Találatok a következő kifejezésre: A 16 vérvétel előtt (2 db)

AFP vérvételre menni a betöltött 16. hét előtt két nappal baj?

Az orvosom az AFP vérvételre a 15+5. héten küld. Mennyi az esélye, hogy rossz eredményt kapok?

Legjobb válasz: Nem túl szerencsés. Engem pont az nap küldtek, amikor pont betöltöttem a 16. hetet és alacsonyak lettek az értékeim, tovább is küldtek megyeszékhelyre genetikai uh-ra, ahol azt mondták, minden rendben van, csak nagyon korán küldtek afp-re, késõbb kellett volna.

Nem túl szerencsés. Engem pont az nap küldtek, amikor pont betöltöttem a 16. hetet és alacsonyak lettek az értékeim, tovább is küldtek megyeszékhelyre genetikai uh-ra, ahol azt mondták, minden rendben van, csak nagyon korán küldtek afp-re, késõbb kellett volna.
Ahogy az elsõ írta! Én 16+3 naposan voltam, az eredményre várunk!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 2. kommentelõ írd meg mindenképp az eredményt! Az orvos nem néz hülyének, ha áttetetem a vérvétel idõpontját? Megyek kombinált tesztre is, ha esetleg rossz az AFP eredményem a kombinálté meg jó, akkor megnyugodhatok?
AFP vérvételhez be kell tölteni a 16 hetet!!!
Nem gond! Az orvos tudja, mit csinál!
Szerintem korai. Én is a betöltött 16. héten mentem, nekem is alacsony lett az afp-m mint az elsõ válaszolónak, viszont a kombináltam tökéletes(1:20000 downkórra)így nem izgulok, és az orvos is azt mondta, hogy a biztonság kedvéért küld csak el genetikai uh.ra.Kedden megyek.
Sógornõmet kifejezetten a 15. hétre hívták, pedig magánrendelésre ment!!!!! Úgyhogy nem gond, nyilván nem hülye a dokid sem...
Pont 16 hetesen mentem AFP vérvételre, természetesen alacsony is lett az eredményem. Utólag persze mondta a védõnõ is és a terhesgondozóban a szülésznõ is, hogy célszerû 16+2 vagy 16+3 naposan menni inkább.
Szia lehet enni csak a cukornál nem:) ))
Szia! Nyugodtan ehetsz elõtte, majd a cukorterheléses vérvétel elõtt nem ehetsz! Boldog babavárást! 23 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszaitokat! Boldog babavárást!
Vérvétel mindíg éhgyomorra.
Szió!Nyugodtan egyél, én is ettem!Védõnõm is mondta nyugodtan egyek.Most veszik le tõled az AFP, az nem befólyásolja az étkezés!19 hetes kismami
A vervetel mindig ehgyomorra egy elvault butasag. Csak akkor nem szabad, ha neznek vercukrot is (a nagy laboroknal neznek azt is lanyok, erre figyeljetek!) De az AFP elott lehet, Hepa elott is stb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!