Találatok a következő kifejezésre: A 17 lányom (845 db)

Mit csináljak a 17 lányommal?

A lányom azt hisz, hogy feln?tt. Soha semmit nem kérdez meg, mindent csak az utolsó pillanatban bejelent. Ma például bejelentette, hogy hétvégén elmegy egy 3 napos fesztiválra. Kérdeztem t?le, honnan tudja, hogy elengedem. Erre ? mondta, hogy nem engedélyt kért, hanem közölt. Mondtam, hogy márpedig nem fog elmenni. Õ meg mondta, hogy nem érdekli a véleményem, ha akar úgyis elmegy.

Legjobb válasz: Ha olyan nagylány,gondolom zsebpénz sem kell neki..majd akkor meggondolja,hogy mit engedhet meg magának,ha nem kap pénzt pl. a fesztiválra.

Szerintem ülj le vele beszélgetni, mint nõ a nõvel, és magyarázd el neki hogy ez nem így mûködik, ha elkéredzkedik elengeded (gondolom az írásodból...) de te vagy az édesanyja egy kérdést megengedhet magának... Egyébként igen ez a tini kor, én sem rég nõttem ki belõle, bár én ilyet nem csináltam...
Ha olyan nagylány, gondolom zsebpénz sem kell neki..majd akkor meggondolja, hogy mit engedhet meg magának, ha nem kap pénzt pl. a fesztiválra.
Vagy ha ilyen felnõtt akkor haggyad hagy legyen az, menjen el csináljon amit akar, de te nem adsz pénzt, nem fõzöl neki, nem mosol rá, nem adsz neki pénzt magyarul mondom neki ha már ilyen felnõtt tartsa el magát, hátha rájönn, hogy nem felnõtt.
hát, ez már a serdülõkor veleje, vagyis a felnõtté válás felé vezetõ út közepe/vége felé tart. Szerintem ha ennyire felnõtt akar lenni, akkor kössetek kompromisszumot és beszéljétek át, h a ti családotokban mi is egy felnõtt (ill. egy gyerek) dolga: pl. õ is vegye ki a részét a házimunkából, suli mellett is, nyáron dolgozzon, fõzzön, mossa ki maga után a ruháját. Cserébe mehet fesztiválozni. Ezt nem haraggal kell persze közölni, mert az csak dacot vált ki (egyébként a serdülõkor pont olyan, mint a dackorszak): minél jobban tiltod, annál élvezetesebb lesz nemet mondani és ellenállni.
adj neki pénzt piára és hagy menjen = )
Ne engedd el azért sem, és minimum 1 hét szobafogság ezért a viselkedésért.Ha most nem fogod meg nagy bajban lesztek. Elsõ Te annyira gyagya vagy már ne is haragudj, fetrengek a röhögéstõl:D:D Csináljon másik gyereket:-))))) A meglévõt meg adja neked nevelésre nem?:-)))
ucso elöttinek:ha jol néz ki és télleg 17 éves nevelem én jóhogy
nadrágszíjjal szépen lehet az ijet kezelni, amugymeg nem akor kell rájönni mikor már 17 éves, hanem elöbb, mostmár oj m1 , csinájj másik gyereket
Én mondtam, volna neki, hogy: "Nem kérdezted meg, ezért lesz egy kis nehézség ebben a fesztiválozásban.Neked kell összegyûjtened rá a pénzt, amennyi kell.Gondoskodj arról is, hogy hazaérj 3 nap után, mert én nem megyek érted, ha lekésed az utolsó buszt.A szállásról is magadnak kell gondoskodnod, ha esetleg lekésnéd a buszokat.És nem mindig lesz bekapcsolva a telefonom, csak nappal."
OFF: nincs olyan, hogy dackorszak, csak önállósodási/leválási idõszak:P:P
Ha így reagálsz rá, csak olaj a tûzre. Én kompromisszumot kötnék vele. Bízz rá valamilyen feladatot ami nehezen, DE kivitelezhetõ az idõpontig, ami munkával jár és mehet, vita nélkül közöld persze.De ne ZSAROLD, õ a te gyereked és te az édesanyja vagy szóval nem értem.
Ne adj neki pénzt. Ha felnõttnek hiszi magát lássuk, hogy hogyan kezeli a felnõtt problémákat.
17 lányod van ?:Oazt a mindenit jó félre téve a viccet nem most kell nevelni, szerintem is már késõ pénzt ne adj neki hátha benõ a feje lágya
Nem 17 éves korban kell elkezdeni nevelni, akkor már késõ.
Így is van hívd rá a rendõrséget és zárj el tõle minden forrást. Legalább semmit nem veszít, ha 18 évesen otthagy.
én 15 éves vagyok és megõrüülök h anyámnak töksokat kell könyörögni h elengedjen bulizni. de végül elenged.miért van ez?? mér kell ennyire félteni minket?
Szia! Szerintem is itt a teljes megvonás ideje. Ha felnõtt akar lenni, legyen is az! Nincs pénz, egy vas sem!!! Plusz: Nincs elõre kimosott, vasalt, kikészített ruha, sem odakészített ebéd-vacsora, sem mobiltelefon feltöltés, sem takarítás a szobájában, vagy külön sampon, vagy akármi, ami eddig volt. Semmi segítség, de a legkisebb sem! Aki felnõtt, az önálló is. Gyorsan le fog neki esni a különbség a felnõtt és a felnõttnek hitt lázadó tinédzser között! Ha pedig elmegy otthonról, az engedélyed nélkül, akkor megmodanám neki, hogy tök jó, mert 3 napos, és 48 óra után fel tudod adni a rendõrségen eltûnésért, és a koncert közepén a zsaruk fogják hazahozni, mint egy elszökött kiskutyát. A haverok elõtt menõ lesz! Tuti ezt mondanám, és akkor elgondolkodna! L27
Õ most van a "második dackorszakban". De ahogy elnézem te sem vagy különb. Nem szólt, csakazértsem engedem el. Ez nagyjából ugyanaz a szint, mint a lányod dacoskodása. :)
..így van, õ [email protected] rád, te is játszd meg magad...
A kérdező hozzászólása: Ha kérdez akkor engedem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Mondtam, hogy rám ne számítson, ha pénz kell neki.
Nekem mas a velemenyem...en is ilyen koru lany vagyok.es tudom, hogy kb mibol all a helyzet...nalunk is ez van..:) egyszer ilyen helyzetben voltam s ugy oldottuk meg, hogy akkor meg anyu adott penzt, aztan a tobbit azutan megbeszeltuk...mert nem akarta, hogy rosszul erezzem magam.Szerintem te is adhatsz most neki meg penzt..Most fognak jonni azok a valaszok, hogy latja, hogy egyszer ment akkor tobbszor is..stb stb.DEEE nem!! Ha jo a kapcsolatod vele akkor minden lehetseges! sok sikert.:D
Gyere össze egy olyan korú lánnyal. :)
remelem viccelsz. Esetleg ha 30 lennel nem kellenel, de most oszinten mi az az 5 ev??? Ugy pont jo, ennek igy is kell lennie. Ez termeszetes...en nem ertem, hogy egyesek mit filoznak annyit ilyeneken. 10-15 ev az mar sok, de 5 az nem
Muszáj ugyanezt minden egyes nap megkérdezni?
örülj neki most ugyis ez a divat h 14 éves lányok ilyen korú pasikat akarnak
Nem lehetne már kitiltani innen? Qrva unalmas, ma legalább a 4. kérdése.....

A 17-18-19 éves lányoknál milyen esélyük van a fiatalabb (16-17-18) éves fiúknak? Vannak olyan lányok, akiknek a fiatalabbak tetszenek?

Pusztán érdekességb?l tettem fel a kérdést.

Legjobb válasz: 20:15, igazad van, "fiatalabbal járni nem menõ", de ettõl függetlenül még lehetnek olyan lányok, akik remélhetõleg nem az alapján választanak párt, hogy mi menõ és mi nem, hanem az alapján, hogy kit szeretnek, kivel érzik jól magukat, kivel értik meg egymást stb..:)

ha nem gyerekes az illetõ viselkedése akkor nem zavar ha fiatalabb...sõt még izgatónak is találom :)
20:15, igazad van, "fiatalabbal járni nem menõ", de ettõl függetlenül még lehetnek olyan lányok, akik remélhetõleg nem az alapján választanak párt, hogy mi menõ és mi nem, hanem az alapján, hogy kit szeretnek, kivel érzik jól magukat, kivel értik meg egymást stb..:)
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 20:48 Igazából ha a korosztályoddal nem sikerül a megfelelõ kapcsolatfelvétel az valamilyen pszichológiai okra vezethetõ vissza, de ha beszélsz egy jó pszichológussal akkor fog tudni segíteni. Minden ember úgy van kódolva, hogy a legjobban a saját korosztályával jöjjön ki, ennek a rendszernek a zavara viszont okozhatja, hogy csak a nálad idõsebbekkel vagy a fiatalabbakkal vagy képes megfelelõ kapcsolatot létesíteni.
20L sosem járnék fiatalabbal...
barátnõm egyik barátnõje pont ilyen. mindig fiatalabb pasijai voltak, és van neki. 1-2 évvel. neki ez jön be kész. szóval igen, vannak
nem értam h mi a rosz abba hogy fiatalabb ? :O itt nem a menöségröl van szoo nem tom hova képzelik magukat ha nekem tetszik valaki akor senkinek semi köze hozáá és nem azért kell hogy menö -nek érezzem magam :S szánalom
16/L én sem járnék sohasem fiatalabbal...még ha jól néz ki akkor sem...úgy van rendjén ha a fiú az idõsebb
annyian kérdezik ezt mostanában... mindegy, akkor megismétlem magam itt is: nemrég lettem 20 éves, a 18 körüli pasik jönnek be általában, minden barátom egy-másfél évvel fiatalabb volt nálam eddig. igen, vannak ilyen lányok!
Barátnõmmel négy hónap van köztünk a javára és 8 éve vagyunk együtt... Szóval én a "keressen mindenki a korosztályából párt magának" verzióra szavazok.
elõzõ. mér úgy van rendjén?ez [email protected]ág már ne haragudj. 16/F
A barátom másfél évvel fiatalabb nálam, én 22 leszek nemsokára, õ fél év múlva lesz 21. Egy éve vagyunk együtt, eddig semmi probléma nem adódott ebbõl, észre sem vesszük azt a másfél évet - szóval szerintem 19-18 éveseknél is simán mûködhet...
nekem volt fiatalabb kapcsolatom, nem bántam meg sõt, most a "dugipajtásom" is fiatalabb (bár csak fél évvel) 20/L
szerintem zéró az esély
Szerintem nem arról szól, hogy menõ-e avagy nem fiatalabb fiúval járni. Ha valaki szeret valakit annak nem számít az, hogy éppen 1, talán 2 évvel fiatalabb a választottja. Nekem is volt egy évvel fiatalabb barátom már, az elején zavart egy picit, de aztán annyira szerelmes lettem, hogy fel se tûnt a korkülönbség. Persze ez érettségtõl is függ. Illetve több olyan ismerõsöm is van, akiknek nagyon jól mûködik a kapcsolatuk, pedig 2-2, 5 év van köztük. Szóval szerintem 60-40% az idõsebbnek.. :)
Én 22 vagyok és soha nem járnék fiatalabbal. Minimum 18 évvel legyen idõsebb. 17 évesen sem jártam volna. Viszont van olyan barátnõm, akinek fiatalabb barátja van. Ízlések és pofonok.
Én 19 éves lány vagyok és nem jönnék össze fiatalabb sráccal, sõt még az egyidõseket sem kedvelem, mert nagyon gyerekesek (tisztelet a kivételnek).
15/f vagyok és párszor néztek már lányok 19 nek meg flörtölgettek velem dehát kitudja :D
A kérdező hozzászólása: Mégegyszer kiírom, hogy csak érdekességképpen tettem fel a kérdést, kiváncsi vagyok, hogy a fiatalabbaknak milyen esélyeik vannak. Várok még válaszokat és amik jöttek, azokat köszönöm. :)
Fiatalabbal járni nem menõ sorry:(
Biztos vannak lányok, akik összejönnének fiatalabbakkal, de a legtöbbjük szerintem nem... De ne add fel! Például ha idõsebbnek nézel ki, még bármi lehet. Vagy, mint már mondtam, vannak olyan lányok, akiknek a fiatalabbak tetszenek!! 16/L
Nekem nem lenne gondom azzal, ha mondjuk egy, vagy max 2 évvel fiatalabb. Ez késõbb már úgysem fog számítani. Nem érdekelne más véleménye sem, hiszen, ha nekem tetszik, akkor jóhogy nem hagyom elmenni:D 20/L

A 17 év körüli fiúknak milyen lányok jönnek be? 17 év körüli srácok válaszát várom

külsô-belsô milyen? mi fog meg benne? mi a minimum kor?:)

Legjobb válasz: olyan mint Te! :D

olyan mint Te! :D
1-es jól mondja! :D 18f
nálam alacsonyabb, vállig érõ hajú, viszonylag mûvelt , mosolygós, vidám, barátságos:) 18/F
A kérdező hozzászólása: köszi elsô kettô :D 3., köszi az értelmes választ:)
külsõre legyen igényes, belsõre szeretem ha megvan mindkettõ veséje 93/F
aranyos, visszahúzódóbb, de még is magabiztos. Arcra legyen cuki, vékony, legyen mûvelt, ne próbáljon okoskodni, se megfelelni a véleményével. 19/F
#5!! Most jót nevettem!!! :D
legyen kicsit visszahúzódó, csendes aranyos, de ne legyen túl félénk mindenrõl legyen véleménye. legyen kedves okos.Az sem árt ha hejes szép az arca, legyen vékony de ne túlságosan.Alsó korhatár kb 14 év. 18/F
én tuti a 17 éves lányt választanám :)
Persze, hogy "rád akaszkodik", tudod egy szûz lánynál kicsit mást jelent a szex, mint egy 40-es nõnél. Buta volt, hogy hagyta magát máris hanyatt dönteni, mielõtt jobban megismerne, de ha már így alakult, kutya kötelességed minél hamarabb tiszta vizet önteni a pohárba. Össze fogod törni a szívét (mert õ valószínûleg érzelmileg is kötõdik hozzád, nem csak testileg), de legalább nem kínozod tovább. Aztán a jövõben majd jobban meggondolja, hogy kinek adja oda magát. Benned pedig lehetne annyi tartás, hogy a jövõben ne szédíts el fiatal fruskákat, ha csak szexkapcsolatot keresel, és mindössze a kísérletezgetésed egy félrevezetett alanya (még akkor se, ha a fiatal fruskák legtöbbje egy... na de ne általánosítsunk).
A kérdező hozzászólása: Nem szereti a férjét, és ez fordítva is így van. A gondom az, hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk, de ha belemerülünk, félek, túl sokat akarok. Hétvégék, ünnepek, éjszakák...egyedül. A fiatal lánnyal csak próbát tettem, de nem hozott lázba. Együtt töltöttem vele egy estét, neki nem kellett sietnie haza. Viszont úgy érzem, máris rám akaszkodott, és már most féltékenykedik, számon kér. A másik kedves, vidám, odaadó.
Pedig attól még lehet jó a házassága. A szex az érzelmi töltés mellett alapvetõ biológiai szükséglet. Simán elõfordulhat, hogy egy egyébként tökéletes házasságban 15-20 év alatt a szexuális igények távolodnak, fõleg mivel ebben a korban már hormonális változásokkal is számolni kell. Nagyon sok nõnek ilyentájt megnõ az étvágya. És néha nagy a kísértés, aminek ellen kell állni. Csak ez néha nagyon nehéz. De ez nem jelenti azt, hogy bármilyen probléma lenne a házasságával. Sõt, ettõl még a férjét is szeretheti.
10-es egy dologgal kiegészíteném a mondandõdat.. Annak nõnek, aki egy másik ferfi tártpsaságát keresi ilyen szinten, annak nincsen "jól mûködõ" házassága.."jõ házassága" A többivel egyetértek, mert az általam leírtak nem változtatnak azon, hogy bem fog kilépni a házasságából, fõleg nem egy 20-25 éves srác miatt...
Igaz, a kérdés fiúknak szólt, de szintén 41 éves nõként hadd írjam le a gondolataimat... :) Elsõ körben azt döntsd el, mit vársz el a kapcsolattól.. Ha csak a szexrõl szól, akkor egyértelmûen a 41 évest... és most nem magamat kívánom összehasonlítani a mai fiatalokkal, hanem önmagamat az egykori, 17 éves önmagammal... ég és föld a különbség... De! Ha jó a házassága egyébként, és részérõl is csak a szexrõl szólna, akkor ez mindenképpen teljes diszkréciót követel részedrõl! És alapszabály: nem szerethetsz bele... Ha mégis megtörténik, akkor tudnod kell, hogy a családját fogja választani, és ezt neked tiszteletben kell tartanod, akkor is, ha baromira fáj, mert nincs jogod szétrombolni egy jól mûködõ házasságot! Ha nem jó a házassága, akkor az mondjuk már más mûfaj... A 17 éves lány elõnye, hogy formázható... tehát ha komoly kapcsolatra vágysz, akkor õt válaszd... és szex terén tanítgathatod... ha a vérmérséklet megvan, akkor pár év múlva õ is kiforrja magát...
Egyiket se.. 23 évesen egy 17 éves lanyt gyereknek, mkislanynak tartok.. Anyakomplexusom pedig nincs, az anyám 44 éves, õ is jól tartja magát, megfordulnak utána az utcán a fiatalabbak is....nem tudnám egy vele krabelivel elképzelni magamat.. Max 25-26 éves lánnyal, de a 20-23-at részesítem elõnyben
lehet hogy le pontoztok, de szerintem mivel a 41evessel ugyis titokban csinálod, igy tarsd meg mindkettõt, egyszer élünk. Hiszen a 41eves is csinalja a férjével. ..
Ja, hogy még patkány is vagy...
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy férjes, és attól félek, beleszeretek, az meg annyi szenvedéssel járna...
Ha mindig rá gondolsz, akkor a milf. Ne csak a saját érdekeid nézd, hanem a partnered érdekét is. Ha a 17 éves lány másra vágyik mint amit teaakarsz tõle akkor ne rabold az idejét. Ha a 40 évessel egyeznek azeelképzeléseinek, akkor nem értem, mi a kérdés :-)
A kérdező hozzászólása: Mindkettõvel voltam már, a fiatallal unalmas volt, fantáziátlan. Állandóan hívogat, írogat. A 41 évessel meg szuper volt!!!Ilyet még nem tapasztaltam! Õ hagy élni, kedves, laza. De hosszú távon vajon melyik lenne jobb? Nem tudok dönteni, de mindig a milfre gondolok...
Mindkettõt!
Ha csak szexre akkor mindkettõ okés, de többet egyiktõl sem. A 17 túl fiatal a 40-es meg már túl idõs hozzám, hogy szexnél többet akarjak tõle. 24/F
feldobnánk egy pénzt :D

Máshol is jellemző hogy a 17-18 éves fiúk órákon papírgalacsint és egyéb apró dolgokat dobálnak a lányok kapucnijába? Én már nagyon unom.17/l

Legjobb válasz: Ohh, nálunk még a 19 éves lányok is, meg a radírral dobáloztak. Szintjük az óvodásé.

Ohh, nálunk még a 19 éves lányok is, meg a radírral dobáloztak. Szintjük az óvodásé.
Nálunk az egymás hátára krétával [email protected]ás volt a sláger.
Nálunk még verekednek is szünetben... amúgy igen, dobálózás, szék rugdosás, a lányok karjára f.asz rajzolás, minden játszik, amit csak el tudsz képzelni, nem szarral gurítanak ezek.

Véletlen adtam egy szájrapuszit a tesómnak és ő haragszik mit tegyek.16 fiu ő 17 lány?

Legjobb válasz: mért lenne gusztus talan? Én már anyámnak is adtam, mert úgy fordultunk pont hogy szájra ment, nah és mi van akkor? nem vonzalomból tettük. Ha te is így adtál neki véletlen hát majd megbékél, ezért nem kell haragudnia. 17/L

Legegyszerûbb, hogy eléállsz és megmondod neki, hogy véletlen volt. Nem kell túlbonyolítani a dolgot.
mért lenne gusztus talan? Én már anyámnak is adtam, mert úgy fordultunk pont hogy szájra ment, nah és mi van akkor? nem vonzalomból tettük. Ha te is így adtál neki véletlen hát majd megbékél, ezért nem kell haragudnia. 17/L
Nem nagy dolog. Majd csak túléli.
:D utolsonak igaza van nemgáz
én sem adtam még soha csak úgy "véletlenül" szájrapuszit a bátyámnak, de olyan volt már, hogy véletlenül belekönyököltem a tökébe:D 16L
véletlen?? mit nem vettél észre? hogy õ a tesód, vagy hogy az ott a szája?
hát ez looooool
hát ez gusztustalan.
Csak egyszer nehogy véletlen meg is húzzad a tesódat..:D
Dugd meg
Gondolom le akartad zsidózni, te szuperagy. Az jew ;) Egyébként meg tuti kamukérdés, kicsit unalmas már ez a sok baromság...
Nincs abban semmi nagyszám, h szájrapuszit adtál véletlen a nõverednek. Mi is anyuval néha szájrapuszit adunk egymásnak, de csak szeretet gyanánt. :D
Ugyan miért lenne a kérdés kamu? Érdekes, ha valaki nem a szokványos sablonnal jö, akkor az a kérdés már is kamu. :S Egyébként nem értem a nõvéredet. Nálunk is elõfordult már, hogy úgy fordultunk anyával és vletlenül szájrapuszi lett a normál pusziból. Kellemetlen volt meg fúj (mert a mi családunkban csak a szerelmünknek adunk szájrapuszit) de nevettünk egyet, zavarba jöttünk egy kicsit de ment tovább az élet. Ha szükségesnek látod, kérj tõle bocsánatot és mondd meg, hogy véletlen volt, eszedbe nem jutna szájrapuszit adni hiszen a nõvéred és ezt te is gusztustalannak tartod.... Ha ezek után is haragszik, akkor hagyd rá. Kissé komolytalan, de örülök ha ez a legnagyobb problémája az életben. :) Majd túlteszi magát rajta.
"véletlenvéletlen" vagy beisjön?xD am szerintem egy ilyenért nem haragudna meg senki:O
A kérdező hozzászólása: érzelembõl kapta..
Ha a nõvéred helyében lennék, én nevetnék egyet rajta és elfelejteném :) Szerintem õ se haragszik igazán, inkább csak meglepõdött.
Szerintem (ha van barátod, fiú) akkor mond meg a tesódnak, hogy teljesen oda vagy a barátodért és mindenkit összetévesztessz vele!
Mi a családban a testvéreimmel szájrapuszival köszöntjük egymást. Voltak már ebbõl konfliktusok de nekünk ez a természetes. Csak testvéri szeretet. Ezért haragszik? Hm....
hali szerintem egyáltalán nem gond mert én az egyik rokonommal (Igaz nem a nõvérem) picit messzebbi rokon direkt szájra-pusziztunk sõt még smároltunk is. osztálykirándulás volt 16/ffi
A kérdező hozzászólása: nem nem tepertem le !
még a végén kiderül, hogy leteperted a nõvéredet?
Gondolom a szereteted jeléül adtad azt a puszit, nem? Akkor nincs más teendõ, odamész hozzá, és lehet ciki lesz, de bocsánatot kérsz tõle (most mindegy hogy jogos-e, illembõl), és megmondod neki hogy csak azért adtad azt a puszit, mert nagyon szereted. Többieknek: nem kell egybõl rosszra gondolni, vannak olyan emebrek, akiknél a szájrapuszi a szeretet kifejezésének az eszköze, és semmi több. Ha lesmárolta volna úgy rendesen, na az már más tészta lenne. De nem az történt, csak egy egyszerû szájrapuszi. Én is kaptam már unokatesómtól, mégse gondoltam arra hogy le akarna feküdni velem. F/26
Az utolsónak én is igazat adok.Nincs abban semmi ha a szájára adtál puszit.Ha ezért meg megharagudott, hát vessen magára.Minél jobban felfújod ezt a dolgot annál rosszabb.
Az utolsó kettövel tökéletesen egyetértek :)
a mi családunkban is szájrapuszi van.én ebben nevelkedtem és a szüleim is.nincs ebben semmi rossz.sõt a võlegényem családja is ilyen.õk kezdtek el szájra puszit adni de nekem nem volt furcsa
Ne törõdj vele! Ha nem hiszi el, hogy nem perverzitásból csináltad, akkor haragudjon! Te meg viselkedj úgy mintha mi sem történt volna! Majd megbékél...
"A kérdés kiírásának idõpontja: ma 01:13" Hogy micsoda gondjai vannak napjainkban egy 16 éves kamasz fiúnak hajnali negyedkettõkor!
A kérdező hozzászólása: közöd szerintem k*rvára nincs hozzá mikor irtam ki :D te Jaw
Ha véletlen volt, akkor semmi gáz, mondd meg neki, hogy nem direkt volt, aztán többet ne is beszéljetek róla, ne lovagoljatok a témán, majd elfelejti.
"közöd szerintem k*rvára ..." - Az agresszív stílusodból ítélve a dolog nem egészen úgy történt, ahogy te beállítod! Valószínûleg a nõvéred haragja teljesen jogos.
Nos, szerintem a nõvéred haragja alaptalan. Nekem is volt olyan még régebben véletlenül, hogy a dédimamámnak puszit akartam adni, de véletlen pont úgy fordult, hogy félig összeért a szánk...Na és?Rokonságon belül ez nem számít csóknak, akkor lenne oka haragudni, ha lesmároltad volna!

Hány hónapos korban jött a gyereketek (lány) 17-ik foga?

Legjobb válasz: Szia. Kb. olyan 25-26 hónapos volt, mikor észrevettem, hogy már félig kibújt neki egyszerre a 17-18-asa. Most 28 hónapos, és kettõ még hiányzik :)

Szia. Kb. olyan 25-26 hónapos volt, mikor észrevettem, hogy már félig kibújt neki egyszerre a 17-18-asa. Most 28 hónapos, és kettõ még hiányzik :)
Off: De jó. Akkor ha a fiamnak már csak a 16. van hátra utána egy ideig nyugi lesz? 15 hónapos Kérdezõnek: nálatok is már megvan mind a 16? Csak nem ebben reménykedsz, amiben én? :o)
A kérdező hozzászólása: Nálunk már a tizenhat megvan egy éve. Most 25 hónapos és nyálasabb mint eddig volt és nyúl a szájába és azt mondja, hogy fáj. De nem látom se megdagadva se mást.
1. vagyok, igen, a 16. után hosszú nyugi lesz :) Nálunk azóta alussza át az éjszakákat!!! :)

A 17 éves öcsém összejött egy 24 éves lánnyal. Hogyan mondjam meg neki, hogy vigyázzon vele?

Szerintem a lány csak szórakozik, nem hiszem hogy egy alig 17 éves fiúval komolyan gondolja. Szerintetek?

Legjobb válasz: Hat nekem egy volt evfolyamtarsnom, aki tanarno, par evvel ezelott pont egy 17 evessel tanitvanyaval jott ossze. Akkoriban a csaj ugyancsak 24 eves lehetett. Tehat van ilyen. A kapcsolatuk meg mindig tart azota allitolag. Kabe 2 eve tortent ez. 26L

Hat nekem egy volt evfolyamtarsnom, aki tanarno, par evvel ezelott pont egy 17 evessel tanitvanyaval jott ossze. Akkoriban a csaj ugyancsak 24 eves lehetett. Tehat van ilyen. A kapcsolatuk meg mindig tart azota allitolag. Kabe 2 eve tortent ez. 26L
Ne szólj bele az életébe.
Én is 24 vagyok és nekem is bejönnek a fiatalabb fiúk:D Na de komolyra fordítva a szót, lehet, hogy az öcsédnek is elég pl. egy szexkapcsolat. Azért mégsem 12 éves fiúról van szó, hanem lassan felnõtt emberrõl.
A srác szerelmes vagy õ is csak szórakozik? MErt ha csak szórakozik, akkor hagyd. Legfeljebb megtanítja mindenre! :)
Én is azt mondom, hagyd: - lehet még ebbõl is egy tartósabb kapcsolat, másrészt - valakitõl az öcsédnek is meg kell tanulnia a dolgokat, hogy amikor már "szerelembõl" tenné, ne legyen ügyetlen.
Betöri a fiút legalább, megtanítja szexelni. Szeretik az idõsebb hölgyek a kis tudatlan, ügyetlen fiúkákat. Nincs ebbe semmi rossz.
Hat van ilyen, valoszinuleg nem lesz hosszu eltu kapcsolat. Hagyd, hadd tanuljon a sajat karan.
Justin Bieber? Hahaha! Nevetseges, eert jon be neked, vagy Te kepzeled be hogy Justin Bieberrel szorakozol?
Én 26 éves vagyok és a párom 17 úgy néz ki mint justin bieber.
Azért túlzás, hogy gusztustalan. Nem egy 40 éves nõvel van, hanem egy másik fiatal lánnyal. Én pl. 23 évesen úgy néztem ki, mint egy 16 éves. Szóval nem kell ezen annyira kiakadni. Mentálisan sem biztos, hogy sokkal komolyabb a lány.
Szerintem igazad van. Gusztustalan, ha egy felnõtt nõ egy ennyivel fiatalabb fiúval van.. De hagyd rá, majd tanul belõle. Gondolom õ is élvezi, hogy idõsebb nõje van. A nõnek nagyobb szégyen ez.
hagyd békén! 24 évesen pont 17 éves volt a barátom, öt évig éltünk együtt (borzasztóan önálló, korán "felnõtt" srác volt, én pedig egy szeles kis fruska), és bár a szerelem elmúlt, mai napig jó barátok vagyunk. ne szólj bele az életébe, pláne, ha nincs rá semmi okod, márpedig az, hogy szerinted nem gondolja komolyan a lány, az nem ok.
Azt nyugodtan megmondhatod, hogy vigyázzon magára, de ennél többet ne szólj bele. Az õ élete, valószínûleg neki ez egy életre szóló jó vagy rossz élmény lesz, vagy mindkttõ, de ezt neki kell átélnie. Te sem örülnél neki, ha beleszólna, ha egy 30 éves pasival járnál pedig az is ugyanez a szituáció.
"...a párom 17 úgy néz ki mint justin bieber." Ugye ez most panasz akart lenni? Ki milyet szakított, olya szagol. :)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok irigy. Miért lennék irigy? Én is lány vagyok :D Na jó, én magamból indultam ki, hogy 22 évesen sem kellene egy 17 éves, de még egy 19-20 éves sem.
No, de sok kissrac sem banja az idosebb csajokat, mondvan, meo, cool az egesz dolog. Ne irigykedj, nem fog sokaig tartani.
Én pl az öcséd helyébe nem örülnék neki ha közbe szólnál... Mert ha komolyan is gondolja , az már igazán mindegy hogy egy 24 évesbe vagy a saját korosztályába csalódik. Ha meg mindketten komolyan gondolják az se rossz dolog :) ..
"Szeretik az idõsebb hölgyek a kis tudatlan" 24 evesen meg csak idosebbnek se neveznem, inkabb infantlis, hogy egy 17 evessel van. De az is lehet, a tesod csak a te szemedben gyerek, amugy meg egy nagy csodor, es inkabb a csajnak kene felnie, hogy dobjak. Amugy nem vagy te egy kicsit feltekeny tesodra? 27/N
A kérdező hozzászólása: Na jó, de 17 éves, a csaj meg 24. Még nálam is idõsebb :D (22 vagyok). Egyszerûen nem tudom elhinni, hogy egy 24 éves lány mit ehet egy 17 éves fiún. (Jó persze én mindig az öcsémként tekintek rá, a gyereket látom benne, de azért fura...)
Hát nekem az. Nem tudom elképzelni, hogy mi fog meg egy felnõtt nõt egy fiatal srácban. Nem a kinézet a lényeg, jó eséllyel külsõleg ez nem is látszik.

Mit tegyek ha a 17 éves lányom beismerte, hogy drogozik?

Takarítás közben egy injekciós t?t találtam a lányom szobájában, már régebben észrevettem, hogy a karján sebek szoktak lenni. Eddig mindig tagadta, hogy kábítószert használna, de most elismerte. Azt azonban tagadja, hogy függ? lenne, és azt mondta hogy csak nagyon ritkán használja, és nem akar rászokni. Mit tegyek, forduljak vele szakemberhez?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem forduljatok szakemberhez, de mindenképpen tudnia kell a lányodnak, hogy mellette állsz, szereted!!! Mindenki úgy kezdi, hogy még nem függõ... De valószínûleg Te egyedül kevés lennél, szakember segíthet. Csak fontos, hogy a lányod ne érezzen árulónak, vagy hogy ellene vagy, haragszol, hanem feltétlen szeretetet.

Szia! Szerintem forduljatok szakemberhez, de mindenképpen tudnia kell a lányodnak, hogy mellette állsz, szereted!!! Mindenki úgy kezdi, hogy még nem függõ... De valószínûleg Te egyedül kevés lennél, szakember segíthet. Csak fontos, hogy a lányod ne érezzen árulónak, vagy hogy ellene vagy, haragszol, hanem feltétlen szeretetet.
Szia! Az hogy bavalotta hogy drogozik ez így (nem sok) mert azt sem írtad hogy mit próbált ki, ami egyáltalán nem mindegy!!! Mert Te itt azt írod hogy tût találtál ami nagyon durva! Mert az hogy mondjuk a fûvet kipróbálja az sem jó de az nem olyan komoly mint a tû, ott hatalmas a fertõzésveszély, arról nem is beszélve hogy ezek nagyon drága dolgok honnan van rá pénze??? Itt értem azt hogy egy belövés 15-20 ezer forint(hangsúlyozom egy adag)!!! 17 évesen nagyon rossz bandába keveredett, róluk mit tudsz kik a haverjai? Az hogy sebes a karja az megint csak nagyon durva, én a helyedbe vérvételre is elvinném az aids veszélye miatt is. Utána szakorvoshoz sürgõsen egy drogambulanciára!
Szerintem igen! Az már egy nagy pozitivum a lányod részérõl hogy beismerte! Nehéz lesz a leszokás, de a yógyulás szerintem mindent megér! 24/l
Elõször is beszélgess vele, hogy mégis miért csinálja. Ha tényleg ritkán használja, akkor lehet, hogy a te segítséged is elég lesz. Ne büntesd, hanem próbálj mellette lenni mindenben. Ha nem megy, akkor kérd szakember segítségét. De akár most is konzultálhatsz valakivel, hogy tudd mit kell tenned a lányoddal.
Én azt mondom ijedj meg, de ne ess kétségbe! Igen is fontos a beszélgetés, hogy miért csinálja, miért jó neki... fontos hogy bízzon benned, és megossza veled mik történnek az életében, hisz így könnyebben kiszûrheted ha újra és újra kipróbálja. A többiekhez: Arra nem gondoltatok hogy egy fiatal lányról van szó? Simán eltudom képzelni, hogy egy srác vagy egy baráti társaság hívja meg egy-egy körre néha. Hogy miket szúrnak? Lehet heroin, morfium, ópium meg még sok minden más. A legriasztóbb ebben az, hogy a dílerek vagy akik összedobják, azokat általában nem érdekli a fogyasztó sorsa, keverhetnek bele olyan anyagokat, ami könnyen halált okozhat. (lefolyótisztító és egyéb finomságok) Ezen felül pedig iszonyatosan nagy a fertõzésveszély, hisz intravénásan adagolja magának (gyakran többen ugyanazzal a tûvel). HIV, Hepatitis, különbözõ szívbetegségek, és minden amit eltudsz képzelni! Fontos hogy még most leállítsd a lányod, ne legyints a dolog felett. Ne büntesd, azzal csak ártasz a további lépéseidnek, ne haragudj rá miatta, hisz nyilván valaki belevitte. Beszélgess vele sokat, olvass rengeteget a drogokról, és keress neten drogokkal foglalkozó oldalakat. Úgy tudom vannak ingyenesen hívható zöldszámok is, ha esetleg ilyet találsz, azokon is érdemes érdeklõdni mitévõ legyél, hogy ne fajuljanak el a dolgok. Próbálok én is keresni valamilyen oldalt, ahol szakavatottabb segítségre találhatsz, ha okosabb vagyok feltétlenül bemásolom! Esetleg egy helyi szakembertõl is véleményt is kérhetsz, hogy hogyan közeledj hozzá! Neki segítség kell, és csak te tudod ezt megadni. Ráerõltetni nem tudod, de muszáj utánajárnod, hogy mit is tehetnél ez ügyben, hisz tönkre teszi magát, és még illegális is amit csinál. Nézz utána a drogok hatásának illetve az elvonási tüneteknek, és BÁRMELYIKET észleled azonnal lépj... ha komolyabban jelentkeznek, akkor küld elvonóra, lehet hogy tiltakozni fog, a te szíved pedig megszakad, de az õ érdekében teszed, ez legyen a szemed elõtt, ne az, hogy "õ tudja mit csinál".
Szia! Én drogoztam régen, bár sosem vallottam be otthon. Szerintem is beszélgess vele, ha nyitott feléd az már jó jel. Finoman tereld a beszélgetést arra, hogy esetleg elmenne e egy méregtelenitõ kúrára. Sajnos azt kell hogy mondjam, mint tapasztalt, hogy ahol tû van ott már függõség is. Én sosem szúrtam. Ismerek olyanokat akik igen, és sokan közülök nem lett függõ az tény. De tényleg nem mindegy hogy mit használ, és mindenképpen elvinném egy szakemberhez, elsõsorban egy beszélgetésre, és felvilágosításra. Aztán megbeszélném vele, hogy megbizol benne, és ne csinálja, mert tönkreteszi a szervezetét, plussz meddõ is lehet. Ha ezek után is találsz jeleket, akkor pedig mindenképpen a leszokóba vinném.
Elözõ vagyok: A füvet azért hoztam fel példának mert Õ azt mondja hogy nem függõ amit azért nem hiszek el mert ha már szúrja magát ott elég 1-2 alkalom hogy hiányozon és hogy függõ legyen. Nem úgy mint a fûnél mert ott több kell!! Nagyon átérzem a próblémátok mert nagyon nehéz idõk elõtt álltok. Kitartás!!
huuu hát ha tût találtál a szobájában az már baj.nagy baj.szúrhatja magát??ha igen akkor ne beszélgess vele ahogy az elõzõk írták.egy nagyon komoly probléma ez....itt nem beszéddel oldod meg a gondját hanem elvonóval rehabbal.nem akarlak elkeseríteni nekem is voltak ismerõseim akik szúrták magukat de már nem élnek....na mind 1, lényeg h derítsd ki h szúrja e mert ha igen arról nem tud egyedül leszokni, ha könnyû drogokat használ akkor megy egyedül is csak légy vele határozott, itt az életérõl van szó.majd írd meg h mit használ...sok sok sikert kívánok
13, 38-as vagyok. Leggyakrabban speed amit szoktak használni, legalábbis ez az amit tûvel is lehet. Aztán van még az extasy, fû, stb. Ezek diszkódrogok, nagyon elterjedt a fiatalok körében. Igazi függõséget a kokain, vagy a heroin okoz. Ha ebbõl csinálja valamelyiket, ott már gond van, és nagyon nehéz a leszokás is. De én a diszkódrogokra tippelek, mert azok a megfizethetõek, és azok vannak nagyon elterjedve.
09-19 13:14 Nem feltétlenül drága a dolog mert az elsõ pár adag szinte mindig ingyen van, ez a beetetés aztán meg lehet fizetni természetben is a dologért, persze elõbb utóbb pénzben kell érte fizetni.. Egy drogfüggõ bármit megtesz az adagért akár még embert is öl ha kell hoyg pénzt szerezzen a cuccra!!
Rengeteg prostituált is drogfüggõ!! Gyakorlatilag az anyagért dolgoznak!! Ha nem akarod hogy a lányod is az út szélén kössön ki vagy valamilyen lebujban akkor azonnal vitesd be elvonóra!! Kemény lépés de muszáj megtenned vagy hamarosan vége mindennek!!
Ajánlok egy filmet a címe Trainspoting Drogosokról szól, az õ szemszögükbõl mutatja be a világot! Rendkívül sok infót megtudhatsz még belõle nézd meg! A film a maga mûfajában klasszikusnak számít!
Szia Ne haragudj meg azért amit mondani fogok de az igazság fájni szokott.Ha nem így van akkor elnézést kérek. Ahelyzet az ha már idáig eljutott a gyerek akkor nem lehet 100-as a családi kapcsolat nálatok vagy túl laza és nemtörõdöm vagy túl szigorú és diktatórikus de nem csak a baráti kör tehet róla , vagy érte egy olyan trauma a gyerekedet amit nem tudott megosztani veletek se mással és így tompulnak az emlékek a szer használatával. A heroin meg egyáltalán nem gyenge. De mindenféle képpen nem csak egyéni hanem család terápiát is igénybe kéne vennetek. üdv 29/l
vidd el elvonóra! keress neki egy kellemes, jó társaságot, ahol új barátokat találhat! a heroin nem játék! az egyik legkeményebb kábítószer!!! sõt a rossz hir: leszokni nem lehet róla, csak abbahagyni. aki egyszer már kipróbálta, mindig kivánni fogja, maximum nem vesz magához többet. a fû és a speed még nem olyan erõs, le lehet szokni, de a heroin már nagyon durva! én kb 2szer szivtam füvet, de nem volt értelme, semmire se jó, dohányzom. ez nem játék! írj, hogy mi történt! 16L
én is kiváncsi lennék hogy mivan veletek..:)
1 lépés: POFON, POFON, POFON, POFON, POFON, MÉG NAGYOBB POFON. 2 lépés: NEM mehet SEHOVA
utolsónak: egy barom vagy?! te tudod egyáltalán mit jelent drogosnak lenni?
Mindenképpen szakember! A Lányod már most függõ!! Õ hiába állít akármit hogy nem az, hidd el az, a vénás drogoktól 1-2 alkalom után függõvé válik az ember!! Mindenképpen tudd meg mit használ és az is próbáld megtuudni hogy honnan szerzi be, ne higyj neki hogy soha többé és ez volt az utolsó nem csinál ilyet többet!! Még egy év és nem fogsz vele nagyon tudni mit kezdeni, most még csak 17 a kezedben van mert nem nagykorú jogilag!! Azonnali korházi elvonókúra kell vagy rosszabb lesz a dolog és 20 éves korára vagy akár hamarabb bele fog halni ha elszabadulnak a dolgok!!
Tûvel leginkább HEROIN-t adnak be. De ahogy látom már az orvos is kimutatta. Nos ez több kérdést / észrevételt vet fel: 1., A heroin nagyon súlyos függõséget okoz 2-3 használat után 2., Egy shot /lövés, egy "adag"/ egy 17 éves lányka anyagi szintjéhez mérten elképzelhetetlenül drága. Egy gramm anyag 18-20 ezer forint körül mozog. Honnan volt rá pénze? Ajándékba a dealertõl csak 1-2 pakettet (pakett = egy adag) kap... 3., A szervezet a heroinhoz adaptálódik, ezáltal minél erõsebb a függõség annál gyakrabban és nagyobb mennyiséget kényszerül magához venni az illetõ (ellentétben pl. a fûvel, ahol nincs lineális növekedés). A végsõ stádiumokban már a közel halálos adag is kevés. 4., A heroinfüggõk átlagéletkora 28, 5 év. 5., Ennek oka nem "csupán" a heroin, hanem az, hogy a közösen drogozók egy tût használnak, ami borzasztóan fertõzésveszélyes. Arról már ne is beszéljünk, hogy a pénz megszerzéséért bármit megtesznek a függõség miatt. Ha otthonról lopni már nem tud eladja a testét pl. Azt, hogy õ nem akar rászokni felejtsd el sürgõsen. Ezt nem õ dönti el, biokémia az egész. Én a helyedben ezt tenném: - Azonnal elzárnám a gyereket a "baráti körétõl". Telefonjából sim-kártyát kukába. Új számot neki. Internet nincs vagy csak ellenõrizve. - Iskolába reggel el, onnan AZONNAL haza. Percre pontosan. - Elvinni egy alapos kivizsgálásra, AIDS, hepatitis, stb. - Elvinni segélyszervezethez vagy pl. a Nyírõ Gyula kórházba Durván hangozhat, de ha belekerül egy ilyen körbe és rászokik a heroinra akkor 70% esélye van, hogy meghal 30 éves kora elõtt.
A kérdező hozzászólása: Azt nem akarta megmondani, hogy pontosan mit használ, de azt mondja nem erõs. Egyáltalán milyen drogokat szoktak így alkalmazni? A barátait mindig nagyon kedveltem, de nem vagyok benne biztos, hogy tényleg velük találkozik amikor elmegy itthonról.
Ezen az oldalon egy hasznos cikket találtam arról, hogy miért kezdi el a gyerek, és hogy álljon hozzá a szülõ http://www.drogambulancia.hu Drogokról szülõknek http://www.szulo.hu/problema/drog.htm Itt találsz infót a különbözõ drogokról, segítõhelyekrõl, ifjúsági irodáktól kezdve kórházakig, és szülõ/hozzátartozó csoportok elérhetõségéig mindent. http://www.c3.hu/~droginfo/drogokrol.html Ingyenesen hívható drog-segély szolgálatok: Drog Stop 06 (80) 505-678 Drogambulancia Debrecen 06 (80) 505-088 Drogambulancia (a megye területérõl) Pécs 06 (80) 332-600 Drog Krízis Telefon Pécs 06 (80) 200-430 Alkohol- és drog stop telefonos tanácsadás Székesfehérvár 06 (22) 340-062 Remélem egy kicsit tudtam segíteni, utolsó voltam 19/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Felkerestünk egy orvost aki elküldött minket vérvételre, az eredmény kimutatta, hogy heroint használ. Ezek után sem akar együttmûködni, de el fogom vinni drogambulenciára, és végsõ soron, ha szükséges elvonóra.
Helyesen teszed. Bármennyire is fáj neked vagy neki, ez a helyes döntés. Egyszer talán õ is belátja, hogy azért teszed, mert jó anya vagy, és nem azért mert ártani szeretnél neki. Ha már a vérvételig eljutottatok, akkor ez egy jó jel, a drogambulancián pedig talán találkozhat olyan emberekkel, akik hosszú évek óta használnak különbözõ drogokat, és ez persze látszik is rajtuk rendesen. Ha ilyen emberekkel beszélgethetne, szerintem már az is segítene egy kicsit. Szurkolok, hogy minden rendben menjen! 19/L
az egyik válaszoló rosszul írta le a discó drogok nem tû által használatosak!a füvet azt cigi formájában szívni kell, az extasy az egy tabletta amit le kell nyelni!akkor van a speed ami por és azt orro keresztül kell felszívni, akkor van a bélyeg, azt meg általában nyelv alá vagy szemhéj alá szoktrák tenni!tûvel leggyakrabban heroint használnak!és nem ilyesztegni akarlak de a heroin 2-3 használat után függéséget tud okozni, és nagyon nehéz róla leszokni!tapasztalatból írom mindezt!nem saját tapasztalat, hanem közeli családtag!tehát nem hülyeség amiket leírtam!sürgõs segítségre van szüksége a lányodnak, ha akarja ha nem!
Hát azért ez durva, hogy a heroin gyenge drog. Nagyon tudatlan az az ember, aki ezt gondolja. Azért ez ma már az alapmûveltséghez tartozik, hogy, tudja valaki, mennyire veszélyes a heroin. Eleve, amihez már tû kell, az már nem a kezdõk drogja. Nekem 2 felnõtt gyerekem van, de nem tudtam volna elképzelni, hogy ne vegyem észre, ha valami nem stimmel körülöttük, ha egy szál cigit elszívtak volna, azt is észrevettem volna. Most már megtörtént, ezen már nem tudsz változtatni, sürgõsen vidd elvonóra, de úgy tudom, a heroinról csak kórházi kezeléssel tudják leszoktatni, ambulánsan csak könnyebb drogokkal foglalkoznak. Azon nem gondolkoztál, hogy jutott idáig? Mert én mindenképpen elõször sorbavenném, én mit csináltam rosszul, mi nem mûködik jól a családban vagy az iskolában, mert csak úgy ritkán lesz függõ a gyerek. Kipróbálja a füvet vagy a tablettát, egy dolog. De itt sokkal súlyosabb az eset. Mennyi zsebpénze van a gyereknek, hogy ezt a drága szert rendszeresen meg tudja venni?Sose kérdezitek meg tõle, mire költi a zsebpénzét?Bocs, hogy ezeket megkérdeztem, de minden ilyesmi hosszú folyamat, és elõzménye szokott lenni.Ajánlom olvasd el Christiane F.: A végállomás gyermekei címû könyvét.Minden benne van, amit a drogokról, a drogosokról, s fõképp amit a heroinfüggökrõl tudni lehet.
Kedves utolsó. Végre már valaki aki normálisan áll a dolgokhoz és megosztja másokkal is.Én is így nevelem a gyerekeimet....mintha csak magamat hallottam volna a válaszod alapján.Szerintem a kérdezõ jobban teszi ha minden tanácsodat megfogad mert szóról szóra te írtad a leghasznosabb választ.Csak ennyit akartam.Sok szerencsét és kitartást kívánok a kérdezõnek.
Nagyon sajnálom, ami történt! A heroin durva dolog!Keresd a kapcsolatot sorstársakkal, szülõkkel, olyanokkal is, akik túljutottak már ezen. Hátha olyan stratégiát, hozzáállást tudsz ellesni tõlük, amivel boldogulsz, de legalább megerõsítést nyersz, hogy túl lehet jutni rajta. Fontos, hogy akarjon leszokni, de még fontosabb, hogy leszokjon. Meg kell nyitni. 2vel elõttem van egy okos válasz! Ja, és ne verd a fejed a falba, hogy elrontottad. Tárd fel, de utána menj elõre! Veled vagyok!
Én is kíváncsi lennék, hogy hogy lehet az, hogy nem vetted észre. Nem akarlak megbántani, sem ítélkezni feletted, tudom, hogy a kamaszok sok mindenre képesek, de arra nem, hogy a heroin függõséget eltitkolják. Lehet, hogy a többiek vitték bele, de a többiek eljutottak valahogy idáig, mint ahogy a lányod is. Már a füvet is észre kellene vennie a szülõnek. Igen, állj mellette ez lényeges, de soha soha ne húzd az idõt, ha tût talál az ember minél elõbb cselekedni kell, mert hatalmas kockázata van a halálnak. Nagyon nehéz idõk állnak elõttetek, rettenetes a heroin és a legjobb, ha mindent elolvasol róla, hogy minél jobban át tudd érezni a lányod helyzetét, persze ez sohasem lesz az az érzés, amit õ érez. Szeretném még felhívni a figyelmedet, mint ahogy elõttem már többen is, hogy a heroinra az ELSÕ alkalommal rá lehet szokni. Talán anyai mulasztás történt, amit neked is be kell látnod, mert ezzel minden szülõnek tisztában kellene lennie. Minden droggal és azok minden apró hatásával, mert nem teheti ki a gyermekét ekkora veszélynek! A heroinról leszokni kegyetlen. Nagyon sok erõt kívánok nektek ehhez. És kitartás, bármi történjen is soha ne omolj össze. Menteni kell a menthetõt. AIDS teszt?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!