szemlélet. A te elvedre hivatkozva szinte korhatárt sem kellene semmihez szabni, még az alkoholhoz sem. Szerintem van egy bizonyos határ, hogy mit mikortól, ebbe az együtt alvás is beletartozik.
én 17/L vagyok és szerintem igen engedd meg mert tudom, hogy milyen rossz ha azt mondják, hogy nem... az én szüleim attól félnek, hogy teherbe esek.. de az nappal is lehetséges. De akár mondhatod is neki, hogy nem rendszeres.. mi egy hónapba egyszer alszunk együtt suli idõbe :)
a kérdezõ miért nem reagál semmit?
22:21 es vagyok De miért ne engedné meg neki? Mi történhet ami még nem történt meg vagy ha megtörténik most az miért lenne rossz? Erre válaszolna valaki? És ha õ már most éretnek érzi magát? Ha a fiúnak akkor jó amikor a lánynak? Mi ebben olyan tragikus, hogy ott akar aludni? Nem gruppenezni akarnak vadidegenekkel nem mindha az nem az õ dolguk lenne.
16 voltam, amikor összejöttem párommal és együtt is aludtunk. Szüleink részérõl nem volt gond (pedig õ akkor 22 volt). Az õ szülei ráadásul diplomás emberek, blabla, azóta is együtt vagyunk. 20/L
Még mindig a 22:06os vagyok:) Sok szülõ elég prûd a gyerekével szemben, pedig régen is szexeltek ám a fiatalok már 15-16 évesen.Nagynéném 16 évesen szülte a lányát, egyik ismerõsöm 15 évesen, pedig már õ is túl van a 40-en.Egyszer nagyim mesélte, hogy amikor fiatal lány volt, a szülei nagyon konzervatívan nevelték õket, náluk teljesen tabu volt a szex, meg a nemiség.Szóval egyszer amikor a faluból átmentek a tanyára az egyik ismerõsök, vagy nem tudom én már hogy kicsoda, este látta õket az istállóban a szalmák közt szeretkezni a vele egykorú fiatalokat, 16-18 év körüliek, és azt mondta, hogy annyira megijedt és elszégyellte magát, hogy ilyet látott:) Olyan jól tudta mesélni, mindig dõltünk a nevetéstõl:DD Szóval a lényeg, hogy már akkoris szexeltek, 50-60 éve a fiatalok, csak nem volt internet, ahol ezt ki lehetett beszélni:) 16/L
Nem ismerem a lányod, de 15 évesen nekem egy kicsit korainak hangzik... Persze a döntés rajtad áll, de én a helyedben várnék még ezzel egy-két évet.
22:15 gratulálok, hogy így látod a dolgokat. Egyébként én 17 évesen vártam egy évet, hogy lefeküdjek az akkor 18 éves párommal. Soha egyetlen szót nem szólt, nem erõltetett semmit, sõt mikor nekifogtunk még megkérdezte 2x, hogy biztos-e. Annak ellenére, hogy már több mint 3 éve vagyunk együtt még sosem aludtam náluk. Mégis kibírtuk, na bumm. Nem lettünk se szellemi sérültek se semmi. NEm szeretkeztünk bokorban, diszkóban, parkban, csatornában ISten tudja hol, azért annál több eszünk volt. Ha valakinek nincs annyi esze, hogy ezt átgondolja, akkor nem elég érett a dologhoz, és nem is normális egészen, már bocs. szóval a válaszom: NEM
Szia! 21 éves nõ vagyok. Nem engedném meg. Én úgy gondolom 15 évesen még nem elég érett az ember ahhoz, hogy együtt aludjon a párjával. 17 évesen megengedném, talán 16 évesen is, de a lányod még gyerek. Nem az a baj, hogy barátja van, én már az oviban is szerelmes voltam, de eszem ágában sem lett volna olyat kérdeznem sem a szüleimtõl , hogy ott alhatok-e a barátomnál. És ez nem a szex miatt van, hanem egyszerûen jóhiszemûség. Nem tartom helyénvalónak, annyira elítélendõnek sem, mert nem a hátad mögött akarja csinálni, de ez egyáltalán nem pozitívum. Unokatestvérem például ezt csinálta amit a lányod akar, 19 évesen kiégett, semmi sem érdekli és rosszabbul nem is választhatott volna párt. Nálatok nem feltétlenül lesz így, csak egy példa volt.
22:10 es vagyok. Mindenki azt mondj pl: engem se engedtek el ilyen idõsen... ez te vagy és nem ez a lány. Mi lenne ha belegondolnátok más ember helyzetébe is jah, hogy nem lett semmi károd de hasznod se. engedje csak el a lányát. Nem pisis már
Szerintem 15 évesen már lehet érett egy lány szex-re. És persze ebben is van korhatár nálam pl olyan 15 körül kezdõdik de 15 évesen is csak akkor ha már régebb óta járnak. Amúgy ennyi erõvel ha a 15 az korai még az együtt alváshoz akkor 14 évesen nem volt fiatal ahhoz hogy barátja legyen???? Szerintem engedd meg neki.
22:38 vagyok Még annyit hogy nekem barátnõm õ maga gondolta úgy hogy 18 éves kora elõtt nem fekszik le a pasijával és láss cosdát kibírták mindketten és azóta is együtt vannak pedig a fiú egy szûz lányt kapott meg és mégsem hagyta el utána szóval ez hülyeség. A te lányod sem biztos hogy már lefeküdt vele vagy most is a sezx-et akarják. Eleinte mikor én a barátomnál aludtam sem volt szex elsõ jó néhány alkalommal.
megengedném. 19/L
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek bocsánat, de elment a net mert vihar volt nálunk és kivitte ma lett délelött megcsináva. pénteken itt aludt a barátja és most majd szombaton ott aludhat a barátjánál
A kérdező hozzászólása: úgy engedtem neki h nálunk alszik és utána meglátjuk mi lesz
Lehet, hogy megint maga a lány tette fel a kérdést...
Hogyan döntöttél végül??
Na, még én is hozzáteszek a válaszáradathoz!=) Egyrészt, az ottalvás nem feltétlenül jelent szexet, ez nem a Szex és New York, ahol semelyik pasi nem bírja kontrollálni magát. Ja de, volt egy, de ez már egy másik történet.=) Másrészt, ha szexelni akarnának, hidd el, ottalvás nélkül is megteszik egy WC-ben, házibulin, stb. Ha nem engeded el, elveszti benned a bizalmát, jönnek a hazudozások, hogy "Ja, suli után átmegyek Ritához, vacsira itthon leszek!", közben meg megy a pasijához. Ha elengeded, meg fog benned bízni, késõbb is elmond dolgokat. Mindenesetre azért vegyél egy csomag óvszert, és diszkréten csúsztasd a táskájába. Az meg abszolút személyiségfüggõ, ki lesz r*banc és ki nem. Akár késõn veszti el a szüzességét, akár nem.
Én nem értem, a kérdezõ miért nem válaszol semmire? Hogyan döntöttél?
Legalább így tudod mi a helyzet. Simán megtehetné bármikor bárkivel. Akár nyári szünetben délelõtt is, mikor te dolgozol... Vagy az iskolai wc-ben. Esetleg egy party-n. Be nem tudod zárni. Így legalább ellenõrzött körülmények között, biztonságos helyen, kényelmesen, azzal akit szeret. Ha ellenzed csak azért is megteszi, csak te nem fogod tudni...
Én megengedném. Bárhol le tudnak feküdni egymással bármikor. Sõt, szerintem 1 év alatt már simán meg is történt. Ha meg nem akkor nagyon rendes tõle, hogy megkérdezte tõled, hogy ott aludhat-e. Örülj, hogy megkérdezte. Nem szokták... Inkább azzal a fiúval feküdjön le akivel 1 éve együtt van, mint velemi idegennel egy kocsiban.
Remélem elengedted végül a gyereket.
Én biztos nem engedném el. Nem vagyok prûd pedig, de 15 éves gyereknek nem való ez. Én 22 éves vagyok és az elsõ komoly kapcsolatom 17 évesen volt, akkor aludtam ott a barátomnál elõször, de még ígyis úgy érzem, hogy ráértem volna még 1-2 évet. Nem tudom megmondani pontosan hogy miért, de így visszagondolva még akkor is kislány voltam. És ha egyszer lányom lenne, és feltenné ezt a kérdést 15 évesen, akkor is nemet mondanék, ha 2 hétig hisztizne. Én most hálás vagyok a szüleimnek, hogy szigorúak voltak velem ilyen téren.
23:21 pontosan!!!
Ez akkora hülyeség, hogy a mai gyerekek korábban érnek! Biológiailag semmivel nem érnek korábban mint régen, csak pontosan a felnõttek generálják ezt, méghozzá azzal, hogy mindent megengednek a gyerekeknek, amit amúgy még nem kéne. Na ettõl tûnik úgy, hogy húúúde érettek, mert 14-15 évesen már férfiakkal alszanak, meg cigiznek, meg alkoholt isznak, meg sminkelnek, magassarkút hordanak, mobiltelefonjuk van és mûkörmük. Hát no comment! Szerelemesnek lenni ottalvás nélkül is lehet, ahogy azt már mondták elõttem is, ezen aztán nem fog múlni a kapcsolatuk, ha kimaradnak belõle. És azért azon sem árt elgondolkodni, mivan ha a fiú szülei is konzervatívabb nézeteket vallanak? Biztosan meglesz a véleményük a kislányról. Ha az én fiamhoz beállítana a 15 éves barátnõje, hogy akkor õ most itt alszik, haza küldeném!
Miért baj az autós szex? Nekem sokszor tisztább a verda mint a szobám. Megint az elsõ :P
Mindenki a szexet emlegeti. De könyörgöm, nem ez volt a kérdés. Senki nem beszélt lefekvésrõl, csak ottalvásról. Én is ott aludtam a pasimnál, igaz, 17 évesen, de az már 25 éve volt. Meg szállodában is sokszor aludtunk és pettingen kívül nem volt más köztünk. Nekem 16 lányom. Már másfél éve együtt jár a barátjával, aki többször aludt már nálunk. Olyan butaság az a mondat, hogy ha megkap mindent 15 évesen, akkor késõbb mi lesz az újdonság. Ha 20 évesen lefekszel a pasiddal, akkor mi lesz az új öt év múlva?? Az élet fejlõdik, el kell fogadni. A mai gyerekek korábban érnek.
22:12 Mert, nehogy már az lenne a normális, hogy egy 15 éves gyerek egy másik úgymond "gyerekkel" ébredjen reggel...nehogy már ezt kelljen megmagyarázni...:-S
Egyáltalán nem nagy cucc, hogy 14 évesen valakinek már barátja legyen! Ezt honnan veszed?? Oo
látom csipi a szemeteket az igazság...különben nem pontoznátok lefele. de nyugodtan, engem nem zavar:)
20:48 szeritnem te nagyon maradi vagy! Az, hogy a barátjánál alszik, még nem jelenti azt hogy 1 év múlva már az egész város átmegy rajta..amúgy is már 1 éve együtt vannak az azért sok idõ és a mai fiatalok hamarabb érnek, 15 évesen már nem kislány..
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 21:48 Már ne haragudj, elég szomorú h. 14 évesen már a barátodnál alszol. Szülei gondolhatnak rólad és a családodról egy két szépet, fõleg a lányos mivoltodról. És itt nem a sex-rõl van szó, hanem a méltóságról... a nõi önbecsülésedrõl. 18 éves barátodnak pedig nyugi, hónapokig ez úgysem lesz elég... Férfi és a kora már érett... Nõ létemre mondom, prûd nem vagyok én sem, ez meredek már. Általánost befejezted éppen és áh nem is mondok semmit Kérdezõ nem engedném meg a helyedben, szerintem a lányodról sem gondolnának a srác szülei semmi jót, hogy 15 évesen már ott alszik... És nem a sex amiról itt szó van. Hogy döntöttél megengeded neki? 27 N
21:48 Inkább nem minõsítenélek...se Téged, sem a barátodat... Egy hónapja vagytok együtt és nála alszol, ne mond, hogy hozzád sem fog érni...:-S a párom 14 éves húga még fagyizni jár a barátnõivel, ne mondd, hogy õ a debil...szerencsére õ nem így van nevelve...és pár év múlva még megköszöni a szüleinek...néha csak állok és csodálkozom, hogy hova szalad a világ... amikor egy hónapja voltam együtt a párommal 17 (!) évesen még hajat szárítani is szégyelltem felmenni, nem hogy ott aludni... gondolom én se vagyok normális bocs az OFF-ért mindig kétségbeesek, hogy az én gyerekeim majd milyen világban nõnek fel:-S
Szia! Az egyik ismerõsömnek kölcsön szoktam adni a lakásomat mert inkább ott csinálják mint egy kocsiban van olyan helyen ahol meg láthassák õket! Nehéz dolog tudom Neked is, én is szülõ vagyok de én is voltam fiatal és nekem is jól esett volna ha annak idején felajánlanak ilyen lehetõséget!Ez ellen nem tudsz mit tenni és nem is kell , szemet kell hunyni az ilyen dolgok felett.
A barátom 18 én 14 vagyok (õ 2 hónappal elõbb lesz 19, mint én 15) A szüleim pedig megbíznak bennem annyira, hogy elengedjenek hozzá ott aludni. Meg is bízhatnak benne, mert 14-15 évesen nem az a legfõbb vágyam, hogy lefeküdjek a barátommal, és a barátom is vár rám. De még csak 2 hónapja vagyunk együtt, nem pedig 1 éve...Szerintem engedd meg neki. Én holnap megyek át barátomhoz, és csak vasárnap jövök haza, és sokak meglepetésére, NEM FOGOK VELE LEFEKÜDNI. Megbízhatsz ennyire a lányodban, és különben meg... Nem tudod megtiltani neki, hogy lefeküdjenek, csak remélheted hogy van neki annyi esze, hogy tudjon nemet mondani. 14£
Nem, nem engedném el. PEdig nem vagyok idõs 20 éves vagyok. Engem nem úgy neveltek, hogy mindenféle fiúknál aludjak, fõleg 15-16 évesen... Ne értsetek félre nem vagyok prûd és tisztában vagyok azzal, hogy szexelni nem csak éjszaka lehet és azzal is hogy megcsinálják ha megakarják. Az más dolog. Szerintem elõbb kellett volna az "értékeket" elültetni a lányod fejében, hogy most tudja mi a helyes. Ha anya lennék és átjönne hozzám a fiam 15 éves barátnõje éjszakára, akkor nagyot néznék, és gondolnék egyet a lányról és annak családjáról is. Ha a lányod szakít a mostani barátjával, akkor jövõben a másikhoz megy aludni, és 2o éves korára a fél várost járta össze... Aztán nem feltétlenül értem, miért kellene együtt aludniuk?! Még csak 15 és 17 évesek. Nem mondom, hogy 17 évesen nem akartam a párommal aludni, de nem engedtek és én nem erõltettem. És utólag tudom (sõt akkor sem ellenkeztem) jó döntés volt...ha mindent megkap 15 évesen mire fog vágyakozni 2o évesen? Nekem 2o évesen volt az a luxus, hogy a páromnál aludtam és mindennél többet jelentett. És nem igaz, hogy emiatt megromolhat a kapcsolatuk, ugyanazzal az emberrel vagyok akivel 17 évesen még nem aludtam együtt... Bocs, de nekem ez a véleményem. Ha mégis el akarod engedni szerintem beszélj a fiú szüleivel...
21.46 na ez az, egy nagy rakás pasinál aludtam már buli után és csak egy-kettõvel dugtam közülük.
Igen, engedd! :) Ha nem engeded, akkor késõbb esetleg titkolózni fog elõtted, illetve hazudozik majd, h együtt aludjon vele. 19/N
Igen, de ez az a pont, aminél fognám a kislányt és elvinném az orvosomhoz tablettát íratni. semmit nem bíznék a véletlenre. naiv nem vagyok, tuti van szexuális életük.
Egyébként miért kell az ott alvást rögtön a szexszel összekapcsolni? Ti amikor elõször ott aludtatok valakivel rögtön megdugattátok magatokat?
Én sem engedném! 15 évesen nagyon korai. Akik meg azt mondják igen, azok sem többek 20-nál ahogy elnéztem.. 24/N
21:57 teljesen így gondolom, de ne aggódj te is hamarosan 0% os leszel mert itt a hozzánk hasonlóknak nincs szava:D
Szerintem engedd meg neki. Ha nem engeded akkor is lehet közöttük szex akár hol és lehet olyan hely is ahol nagy a fertõzés veszély...és nem is kevés ideje vannak már együtt.
22:06 vagyok Már elég régóta vannak együtt, 1 év ebben a korban sokan számít, és lehet hogy már le is feküdtek egymással, csak nem mondta el a lányod, de most szeretnének egy egész éjszakát együtt tölteni. Egyébként ha a srác csak szexet akarna akkor nem várt volna 1 évig, max. fél évet vár, aztán viszonlátás', szóval nem hiszem, hogy ha még mindig szûz a lányod, és most odaadja magát neki, el fogja hagyni.
Nem!!!!!! Ha a fiu szereti akkor szeretni fogja ott alvas nelkul is...ez egy akkora nagy..humbuk a gyerekeid reszerol...most nem azert-.-" Az en anyam mar gyurus menyasszonya volt apamnak es az apja nem engedte csak este tizig vele el szorakozni...De akkor mar GYURUS menyasszonya volt...Es ??? Helyzet? Apamek mai napig egyutt vanna es imadjak egymast... 15 eve vannak egyutt...Azt mar nem is mondom akkor mekkora szigor volt amikor meg elsem jegyezte...errol ennyit..ottalvos sms-es szarsagok...ha valakinek innen indul a kapcsolat...azt mar reg megverte a Jo Isten... 15 L
Nekem, hogy 17 évesen a barátomnál aludhassak, hazudnom kellett anyámnak, mert nem engedte volna meg. Pedig nem úgy veszítettem el a szüzességemet. 20éves vagyok, és még mindig morog azon, hogyha a barátomnál alszom (de már nem tehet ellene semmit), mert szerinte nem való. De ha nekem valaha lesz lányom, nem fogom így korlátozni. Inkább tudjam, hogy hol van, mit csinál, kivel, mintsem hogy hazudnia kelljen nekem, és mondjuk egy lebujban, vagy kocsiban, vagy tudomis én, hol veszítse el a szüzességét. Ha valaki szexelni akar, akkor megteszi. Magamból kiindulva tudom. Sajnálom, hogy hazudnom kellett róla anyukámnak. Bánt ez a dolog nagyon, de az mégjobban, hogy ennyire ellene van az együtt alvásnak.
22:08 ha belátod hogy máskor is tudnak szexelni és már lehet túl is vannak rajta akkor miért ne lenne keresnivalója a barátja ágyában? csinálják inkább egy parkban, wc-ben...?!
Hát én nem engedném el, szerintem mindennek megvan a sját ideje, engem sem engedtek ennyi idõsen és nem lett semmi károm emiatt! Hozzátenneém discoba sem jártam ennyi idõsen! L/20
22:00-nak Engem csöppet sem érdekel a pontozás!... :-DDDD Láttam már az elõzõ beírásoknál is, hogy aki NEM tanácsolta, az jól le lett pontozva, aki meg IGEN, azt felpontozták... Naná, hogy a kis 14-15 évesek, akik azt szeretnék hallani, hogy IGEN, menj és bújj a pasid ágyába... Csakhogy mi idõsebbek már tudjuk, hogy a pasinak csak addig kell az ilyen kislány, amíg meg nem dugta, utána "röptetve" lesz, keres egy másikat. Hiába, itt is érvényes a bölcsesség : "Az okos a más kárán tanul, a hülye a sajátján sem!"... :-DDD
Szia. Szerintem enged meg neki. Egy év nagyon hosszú idõ és itt most nem az számít, hogy szerinted minek kellene lennie hanem, hogy nekik mi a jó és õk mit szeretnének. Azért azt mond meg nekik, hogy ha netán mégis akarnak valamit védekezzenek. És bárki bármit mond ez az õ dolguk. Önnálósodás ugyebár.
Én nem engedném meg neki. Lehet hogy régóta vannak együtt, és lehet, hogy máskor is tudnak szexelni, de akkor sem. Mert 15 évesen gyerek, nincs helye egy fiú/férfi ágyában és pont.
Igen de elötte zárd rá az erényövet és a kulcs nálad legyen:) )
Ha szexelni akarnak, akkor azt bárhol, bármikor meg tudják tenni, suli után, délután, vagy akár egy kocsma budijában is.Akkor már inkább jobb lenne egy normális helyen, otthon, nem?Ha nem engeded el, akkor meg csak hazudozni fog neked, hogy a barátjával együtt alhasson, aztán majd jól összevesztek, és te se fogsz benne többet megbízni.Ezt nem akarod, ugye? Én a helyedbe elengedném, de elbeszélgetnék még vele elõtte, ha eddig nem világosítottad fel, itt az ideje, persze ha csak nem röhög majd az arcodba, mert a mai világban már nem nagyon szoktak senkit felvilágosítani.Esetleg a védekezésrõl 1-2 szót mondhatnál neki, a biztonság kedvéért, de 17 éves srácnak remélem van annyi esze, hogy csak nem fekszenek le egymással gumi nélkül. 16/L
a másik 21:57 nek:) egy 15 éves lány igenis kislány. És nehogy már kioktass légyszíves a fejlõdésrõl, pszichológus vagyok... Sem testileg sem lelkileg nem áll kész egy ekkorka lány a szeretkezésre...át sem éli úgy ahogyan azt át kellene élni. Nem válik ez javára hosszú távon, még akkor sem ha most örvend neki és most azt hiszi hû de felnõtt lett. A mai világ elvan menve egy fele, sajnos, de nem feltétlenül kellene ezt a példát követni. Mindennek megvan az ideje mint a szalmakalapnak-nem tudom ismered-e a mondást. Hát a szeretkezésnek nem ebben a korban van az ideje... de gondolom Te ezt is jobban tudod... kérdezõ bocs az Off-ért megint
Én nem tudom de ha már itt alszik egy lány, akkor is megdugom h a 2hete ismerem, meg akkor is ha 2éve. Ez így volt 17 évesen is, meg most is. Nem para, haladni kellene a korral. Elsõ
Én biztosan nem, 15 évesen még engem nem engedtek volna(igaz már nagyon régen volt) de utólag beláttam, hogy anyuméknak volt igazuk énn sem engedném meg, azért még kicsit ehhez az ottalvós járáshoz fiatal. 28 N Szerintem tök mindegy mennyi ideje vannak együtt, gyerek még.

Ez a kérdés lányoknak megy. Járnátok olyan 17 éves sráccal aki szereti az animéket?

Legjobb válasz: Igen, mindenkinek van valamilyen hobbija, ez nem akadály.

Igen, mindenkinek van valamilyen hobbija, ez nem akadály.
Férjem fojton mangát olvas és lám, talált nõt. ;)
Én biztosan!!!:) ))
mintha én tettem volna fel a kérdést, ez csak egy hobbi nem sokat számít, viszont én már kicsit függõ is vagyok :/ külsõmmel semmi gond (magas, tetszettem már jópár lánynak), de bnõre nem sok az esély, kivéve ha olyannal kezdek akinél könnyebben bevágódok... de azok olyanok is... f18
A kérdező hozzászólása: Itt miért nem találkozók ilyen lányokkal?!
Nem gond, fõleg hogy szeretem az animéket :) inkább örülnék neki
A krumplis tésztás válaszolóval egyetértek. :D Amúgy...Na és? :D Én is szeretem az animéket.
Csak azt nem értem, hogy miért lenne ez akadály? Am én is szeretem az animéket. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Jó tudni hogy ez nem akadály.
Igen! Nagyon sok lány rajong az animékért! Még énis!
ha helyes stb meg amúgy minden oké vele, akkor érdekel is engem h mit szeret
ez olyan mintha megkérdeznéd járnának-e egy fiúval aki imádja a krumplistésztát
1 közös téma meglenne akkor!:D Bleach, Gintama, Fairy Tail (kicsi 8-9 éves lehettem, akkor az Inuyasha volt a menõ, imádtam:D) ezek a favoritok.:) ) Narutoból csak 1-2 részt láttam, nem láttam végig.:D

17 éves lány vagyok! Szeretnék egy kiskutyust! De nem tudom milyet mert mind 2 nagyon tetszik! A kérdés hogy melyiket? Csivava vagy yorkshire terrier? És miért az?

Legjobb válasz: egyik se...panelban laktok vagy anyagilag választod? szerintem Cavalier King Charles spániel

pici kutyáknak nem feltétlenül divatból kell ruhát adni. hamarabb kihülhetnek. s ha pl hidegben sétáltatod, akkor a járda betonja miatt jobban fázik mint a nagyobb kutya akinek teste messzebb van a hidegforrástól.
egyik se...panelban laktok vagy anyagilag választod? szerintem Cavalier King Charles spániel
Szerintem Te amolyan divatból tartanád! Nos.. Nekem 2 yorkim van! Az egyik legjobb tenyészetbõl vettük..Nem olcsó pénzért...Nem szaporítom, nem tenyésztem..Ki vannak ivartalanítva... Nem is gondolnád milyen nehéz egy yorkival bánni..makacsak, mint az öszvér...Nem táskában kell cipelni szerencsétleneket, hanem megtanítani neki, hogy kell póráz mellett szépen sétálni, hogy kell póráz nélkül sétálni stb, .. Én azt mondom neked, ne vegyél yorkit...Mert Te divatból tartanád és szerencsétlen kutya hülye lenne, mint a [email protected]!!! Csak a yorkirõl tudtam beszélni
Yorkshire terrier: Igen élénk, játékos és értelmes luxuskutya. Szõrzete gondos ápolást igényel. Csivava: Méreteit meghazudtoló bátorság jellemzi, élénk. Kiváló jelzõkutya. Igen érzékeny a hidegre, de félelmében, izgatottságában is sokszor didereg. Szerintem a Yorkshire jobb lenne, de tény, hogy nem abból áll, hogy miylen aranyos, hanem ápolni kell a szõrét, naponta többször elvinni sétálni. Stb...
inkább valami nagyobb testü kankutyát. ha párod otthagy, megvigasztalhat . :)
yorkshire terrier mert az szép kutya a csivava nem tetszik:D csunyák a fülei:D
Kár érte:S
felakasztani egy kutyát?????? Istenem!! Feljelentés és pszichiátria!!! És te egy ilyen ember mellé akarsz még egy kutyát?????? Ennyire önzõ vagy hogy veszélyeztetnéd egy kiskutya életét?????? Várd meg míg elhúzhadsz attól az elmebeteg apádtól és aztán gondolkozz kutyán. De akkor is csak menhelyin mert ezek a luxusfajták nagyon bajosak csak tapasztalt és jó anyagi hátérrel rendelkezõ emberhez!! De még mindig nem birom felfogni hogy akaszthatott fel egy kutyát, én tuti leléptem volna, az ilyen emberekre uszítanám én rá a radikális állatvédõket!!!!
Kár volt ezt ide kiírnod, ne tudd meg mi vár itt most ezért rád! Inkább vetesd le a kérést, ha nem akarod hogy gépen keresztül lincseljük meg az egész családod!
Ezt írod: Hmm nagyon vágyok egy kiskutyára mert volt egy de na csunya esettel végzõdõtt sokat evett!(nagytestû) És egy ilyen kisebb fajta kiskutya nem eszik sokat és nagyon tudnám szeretni! Persze adnék rá ruhát de nem divatból meg semmi! Én nagyon szeretném! Na és mégis áruld már el, a nagyobb kutyát csak azért nem szeretted, mert nagy? És miért végzõdött csúnya esettel, tán halálra ette magát? Ilyen "felelõsségteljes" megnyilatkozásból következtetve neked semmilyen kutya nem való...
Még el sem olvastam a kérdésed, már akkor tudtam, hogy ebbõl a két fajtából akarsz választani... XD
szerintem menj el egy menhelyre mielott kutyat veszel, sok helyen vannak kistestu kutyak, akiket nagyon lehet szeretni!
A kérdező hozzászólása: ja és kertes házban lakunk
A kérdező hozzászólása: Hmm nagyon vágyok egy kiskutyára mert volt egy de na csunya esettel végzõdõtt sokat evett!(nagytestû) És egy ilyen kisebb fajta kiskutya nem eszik sokat és nagyon tudnám szeretni! Persze adnék rá ruhát de nem divatból meg semmi! Én nagyon szeretném!
na akkor most térjünk vissza a kutya témára, ez a 2 fajta, ahogy már mások is leírták, kényes és drága fajták, tehát nem ajánlom hacsak nem tudsz 100.000 kifizetni a tenyésztõnek és utána még jó sokat a kozmetikára, dokira, ivartalanítás, etetésre(jó minõségû táp), kutyafelszerelésre(tálak, póráz, nyakörv...). Menjetek el egy menhelyre eggyüt, mivel te lassan majd elmész otthonról tehát anyukádé lesz a kutya, válasszatok egy árva kutyust és lehetõleg felelõségteljesen gondoskodjatok róla(napi 2-3 séta, kutyasuli, nevelés, játék, kozmetikázás)

Fiúk, elsősorban hozzátok szólna a kérdésem. Szerintetek mi a megfelelő öltözet egy 16-17 éves lánynak iskolába?

Mi tetszik nektek,mit találtok túl soknak/túl alulöltözöttnek? Illetve lányok,ti hogy szoktatok járni? Sima farmer+valami póló?

Legjobb válasz: farmer+póló 15/L

farmer+póló 15/L
Valaki divatbemutatót tart, valaki úgy csoszog be, mint egy csöves, én kényelmesben nyomom. Hideg van, így hosszúujjú, farmer és bakancs. Semmi extra.
Azt, hogy mi a megfelelõ nem nekem kell megítélni, de mindig is a "klasszikusan nõies" lányok jöttek be.
A lényeg, hogy ne a divat után menjen vaktában, legyen saját ízlése, vállalja fel magát, olyan ruhákba járjon, amibe jól érzi magát.

Az a kérdésem hogy diákmunkát keresek 17 vagyok / lány lehet meg jelentkezni?

szerintetek hol lehet meg kerni segítsetek mert nem tudom hogy kell ez csinálni vagy hova kell jelentkezni

Legjobb válasz: köszönöm szépen :)

A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)
Regisztrálj diákszövetkezetnél. Hívogatni kell õket, úgy tudnak majd munkát adni. Vigyél magaddal iskolalátogatásit, taj kártyát, személyit, lakcímkártyát, bankszámlaszámot, adókártyát, diákigazolványt, tüdõszûrõ eredményt (ha van). Lehet, hogy amikor elõször bemész, nem fognak veled szerzõdést kötni. Ilyenkor vissza kell majd menned még egyszer, ha munkát kapsz. A lényeg: hívogasd õket! Sok sikert!
.
"Még sosem beszéltem vele, " Na, szerintem EZEN kellene elõször is változtatni. Aztán lehet, hogy a többi már megy magától is.
Keresd meg facebookon és írj neki, hogy "Szia, szimpatikus vagy-így nem veszi nyomulásnak- van kedved beszélni?" Szerintem ez a legkönnyebb kezdés, ha gátlásos vagy. Utána köszönhetsz, vagy ha inkább élõben kezdenél, akkor meg legyél laza, de határozott, mosolyogj, és hívd el vhová. De ne mondd azt, hogy tetszel, mert ha cikin jönne ki a helyzet, akkor mentheted, hogy te csak ismerkedni akártál semmi többet.:)
A kérdező hozzászólása: De ne mondd azt, hogy tetszel, mert ha cikin jönne ki a helyzet, akkor mentheted, hogy te csak ismerkedni akártál semmi többet.:) Ezt hogy érted?:D
Kezdj el beszélgetni vele mindenképp, különben semmi nem lesz:) Aztán hívd el valahova akár egy fagyira vagy moziba.. és aztán úgy is alakul minden :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!