Találatok a következő kifejezésre: A 16. milyen vizsgákat (1 db)

A 16. héten milyen vizsgákat végeznek? Mennyibe kerülnének ezek a vizsgálatok ha végezném öket egy magán klinikán?

Legjobb válasz: Szia A Telki magankorhazban neztem meg neked,elkuldom a cimet,es meg tudod nezni az osszes nogyogyaszati es szuleszeti,terhesgondolzasi arakat/a letoltheto dokumentumok alatt van a lap aljan/. http://www.telkikorhaz.hu/ 18 hetes kismama

Szia A Telki magankorhazban neztem meg neked, elkuldom a cimet, es meg tudod nezni az osszes nogyogyaszati es szuleszeti, terhesgondolzasi arakat/a letoltheto dokumentumok alatt van a lap aljan/. http://www.telkikorhaz.hu/ 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy!
16 hetesen az AFP vérvétel kötelezõ, ami alapban ingyenes. A trilpateszt Gyõrben 6.500, -, de van plusz vizsgálat, ami már vagy 25.000, - ft. De nem érdemes ebbe ennyit beleheccolni, az apf egy igen megbízhatatlan, nagyon sokszor fals eredményt adó vizsgálat, amit külföldön már nem is végeznek pont emiatt. A 18 hetes uhod úgyis tökéletes lesz.-))

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha már elment a nyákdugo akkor tornázhatok még?

8

Miért van az, hogy nappal egyáltalán nem fújom az orrom, teljesen tiszta, éjjel viszont nem tudok aludni, elfújok egy százas zsepit, annyira bedugul az orrom?

4

28 hetes kismamák hogy érzitek magatokat? Még dolgoztok?

4

S. O. S Mennyi esélye van egy 30 és fél hetes babának a túlélésre ha megszületik?

10

A 35-36. héttől milyen gyakran kellett mennetek a dokihoz?

Leginkább az érdekelne aki magánorvoshoz járt.Ha többször kellett menni akkor is ugyanannyit kellett fizetnetek?

8

Milyenek voltak a mereteitek?

13+2 napos vagyok, ma voltam vizsgalaton. Az orvos mindenre azt mondta nagyon szép, nagyon jó. Picit kicsi de semmi baj. 5, 92cm a BDP pedig 2, 19. Kicsit azért aggodom mert olvastam hogy 6, 5-8 között vannak ilyenkror mar a meretek.

8

Mitől rövidülhet meg a méhnyak? És mitől nyílhat ki a méhszáj?

2

Gyomorfájdalom? Mit kezdjek vele?

13hetes lettem hétfőn.Eddig probléma mentes volt az állapotom.De tegnaptól nagyon erős gyomorfájdalmaim vannak.Fáj a gyomorszájam is.Ez a terhesség velejárója?Nagyon remélem hogy ez most természetes.Vagy menyjek el orvoshoz?Első baba és tanácstalan vagyok.Köszönöm

1

Ez normális érzés ebben a 34. héten?

Szombat óta mintha "ki akarnék szakadni" alul, nem is tudom, olyan furcsa érzés, mintha puncin rúgtak volna vagy nem tudom.
Pénteken voltam a dokimnál 2000 a méhszájérték.

3

Mit jelent ez? Endometrium vastagsága: 16mm benne 4mm-es echodenz terület.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!