Találatok a következő kifejezésre: A 16 vérvételnél (3 db)

A 16 hetes vérvételnél is csinálnak terheléses cukorvizsgálatot?

Legjobb válasz: Szia! Akkor csinálnak elõször igen.

Szia! Akkor csinálnak elõször igen.
Én pont ma reggel voltam a védõnõnél és nekem aztmondta, hogy a cukorterheléses vizsgálat a 24. hét környékén van. A 16. héten az AFP vizsgálat van, amikor a Down kórt meg a hepatitist nézik. De lehet, hogy én tudom rosszul.
Nekem csináltak terhelésest a 16. héten.
Szia. Egy kiló ide vagy oda, nem sokat számít.

A 16 hetes vérvételnél ha az egyik papíromról lemaradt valami adat amit a dokimnak kellett volna ráírni akkor le sem veszik a vért?

Legjobb válasz: Nekem is lemaradt valami szám, de az ambuláns lapon megtalálta a hölgy, aki levette a vért! Azt mondta ilyenkor nem nagyon szoktak kötekedni, mert idõhöz kötött a vizsgálat!

Nekem is lemaradt valami szám, de az ambuláns lapon megtalálta a hölgy, aki levette a vért! Azt mondta ilyenkor nem nagyon szoktak kötekedni, mert idõhöz kötött a vizsgálat!
A kérdező hozzászólása: És szerinted ha a naplószám maradt le?
Hát nem tudom. Az a helyzet, hogy nekem azzal is bekavartak, mert a védõnõ kitöltötte a beutalót, alá kellett íratnom a dokival. Rá kellett volna, hogy írja a naplószámot is, de azt mondta azt nem neki, hanem a védõnõnek kellene ráírni. na mondom f*sza. aztán a védõnõ azt mondta a dokinak kellett volna. a végén csak a védõnõ írta rá.... Mikor kell menned? van még idõd telefonálni ezügyben? Nehogy gond legyen!
A kérdező hozzászólása: Hát nálam is pont ez a helyzet. És egymásra mutogatnak, de én most mit csináljak? Már lassan két hete járok a védõnõtõl a dokikig de már nagyon elegem van. Jó lenne ha már eldöntenék mit akarnak. Holnap kell mennem, mert legközelebb amikor már mehetnék akkor már rég túl leszek a 16. héten. Szerinted gond lesz ezzel holnap?
Szerintem nem!!! De egyébként tök jó, hogy ennyit nem bírnak megoldani! Mondd el majd, ha mész hogy mi volt és majd õk megoldják. Az AFP-rõl nem maradhatsz le, pláne egy beutaló miatt! Majd írj, hogy mi volt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!