Találatok a következő kifejezésre: A 16. voltam (244 db)

15. ére nem várom, de belefér a 16. is! Mikor teszteljek? Peteérés környékén szinte mindig együtt voltunk.

Legjobb válasz: Szerintem 15 vagy 16. án nyugodtan lehet! De én is pont így vagyok, hogy 16.án kell megjönnie! Remélem összejön nektek is!

Szerintem 15 vagy 16. án nyugodtan lehet! De én is pont így vagyok, hogy 16.án kell megjönnie! Remélem összejön nektek is!
A kérdező hozzászólása: Remélem, drukkolunk nektek is!
csatlakozom hozzátok:) nekem múlthóban 14 jött meg ez idõ tájt szokott. a mellem most is fáj már pár napja... nem tudom mi lehet mitõl fáj rem nem jön meg. mi a 11 -12 nap tudtunk együtt lenni azóta nem mert nincs itthon a párom. együttlétünk után 4 nappal alhasi görcseim voltak mint mikor meg jön. Szurkolok nektek ! Szerintetek így nekem is van esélyem????
bízunk benne hogy neked is összejön! Én még nem érzek semmit.
A kérdező hozzászólása: Sztem van némi esély:) Szurkolunk!

26-án voltam az afp-s vérvételen! Most vettem észre, hogy ha az utolsó mensitől számoljuk a terhességem, akkor 26-án 16+3 hetes voltam! Tehát betöltöttem a 16 hetet! Nem lesz jó az eredményem?

az a problémám,hogy most néztem utána a dolgoknak!

Legjobb válasz: az afp-é miatt ne izgulj mert nekem is rossz let az eredmény mert korán vettték le és már ott tartottunk hogy minden nap sirtunk mert azt mondták hogy magzatvízvétel meg egyéb apróságok aminek meg van a maga kockázata de ez a rossz idõszak csak addig tartott míg vissza nem mentem a régi dokimhoz és õõ nem mondta hogy az afp már egy elavult dolog mert csak becslés és ne mkonkrét adat és nem kell velel foglakozni ha a 12 hetes uh jó meg a 18 hetesen sem találnak semmit akkor ne izgulj ha nekünk össezjön a 3, baba akkor én már el sem megyek az afp-re mert csak feleseleges izgalmakat hoz magával amúgy az afp-t nem lehet megismételni mert az csak a 16. héten érvényes

az afp-é miatt ne izgulj mert nekem is rossz let az eredmény mert korán vettték le és már ott tartottunk hogy minden nap sirtunk mert azt mondták hogy magzatvízvétel meg egyéb apróságok aminek meg van a maga kockázata de ez a rossz idõszak csak addig tartott míg vissza nem mentem a régi dokimhoz és õõ nem mondta hogy az afp már egy elavult dolog mert csak becslés és ne mkonkrét adat és nem kell velel foglakozni ha a 12 hetes uh jó meg a 18 hetesen sem találnak semmit akkor ne izgulj ha nekünk össezjön a 3, baba akkor én már el sem megyek az afp-re mert csak feleseleges izgalmakat hoz magával amúgy az afp-t nem lehet megismételni mert az csak a 16. héten érvényes
Szia! Én 18 hetesen voltam, mert elfelejtettek elküldeni és ismerösök kérdezték voltam-e, így derült ki hogy mennem kell...Azóta már megvolt az eredmény, minden ok. volt.Azt mondták nekem , hogy rá írják ugyis, mikori a baba és azt is figyelembe veszik.állítólag az ultrahanggal már jobban ki lehet szürni, ha valami gond van.Ne aggódj, bár könnyû mondani, mert én is végig paráztam amíg megkaptam az eredményt.
Teljesen jó idõben voltál, az AFP-t elvileg a igazi eredmény érdekében a betöltött 16. és betöltetlen 17. hét között kell megcsinálni. Egyébként az eredménye még így is lehet hamis.

Terhességem elején a 16. hétig nagyon rosszul voltam, aztán ez szépen elmúlt, de egy-két napja újra gyengének érzem magam, és ritkán rosszul is vagyok. A 20. hétben tart a terhességem! Normális ez?

Van olyan, hogy visszajönnek a rosszullétek? Kb. egy hónapig tudtam élvezni a terhességet

Legjobb válasz: Én is rosszul voltam a 16. hétig, mint te. Én a 26. héttõl kezdtem megint rosszul lenni, de más okból: a méhem felfelé nyomja a rekeszizmot, ezzel együtt szûkíti a tüdõt. Gyakorlatilag egész nap légszomjam van, a legcsekélyebb mozgás is iszonyúan kifáraszt, néha hányigerem is van. A nõgyógyászom elküldött belgyógyászhoz EKG-ra, de minden rendben van velem. Egyszerûen ezt csinálja a terhesség. Majd utána elmúlik. Javaslom, említsd meg az állapotodat a nõgyógyászodnak, majdõ eldönti, hogyan tovább, kell-e kivizsgálás neked, vagy sem. 35h km

Én is rosszul voltam a 16. hétig, mint te. Én a 26. héttõl kezdtem megint rosszul lenni, de más okból: a méhem felfelé nyomja a rekeszizmot, ezzel együtt szûkíti a tüdõt. Gyakorlatilag egész nap légszomjam van, a legcsekélyebb mozgás is iszonyúan kifáraszt, néha hányigerem is van. A nõgyógyászom elküldött belgyógyászhoz EKG-ra, de minden rendben van velem. Egyszerûen ezt csinálja a terhesség. Majd utána elmúlik. Javaslom, említsd meg az állapotodat a nõgyógyászodnak, majdõ eldönti, hogyan tovább, kell-e kivizsgálás neked, vagy sem. 35h km
A kérdező hozzászólása: Voltam már belgyógyászati vizsgálaton, ahol különösebb gond nem volt!Igaz tovább küldtek, mert volt egy kisebb szívzörejem, de csak április végére írták az idõpontot!remélem nem lesz baj!Köszi a választ!


Jókor voltunk együtt? Ovu teszt szerint 13. nap reggel egyforma erős két csík. Aznap, másnap és a 16. napon is együtt voltunk.

16-17. napon már halványabb volt a teszt, de még mindig két csík volt. Akkor 14-én volt a tüszőrepedés ugye? Nagyon szeretnénk kisbabát, ez a 4. hónapunk. Remélem sikerült. Várom a segítő válaszokat! Köszönöm

Legjobb válasz: Igen! Kb 14.-én volt akkor ovu-d. Nagyon drukkolok!

Igen! Kb 14.-én volt akkor ovu-d. Nagyon drukkolok!
igen, az jó, ha a pozitív napokon együtt vagytok. Kiegészítésképp jegyezném meg, hogy az ovutesztet szigorúan délután/kora este kell csinálni, semmiképp nem reggeli pisibõl.
A kérdező hozzászólása: Hát én reggel csináltam, azt írta, az a lényeg, hogy mindig egy idõben. Az enyém ezt írta. Akkor mégsem jól csináltam?
"Az LH tesztek mind a folyadékbevitelre és így az ürített vizelet mennyiségére, mind a napszakra érzékenyek. Nyilvánvaló módon mesterségesen fokozott diurézis után – pl. bõ folyadékbevitelt vagy diuretikus hatású gyógyszer bevételét követõen – a vizeletben kihígul az LH, az alacsonyabb koncentráció pedig kevésbé jó kimutathatóságot, esetleg álnegatív tesztet eredményezhet. Célszerû tehát a bõ folyadékfogyasztás kerülése a teszt elvégzése elõtti néhány órában, még ha kifejezett folyadékmegszorítás nem is szükséges. Logikus megoldásként kínálkozhat a reggeli elsõ vizelet tesztelése, tekintve, hogy az a legkoncentráltabb (emiatt érdemes például a terhességi tesztet ebbõl végezni). Mivel azonban Az LH-szint emelkedése leggyakrabban a kora reggeli órákban kezd emelkedni, egy rövid LH csúcs esetén az egyik reggeli teszt még, a következõ reggeli pedig már negatívnak adódhat. Célszerûbb tehát az ovulációs tesztet délután 4 és este 10 óra között elvégezni."
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! De nekem reggel pozitív volt...:) akkor jól csináltam.

A gossip girl 5. évadának 13. és a 16. részében milyen zenék voltak?

gossip girl

Legjobb válasz: 13. részben: Young Folks by Peter, Bjorn and John Endless Summer by Jon Hastings Slow by Grouplove Diamonds Are a Girl's Best Friend by Marilyn Monroe Rondo In C Major, Op. 51 by Beethoven Never Tear Us Apart by Vitamin String Quartet We Belong by Vitamin String Quartet Suego Faults by Wolf Gang Young Folks by The Kooks 16. részben: Graveyard by Feist Dancing Song by Little Comets Oscar Enzina by Jon Von Letscher

13. részben: Young Folks by Peter, Bjorn and John Endless Summer by Jon Hastings Slow by Grouplove Diamonds Are a Girl's Best Friend by Marilyn Monroe Rondo In C Major, Op. 51 by Beethoven Never Tear Us Apart by Vitamin String Quartet We Belong by Vitamin String Quartet Suego Faults by Wolf Gang Young Folks by The Kooks 16. részben: Graveyard by Feist Dancing Song by Little Comets Oscar Enzina by Jon Von Letscher

Erős görcsök a 16. napon? Beágyazódás? (előtte 3, 8 és 10 nappal voltam együtt a párommal)

Estefelé azt vettem észre, hogy iszonyatosan görcsölök. Szó szerint alig bírtam járni, azt hittem meg?rülök a fájdalomtól. Aztán egy fájdalomcsillapító és egy hasmelegít? megtette a hatását, úgyhogy mire lefeküdtem már nem voltak különösebb fájdalmaim.

Legjobb válasz: sztem inkább felfáztál.beágyazódás nem okoz erõs görcsöket,fõleg nem a 16. napon.

sztem inkább felfáztál.beágyazódás nem okoz erõs görcsöket, fõleg nem a 16. napon.
A kérdező hozzászólása: Elõtte 1-1, 5 héttel volt petefészek gyulladásom, ami a 16. napra már el kellett hogy múljon. Vagy lehet hogy mégis ez zavart be?

Nem kellene megkapnom az AFP eredményét? Ma voltam a 16. hetin és azt mondták, majd átküldik a dokimnak, akihez csak 7-én megyek és addig miért nem adják ki az eredményemet?

Legjobb válasz: Szia! Én 10.-én voltam AFP-n. Holnap megyek az orvoshoz nála lasz az eredmény. Általában két hét is eltellik mire kész van a papír.

Szia! Én 10.-én voltam AFP-n. Holnap megyek az orvoshoz nála lasz az eredmény. Általában két hét is eltellik mire kész van a papír.
Szia. Nekem 3 hét alatt lett meg az eredményem, és a védõnõnek küldték az összes eddigi laboreredményemet. Üdv, 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: nekem azt modták holnapra kész az eredményem, csak épp nem megyek még a dokihoz és nekem nem adják oda..jófejek..biztos megenném nem?
Hát ez felháborító !! Nekem címemre küldték el, sõt elõtte telefonban is megmondták, az értéket nem csak azt hogy jó az eredmény. És ha Te már holnaptól nem ahhoz a dokihoz akarnál menni?? De jó fejek.
Nekem is a dokimnak küldték a hepatitisz vizsgálati eredményt meg a védõnõnek(ez utóbbiról nem is tudtam, hogy csináltak csak mikor a védõnõm ideadta mondván, hogy vigyázzak rámert kérik a szülésnél akkor szembesültem a dologgal.amúgy én is úgy tudom, hogy az orvos kapja meg.szerencsés az aki a címére kapja, mert igazából nem értem ha pl valaki sztk-s rendelésre jár, netán mindig máshoz akkor , hogyjut az eredmény hozzá...mert a magánnálookés..szval tényleg igaza van az elõttem szólónak ha válltan akarsz akor mi van...ezen nem is gondiztam még eddig...37hetes kismama
Azt hiszem én nagyon szerencsés vagyok, nem csinálták meg a MÁV-ban az AFP-t, mert aznap valami nemtom mi gond volt, csak a többihez vették le a vért. Másnap sztk-ban megcsinálták soron kivül a Béke téren.2nap múlva kézbe kaptam az eredményt..

A 16. héten is van uh? Ma voltam a 12. heti uh-on, és azt mondta a dokim, hogy legközelebb a 16. héten menjek. Vagy csak azért hív, mert fogadott orvosom?

Legjobb válasz: Nem tudom nekem volt a 12hetes utána meg a 18-20hetes.Pedig nekem is fogadott az orvosom.Üdv 30hetes kismama

Nem tudom nekem volt a 12hetes utána meg a 18-20hetes.Pedig nekem is fogadott az orvosom.Üdv 30hetes kismama
UH a 19.héten lesz. Az orvoshoz minden hónapban 1x el kell menni, átbeszélitek a kérdéseidet, a leleteidet, és megvizsgálja a méhszájadat.
Nekem a 12. héten volt UH, aztán a 16. héten vissza kellett mennem, de csak azért, mert volt egy vérömlenyem és 4 hét fekvés után rámnézett, UH volt, hogy oké-e minden és most megyek majd megint 2 hét múlva a 18. heti genetikai UH-ra, szóval orvosa válogatja és az enyém is magándoki!
Ha kiírta az afp vizsgálatot, ami a 16 héten van, akkor csak az erdményekkel kell visszamenned, ami kb 2 hét, mire megjönnek a leletek , 18-19 hetes leszel akkor.Mindenképp várd meg az eredményt, ne fizess neki feleslegesen, a babónak nem lesz semmi baja addig.
Én is menni fogok. 13-14 hetes vagyok. Én úgy értelmeztem, hogy 16-18 hét között csinálják meg az UH-t + az afp-t. Ez utobbihoz szoktak kérni UH által meghatározott terhességi kort (mármint, hogy mekkorának felel meg a Babád). Az UH-t sem kötelezõ a 18 héten, fõleg ha õk is kérik a kormeghatározást egyuttal akkor csinálják meg az UH-t is. Ez is ilyen genetikai UH. Sokkal alaposabban nézik meg. Több méretet vizsgálnak, szerveket, csontozodást, végtagokat, hosszukat stb. Éppen ezért, hogy ne kelljen 2x menni, nekem is úgy a 17 hét körülre kérték, hogy menjek. Lehet, hogy neked is így gondolták. De kérdezz rá a dokidnál telefonon, vagy az aszisztensnél. Mert ha így gondolta azért jobb lenne nem rögtön a 16 hétnél elmenni.

Milyen az alábbi görbém? A 17. napra húzta be az ovut pedig előtte lehetett mert a 16. napon voltam uhán és a doki már nem találta az érett tüszőt.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d462e61ddf82a374908e23..

Legjobb válasz: ciklusom 21. napján vérvételen voltam a progi szint rendbe

A kérdező hozzászólása: ciklusom 21. napján vérvételen voltam a progi szint rendbe
Szerintem a legalacsonyabb hõjû napon volt a PÉ-ed, vagyis a 15.-en. Nem hiszem, hogy a hõmérõzés ennyire megbízhatatlan, inkább a ciklus.hu-ról mondanám ezt. :) Én úgy tudom, h a legalacsonyabb hõjû napon van PÉ, ami a 15. nálad... Látom, jókor voltatok együtt! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszi, ha nem megy 37 fölé a hõ akkor ez azt jelenti hogy most se sikerült?
Megint én... az átlaghõd 36, 5. Felment 36, 8-ra. Ez tök jó! Nem muszáj 37-re vagy afölé mennie, lényeg, hogy magadhoz képest emelkedjen! Szerintem, a te görbéd szép, és minden esélyed megvan a babóra! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: aranyos vagy:) már lassan 1 éve próbálkozunk , és jól esik a biztatás
szívesen! :) Már elsõ ránézésre is szimpi volt a görbéd! Nekem sajna nincs pé-em, vagy csak ritkán, és olyan jó látni és reménykedni, hogy egyszer majd az enyém is így fog kinézni... :) És 15. napon 23 mm-es tüszõ...? Jaj, ..., én is sóvárgok ám...! :) Szorítok neked nagyon!
A kérdező hozzászólása: ma 2 csikosat teszteltem:)
Én írtam eddig is neked. GRATULÁLOK!!! Nagyon boldog babavárást és jó egészséget kívánok mindkettõtöknek!

Milyen függetlenségi harcok voltak a 16. és 17. században?

Legjobb válasz: Hol Magyaro-on(?)! Pl Rákóczi-féle szabharc (1703-1711)

Hol Magyaro-on(?)! Pl Rákóczi-féle szabharc (1703-1711)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ez igazából az egyik érettségi tételem és sajnos nem adták meg, hogy hol :/ Nemtudom hogy MO ra vagy az egész világra gondoltak -e.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!