Találatok a következő kifejezésre: A 16. vagyok (2374 db)

Ha ma lepek be a 16. hetbe, akor most a 16. vagy a 17. hetbe megyek? Vagy a 16+1 az mar 17. hetnek szamit?

Legjobb válasz: A kalkulátor mindig a betöltött heteket számolja. 16+1 az már a 17. hét kezdetét jelenti, de betöltött 17 hetes majd csak a forduló napon leszel.

A kalkulátor mindig a betöltött heteket számolja. 16+1 az már a 17. hét kezdetét jelenti, de betöltött 17 hetes majd csak a forduló napon leszel.
Ha 16 hetes és 1 napos vagy, az azt jelenti, hogy betöltötted a 16. hetedet és a 17. be léptél. Tehát a 17. hétben vagy. Itt akár ki is kalkulálhatod: http://www.babaszoba.hu/topics/9month

Iphone 5 -öt szeretnék venni ; mennyire éri meg s melyiket éri meg a 16 vagy 32 GB változatát?

Legjobb válasz: Az mindegy, hogy 16 vagy 32 GB-os. Attól függ, mennyire pakolod rá a cuccokat. Egyébként megéri megvenni, véleményem szerint még mindig az iphone a legjobb telefon, ami létezik.

Az mindegy, hogy 16 vagy 32 GB-os. Attól függ, mennyire pakolod rá a cuccokat. Egyébként megéri megvenni, véleményem szerint még mindig az iphone a legjobb telefon, ami létezik.
Most már semennyire, várj vele, amíg megjelenik az új, én amúgy, ha lenne rá keret a 32 gigásat venném, 16-os 4s-em van és sokszor kevésnek érzem.
A kérdező hozzászólása: nagyon Szépen köszönöm a válaszokat :) s azt még megtudod írni mikor jelenik meg egy két hét vagy hónap ?:)
Szeptember végén szokott megjelenni, asszem 21.-én lesz apple event, ami után általában 1 hétre rá lesz elérhetõ itthon.

A 16. vagy 17. kerületben jó, megbízható óvodát, kedves óvónőkkel?

Tudnátok ajánlani?Fontos lenne!

Legjobb válasz: Ostoros utcai Huncutka Óvoda?

Ostoros utcai Huncutka Óvoda?

Melyik az a 16 (vagy 18) tagállama az USA-nak, ahol legális a marihuána orvosi fogyasztása?

Legjobb válasz: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/85/Medical_m.. A zöldekben.

Kalifornia az biztos, hirtelen csak ennyit tudtam felsorolni.
A kérdező hozzászólása: New York nem?

A merevlemez mikor és mire használja a 16 vagy 32 esetleg 64MB-os pufferjét?

Legjobb válasz: Állandóan használja, mivel az olvasófejek csak a lemez egy adott pontját tudják olvasni egy pillanatban. Tehát szükség van egy köztes tárolóra, ahova bekerül az adat elõolvasással és a gép onnan nyitja meg a dolgokat.

Állandóan használja, mivel az olvasófejek csak a lemez egy adott pontját tudják olvasni egy pillanatban. Tehát szükség van egy köztes tárolóra, ahova bekerül az adat elõolvasással és a gép onnan nyitja meg a dolgokat.
és a nagy puffer akkor jön jól, amikor sok kicsi fájllal dolgozol, például képeket másolsz
A lényegük az, hogy az adatok olvasása és feldolgozási/kiolvasási ideje nem egyenletes, akkor addig tárolni kell az adatokat. Olyan célra is használható, hogy elõre olvasásnál a szükségesnél több adatot tároljunk ideiglenesen, mert feltételezhetõen késõbb szükség lesz azokra az adatokra.

Linux Mint xfce 15-öt telepítettem, de most jött ki a 16-is verzió. Lehet upgradelni, vagy ezt frissítéskor automatikusan megcsinálja, vagy az ebbe nem tartozik bele?

Mondjuk most frissítettem, de ilyesmit nem csinált.

Legjobb válasz: 15-rõl 16-ra upgrade nem lesz sima dolog. Vagy is nem olyan mint egy sima dist-upgrade. DE nem lehetetlen, csak nagyon oda kell figyelni. sourc fájlok közt felveheted a petrácskát, ezután update, majd upgrade... DE nem fog tudni mindent könynedén frissíteni, lesznek program hiányoságok, elveszhetnek bejelentkezéshez szükséges fontos elemek, ezek utána telepíteni kell, akár parancssorból is! Vagy ki írod a 16 -ost, mented a HOME mappát, és egyéb dolgot amire szükséged van (ha nem külön particióra került), majd telepíted a 16 -ost, és mentésbõl vissza másolod a HOME mappát. :-)

15-rõl 16-ra upgrade nem lesz sima dolog. Vagy is nem olyan mint egy sima dist-upgrade. DE nem lehetetlen, csak nagyon oda kell figyelni. sourc fájlok közt felveheted a petrácskát, ezután update, majd upgrade... DE nem fog tudni mindent könynedén frissíteni, lesznek program hiányoságok, elveszhetnek bejelentkezéshez szükséges fontos elemek, ezek utána telepíteni kell, akár parancssorból is! Vagy ki írod a 16 -ost, mented a HOME mappát, és egyéb dolgot amire szükséged van (ha nem külön particióra került), majd telepíted a 16 -ost, és mentésbõl vissza másolod a HOME mappát. :-)
A kérdező hozzászólása: És érdemes 15 helyett a 16-os?
nincs jelentõs különbség, javítástokatat az update -en keresztûé letöltheted, maximum 1-2 program, és grafikai felülete változott, fejlõdött. Ha mondjuk azt kérdeznéd hogy 2-3 fõ verzióval régebbirõl, fel upgradelni, már elgondolkodtató.

A doktor úr azt mondta, hogy nem vagyok 16 hetes az ö korongja szerint! De a védőnőé szerint meg betöltöttem a 16. hetet! A két korong között lehet eltérés?

És ezért hétf?n kell mennem a AFP-re! Az útlósó mensim az 2011.07.27-én volt meg, és nekem is 16 hét jön ki!

Legjobb válasz: Mensi szerint ma 16 hét, 1 napos vagy. Hétfõn 16+5 leszel. Ez még belefér az afp-s vizsgálatba. De amúgy sem lényeges, mert ha pont 16 hetesen mész akkor is adhat fals eredményt ez a vizsgálat. Én 16 hetesen és 4 naposan voltam. Nekem akkor alacsony lett az afp. De nem volt belõle baj. A dokim amúgy a korongját mindig addig forgatta, hogy néha már szerintem õ sem tudta mit magyaráz. Azt hiszem nekik a korong a mumusuk. :) A lényeg, hogy jó ez így, nem mész késõn az afp-re, és ha rossz is lesz az eredmény, akkor sem aggódj, mert sokszor csak arra jó az afp, hogy a kismamákra szívbajt hozzon, miközben nincs is baj.

Mensi szerint ma 16 hét, 1 napos vagy. Hétfõn 16+5 leszel. Ez még belefér az afp-s vizsgálatba. De amúgy sem lényeges, mert ha pont 16 hetesen mész akkor is adhat fals eredményt ez a vizsgálat. Én 16 hetesen és 4 naposan voltam. Nekem akkor alacsony lett az afp. De nem volt belõle baj. A dokim amúgy a korongját mindig addig forgatta, hogy néha már szerintem õ sem tudta mit magyaráz. Azt hiszem nekik a korong a mumusuk. :) A lényeg, hogy jó ez így, nem mész késõn az afp-re, és ha rossz is lesz az eredmény, akkor sem aggódj, mert sokszor csak arra jó az afp, hogy a kismamákra szívbajt hozzon, miközben nincs is baj.
Szia! Nekem aug.4-én volt meg utoljárra, én jövõ pénteken megyek AFP-re!Én akkor leszek 16+1 napos!A legjobb 16+2 naposan menni, de nálunk az szombat!Sõt amióta tudjuk a baba nemét, azóta biztos vagyok benne, hogy nem is 18-án fogant, hanem a 14-eibõl 15-én!Szóval én is több lezsek már akkor!De nemtöltöm még be a 17-et! Ne bosszankodj ezen, úgyse tudhatjuk pontosan! 23 hós kislány és 15 hetes pocakbabi anyuja
Szia!14+2voltam, mikor hosszabb Uh-tcsinált a dokim, és akkormondta!Pont így felülrõl láttuka hasát, mega lába közé...Ésnemvolt semmi!Mondta ha kukacos lenne, már látszódna!
köszi szépen.akkor hétfõn még tuti nem megyek.
Szilvi én írtam elõtted. A legideálisabb ha pár nap elteliki 3-4 miután betöltötted a 16.hetet és nem pont mikor 16 leszel...csak elõbb és utóbb ne :D
Szerintem szerdán!16+2-re mondják nálunk, hogy akkor a tökéletes!
Sziasztok! Nekem is pont most aktuális ez a kérdés. Én hétfõn leszek pont 16 hetes. Kedden 16 hetes 1 napos. Melyik nap menjek inkább kedden?
Szia! Én 16hét 3napos voltam AFP-nél alacsony lett a MOM érték.Egybõl korongozozz a genetikus(mert oda is továbbított a nõgyógy., bár a kockázatok is negatívak lettek) is aki megerõsítette hogy 16elmúltam és nem elõbb vagy késõbb mentem, mert akkor más az eredmény.Mondta a doki is ha baj lenne a növésén látszódna, ezért nem kellett a magzatvíz vizsgálat sem, mer ta genetikus mondta nagyobb lenne a vetélés vele, mint az hogy rendellenesség van a picurnak...Azt hiszem 0, 42lett az AFP-m, de azóta is 2hetente nézik a méhlepény és az artéria mûködését(elõzmények miatt 2 vetélés)na meg kis ficánka :) , de kopp-kopp minden oké és a genetikai uh is rendben volt. Azóta már 25hetes lesz a kiscsaj :) a genetikai uh-n kérdeztünk rá a nemére.Elõtte is próbálkoztunk de 20.hét elõtt nem is zsokták nézni mert pici és a neme nem egyértelmû.Mindegy Boldog babavárást.De amúgy korong ide vagy oda ez a vizsgálat csak idegességre jó.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Mikor mondták meg neked a baba nemét?
Én mensi szerint már 18 hetes vagyok, de uh méretekszerint mosz kezdem a 16 hetet. ÉS a baba méretei szerint kell számolni a heteket, úgy kell menni vizsgálatokra. Mikor hétfõn magánrendelésre mentem akkor azt mondta akkor vagyok 15 hetes. a 12hetes uh-t keddi napon csinálták akkor meg azt írták 12hetes 0 napos...Így csütörtökön megyek jövõhéten kórház szerint 16hetes+2 naposan..Amúgy meg 16 hetes kitudja hány napos:)

A 16 cm-es kerulet jo vagy rossz?

Legjobb válasz: k = 2 * r * pi 16 = 2*r*3,14 r=16/6,28 Ha egy 2,55 cm sugarú kört kellett szerkesztened, akkor jó.

k = 2 * r * pi 16 = 2*r*3, 14 r=16/6, 28 Ha egy 2, 55 cm sugarú kört kellett szerkesztened, akkor jó.
iszonyat szar, 70 alatt neki sem állok
A kérdező hozzászólása: mert ne ferne be?
Ki mondta, hogy nõbe akarja tenni?
utolsónál a pont xD
hát ha a hossza is megvan legalább 18-20 cm, akkor menj és bas.zd seg.gbe magad te ki.baszott gyökér. ki a fa.szomat érdekli mekkora a farkad? menj, add anyuci szájába, hadd nõjön még egy kicsit. na. menj szépen.
ettõl gerincsérvet fogsz kapniXD 80/paladin
4+4+4+4 hm:s 4centis:S
A pasim pénisze 14 körbe, ergó 4, 4 cm az átmérõje, a hossza 14 cm. Szóval miért ne lenne jó a 16 cm?
Ha ezzel a kerülettel péniszbe rendelkezel ajánlom a pórnó szakmát a mûvészneved lóf.sz lesz és nem kérdezel ilyet
de a 16 körbe nem olyan hûdenagy, pont jó...nem értem, miért piszkáljátok
A kérdező hozzászólása: En se igazan.
Kedves kérdezõ! http://img191.imageshack.us/img191/3420/dsc00017j.jpg Ez a 16 cm kerület. Viszonyítás alapként ott a kezem is. Ha neked tényleg 16 cm a kerülete, akkor nagyon ráb*sztál. Mert hogy ez egy lányba se fog beférni, az tuti. :)
A kérdező hozzászólása: kerulete, nem atmeroje.
kevés
Attól függ, minek a kerülete. Ha a fejedé, az csöppet gáz.
én a VIII. kerületben lakok de az van legalább 1 kilóméter
16.1 cm alatt nagyon gáz. Kivéve, ha a bicepszed akkora, mert az Swarczeneggernek se nagyobb.
körözött kerületnek persze, h nem jó, h gondoltad???? nem tanulsz belõle?
kerülete nem lehet 16-os, max a hossza!!!
mért ne lehetne 16 a kerülete??
A kérdező hozzászólása: Hat pedig 16 cm a kerulete. ...
15 vagyk es 13 a kerulete... miert ne lehetne 20 evesen 100? :P
Nem biztos hogy a [email protected]ára gondolt. Lehet hogy a szennyvízcsõre
A kérdező hozzászólása: "4+4+4+4 hm:s 4centis:S" Latszik hogy tudsz szoveget ertelmezni!

Hulye kerdes tudom. : D melyik a legjobb: 15, 16 vagy 17 evesnek lenni? : P valasszatok. Indokoljatok meg

:D:D

Legjobb válasz: Én most 16 vagyok. Szerintem jobb, mint 15-nek lenni. Fõleg az iskola miatt, hogy nem vagyok már elsõs.

Én most 16 vagyok. Szerintem jobb, mint 15-nek lenni. Fõleg az iskola miatt, hogy nem vagyok már elsõs.
most töltöttem a 17-et tudom hogy hülyén hangzik de szerintem kezdek komolyodni :D jobban észrevesznek a nagyobbak, felnõttek, értékelik a gondolataid...és nem kell kiállnom a kajasort a menzán :D
szerintem a 16 a legjobb 17/L
Szerintem a 20 a legjobb. 17/L
szerintem a 17 a legjobb :D nem tudom miért, amikor 15 voltam akkor az volt a legjobb amikor 16 akkor az, de most ez a 17 mint ahogy már elõttem is írták, mintha többre értékelnék a felnõttek a gondolataimat és komolyabbnak is érzem magam :)

Dürrer kert 16-os 15 éves vagyok novemberbe töltöm a 16-ott beengednek?

kinezek 16nak.

Legjobb válasz: Csakhogy kérnek valamilyen iratot amivel bizonyítod hogy az vagy,és ha még nem töltötted be akkor nehezen hiszem, hogy be fognak

Csakhogy kérnek valamilyen iratot amivel bizonyítod hogy az vagy, és ha még nem töltötted be akkor nehezen hiszem, hogy be fognak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!