Találatok a következő kifejezésre: A 16. is (978 db)

15. ére nem várom, de belefér a 16. is! Mikor teszteljek? Peteérés környékén szinte mindig együtt voltunk.

Legjobb válasz: Szerintem 15 vagy 16. án nyugodtan lehet! De én is pont így vagyok, hogy 16.án kell megjönnie! Remélem összejön nektek is!

Szerintem 15 vagy 16. án nyugodtan lehet! De én is pont így vagyok, hogy 16.án kell megjönnie! Remélem összejön nektek is!
A kérdező hozzászólása: Remélem, drukkolunk nektek is!
csatlakozom hozzátok:) nekem múlthóban 14 jött meg ez idõ tájt szokott. a mellem most is fáj már pár napja... nem tudom mi lehet mitõl fáj rem nem jön meg. mi a 11 -12 nap tudtunk együtt lenni azóta nem mert nincs itthon a párom. együttlétünk után 4 nappal alhasi görcseim voltak mint mikor meg jön. Szurkolok nektek ! Szerintetek így nekem is van esélyem????
bízunk benne hogy neked is összejön! Én még nem érzek semmit.
A kérdező hozzászólása: Sztem van némi esély:) Szurkolunk!

Linux Mint xfce 15-öt telepítettem, de most jött ki a 16-is verzió. Lehet upgradelni, vagy ezt frissítéskor automatikusan megcsinálja, vagy az ebbe nem tartozik bele?

Mondjuk most frissítettem, de ilyesmit nem csinált.

Legjobb válasz: 15-rõl 16-ra upgrade nem lesz sima dolog. Vagy is nem olyan mint egy sima dist-upgrade. DE nem lehetetlen, csak nagyon oda kell figyelni. sourc fájlok közt felveheted a petrácskát, ezután update, majd upgrade... DE nem fog tudni mindent könynedén frissíteni, lesznek program hiányoságok, elveszhetnek bejelentkezéshez szükséges fontos elemek, ezek utána telepíteni kell, akár parancssorból is! Vagy ki írod a 16 -ost, mented a HOME mappát, és egyéb dolgot amire szükséged van (ha nem külön particióra került), majd telepíted a 16 -ost, és mentésbõl vissza másolod a HOME mappát. :-)

15-rõl 16-ra upgrade nem lesz sima dolog. Vagy is nem olyan mint egy sima dist-upgrade. DE nem lehetetlen, csak nagyon oda kell figyelni. sourc fájlok közt felveheted a petrácskát, ezután update, majd upgrade... DE nem fog tudni mindent könynedén frissíteni, lesznek program hiányoságok, elveszhetnek bejelentkezéshez szükséges fontos elemek, ezek utána telepíteni kell, akár parancssorból is! Vagy ki írod a 16 -ost, mented a HOME mappát, és egyéb dolgot amire szükséged van (ha nem külön particióra került), majd telepíted a 16 -ost, és mentésbõl vissza másolod a HOME mappát. :-)
A kérdező hozzászólása: És érdemes 15 helyett a 16-os?
nincs jelentõs különbség, javítástokatat az update -en keresztûé letöltheted, maximum 1-2 program, és grafikai felülete változott, fejlõdött. Ha mondjuk azt kérdeznéd hogy 2-3 fõ verzióval régebbirõl, fel upgradelni, már elgondolkodtató.

Pörköltet szeretném megkóstoltatni a 16 hónapos lányommal, hogyan készítsem el, hogy íze is legyen, de ne legyen túl fűszeres sem, milyen fűszereket hagyjak ki belőle?

Én vegetát, borsot, majorannát, piros aranyat, és pörkölt ízesít? krémet teszek bele. Ezekb?l melyek azok, amelyek inkább ne tegyek most az ételbe?

Legjobb válasz: 16 hónapos már mindent ehet. Kisfiam 10 hós kora óta azt eszi amit mi, pörkölteket is.

16 hónapos már mindent ehet. Kisfiam 10 hós kora óta azt eszi amit mi, pörkölteket is.
Én hagymár, pirospaprikát s csemege pirosaranyat teszek bele és egy pici sót. Én még nem adtam a 13 hónapos kisfiamnak.
Én úgy szoktam, hogy olajon megpirítom a husit majd rá hagymát azt is egy picit, aztán pirospaprikát teszek rá egy pici só , bors és ennyi.
Szia! A Vegeta+Piros Arany+pörkölt ízesítõ nem sok így együtt egy kicsit? Ezektõl olyan mû íze lesz, mint a zacskós levesnek, nem? A Vegetában van ízfokozó nátrium-glutamát, ha jól tudom és azt egyáltalán nem ajánlják a gyerekeknek. Ha láttad a Túl a sövényen c. rajzfilmet, akkor tudod miért :) Olvasd el, hogy mik vannak benne. Én is sok hagymával csinálom, fûszerként pirospaprikát, sót, pici borsot és õrölt köményt teszek hozzá. Ja és csak csirkemell filébõl!
Éljenek a pörköltevõ babák!:)
Az én legkisebb fiam is 11 hónapos, épp tegnap is pörköltet evett. Pörköltízesítõ krém sztem felesleges, tiszta só.. anélkül is finom :-)
Nyugodtan csinálhatod már úgy ahogy ti is eszitek. Én babóm már 11 hónapos kora óta azt esz amit mi.
Az enyém is szereti. :) Egy éves nem volt, de már úgy ette a nokedlival hogy öröm volt nézni :) Simán adhatod már neki úgy ahogy ti is eszitek.
Hát én adok pörköltet a lányomnak, de nem teszek bele ilyeneket. Nálunk: hagymát olajon üvegesre, rá a husi, aztán a pirospaprika (kicsit visszafogom magam), felengedem vizzel. Bele paradicsom, fokhagyma, só (szintén visszafogottan). Ennyi. Nagyon finom. Vegeta, piros arany, pörkölt izesiõ... ha eddig nem adtál neki pörköltöt sem, akkor ezeket a mü dolgokat se add neki. Persze te tudod, de én igy szoktam csinálni és isteni., és nincs benne semmi mü...talán az olaj.
Én csak hagymát, pirospaprikát, fokhagymát, majorannát, és sót tennék bele. Mondjuk magunknak is így csinálom.
Az én 13 hósom is evett már pörköltet nokedlival. Mondjuk errõl a pörkölt-ízesítõrõl még nem is hallottam, én inkább sok hagymát párolok alá, meg apróra vágott zöldpaprikát és paradicsomot. Vegetát sem teszek bele...

Soha életembe nem volt komoly kapcsolatom nővel, de már nagyon szeretnék, és ezzel együtt a szüzességemet is elveszteni. Szerintetek hogy, hol kéne elkezdenem? 16/F

Sok barátom van , vicces vagyok , a lányokat is mindíg megnevetetem , de valahogy soha nem tudtam egyikkel se komoly kapcsolatba kerülni. A testemmel sincs semmi baj , járok kondiba is rendeszeressen , arcom se csúnya (szerintem :) Szerintetek mi lehet a baj ? :(

Legjobb válasz: ÖÖ mondjuk az, hogy még csak 16 vagy? ...

ÖÖ mondjuk az, hogy még csak 16 vagy? ...
Mintha olyan sokat éltél volna már...
Az a baj, hogy nincs pénzed krvára
"Soha életembe" - mit akarsz te a 16 éveddel? azt hiszed sokat éltél? és azzal szerinted elõrébb vagy ha már nem vagy szûz? 16 évesen inkább járj moziba vagy mit tudom én.
16évesen elég, ha magadnak polírozod a répát...
Ha 26 lennél, nem pedig 16 éves, akkor érdemleges választ tudnék adni, így viszont semmi értelme válaszolni, ugyanis a kérdés tulajdonképpen súlytalan.
ma 00:49! És azt figyeld ki, hogy még hová fog... Sajnos.
ezzel sulykolják tele a hülye fejeteket! jesszus! most komolyan emberek, szálljunk már magunkba! nagyanyáink idejében bûn volt házasság elõtt lefeküdni még a leendõ házastárssal is! manapság? ki tud minél elõbb [email protected]! átlagosan 14 évesen már nem szûz a gyerek... szánalmas hogy idáig jutott a világ.
És akkor mi van? Ha az összes búza lenne, akkor te is az akarnál lenni?
02:48-as "én 15, 5éves korom óta nem járok kocsmázni, de azóta még alkoholt sem fogyasztok(2havonta egy sör talán belefér)" Szóval ez azt jelenti hogy te 15, 5 éves korig végig piáltál? :D Erre büszke lehetsz. Tudod ez csak elfutás az elöl hogy se barátok se nõk. Mit tudhatsz te a nõkrõl? P.ncit is papíron láttál elöször és utoljára :D
Utolsó: Arra vered magad, hogy nem csajozol, és nemjársz le a haverokkal, és akkor még õ legyen leszbikus? :D Nem 13 éves kislány kérdezett, 16 évesen én is igencsak döngettem volna. Hajts rá a legjobb 15 csajra az szingli ismerõseid közül a number one-tól. Ha õ nemjön össze ott a kövi legjobb csaj:D 15bõl csak összejössz valakivel. De ha szûz akkor nem csak megfektetni, eldobni. nelegyél paraszt. Olyannal kezd akivel komolyan is gondolod. A kalandok még ráérnek késõbb
na csávó, idefigylej, 16évesen lehetnél érettebb ettõl, gondolkodásra ne a farkadat és a büszkeségedet használd én is szüz vagyok és 17múltam, és akkor mivan? van pár ismerõsöm(sajnos mégbarátom is pár) akik néha ezen lovagolnak hogy mit tudok én még nõvel sem voltam...pedig többet tudok tõlük, tudom hogy többet, én tudom hogy mia szitu és ez számit, nem más ha iylen cigókkal játsz kocsmázni akor szégyeld magad, én 15, 5éves korom óta nem járok kocsmázni, de azóta még alkoholt sem fogyasztok(2havonta egy sör talán belefér) én ezzel vágok fel, és sokkal nagoybb dolog ez, mert akik érettek azok megbecsülnek, akik meg hülyék azok éljenek primitiven te meg várj a szeretetre/szerelemre, mint én...kibirod, ha nem birod ki akkor operáltasd magadat nõvé és légy leszbikus! F17
A kérdező hozzászólása: Ne érts félre , de bulikba , bárokba elég sokat szoktam beszélgetni lányokkal (némelyikkel több is volt) , de én attól még nem ézem magam "dedósnak" hogy "legóznom" kellene
Legózzál még egy pár évet! Rád fér, ahogyan a kommentjeidet olvasom. Majd ha nem az lesz a fontos hogy dugjál, meg a buliba jó legyen a csajokkal, akkor talán majd el is kezdhetsz randizni. Eddig meg ásd inkább el magad szégyenedben!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat így 0:57-kor :) Ez volt az elsõ kérdésem és kicsit...hogy is mondjam?... be voltam szarva hogy majd olyan baromságokat írnak /írtok majd mind a mostanában felkapott oldalakon ...ha értitek :) Még 1x köszönöm , megfogadom a tanácsotokat és VÁRNI fogok.
lassan 18 leszek és még szûz vagyok. egyáltalán nem vágyom a szexre. én társat keresek akivel leélhetem az életem, aki mindig mellettem lesz. számomra ez milliószor fontosabb a szexnél. :)
Akkor akarj magadnak "nõt", ha nem azért kell, hogy a haverok elõtt fel tudj vágni vele, vagy hogy elmondhasd magadról, hogy már nem vagy szûz. Ez se nem verseny, se nem sport.
Én a helyedben inkább büszke lennék magamra, hogy nem fekszem le mindenféle ribanccal... Várd meg a nagy szerelmet és vele veszítsd el!
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem. De egyszerûen már megõrülök attól , ha lemegyek a haverokkal sörözni egyget , akkor csak arról beszélnek hogy nekik milyen jó volt X és Y csajjal este, a buliba. UI: én is ott vagyok velük általában a bulikba és látom is hogyan csinálják tánc közbe mögéjük mennek meg minden...bejön nekik... nekem viszont nem 2x megpróbáltam hasonlót...utána elég kínossan éreztem magam :)
A kérdező hozzászólása: Az összes fiú / férfi ismerösõm már nem szûz... és van 15 éves is
A kérdező hozzászólása: Nem, nem büdös cigókkal haverkodok, még viccnek is rossz. Ilyen party "ku**a" srácok akiknek nem volt komoly kapcsolata soha, viszont öt ezer csajt megbasznak egy buliba. Nekem is lehetett volna lehetõségem biztos megdugni pár party szutykot.. de nem az én mûfajom :)

A kerékpáron a gumi 16*2.1. A 16-os szám az jelenti a bicaj méretét is?

Legjobb válasz: A 16-os szám a felni (ráf) külsõ átmérõjét jelöli colban. A kerékpár méretét azonban gyakran szokták ezzel is megadni, mert a kerékátmérõbõl kitalálható, hogy mekkora a váz.

A 16-os szám a felni (ráf) külsõ átmérõjét jelöli colban. A kerékpár méretét azonban gyakran szokták ezzel is megadni, mert a kerékátmérõbõl kitalálható, hogy mekkora a váz.
A kérdező hozzászólása: Akkor ha úgy adtam fel a hirdetést hogy 16-os a bicaj mert a gumin az volt az jó ugye?
Szerintem igen. Aki látott már biciklit, ért hozzá, aki meg nem, az megkérdi, mitõl 16-os.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.
Gyerek bicikliknél konkrétan a felni mérete szerint szoktak keresgélni.

Természetes dolog, hogy a 16 hónapos kisfiam egyre kevesebbet hajlandó megenni és egyre többet küzdök vele, hogy az a keveset is belétukmáljam?

Legjobb válasz: Lehet, hogy jön a foga... nálunk is volt ilyen, nem csak 16 hónaposan, elõbb is, késõbb is. Mivel ikrek, így általában egyikõjük mindig rossz evõ... :( (és ez az alvásra is ugyanígy igaz, de az nem volt kérdés most:) ) 20 hónapos ikrek anyukája

Lehet, hogy jön a foga... nálunk is volt ilyen, nem csak 16 hónaposan, elõbb is, késõbb is. Mivel ikrek, így általában egyikõjük mindig rossz evõ... :( (és ez az alvásra is ugyanígy igaz, de az nem volt kérdés most:) ) 20 hónapos ikrek anyukája
Hát nem vagy egyedül, mi is ebben a cipöben járunk csak az én kisfiam 13hónapos, néha már kivagyok teljesen, mert alig eszik vmit, lehet nekünk is jön fogacskánk, bár az elmult 3hétben kijött 6fogacska, és azt hittem lesz egy kis szünet. Én sem értem miért eszik kevesebbet!:(
nálunk a béres csepp bejött. 10kg felett lehet adni. Nem eszik sokat, de azt a keveset jóízûen eszi.

A 16. héten, mikor az AFP van, akkor csak vért vesznek, vagy esetleg van vizeletvizsgálat is?

Legjobb válasz: Ez mindenhol más. Itt már sok hasonló kérdés elhangzott. Nekem vérkép, vizelet és afp vizsgálat volt 16 hetesen. 12 hetesen volt a hepatitis, vércsoport, ellenanyag, vérkép, vizelet. Van, ahol amit nekem 12 hetesen megcsináltak, azt 16 hetesen végzik, vagy még késõbb. Mindenhol más a szokás. De általában a beutalón rajta van.

Ez mindenhol más. Itt már sok hasonló kérdés elhangzott. Nekem vérkép, vizelet és afp vizsgálat volt 16 hetesen. 12 hetesen volt a hepatitis, vércsoport, ellenanyag, vérkép, vizelet. Van, ahol amit nekem 12 hetesen megcsináltak, azt 16 hetesen végzik, vagy még késõbb. Mindenhol más a szokás. De általában a beutalón rajta van.
Csak vért vesznek. Remélem jól sikerül. Nekem rossz eredmény jött ki és nyitott gerincre mutatott a jel. Az uh-n kiderült nincs gond és azóta van egy 9 és fél hónapos kisfiam. Melóhelyen 5 emberbõl 3-unkan rossz lett és egészséges babónk lett...
Mi most voltunk AFP-n és nekünk vizeletete is vinni kellett!
Nekem AFP-vel együtt volt vizelet és terheléses cukor vizsgálat, teljes vérkép is egyszerre.

El küldtek afp-re arra vizsgálatra amit a 16. héten csinálnak de én akárhogy is számolom amit az orvosom megadott idöpontot a vizsgálatra az a 17. hétnek a második napja ez baj vagy ilyenkor még aktuális ez vizsgálat? és ha nem akkor mit kell tennem?

Legjobb válasz: Mindig a betöltött 16. hét után, tehát azon a héten, amíg a 17. hét tart. Így a számítás megfelelõ, pont egy közép határidõt kell kikalkulálni, azaz betöltött 16. hét plusz 2-3 nap. Nyugi. Védõnõ vagyok.

Mindig a betöltött 16. hét után, tehát azon a héten, amíg a 17. hét tart. Így a számítás megfelelõ, pont egy közép határidõt kell kikalkulálni, azaz betöltött 16. hét plusz 2-3 nap. Nyugi. Védõnõ vagyok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm akkor mostmár nyugodt vagyok hogy semmit nem számoltam el.
De a kérdezõ épp azt írta, hogy a 17. hét második napja! De szerintem is izgulj emiatt, fõleg, hogy júliustól már nem is kötelezõ megcsináltatni.
Nem rég kaptam meg az Afp met. Ami 0, 28. Szerintem legalább 1 héttel dl vagyok számolva. Ill az én védõnõm pont 16 hetesen küldött. Szerintem ez lehet a baj. Ne aggódj menj nyugodtan

Akinek a 16. héten kislányt láttak, kislánya is született?

Ma voltunk uh-n, és azt mondta a doktor úr, hogy úgy látja kislány lesz. :))) A kínai fogamzás szerint kisfiú... Végül is tök mindegy, mert annyira boldog vagyok, hogy szárnyalnék! Láttam a mi kis Drágánkat, csodálatos volt!!! :)) Még mindig sírok!!! 16+3 hkm

Legjobb válasz: Igen. Egyértelmûen látszott. Még én is láttam a dvd-n hogy kislány. Egyébként a második babánknál is látszott egyértelmûen 16.heti uh-n, de õ fiú azt nehezebb eltéveszteni állítólag:)

Igen. Egyértelmûen látszott. Még én is láttam a dvd-n hogy kislány. Egyébként a második babánknál is látszott egyértelmûen 16.heti uh-n, de õ fiú azt nehezebb eltéveszteni állítólag:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
16. héttõl egészen a 32. hétig kislányt mondott.Na 35.héten kiderült, hogy megkukacosodott.Volt ám ihaj-csuhaj.A rokonok, és mi is már összevettünk minden kislányos holmit.De nem baj, elraktuk.Reménykedtünk, hogy kislány lesz a második babánk.És láss csodát, kislány lett!!:)
Igen.
Lányom mindig nagyon megmutatta magát, a dokiknak soha nem volt kétségük afelõl, hogy lány. 16 hetesen bementünk uh-ra, majd a doki mondta, hogy 100%, hogy lány. Tényleg az lett.
Nekünk a 27.hétig lányt mondtak, de aztán fiút, és fiú is lett.
pont 16 hetesen kozoltek, hogy "nem fiu" es kislanyunk is szuletett. Most a 2. Van a pocakban de meg csak 10 heteske, remelem o is hamar megmutatja magat.
Kamu.
Dehogynem!
Minek írsz oda szmájlit?Büszke vagy rá?Gondolhatod hogy nem fognak agyon dicsérni a válaszolók, mégis felteszed itt a kérdést.Tudod a kamu kérdések ott buknak meg, hogy mindig túl nyilvánvalóan mondják, még ki is hangsúlyozzák a megbotránkoztató dolgokat.Úgyhogy én nem hiszek neked.Ilyen hülye nincs.
Nem vagyok a cicád.Rólam szállj le, magadat farkald meg te hülyegyerek.Ilyen kérdést feltenni, nem is értem hová süllyed ez a világ.
Tessék normális válasz: Az nem para, ha 16 évesek jönnek be 20 évesen. Inkább a 30 a necces. Azonos nemûek között tökmindegy, ki az idõsebb, de 10 év, az azért csak 10 év. Különben meg ha nem vagy buta, akkor te is tudod, hogy tökmindegy. Valaki vagy bejön vagy nem, ugyan hogy lehetne ez normális vagy nemnormális? Max. átlagos vagy nem átlagos :)
Tök felesleges ez a kérdés, 20 éves homár vagy, nem tök mindegy, hogy hány éves fiúk jönnek be neked!? Kit izgat? 22/F
El van maradva Magyarország, mert nem fogadja el a természetellenességet? Az a baj inkább, hogy a sok fejlett nyugati országra ráerõltetik a toleranciát, és már saját véleményük sem lehet semmirõl, mert valaki mindig sért. A melegek meg minden áron hangoztatni akarják, hogy õk "mások", de persze elvárják az egyenlõ bánásmódot. A heterók miért nem parádéznak az utcán? Inkább maradjatok csendben, éljétek az életeteket, de toljátok a normális emberek pofája elé a melegségetek, mert rohadtul az ellenkezõ hatást fogjátok elérni. Ja, hogy a kérdésre kéne válaszolni? Normális, de heterókkal ne kezdj ki.
A kérdező hozzászólása: Mintha a számból szedted volna ki az é...szót na:)
kedves ember, és mi a normális, ha ez nem? hmm? Mert a mai világ alapból nem normális, az sem az hogy ruhában járunk, evvel az erõvel...
Teljesen normális.
Mivel alapból nem normális, hogy pasi létedre tetszenek a fiúk, ezért a kérdésre is az a válaszom, hogy nem. És igen, eléggé probléma, hogy büszke vagy rá, hogy se gghuszár vagy. A farkadat meg apád seggébe rakjad, és ne kezdj el itt beszólongatni mindenkinek... Komolyan, basszus, 30 éve még tudták a b uzik, hogy hol a helyük... hová fajul ez a világ már :S
A kérdező hozzászólása: Akkor rosszul hiszed, mivel semmi ilyen szándékom nincs.
Provokatív.Nagyon azt lehet kivenni belõle hogy te szándékosan akarod hivalkodásból bosszantani a többi embert. Az a szmájli meg különösen ezt az érzést kelti.Bennem legalábbis.
A kérdező hozzászólása: Kérlek, légy elnézõ velem egyszerû halandóval, és oszt meg hogy mit is következtettél a kérdésembõl?
Ha nem veszed észre azt hogy a kérdésedbõl mit lehet kikövetkeztetni, akkor nagyon sajnállak.
A kérdező hozzászólása: És ki akar itt valakit is akarata ellenére belekényszeríteni bármibe is?
Õszintén: (lehet megsértõdsz) Én 17 vagyok fiú, és hetero, ha tudnám, hogy tetszem neked, hát elég hülyén érzeném magam, de megértem, ez a te egyéni szociális problémád, ha te melegnek érzed jól magad, nem ítéllek el, de abba a pillanatban amint durvábbra fajul a helyzet (tapizás stb.), szerintem verekedés lenne, hiába vagy idõsebb A kérdésedre válaszolva, amíg nem mutatod ki neki nem gáz, gondolatban lehet játszadozni utána nem UI: A btk. a 14 évet betöltött, de 18 éven aluliakat akaratuk ellenére közösülésre kényszerítését 10 év börtönnel jutalmazza
A kérdező hozzászólása: Az a bajod hogy elfogadom magamat, és büszke vagyok arra aki vagyok? Hát kösz, de a te fajtád miatt szenvednek sokat a meleg fiatalok, és úgy általában a melegek Magyarországon:( Olvasnál egy kicsit egy külföldi hasonló oldalon, mennyivel másabbak az ottani emberek! Van még hova fejlõdnünk! Sajnos Magyaroraszág nem az elfogadás mintaképe...még:(
A kérdező hozzászólása: Jó akkor kabbe a 20 centis farkamat tövig, azt ha már elég nedves, beteszem neked úgy hogy a füled kettéáll, azt utána csak hiszel majd nekem cicám:) !
A kérdező hozzászólása: Dehogy is!
A kérdező hozzászólása: Nem kamu!
"ne toljátok a normális..." Ezt elírtam, forgive me.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!