Találatok a következő kifejezésre: A 17 körüli srácoknak (8 db)

Miért nem jönnek be a 16-17 körüli srácoknak a rövid hajú lányok?

Röviden én tényleg a rövidet értem (Ördög Nóris). és akk miért mondja csomó srác hogy neki a belső is fontos.

Legjobb válasz: Nekem se volt, álom a Rékának a rövid haja, de mégis beleszerettem. Ám nem jöttünk össze de nagyon bejött...

Nekem se volt, álom a Rékának a rövid haja, de mégis beleszerettem. Ám nem jöttünk össze de nagyon bejött...
Mert olyan fiús meg az olyan lányok legtöbbször megközelíthetetlenek számomra.
Talán személyfüggõ. Bár már 30 elmúltam, mai napig a hosszú, egyenes hajú lányok jönnek be. Minimum vállig érõ haj, de inkább legyen hosszabb. Hogy miért? Nekem a NÕ-höz hozzátartozik a hosszú haj. Nem mondom, hogy nem láttam még szép, rövid hajú nõt, de az én szememben ez ritka. Izlések és pofonok, nem lehet általánosítani.
A kérdező hozzászólása: mibõl gondolod hogy megközelíthetetlenek?
Rövid hajú nõk nõietlenek. Egyszerüen ezek a fiús frizurák totál tönkrevágják a kisugárzásukat, az egész nõiességüket. A nõ hosszú hajú, a férfi rövid hajú! Ez így jó. Fordítva nem tetszik. Ördög N. se tetszik egyáltalán, eléggé elcseszte magát, hogy levágatta a szép haját. Fele olyan bájos sincs. Gondolható, ha még ki se sminkeli magát egy rövid hajú nõ, melle is kicsi, totál palinak lehet nézni , ha nem látsz a ruhája alá. Nõk egyik legnagyobb vonzzereje a gyönyörû dús hosszú csillogoan szuper hajuk.
Igen a belsõ IS fontos. De ha nincs külsõ vonzalom akkor annak értelme sincs. Te összejönnél olyannal aki testileg nem vonz? Nagyon nem hinném.. A rövid haj meg szimplán nem tetszik.1 lányt ismerek akinek jól áll. 17/F

A 17 év körüli fiúknak milyen lányok jönnek be? 17 év körüli srácok válaszát várom

külsô-belsô milyen? mi fog meg benne? mi a minimum kor?:)

Legjobb válasz: olyan mint Te! :D

olyan mint Te! :D
1-es jól mondja! :D 18f
nálam alacsonyabb, vállig érõ hajú, viszonylag mûvelt , mosolygós, vidám, barátságos:) 18/F
A kérdező hozzászólása: köszi elsô kettô :D 3., köszi az értelmes választ:)
külsõre legyen igényes, belsõre szeretem ha megvan mindkettõ veséje 93/F
aranyos, visszahúzódóbb, de még is magabiztos. Arcra legyen cuki, vékony, legyen mûvelt, ne próbáljon okoskodni, se megfelelni a véleményével. 19/F
#5!! Most jót nevettem!!! :D
legyen kicsit visszahúzódó, csendes aranyos, de ne legyen túl félénk mindenrõl legyen véleménye. legyen kedves okos.Az sem árt ha hejes szép az arca, legyen vékony de ne túlságosan.Alsó korhatár kb 14 év. 18/F

Lányok, fiúk, mindenki! Ha egy 22 éves srác úgy néz ki külsőre, mint egy cuki 15-17 éves srác és jellemre is gyerekes kicsit még, akkor joga van 14-15 év körüli lányokkal járnia? Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Sajnállak, de csak mert ezt képzeled, már nem vagy 15 éves, soha nem is leszel. És nem is nézel ki annak. Ja, és 22 éves 14-es lánnyal? Kissé pedo.. 22 vagyok, a húgom 14, nem tudok a barátnõire nõként nézni, csak gyerekek még.

Sajnállak, de csak mert ezt képzeled, már nem vagy 15 éves, soha nem is leszel. És nem is nézel ki annak. Ja, és 22 éves 14-es lánnyal? Kissé pedo.. 22 vagyok, a húgom 14, nem tudok a barátnõire nõként nézni, csak gyerekek még.
Nem fogad el jobban, csak olyan korban menõ ha idõsebb srácokkal haverkodnak! Szerintem csak azért vonzódsz hozzájuk mert (úgy gondolod) csak õket tudnád megszerezni és egy veled egykorú nõ pedig szóba se állnak veled.
Jogod van jarni, de agyba ne akard vinni....liliomtipras szamomra , fuggetlenul attol h torvenybe utkozo vagy sem....Te mar egy 18. Eletevet betoltott felnott ferfi vagy, o pedi meg egy kamasz, egy kiskoru, egy gyerek! Kulonben....inkabb a tanulason jarjon a lany esze is. Es az is mindegy h nezel ki, vagy hogy hogy jatszod a hozza passzolo tinedzser szerepedet! Ha az en gyerekemet egy 22 eves ferfi kornyekezne , lenne egy ket megjegyzesem!
joga van, de nagyon nagyon fura.
A kérdező hozzászólása: ma 18:57 Nem gond. Én is bújós típus vagyok, jól van az! :D
jogod van hozzá, persze :) csak tudod, te 22 évesen már úgymond komoly kapcsolatot szeretnél, a 14-15 éves lányok pedig még csak bújni akarnak a barátjukhoz...
22 éves srác, aki 15-nek néz ki? Ez elég durva, szerintem joga van azzal járni, akivel szeretne, csak aki egy ilyen emberrel szóba áll, annak nincs szeme. Egy 22 éves max 19-nek nézzen ki, vagy max 25-nek, de ha annyira nem felel meg a korának a kinézete, akkor bizony az nem lehet egy jó pasi. Valami baj van vele.
Ha összehasonlítjuk, hogy hogy néz ki most egy 13-15 éves külsõre és hogy nézett ki 10 évvel ezelõtt az eredmény zavarba ejtõ...Smink, magassarkú, nõies ruhák, festett haj, köröm... Némelyikre simán rámondom, hogy 18-20 éves. De ennek ellenére is azt mondom, hogy inkább dolgozz azon, hogy megérj egy korodbelihez. (A jogalkotó nem tiltja, ha a lány betöltötte a 14.életévét és beleegyezik egyébként.)
Már látom, párszor kérdezted ezt. De még egyszer mondanám, én például nem tartalak annak! Ahhoz azért több kell, mondjuk a folyamatosan, csakis a 10-11 évesekre /vagy még fiatalabb/ izgulás szexuális téren. És ha még meg is rontod õket, akaratuk ellenére, na akkor már tutira az vagy, és mész is a börtönbe, vagy még elõtte valaki kiherél, és megeteti veled, majd fejbe lõ....
Õszintén? Nem vet rád jó fényt de törvényileg 14 éves kortól lehet járni max 24 éves sráccal nem büntetendõ de nem is nézik jó szemmel. Másrészt attól függ te hogy gondolod? ha úgy érzed csak azért teszenek mert fiatalok és érintetlenk meg hasonló szexuális dolgok akkor igen az pedofilnak számít ha viszont azért mert azt érzed a veled való szintnek hát akkor tessék azért próbálj minél idõsebbel demindenkinek egyéni ügye.
A kérdező hozzászólása: Tapasztalom amúgy a környezetemben is furán néznek rám, úgyhogy már nem is igazán van barátom sem, csak a 15 év körüliek. Õk még megértenek legalább. Egyik haverom lepedofilozott, pedig én efebofil vagyok és nem ugyanaz a két fogalom. Sosem tudnék 7 éves kisgyerekhez vonzódni. Na, aki ilyen korúra gerjed az a pedofil. Egyébként meg valamiért jobban is vonzódnak hozzáma 14-15 év körüli lányok is szerencsére.
Szerintem ne legyél hülye...
Megnyugtatásra vágysz, hogy nem vagy pedofil? Ha nem akarod õket megdugni, akkor esetleg.
Miért ne járhatnál olyan korú lányokkal, amilyenekkel szeretnél. Egyébként a mai lányok tényleg nem 14-nek néznek ki, én 25 leszek de de a 15 éves lányok velem egykorúnak néznek ki... :) ja és nem csak bújni szeretnek a mai lyányok ;)


Lányok ti milyen 16-17 év körüli srácokba szerettek bele? Milyen az a tipikus pasi akivel összejönnétek, és nem csak a barátot látjátok benne?

Legjobb válasz: Vicces, laza, kedves, törõdõ és érdeklõdõ, ha belsõre gondoltál.:)) De nem éri meg rájátszani, hosszútávon úgyis elõtörne az igazi éned, ha nem ilyen vagy.

Vicces, laza, kedves, törõdõ és érdeklõdõ, ha belsõre gondoltál.:) ) De nem éri meg rájátszani, hosszútávon úgyis elõtörne az igazi éned, ha nem ilyen vagy.
én pont az vagyok :D amit az elõzõ írt :D 17f
A kérdező hozzászólása: én is pont ilyen vagyok, de mégis a legtöbb lány csak barátként néz rám :S
Lehet, hogy mert barátként viselkedsz velük.:D Ezen csak te tudsz változatni. Lehet, hogy rossz helyen keresgélsz amúgy. :)

Mire figyelnek fel a mai 16-17 év körüli srácok?

Úgy értem mindenki csak a ribiket szereti? vagy esetleg van olyan akinek bejön egy bogárszem? pici mosolygós kedves lány?

Legjobb válasz: Nekem bejönnek a kis 'cuki' lányok is..csak én nem nekik... :D Üdv - 15/F

Nekem bejönnek a kis 'cuki' lányok is..csak én nem nekik... :D Üdv - 15/F
nekem például azok nem is tetszenek ! (elõzõ voltam)
atyauristen én a "ribiket" azért veszem észre mert közben azt mondom hogy na ezzel soha az büdös életbe... a mostani lány akivel találkozgatok egy alacsonyabb mosolygós kedves csillogó szemû lány :)
lehet be jön nekik csak nincs önbizalma lépni értük
ribiket azért vesszük elsõre észre mert szépek, és mindenki csak azt mongya " de meg b**nám. de csak ennyi! hosszútávra senki nem tervezne egy "ribivel"
ribiket vesszük elõször észre.
itt 2. Azt tõlük kérdezd... bár érdekes lenne az összhang, én 192 centi vagyok :-))
A ribis csajok legfeljebb arra jók hogy mutogasd hogy nézd mit szereztem... (Hosszú távra soha!!) Sokkal nagyobb elõny a mosolygós, kedves lány, akivel lehet beszélgetni is, mert a ribikkel biztos nem;) Jólegyél:D
Én is így vagyok vele mint a második... :D 18/F
A kérdező hozzászólása: De ari vagy! Miért nem jössz be nekik??? :O
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat ! Kicsit megjött az önbizalmam! :)

A 17 év körüli srácoknak tényleg csak az a legfontosabb mekkora melle van egy csajnak?

Mostohahugomnak és nekem ugyanaz a srác tetszett meg (nem els? alkalommal már), és összebarátkoztunk vele, ?szinte srác így elmondta hogy mindketten tetszünk neki, mondta hogy én aranyosabb, kevesebb vagyok, szebb a hajam, az öltözködésem, stb, hugomban pedig az tetszik neki leginkább hogy nagy mellei vannak... most már összejöttek, ami nem zavar engem, csak nem értem miért a mell a legfontosabb? Az cseppet sem számít hogy én kedvesebb vagyok vagy akármi? Mindenkinek csak a küls? számít? Mire kell egy n?? Mutogatni a haveroknak hogy "nézd az én csajomnak ekkora a melle"??

Legjobb válasz: Ez egyáltalán nem igaz. Szerintem a mell az egyik legutolsó szempont. A sorrend: - arc (ez a legfontosabb) - csípõ, fenék, comb/láb (ez a három együtt!) - mell (csak az utolsó) A belsõ is fontos, de igazából változó, hogy milyen arányban (nekem pl. 60% a külsõ, és 40% a belsõ).

Ez egyáltalán nem igaz. Szerintem a mell az egyik legutolsó szempont. A sorrend: - arc (ez a legfontosabb) - csípõ, fenék, comb/láb (ez a három együtt!) - mell (csak az utolsó) A belsõ is fontos, de igazából változó, hogy milyen arányban (nekem pl. 60% a külsõ, és 40% a belsõ).
Az én barátomat nem zavarja, h kcisi a melle szerintem csak a pasi volt kretén:)
szerintem nem a melleiddel van baj , lehet hogy szegyenlosebb vagy , vagy a mostohahugod ramenosebb :P nekem pl. elegge nagyok , es nekem is ha neha nem jott ossze egy pasival azt gondoltam a melleim miatt , merthogy nagyok , holott ez butasag szerintem , mert akinek igazan kellesz annak nem fog a mell merete szamitani , elfogad tetotol talpig olyannak amilyen vagy:) Nyugi!;)
a mell a legfontosabb szerintem és a haverjaiml szerint is. Ha nem megfelelo a méret, pl egyàltalàn nincs, vagy hatalmas, akkor szoba se johet.
Nem vagyok az a nagymellû fajta-inkább formásnak mondanám, de ennek ellenére egy csomó srác járna velem:) és akivel együtt vagyok(18) most az is megõrül értük pedig tényleg nem a legnagyobbak..szóval ne keseredj el, ez egyszeri eset volt és ahogy elõttem is írták a nagy mellek gyakran okozhatnak csalódást(tisztelet a kívételnek), szóval csak magabiztosan és vannak fontosabb dolgok is ahogy mondtad a kedvesség meg a szép arc az már tarol:)
mert sokaknál a mell az elsõ
Hát nem tudom... 19 éves lány vagyok, szép cicikkel megáldva... Ha nem a mell az elsõ, akkor miért van, hogy ha megyek az utcán, elõször a mellemet, és csak aztán nézik meg az arcomat?
az elsõ hozzászólóval értek egyet! 16 éves srác
szerintem is hülyeség ez 1. arc 2.testalkat 3.mell(lényeg nagyobb legyen mint az enyém xD) 17éves srác
nem tetszik a nagy, lógós mell. Kicsi, feszes szép cicire szavazok. Esztétikusabb meg egészségesebb is a lánynak/nõnek. 18 éves srác
Szerintem a belsõ fontosabb a külsõnél. De ha csak a külsõt nézzük akkor is csak az arc ami igazán számít. Meg ugye az igényesség (gondolok itt az alapvetõ tisztálkodási dolgokra pl) Egyébként sok csávó tényleg azért jön össze egy lánnyal hogy legyen neki és tudja mondani a haverjainak, dehát az elég szánalmas szerintem.
Több önbizalmat! Van még 3.5 milliárd férfi a Földön!:D A fiúk nem beszélnek a haverjaiknak hogy hu nézd mekkora melle vana nõmnek. A fiúk arrol beszélnek, hogy hu de jo mikor lovagol és a mellei az arcomba csapodnak. Kb ez. De nyugi sok kivétel van:D
Ha a srácnak tényleg a Te tulajdonságaid tetszettek jobban, és a hugoddal csak a külsõségek miatt van együtt, akkor nagyon nagy butaságot csinált. Nem valószínû, hogy tartós kapcsolatuk lesz...
Amúgy általában a nagy mellek lógnak és nincs szép formájuk. A legtöbb csak melltartóban mutat, utána óriási csalódás.

16 éves srác vagyok, hogy tudnék jobb lenni egy 20 évesnél, hogy engem válasszanak a 16-17 év körüli lányok, és ne az idősebbet?

Legjobb válasz: A lányok azért választják az idõsebb fiúkat mert õk velük egy szinten vannak. Például: 18 éves lány egy 20 éves fiú szintjén van általában. Mert a fiúk késõbb érnek... Próbálj meg egy kicsit komolyabb és érettebb lenni hátha segít! :)

A lányok azért választják az idõsebb fiúkat mert õk velük egy szinten vannak. Például: 18 éves lány egy 20 éves fiú szintjén van általában. Mert a fiúk késõbb érnek... Próbálj meg egy kicsit komolyabb és érettebb lenni hátha segít! :)
Egy drága autóval
Szerintem csak ad önmagad, nem kell megjátszani semmit ! Abban van valami hogy a lányok gyorsabban érnek , mert nekem sok ismerõsömnek mindig idõsebb pasija volt
Tényleg nem a kortól függ... én pl. 17 vagyok, és korombeliekkel jönnék össze inkább, mint egy 20on évessel... Egy 16 évessel pl. simán összejönnék (ha kölcsönös az érdeklõdés). Személytõl függ, attól te milyen vagy, és attól, hogy a 16-17 éves csajok akikkel össze akarsz jönni milyenek. :) 17/l
4-es.te se lehetsz valami népszerü a fiuk körében ha 19 évesen egy 16 évessel vagy együtt.
Én 18 vagyok, a 20-21 éves fiúk jönnek be a leginkább, de ismerek olyan 17 évest is, akivel összejönnék, nem ez lenne az akadálya! Nem kor, hanem személy függõ.
ügyesen;) 19 vagyok barátom 16 :D és együtt vagyunk..nem árt ha jól hódítsz, romantikus vagy:p
én pl. soha nem is figyeltem a velem egykorú fiúkat, nem tudom miért, de az idõsebbek folyamatosan jobban vonzottak és ezzel szerintem a legtöbb lány így van és szerintem nem kell jobbnak lenned, ha egy lány beléd szeret, akkor ne azt szeresse aki lenni akarsz, hanem azt aki vagy. szerintem ne megváltozni akarj, hanem ismerkedj, legyél figyelmes, kedves és akkor majd téged fognak választani!
Sehogy. Várnod kell.
nem kell menoskodni.. onmagad legyel, be egy20 eves srac:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!